Røremaskine Fra KitchenAid Test 2021 – De bedste 5 kåret af eksperterne

Vi vil hos testoverblikket.dk forsøge at komme med vores liste over de 5 bedste røremaskiner fra KitchenAid på markedet, når man skal ud og købe en ny røremaskine. Er det vigtigt at man finder den som passer bedst til netop det behov du har brug for, som også passer til de forventninger man har før man køber den, derfor har vi lavet en top-5-liste med de bedste bedømte røremaskiner fra KitchenAid. Disse 5 er udvalgt efter anmeldelser fra forbrugerne, effekt, skålstørrelse, antal hastigheder, pris og ekstraudstyr. Disse test er ikke fysisk foretaget af os, men vurderet fra eksterne testere.


KITCHENAID 3311EFG

En røremaskine er et stykke værktøj, hvis du først har prøvet, at eje en røremaskine som den her fra KitchenAid. Så vil du aldrig, nogensinde undvære en røremaskine igen, fordi det er bare et fantastisk stykke værktøj. Den gør det hele lettere, når du skal røre opskrifter sammen, samt meget hurtigere at mixe sammen i køkkenet. Den er ikke udstyret, med nogen høj effekt, dog er den stadig rigtig kraftig, mens den er billig i strøm også. Skålen har en god størrelse, hvilket gør du kan lave, store portioner hver gang du har brug for det. Du kan let vælge, hvilken hastighed din helt nye maskine, skal anvende så det ikke sprøjter udover det hele. En røremaskine koster ofte, en smule penge at købe, jo bedre kvalitet, jo højere pris er ofte betydning for dette. Denne model er blevet rost, af eksperterne til at være, en stærk og meget solid røremaskine, der kan holde i rigtig mange år.

[afp id=” 1083″]

Effekt

Den motor der er placeret, i denne røremaskine har en god effekt, hvor den ikke er for høj. Den er kraftig nok til, at den røre selv hårde opskrifter sammen, mens den stadig er rigtig billig i drift. Den lave effekt på 250 Watt, betyder at den er rigtig billig, når din strømregning kommer hver måned.

Skålstørrelse

Skålen har en god størrelse, hvor du har mulighed, for at ælte en større dej sammen på meget kort tid. På den måde undgår du, at skulle stå og gøre det i hånden, hvor du skal bruge mange flere kræfter, end ved at dreje på en enkelt knap. KITCHENAID 3311EFG har en skålstørrelse, der er på 3,3 liter, hvilket er den kapacitet selve skålen har plads til.

Antal hastigheder

Hvis du har en væske, der skal røres sammen, kan det ofte sprøjte meget, hvis du begynder med en høj hastighed. Det er derfor en fordel, hvis du begynder med en lav hastighed, for at undgå du sviner bordet til. Du kan vælge mellem, flere forskellige hastigheder når du bruger den, faktisk op til 8 forskellige antal hastigheder.

Pris

Meget høj kvalitet behøver, faktisk ikke koste alt for mange penge, hvilket den her røremaskine er et godt bevis på. Denne røremaskine har en attraktiv pris, der ligger på 2.999 kr. hvilket er en lav pris, når det gælder denne røremaskine, der er meget effektiv og i højeste kvalitet.

Ekstraudstyr

Der følger flere redskaber med, når du køber dette produkt, hvor der er ballonpiskeris, fladt piskeris, dejkrog og selvfølgelig en stor skål.


Kitchenaid A MIXER

Er du på udkig, efter en større og mere professionel røremaskine, så burde du tage et ekstra kig på den her model fra KitchenAid. Det er en røremaskine, mange forbrugere har rost til skyerne, for at være enormt effektiv og meget holdbar i mange år. Det er en meget flot røremaskine, der har det traditionelle design, man ofte ser hos KitchenAid. Effekten er højere end, hvad den første model på den her liste har, den er dog stadig billig når, det gælder hvad den koster i strøm. Det er en af de største røremaskiner, blandt den her liste over disse, 5 forskellige røremaskiner fra KitchenAid. Der er også mange forskellige antal hastigheder, hvilket er en kæmpe fordel, hvis du skal begynde blidt med en røremaskine. Prisen er rigtig attraktiv, hvilket gør at den kan købes, af de fleste forbrugere der ønsker en, røremaskine der er særdeles effektiv.

[afp id=” 1084″]

Effekt

Der sidder en kraftig motor, i denne røremaskine det er dog, ikke en motor som har et højt strømforbrug. Motoren som sidder i denne røremaskine, er rigtig kraftig og fungerer meget godt, du køber et produkt i højeste kvalitet. Motoren har en effekt, der er på 500 Watt, hvilket ikke er en alt for høj effekt, da den stadig er billig i drift.

Skålstørrelse

Som en af de røremaskiner, der blandt disse 5 forskellige røremaskiner, har den en af de største skålstørrelser. Det er en rustfrit stålskål, der har en kapacitet, der er på hele 6,9 liter i alt. Det giver dig en rigtig høj kapacitet, til at tilberede en stor dej, til enten boller eller småkager.

Antal hastigheder

Du kan begynde meget mildt, når du starter med den her røremaskine, dette gør det også lettere, at tilføje ingredienser mens den er i gang med at røre. Du kan frit vælge mellem, op til 10 forskellige hastigheder, dette kan du gøre ved at rykke med et håndtag. Dette gør det også lettere, at holde øje med, hvilken hastighed som du har valgt.

Pris

Du behøver faktisk ikke, betale en enormt høj sum, for en røremaskine da Kitchenaid A MIXER faktisk er ret billig. Især hvis man tænker på, at den ikke behøver blive skiftet ud, fordi den kan holde i rigtig mange år. Hvis du vil købe, en røremaskine som den her, så koster den 5.721 kr.

Ekstraudstyr

Med i købet er der en elliptisk piskeris, spiralformet dejkrog, plastskærm og et fladt piskeris.


KITCHENAID Classic Mixer

Hvis du har prøvet en røremaskine, så vil du aldrig være foruden, fordi den gør dit arbejde så meget lettere og hurtigere. Denne model er en middelklasses røremaskine, det er en mellemstørrelses røremaskine, alle vil kunne få en positiv oplevelse ud af. Den blander det hele sammen, uden du behøver holde øje, med det fordi den klarer det hele selv. Den har ikke en høj effekt, mens den stadig har en kraftig motor, det gør den god mod miljøet, men meget behjælpelig i dit køkken. Det er som sagt en mellemstørrelses røremaskine, hvor den har en god skålstørrelse, der giver dig en meget god kapacitet. Der er mange hastigheder, som du kan vælge mellem, så du kan tilpasse hastigheder, til hvad du er ved at lave. Prisen på den her røremaskine, det er ikke nogen høj pris, hvilket er en fordel, hvis der ikke er noget højt rådighedsbeløb til rådighed.

[afp id=” 1085″]

Effekt

Effekten er faktisk rigtig lav, det betyder dog ikke, at den motor der sidder i maskine, ikke er kraftig og kan tilfredsstille de forventninger du har til den. Effekten er på kun 275 Watt, det gør den meget miljøvenlig, fordi den bruger minimalt med strøm, men uden problemer kan blande selv en hård dej sammen.

Skålstørrelse

Du kommer ikke til, at mangle plads hvis, du køber en røremaskine som KITCHENAID Classic Mixer. Den sidder nemlig en, rigtig fin skål med en høj kapacitet, til at indeholde en stor mængde til blanding. Den skål som sidder, i en røremaskine som den her, den er på hele 4,3 liter.

Antal hastigheder

Med et meget gennemsnitligt antal hastigheder, man typisk ser ved røremaskiner, fra producenten KitchenAid. På den måde kan, du lynhurtigt skrue op og ned, på maskinen når du vælger hastighed. Du vil kunne vælge mellem, op til 10 hastigheder, ved at hive i et enkelt håndtag.

Pris

Du køber ikke bare, en helt almindelig røremaskine, men et meget solidt produkt. Den har en nettovægt på 12 kg, så den står meget stabilt, selvom en kører på fuld styrke. Alt dette betyder, at du kan købe den her røremaskine, til en pris på 2.559 kr. Det er en billig røremaskine, de fleste vil kunne, spare sammen til at betale for en maskine.

Ekstraudstyr

Der er selvfølgelig ekstraudstyr med, så du ikke behøver, købe det ved siden af. Der medfølger en dejkrog, et fladt piskeris og et almindeligt piskeris.


Kitchenaid MEDALLION

Går du både efter design, men også effektivitet når, du skal købe en helt ny røremaskine. Så er den her røremaskine, helt bestemt et ekstra kig værd, fordi det er nok den flotteste på hele den her liste. Den kommer i enormt flot design, hvor selve maskinen kommer i en sølv farve, der let fanger dine gæsters opmærksomhed. Den har en stor og kraftig motor, der har en fin effekt, der holder strømforbruget helt i bund når du bruger den. Der er en meget stor skål, med når du køber den, den er blandt de største, når det gælder disse 5 forskellige røremaskiner. Du vil kunne vælge, mellem et helt gennemsnitligt antal hastigheder, når du er ved at tilberede bagværk. Det er en ret dyr røremaskine, som har en ret høj pris, hvilket måske godt kan begrænse, det antal kunder der køber den. Det er en professionel røremaskine, der uden problemer kan passe, ind i selv et stort køkken, men også en restaurant.

[afp id=” 1086″]

Effekt

Selvom det er en stor og kraftig røremaskine, så har den ikke en effekt, der er alt for høj. Denne røremaskine har en motor, der yder en effekt, der kun er på 500 Watt under brug. Det kan godt lyde som, at det er en motor med en høj effekt, det er dog det modsatte fordi, den koster meget lidt om året i strøm.

Skålstørrelse

Skålen som Kitchenaid MEDALLION er udstyret med, det er en blankpoleret skål, i materialerne af rustfrit stål. Den har desuden en kapacitet, der er på 6,9 liter, det betyder at det, er en af de største røremaskiner. Du kan blande portioner, der passer til en større familie, på 5-8 medlemmer uden problemer.

Antal hastigheder

Der flere forskellige antal hastigheder, når du skal vælge, hvilken som passer bedst til dit behov. Det er ofte en god ide, at starte meget lavt ud, mens du kan skrue hastigheden op stille og roligt. Du kan starte ud med, at vælge en hastighed på 1, mens du kan skrue den helt op til 10.

Pris

Når du ser prisen, kan det godt virke som, om at det er rigtig mange penge. Du skal dog huske på, at det er et produkt, der hjælper dig til at gøre din hverdag letter. Især hvis du bager meget, eller arbejder på en restaurant, der ofte bager helt friske brød. Alt dette kan du købe, ved at vælge en model, som den her der koster 6.021 kr.

Ekstraudstyr

Du kan købe mere udstyr, ved siden af men ofte, er det ikke nødvendigt. Der er dog en dejkrog, 2 forskellige piskeris med når du køber denne røremaskine.


KITCHENAID Artisan 125EOB

Har du ikke brug for en røremaskine, der er meget stor, mens du heller ikke, har brug for en alt for lille røremaskine. Så skal der findes en mellemvej, her kommer denne røremaskine ind, fordi den er nemlig ikke for stor. Denne sorte røremaskine bliver leveret, i et meget solidt og stærkt design, hvor materialer er kraftige. Effekten er i den lave ende, hvilket du skal se, som en fordel når du kigger, dig om efter en røremaskine. Skålen har en mellem kapacitet, hvilket betyder du ikke, behøver lave dine portioner over flere gange. Hastighederne du kan vælge, er de samme over hele listen, hvor der ikke er forskel på den her røremaskine. Prisen er også i den lave ende, hvor du køber et produkt, af den helt store kaliber når det gælder kvalitet.  

[afp id=” 1087″]

Effekt

Med en effekt på 300 Watt, er det ikke en vanvittig høj effekt, hvilket betyder du får en røremaskine i højeste kvalitet. KitchenAid er kendte for, at producere produkter der er billige i drift, mens de stadig er stærke. Det er en god overvejelse, før du køber nogen røremaskine uanset mærke, at du finder en som er billig i drift.

Skålstørrelse

Skålen har en meget god størrelse, hvor du her køber en røremaskine, med en rigtig fin kapacitet. Når du er færdig med, at bruge skålen kan du putte, dem i opvaskemaskine når de skal rengøres. Røremaskinen har en skålstørrelse, der er på 4,8 liter.

Antal hastigheder

For at vælge hastighed, sidder der et håndtag på siden, af maskinen for at skrue op og ned. På den måde kan du bedre, følge med i hvilken hastighed, samt få en følelse af hvilken, hastighed som du skal bruge. Der er op til 10 forskellige antal hastighed, du lynhurtigt kan vælge.

Pris

Du skal ikke betale et høj beløb, især ikke når man kigger, på hvilke fantastiske funktioner en røremaskine som den her har. KITCHENAID Artisan 125EOB er en billig røremaskine, du kan erhverve for 3.399 kr.

Ekstraudstyr

Med et fladt piskeris får du mere styrke, hvis du skal blande en tung dej sammen. Der er også en dejkrog og et almindeligt piskeris med i købet.


Vores liste

Dette er vores vurdering ud af eksterne testere, som vi mener hører til blandt de 5 bedste røremaskiner fra KitchenAid i test, de er vurderet ud fra forskellige kriterier såsom effekt, skålstørrelse, antal hastigheder, pris, ekstraudstyr og vurderinger fra kunder. Dette er ikke nogen officiel liste, men taget ud fra vores vurdering og anmeldelser taget online. Listen er lavet for at den almene befolkning kan skabe sig et overblik, over de forskellige røremaskiner fra KitchenAid når de skal ud og købe en ny.

Disclaimer

Vi har ved Testoverblikket ikke lavet nogle former for fysiske test af disse røremaskiner fra KitchenAid, de er udelukkende vurderet ud fra eksterne vurderinger givet af forbrugerne, som har lavet anmeldelser på disse forskellige røremaskiner og diverse uafhængige tests foretaget af fx tænk.dk.