Røremaskine Test 2023– De bedste 5 kåret af eksperterne

Vi vil hos testoverblikket.dk forsøge at komme med vores liste over de 5 bedste røremaskiner på markedet, når man skal ud og købe en ny røremaskine. Er det vigtigt at man finder den som passer bedst til netop det behov du har brug for, som også passer til de forventninger man har før man køber den, derfor har vi lavet en top-5-liste med de bedste bedømte røremaskiner. Disse 5 er udvalgt efter anmeldelser fra forbrugerne, skålstørrelse, effekt, hastighed, pris og ekstraudstyr. Disse test er ikke fysisk foretaget af os, men vurderet fra eksterne testere.


KitchenAid Artisan 125 Røremaskine

Den første på listen, er en røremaskine som, er et meget velkendt mærke. Denne producent er et utrolig, anerkendt producent af køkkenudstyr, de har ikke ændret på deres design gennem årene. Derudover er de nogle robuste maskiner, som kan holde i mange år, hvis de bliver behandlet ordentligt. Den har en stor skål størrelse, hvilket giver en stor kapacitet, til at bage store kager eller en stor portion boller. Derudover har den en lav effekt, så den ikke bruger for meget strøm, hvilket gør den rigtig billig i drift. Det er muligt at indstille den, i mange forskellige hastigheder, mens prisen er rigtig stærk. Derudover medfølger der en lang garanti, når du køber denne røremaskine, der er faktisk op til 5 års garanti på dette produkt.

Skålstørrelse

Hvis du bager meget, så er det vigtigt at, du køber en røremaskine som har en høj kapacitet. Det har den her røremaskine, KitchenAid producerer kun køkkenudstyr, som er i meget høj kvalitet. Når det kommer til skålstørrelse, så har denne model, en skålstørrelse på hele 4,8 liter.

Effekt

Det er også en stor fordel at, købe en røremaskine som, har en lav effekt fordi, det afgør hvor dyr den er i drift. Kitchenaid Artisan 5KSM125 har en effekt, som faktisk kun er på 300 Watt, hvilket er meget lavt. Dette betyder at denne, røremaskine ikke koster ret meget, om året når det kommer til strømforbrug.

Hastighed

For at undgå det sprøjter, når du hælder væske eller lignede, ned i maskinen når den er ved at køre. Så kræver det at du kan sænke hastigheden, mens du er ved at hælde i maskinen, derudover er mange hastigheder meget godt. Den her røremaskine fra KitchenAid, har hele 10 forskellige hastigheder, som du frit kan vælge mellem.

Pris

Selvom det her er en røremaskine, som er i utrolig høj kvalitet, samt er holdbar i mange år. Så koster denne røremaskine, faktisk ikke ret mange penge, ofte koster høj kvalitet stadig lidt penge. Dog koster denne røremaskine, kun små 3.258 kr. hvilket, ikke er mange penge når man kigger på kvaliteten.

Ekstraudstyr

Der medfølger en dejkrog, fladt piskeris og en almindelig piskeris med i handlen når du køber den. Dette betyder at, du ikke skal ud og købe, noget ved siden af.


Kenwood KVL8300S Chef XL Titanium Røremaskine

Vil du gerne købe en, røremaskine som står stilrent, samt får enormt mange kommentar med på vejen. Det er en meget brugervenlig røremaskine, som er meget let at bruge, selv for den mest uerfarne bruger. Kenwood har produceret køkkenudstyr, i rigtig mange år, hvilket også giver dem en stor erfaring. De ved hvad kvalitet er, derfor vil du på ingen måde, blive skuffet når du køber den her røremaskine. Den har en meget stor skålstørrelse, som giver den erfarne bager, rigeligt med plads til at lave store portioner. Den har dog også en effekt, som er lidt høj, men det kræver mange kræfter at, ælte en stor dej sammen.  Den har desuden en trinløs regulering, når det kommer til hastigheden, hvilket gør det let at vælge den præcise hastighed. Selvom det er en stor røremaskine, så koster den faktisk, ikke ret mange penge at købe.

Skålstørrelse

Denne røremaskine har en enorm, stor skålstørrelse når man kigger, blandt vores liste af røremaskiner. Det er faktisk en af de, skålstørrelser som er af de største, kun overgået af en enkelt. Skålstørrelsen ligger på, hele 6,7 liter hvilket, giver rigtig meget plads. Det er endda på trods af at, du ofte bager mange gange i ugen, så vil denne skål have plads til det.

Effekt

Det eneste der kan være en ulempe, det kan være effekten, når det kommer til den her røremaskine. Den er nemlig i den høje ende, hvilket også betyder at, den koster lidt mere i strøm end gennemsnittet. Effekten på Kenwood KVL8300S Chef XL Titanium, ligger på omkring 1700 Watt, der gør at den koster lidt mere i strøm.

Hastighed

Det er utrolig let at, ændre på hastigheden ved denne røremaskine, det eneste du skal gøre er at, dreje på den store knap for at skrue op og ned. Denne hastighed kan ændres, ved en elektronisk hastighedskontrol, så du kan få den præcise hastighed du ønsker under drift.

Pris

Når man læser omkring, den her røremaskine så, skulle man tro at den var dyr. Det er dog slet ikke tilfældet, med Kenwood KVL8300S Chef XL Titanium, den er faktisk ikke ret dyr. Den har selvfølgelig stadig en pris, som gør at den, er lidt høj men det er en stærk pris. Hvis du skal ud og købe den, så koster den faktisk kun, en lav sum på 3.771 kr.

Ekstraudstyr

Der medfølger en dejskraber, piskeris, k-beater og en splashguard, så det ikke sprøjter ud over det hele.


SMEG Røremaskine

Hvis du som kvinde, ønsker dig en røremaskine, som skiller sig ud fra mængden. Så skal du måske tage, et ekstra kig på denne model, den kan nemlig købes i flere forskellige farver. Hvor den kvindelige farve er pink, mens den også kan købes, i enten rød eller sølv. Den har en meget gennemsnitlig skålstørrelse, hvilket gør at du, ikke være bange for om der er plads nok. Når det kommer til effekten, så er den ikke for lav, men heller ikke for høj, den har en god effekt som gør den billig i drift. Du får mange hastigheder, som du meget let kan vælge mellem, på toppen af maskinen. En meget stor fordel, ved at købe den her røremaskine, det er nok at prisen er rigtig lav. Det er en rigtig flot røremaskine, som er enormt brugervenlig, samt har et rigtig flot udseende.

Skålstørrelse

Typisk når man køber en røremaskine, så har mange billige modeller, en skålstørrelse som er lille. Det er ikke tilfældet, med denne model fra SMEG, den har en stor og gennemsnitlig skålstørrelse. Når det kommer til vores liste, med 5 forskellige røremaskiner, hvor skålstørrelsen er på 4,8 liter. Denne skålstørrelse burde være, mere end rigeligt til at, give dig nok plads til at mixe en stor dej sammen.

Effekt

Det kræver selvfølgelig kræfter, når du skal bruge en røremaskine, dog er der nogle produkter. Som har en alt for høj effekt, så den bruger for meget strøm, det gør denne maskine dog ikke. Den har nemlig kun en effekt, som er på 800 Watt, hvilket giver mange kræfter men stadig er billig i drift.

Hastighed

Det er muligt at ændre hastigheden, på toppen af maskinen, når den er i drift. Her kan du vælge mellem, 10 forskellige selv når, maskinen er i brug. SMEG SMF01PKEU Røremaskine, kan med de 10 forskellige hastigheder, starte ud med en meget lav hastighed.

Pris

 Dette er nok den billigste, røremaskine som er på vores liste, den kan købes for et lavt beløb. Den er på nuværende tidspunkt, på tilbud til et beløb, på kun 2.499 kr. Dette gør at du, kan købe en kraftig og effektiv røremaskine, til en pris som ikke koster spidsen af en jetjager.

Ekstraudstyr

Der er et plastiklåg med til skålen, mens der også er en dejkrog i aluminium med, sidst men ikke mindst er der også en piskeris i rustfrit stål og et fladt piskeris i aluminium.


Ankarsrum AKM Røremaskine

Denne enestående røremaskine, har vundet bedst i test, enormt mange gange siden, den første produktionsdato i 1999. Det unikke ved en røremaskine, som Ankarsum producere er at, det ikke er krogene som rotere, men selve skålen som rotere. Det giver en bedre røringsproces, det kræver nok noget tilvænning, fordi det ikke er normalt for en røremaskine. Den har en stor skålstørrelse, som giver masser af kapacitet, til hvis du bager meget og har brug for en stor dej. Den har desuden også en høj effekt, så du kan røre selv, en meget hård dej mens den stadig ikke bruger for meget strøm. Derudover kan du vælge mellem, mange forskellige hastigheder, blot ved at dreje på en enkelt knap. Sidst men ikke mindst, så kommer vi til prisen, hvilket er lidt høj, men stadig ikke en pris som vælter budgettet.

Skålstørrelse

Med skålstørrelse som faktisk, er den største skålstørrelse, blandt disse 5 forskellige røremaskiner. Hvis du køber den her røremaskine, får du en skål som er stor, den har faktisk en kapacitet på hele 7 liter. Med denne kapacitet vil, du ikke bekymre dig som portionsstørrelsen, på den omgang boller eller småkager som du gerne vil bage.

Effekt

Netop fordi det ikke, er krogene som roterer, men skålen som roterer. Så kræver det også at, den motor som sidder i røremaskinen, har en høj effekt. Effekten på Ankarsrum AKM Røremaskine, ligger på 1.500 Watt, som stadig gør at den, ikke koster alt for mange penge i strøm. Men stadig har kræfter, nok til at røre en meget hård dej sammen.

Hastighed

Med en trinløs hastighedsregulering, kan du ændre hastigheden, til præcis den fart som du ønsker. Det er muligt at, ændre hastigheden op til 12 forskellige, hastigheder ved at dreje på en enkelt knap. Fordi det er trinløs, kan du ændre hastigheden i farten, så du får en højere hastighed mere flydende.

Pris

Prisen på Ankarsrum AKM Røremaskine, er lidt højere end, nogle af de andre modeller. Men den er pengene værd, fordi den har nogle bedre funktioner, som gør at den er pengene værd. Hvis du skal købe, den her røremaskine fra Ankarsrum, skal du kun betale et beløb på 3.995 kr.

Ekstraudstyr

Der er selvfølgelig ekstraudstyr med, hvor der blandt andet er, en dejkrog, dejrulle, dejkniv, dejskraber og en dobbelt piskeris og mørdejsælter med en 3,5 liters skål.


W5A Røremaskine

Er du til et dansk design, så du støtter en bæredygtig producent, hvor delene er produceret i Danmark. Hvilket også sikrer dig at, du får en røremaskine, hvor kvaliteten er helt i top. Denne røremaskine har desuden, vundet bedst i test, hos forbrugerrådet tænk.dk i maj 2013. Skålstørrelsen er rigtig god, faktisk er det en skålstørrelse, som er meget gennemsnitlig blandt røremaskiner på markedet. Effekten er ikke høj, men stadig høj nok til at, give kræfter til selv en stor dej uden problemer. Det ekstraordinære ved den her røremaskine, det er at den kan styres, fra begge sider når hastigheden skal ændres. Den eneste ulempe som måske, er at finde på denne røremaskine, det er muligvis prisen på røremaskinen. Den er nemlig ret høj, hvor man i nogle tilfælde, kan købe 2 maskiner til den pris som denne.

Skålstørrelse

Skålstørrelsen er nødvendigvis ikke, den største blandt disse 5 røremaskiner, dog er kvaliteten noget af det højeste. En røremaskine som denne, har en skålstørrelse som faktisk, ligger på omkring 5 liter. Det er en skålstørrelse, som er rigtig god og giver, dig plads til at bage store portioner hver gang.

Effekt

Når du skal kigge efter, en ny røremaskine til hjemmet, så er det vigtigt at du ikke. Køber en røremaskine som har, en effekt der er alt for høj, da det hurtigt kan hive strømforbruget op. Dog har Varimixer Teddy W5A Røremaskine, en effekt som ikke er for høj, men faktisk passer præcis til denne model, effekten ligger på kun 500 Watt.

Hastighed

En meget stor fordel, ved at købe den her røremaskine, det er at den kan bruges på begge sider. Det betyder at du, kan ændre på hastigheden uanset, hvilken hånd du bruger i hverdagen. Derudover kan den stå, på hvilken som helst side, fordi du kan ændre hastigheden, på begge sider hvilket er meget behjælpeligt. Det er muligt at bruge, op til 5 forskellige hastigheder, ved at dreje på knappen.

Pris

Den eneste ulempe ved den her model, det kan kun være prisen, på den her røremaskine. Den er nemlig ret høj, dog har den en enorm høj kvalitet, som kan holde til mange års brug. Dog er prisen på 6.980 kr. lidt høj, som også kan skræmme, nogle af forbrugerne væk når de ser den.

Ekstraudstyr

De aftagelige dele tåler opvaskemaskine, mens der også medfølger dejkrog, spartel, rustfrit stål piskeris, hvidt plastiklåg, skærm til at forhindre sprøjt og en rustfri stål bakke.


Vores liste

Dette er vores vurdering ud af eksterne testere, som vi mener hører til blandt de 5 bedste røremaskiner i test, de er vurderet ud fra forskellige kriterier såsom skålstørrelse, effekt, hastighed, pris, ekstraudstyr og vurderinger fra kunder. Dette er ikke nogen officiel liste, men taget ud fra vores vurdering og anmeldelser taget online. Listen er lavet for at den almene befolkning kan skabe sig et overblik, over de forskellige røremaskiner når de skal ud og købe en ny.

Disclaimer

Vi har ved Testoverblikket ikke lavet nogle former for fysiske test af disse røremaskiner, de er udelukkende vurderet ud fra eksterne vurderinger givet af forbrugerne, som har lavet anmeldelser på disse forskellige røremaskiner og diverse uafhængige tests foretaget af fx tænk.dk.