Røremaskine Fra Kenwood Test 2021 – De bedste 5 kåret af eksperterne

Vi vil hos testoverblikket.dk forsøge at komme med vores liste over de 5 bedste røremaskiner fra Kenwood på markedet, når man skal ud og købe en ny røremaskine fra Kenwood. Er det vigtigt at man finder den som passer bedst til netop det behov du har brug for, som også passer til de forventninger man har før man køber den, derfor har vi lavet en top-5-liste med de bedste bedømte røremaskiner fra Kenwood. Disse 5 er udvalgt efter anmeldelser fra forbrugerne, effekt, skålstørrelse, antal hastigheder, pris og ekstraudstyr. Disse test er ikke fysisk foretaget af os, men vurderet fra eksterne testere.


KENWOOD KVL4110S

Vil du have en røremaskine, som ikke kun er i rigtig høj kvalitet, men som også kan holde i rigtig mange år. Så skal du tage et ekstra kig, på en model som denne fra Kenwood, hvor begge dele er inkluderet i dette. Den første model på denne liste, er et let valg når, der skal købes en helt ny røremaskine. Dette er en røremaskine, der har en rigtig høj effekt, så den kan opnå høje hastigheder, men stadig ikke miste styrke på grund af dette. Den har også en stor skålstørrelse, der gør at du kan mikse store portioner, sammen på meget kort tid. Det er forskelligt hvilken hastighed, som fungerer bedst når det, kommer til forskellige kager eller en dej. En røremaskine som er kraftig, samt er i rigtig høj kvalitet, koster nogle penge men du skal se det som en investering.

[afp id=”945″]

Effekt

Der sidder en kraftig motor, i en røremaskine som den her, hvilket gør at den let. Kan den ælte store og tunge portioner sammen, selve en meget tung rugbrødsdej uden problemer. Der sidder en motor på, hele 1.200 Watt i den, hvilket er en rigtig eftertragtet størrelse når det kommer til en motor.

Skålstørrelse

Om du vil bage en stor bolle dej, eller du vil bage en lille portion småkager, så kan KENWOOD KVL4110S let klare dette. Den er udstyret med en skål, der har en skålstørrelse på 6,7 liter. Det er en god røremaskine, hvis i er en stor familie, eller du kan lide at fryse dit nybagte brød ned.

Antal hastigheder

Nogle opskrifter skal mikses hårdt og hurtigt sammen, mens andre skal røres stille og roligt sammen. Dette kan du gøre med, en røremaskine som den her, den har nemlig op til 6 forskellige hastigheder. Det er desuden også let, at vælge hastigheden du vil bruge, du skal kun dreje på en enkelt knap.

Pris

Høj kvalitet behøver ikke være dyrt, hvilket denne model er et godt bevis på, den er nemlig ikke ret dyr. Hvis du skal købe, denne røremaskine skal du betale, et lille beløb på 2.470 kr. Hvor der også følger, mange lækre stykker ekstraudstyr med i handlen.

Ekstraudstyr

Der medfølger en dejkrog, piskeris og en k-spade i aluminium.


KENWOOD KVL8300S Titanium XL

Denne model er fra Kenwood, er nok en af de bedste, blandt disse 5 forskellige røremaskiner fra Kenwood. Den blev kåret som testvinder, hos norske Tek.no i 2017, hvor den vandt for sine rigtig gode egenskaber samt funktioner. Det er ikke kun en god model, men også en rigtig flot røremaskine, der vil pynte ethvert hjem den står på bordet i. Den er udstyret med, en stor og kraftig motor faktisk, er det en af de største motor på denne liste. Skålen har en meget stor skålstørrelse, så der er plads til mange ingredienser, hvilket er en fordel hvis i er en stor familie. Kenwood er kendte for, at lave køkkenudstyr som er brugervenlige, men også lette at ændre hastigheden på. Prisen er dog i den høje ende, men det er ikke mange penge, hvis du behandler den pænt kan den holde i enormt mange år.

[afp id=”946″]

Effekt

Effekten er rigtig høj, dette betyder også at den, bruger lidt mere i strøm om året. Dette er dog ikke en hindring, fordi hvis du bruger en røremaskine ofte, fordi så kræver en stor dej nemlig en høj effekt. En kraftig røremaskine som den her, fra producenten Kenwood har en, effekt sm er på hele 1.700 Watt.

Skålstørrelse

Skålen som sidder i denne røremaskine, er stor og rummelig, hvilket giver dig rigtig meget plads. Hvis du godt kan lide, at bage store portioner når du bager, så er skålstørrelsen vigtig. Den afgør hvor stor en dej, du kan lave på en gang, hvor den her model har en skålstørrelse på 6,7 liter.

Antal hastigheder

Det skal være let, når du skal ændre på hastigheder, dette skal også ske hurtigt. Her har Kenwood gjort det let, der er nemlig kun en enkelt knap, som også er stor der skal drejes på. Der kan du vælge, flere forskellige hastigheder samt pulsfunktion, hvilket gør det legende let at anvende den.

Pris

Det her er dog også, en røremaskine som koster lidt penge, når den skal købes hos en forhandler. Dog vil den med garanti, være pengene værd da den, er kraftfuld men også rigtig effektiv. KENWOOD KVL8300S Titanium XL har en pris, i den høje ende som, er på 3.999 kr.

Ekstraudstyr

Der følger meget ekstraudstyr med, når du køber den her røremaskine, der følger blandt andet en spartel, stænkskærm, cremepisker, dejkrog, foldeværktøj, k-pisker og piskeris.


KENWOOD KVL4100S

En testvinder er et tydeligt eksempel på, at kvaliteten er rigtig høj, hvilket den her røremaskine selvfølgelig også er. Den her røremaskine blev kåret, som testvinder af eksperterne Tænk.dk i 2018, som en testvinder af røremaskiner. Det er en meget stilren røremaskine, der er rigtig flot men også god, når den anvendes i hverdagen. Den har en høj effekt, hvilket de fleste forbrugere efterspørger, da en lav effekt kan være en ulempe. Skålen har også en stor skålstørrelse, så alle der køber den, ikke kommer til at mangle plads. Når du skal vælge hastighed, skal du kun dreje på en enkelt knap, for at vælge den præcise hastighed. Dette er en billig røremaskine, de fleste forbrugere vil købe, men det er faktisk også en billig røremaskine.

[afp id=”947″]

Effekt

Effekten er ikke ret høj, men det gør den også, billig når det kommer til strømforbrug. Det er en røremaskine, som har en effekt, der kun er på 1.200 Watt. Det kan godt være, at 1.200 Watt ikke lyder som meget, men det er stadig rigeligt med styrke, til at ælte en kraftig dej sammen.

Skålstørrelse

Selvom den ikke har en stor motor, så har den stadig en skålstørrelse, der er rigtig stor. Dette betyder at den er billig i drift, men stadig kan lave dig en stor dej til boller, dette er dog ikke en nødvendig. Du kan let bage små portioner, eller røre mindre portioner sammen, men den har en skålstørrelse på 6,7 liter.

Antal hastigheder

Det går hurtigt når du skal ændre hastighed, hvilket gør dit arbejde meget lette, når hastigheden skal ændres. Hastigheden er variabel, hvilket betyder at du kan ændre, på den selvom du er ved at bruge den. Dette gøres via en stor knap, som sidder på siden af røremaskinen.

Pris

Du skal ikke betale, ret mange penge for at købe KENWOOD KVL4100S, hvilket er den fordel for flere mennesker. Det beløb som du skal betale, er et beløb på 2.369 kr. som desuden er en af de billigste røremaskiner, blandt den her liste over røremaskiner fra Kenwood.

Ekstraudstyr

Der følger dele med når du køber dette produkt, hvor der er dejkrog, piskeris og en k-spade med i handlen.


KENWOOD KVL4170S

Der er rigtig meget ekstraudstyr med, når du køber denne røremaskine, hvilket gør at du ikke behøver købe det ved siden af. Det er også en testvinder, da den vandt bedst i test hos tænk.dk i november 2018. Det er en fryd at have denne røremaskine stående, da den er rigtig flot i sig selv, men også enormt god at bruge. Effekten er ikke særlig høj, hvilket heller ikke er nødvendigt, da det gør den billigere i strøm. Skålen har en gennemsnitlig størrelse, når det gælder denne liste, hvilket giver dig en god rummelighed. Med trinløs regulering skifter, du let mellem hastighederne, uden at din maskine tager skade. Med en pris som er meget god, skal du kun betale et mindre beløb, for at købe en kvalitets røremaskine.

[afp id=”948″]

Effekt

Det her er en kraftig røremaskine, som meget let kan håndtere, en kødhakker som skal hakke kraftigt kød. Maskinen har en vægt, der er på 7,68 kg, hvilket giver en rigtig god stabilitet. Maskinen har en kraftig motor, der er på 1.200 Watt, der gør den kraftig og meget brugbar i hverdagen.

Skålstørrelse

Selvom den ikke har den største effekt, har den stadig en stor skålstørrelse, der giver dig mulighed for at bage mange småkager. Eller hvis du har lyst til, at hakke meget kød, kan du også uden problemer gøre dette. Skålen har en størrelse, der ligger med en skålstørrelse på 6,7 liter.

Antal hastigheder

Med elektronisk hastighedskontrol der også er trinløs, dette skader maskinen mindst muligt, når du går fra lav til høj hastighed på kort tid. Der er også pulsfunktion, hvis det er nødvendigt for dig at bruge, det gør at den pulsere fremfor konstant rotation når den bliver anvendt.

Pris

Prisen er rigtig attraktiv, blandt forbrugere der ikke, har haft en røremaskine før. KENWOOD KVL4170S koster kun 3.035 kr. det kan godt, lyde som mange penge at bruge, på en helt ny røremaskine. Men du vil på ingen måde, fortryde dit køb da du, kan have den i en stor del af dit liv.

Ekstraudstyr

Med i handlen er der en dejkrog, piskeris og en k-spade i aluminium.


KENWOOD KMX750WH

Sidste skud på stammen, over disse enormt gode røremaskiner, der er nogle af de bedste på markedet. Den her røremaskine kan, købes i flere forskellige farver, hvor der er hvid, sort og rød. Du kan vælge en af disse, som passer bedst ind i din stil, når den står på køkkenet. Det er den røremaskine, der har den laveste effekt på liste, dog skal du ikke lade dig snyde den er stadig meget kraftig. Skålen er også den skål, der har den mindste skålstørrelse, hvilket gør dine portioner mindre. Der er flere forskellige antal hastigheder, hvor du let kan vælge en af disse, på siden af maskinen. Prisen er i den lave ende, som gør den meget billig at købe, derfor kan de fleste finde råd til at købe den.

[afp id=”949″]

Effekt

Effekten på 1.000 Watt, er måske ikke den højeste, men derfor er den stadig rigtig kraftig. Derudover har den en vægt, på 10,9 kg der gør den meget stabil, selv når den kører med fuld styrke. Den høje stabilitet betyder, at du kan gå væk fra maskinen, selvom den er i gang med at mikse en dej eller lignede sammen.

Skålstørrelse

Skålen har ikke en stor skålstørrelse, hvilket mindsker de portioner, som du kan lave. KENWOOD KMX750WH har stadig en god kapacitet, denne røremaskine har en skålstørrelse, der er på 5 liter. Dette er dog helt til randen, hvilket ikke anbefales at fylde, men der er stadig meget plads.

Antal hastigheder

Der er mulighed for, at vælge mellem 6 forskellige hastigheder, når du bruger en rigtig god røremaskine som den her. På siden af maskinen, sidder der en stor knap, som du skal dreje på for at ændre hastigheden, selv når den er i drift kan den ændres let og hurtigt.

Pris

Hvis du vil købe høj kvalitet, til en lav pris hvor du ikke, går ned på holdbarheden. Så er den her røremaskine, det meget lette valg, når der skal købes en røremaskine til hjemmet. Den her røremaskine er billig, den koster nemlig kun 2.118 kr. at købe.

Ekstraudstyr

Der følger en dejkrog, piskeris, beater og en rustfri stålskål med i købet.


Vores liste

Dette er vores vurdering ud af eksterne testere, som vi mener hører til blandt de 5 bedste røremaskiner fra Kenwood i test, de er vurderet ud fra forskellige kriterier såsom effekt, skålstørrelse, antal hastigheder, pris, ekstraudstyr og vurderinger fra kunder. Dette er ikke nogen officiel liste, men taget ud fra vores vurdering og anmeldelser taget online. Listen er lavet for at den almene befolkning kan skabe sig et overblik, over de forskellige vinkøleskab fra La Sommeliere når de skal ud og købe en ny.

Disclaimer

Vi har ved Testoverblikket ikke lavet nogle former for fysiske test af disse vinkøleskab fra La Sommeliere, de er udelukkende vurderet ud fra eksterne vurderinger givet af forbrugerne, som har lavet anmeldelser på disse forskellige vinkøleskab fra La Sommeliere og diverse uafhængige tests foretaget af fx tænk.dk.