Røremaskine Fra Electrolux Test 2021 – De bedste 5 kåret af eksperterne

Vi vil hos testoverblikket.dk forsøge at komme med vores liste over de 5 bedste røremaskiner fra Electrolux på markedet, når man skal ud og købe en ny røremaskine. Er det vigtigt at man finder den som passer bedst til netop det behov du har brug for, som også passer til de forventninger man har før man køber den, derfor har vi lavet en top-5-liste med de bedste bedømte røremaskiner fra Electrolux. Disse 5 er udvalgt efter anmeldelser fra forbrugerne, effekt, skålstørrelse, antal hastigheder, pris og ekstraudstyr. Disse test er ikke fysisk foretaget af os, men vurderet fra eksterne testere.


ELECTROLUX EKM4100

En røremaskine er et stykke køkkenudstyr, enhver der godt kan lide at, stå i køkken og bage eller lave andre former for mad der kræver en røremaskine. Hvor den her som, desuden er den første model, af disse 5 forskellige røremaskiner på den her liste. Det er en meget rost røremaskine, der udelukkende har fået gode anmeldelser af forbrugerne, men også af eksperterne. Den her røremaskine har en høj effekt, men ikke en effekt der er alt for høj, så den er faktisk ret billig i drift når det gælder strømforbruget. Maskinen har en stor skål, så du kan røre store portioner sammen, uden at skulle tænke på om du har kapacitet nok. Du kan vælge mellem, rigtig mange forskellige hastigheder på denne røremaskine, så det ikke sprøjter rundt når du fylder i den. En røremaskine i kvalitet, det er selvfølgelig en røremaskine, som koster en smule penge, men den her er alle pengene værd.

[afp id=” 1228″]

Effekt

Det er rigtig vigtigt at, du køber en røremaskine som, har en god effekt der er ret høj. Ofte betyder det nemlig at, det er en røremaskine som er meget kraftig, men også at den koster mange penge i drift. Den her model har en effekt, der er på 1.000 Watt, hvilket gør den kraftig men også billig når, det kommer til strømregningen hvert år.

Skålstørrelse

Den her røremaskine har en god skålstørrelse, hvilket giver dig masser af plads, når der skal æltes en dej sammen. Hvis i er en stor familie, så er en stor skålstørrelse vigtig, fordi så behøver du kun mikse det sammen over en gang. Fremfor at skulle røre, din dej sammen over flere gange, da den her model har en skålstørrelse på 4,8 liter.

Antal hastigheder

Når du er ved at bruge den, så kan du utrolig let, ændre på hastigheden på ELECTROLUX EKM4100. Det kan du ved at, dreje på den store knap som, sidder på siden af maskinen. Du kan vælge mellem, op til 10 forskellige antal hastigheder, så du kan vælge det program der passer dig.

Pris

Det behøver faktisk ikke være dyrt, når du skal ud og købe, en røremaskine i høj kvalitet. Det her er en meget effektiv røremaskine, som fungerer rigtig godt under brug, mens den kun har en pris på 1.865 kr. Det er ikke en høj pris, for en røremaskine som kan holde i rigtig mange år.

Ekstraudstyr

Der følger et fladt piskeris med, mens der også følger et almindeligt piskeris med. Sidst men ikke mindst, så følger der også en mindre skål med, der er på 2,9 liter.


ELECTROLUX EKM5570

Kan du godt lide et flot design, mens du på samme tid, køber en røremaskine der er særdeles effektiv. Så skal du tage et ekstra kig, på en røremaskine som den her, fordi den indeholder alle disse enormt kraftige funktioner. Det design som denne røremaskine, den er designet i gør den, til en rigtig flot røremaskine når den står fremme i dit køkken. Effekten er rigtig høj, men det betyder også at den er meget kraftig, men også at den bruger en smule mere strøm under brug. Skålen har en meget fin kapacitet, hvilket gør den velegnet til en større familie, hvor der både er 2 voksne men også et par børn. Den har rigtig mange forskellige hastigheder, som du frit kan vælge mellem, når du køber en røremaskine som den her fra Electrolux. Det er heldigvis ikke, en røremaskine som koster mange penge, når den skal købes ind til hjemmet, det er en kæmpe fordel.

[afp id=” 1229″]

Effekt

Hvis du vil røre store portioner, sammen som måske består af, lidt hårdere materialer så kræver det en højere effekt. Hvor den her model faktisk, har en rigtig kraftig effekt, mens den stadig er billig i drift. Den motor der sidder i, denne røremaskine har en effekt, som er på hele 1.200 Watt når den er på sit højeste.

Skålstørrelse

Skålen har også en høj kapacitet, hvilket betyder at du let, kan mikse en stor bolledej sammen på kort tid. Den her røremaskine gør, faktisk det hele for dig, det eneste du skal gøre, det er at fylde i denne røremaskine. ELECTROLUX EKM5570 har en skål, med en skålstørrelse på 4,8 liter, en meget høj og god kapacitet.

Antal hastigheder

Alt efter hvilken form for dej, du gerne vil røre sammen, så afhænger det af hvilken hastighed du vil bruge. Det kan nemlig godt sprøjte udover skålen, når du bruger for høj hastighed, derfor skal man starte med en lav hastighed. Der følger dog nogle låg med, som gør at alt det der normalt, ville sprøjte faktisk bliver i skålen men du hælder i. Derfor kan du let bruge, op til de 10 antal hastigheder, som den her maskine kan køre med.

Pris

Når du skal købe den her røremaskine, så har den en god pris, der godt kan gøre den en smule dyr. Det er dog en røremaskine, du vil blive rigtig glad for, når du har købt den. Prisen er dog stadig en pris, de fleste kan finde råd til, når den skal købes, fordi den kun er på 2.295 kr.

Ekstraudstyr

Der følger en dejkrog, e-spade med silikone, e-spade og et låg til hævning af dejen. Med disse former for ekstraudstyr, gør det at du hurtigere, kan få den perfekte dej ramlet sammen.


ELECTROLUX EKM3700

Hvis du er en enkelt person, eller der kun bor et par i hjemmet, så kan den her røremaskine være helt ideel til dig eller jer. Denne røremaskine har nogle stærke funktioner, der gør det lettere for dig at, vende en dej sammen til boller eller hvis der er lyst til en kage på en regnvejrsdag. Det er en mindre røremaskine, men den har stadig nogle rigtig attraktive funktioner til hjemmet. Netop fordi det er en mindre røremaskine, så har den også en mindre effekt, hvilket betyder et meget lavere strømforbrug så den er billig i drift. Skålstørrelsen er dog stadig rigtig god, så du ikke skal opleve mangel på plads, hvor skålstørrelsen på den her model faktisk er ret høj. Der er et stor antal hastigheder, du let kan vælge mellem under brug, som du kan vælge selv når maskinen er i brug. Det er en rigtig billig røremaskine, især hvis du gerne vil købe høj kvalitet, som er en meget foretrukket røremaskine at købe.

[afp id=” 1230″]

Effekt

Med en meget lille effekt, så bruger den her røremaskine, utrolig lidt strøm når den bliver brugt. Du vil her købe, en røremaskine med en mindre effekt, men som stadig er rigtig kraftig under brug. ELECTROLUX EKM3700 har en motor, som yder en effekt, der er på 800 Watt. Du vil ikke få en elregning, der er meget høj bare fordi, du bruger den her maskine dagligt.

Skålstørrelse

Fordi den også har en mindre effekt, så er skålstørrelsen også indrettet, efter dette så den ikke er den største. Det er dog stadig en kraftig skål, der har en fin kapacitet, men som nok kun egner sig til et par eller lignede. Med i handlen er der et transparant låg, hvor du også kan fylde i maskinen, hvor skålen har en skålstørrelse på 4 liter.

Antal hastigheder

En mindre motor betyder, ved den her model at, den har et mindre antal hastigheder. Dog betyder det også at, du ikke mister styrke når du bruger den, da du kan vælge mellem op til 6 antal hastigheder på den. Som du selvfølgelig kan, ændre mens maskinen også er i brug, så du ikke behøver stoppe den hver gang.

Pris

Netop på grund af størrelsen, så koster den her røremaskine, også kun en mindre sum at købe. Det vil være en perfekt røremaskine at, købe til dig selv eller en bekendt, som måske er studerende og bor i en mindre bolig. Hvis du vil købe, denne model skal du betale, et beløb der er på 1.499 kr.

Ekstraudstyr

Tilbehør der er inkluderet, når du køber et produkt som det her, det er en kødhakker, blender, dejkrog og et piskeris.


ELECTROLUX EKM5540

Når man snakker toppen af poppen, når man skal købe en røremaskine, så er den her en del af det. Fordi det er en stor og kraftig røremaskine, der uden problemer kan være nok for selv en stor familie. Den er lavet i rigtig stærke materialer, som også betyder at den er en smule tung, faktisk vejer den hele 9 kg så den står meget stabil på dit køkkenbord. Med en lav effekt betyder det også at, den ikke bruger for meget strøm, men stadig en høj nok effekt til at være meget kraftfuld. Den skål som sidder på denne røremaskine, den har en meget god kapacitet, hvilket gør det lettere at lave mange boller ad gangen. Kvalitet koster selvfølgelig en smule penge, men hvor det ved den her model, er hver eneste krone værd efter du har købt den. Den her model ankommer, i en farve af grå hvilket er, en meget neutral farve og passer ind stort set over alt.

[afp id=” 1231″]

Effekt

Effekten er rigtig høj, så det giver mange kræfter at, gøre godt med uanset hvilken dej du skal lave. Du vil her kunne købe, en røremaskine der har en effekt, som er på hele 1.200 Watt under brug. Det er en høj effekt, der vil kunne assistere dig, hver eneste gang du vil bruge den. Det er lige meget hvilken, form for dej du vil lave, om det er til kage, eller til et brød, så kan den her model det uden problemer.  

Skålstørrelse

Der følger 2 skåle med, når du køber det her produkt, alt efter hvor stor en portion du skal lave. Hvis du kun skal, lave en lille portion så kan, skålen med en kapacitet på 2,9 liter være god at vælge. Hvis du skal lave en stor portion, så er skålen med en skålstørrelse, der er på 4,8 liter måske det rigtige valg.

Antal hastigheder

Når du skal røre en portion sammen, så skal du altid vælge, en hastighed som gør jobbet men ikke for hurtigt. Fordi ellers risikere du at, det sprøjter udover det hele, enten med væske eller at din mel sprøjter rundt. Du kan dog let, vælge mellem 10 forskellige antal hastigheder.

Pris

Det her er en stor røremaskine, der er lavet i meget slidstærke materialer, der nemt holder i 10 år. Det er endda set at, nogle røremaskine fra Electrolux, kan holde i mange flere år. ELECTROLUX EKM5540 koster 2.244 kr. det er ikke en pris, der vil ødelægge dit budget når den skal købes.

Ekstraudstyr

Ekstra store gummifødder, så der er ekstra høj stabilitet, til når du skal anvende den.


ELECTROLUX EKM3710

Hvis du ønsker at købe en mindre røremaskine, så er den her røremaskine, måske den helt rigtige røremaskine for dig. Det er en utrolig let røremaskine, hvor man godt kunne tro at den var let, når den skulle flyttes rundt på. Der er dog nogle sugekopper i bunden, der sikrer dig en meget stabil røremaskine, selv når den anvendes på fuld hastighed. Det er ikke den røremaskine, som har den højeste effekt, men det betyder dog også at den er billig i drift, fordi den bruger meget mindre strøm. Skålen er ikke nogen for lille skål, da den stadig har en rigtig god kapacitet, hvilket selvfølgelig betyder en god skålstørrelse. Det er let at vælge hastighed, det kan du nemlig gøre på en stor knap, som sidder på siden af din røremaskine. Hvis du er studerende, så er det ikke ofte at indkomsten, den er meget høj fordi du er på SU. Derfor har Electrolux tænkt på de studerende, da den her model faktisk ikke har nogen høj pris, så alle kan finde råd til at købe den.

[afp id=” 1232″]

Effekt

Den sidste model det er en røremaskine, der ikke er en af de kraftigste, når det gælder effekten den har. Det betyder selvfølgelig også at, det er en utrolig billig røremaskine, når det gælder strømforbruget. Fordi med en effekt, der er på 800 Watt, så bruger den minimalt med strøm når du bruger den.

Skålstørrelse

Der følger en enkelt skål med, når du køber det her produkt, hvor den her skål har en skålstørrelse på 4 liter. ELECTROLUX EKM3710 er en kraftig, men også rummelig røremaskine, der har en meget god skålstørrelse. Den skål som følger med, den har en kapacitet på 4 liter.

Antal hastigheder

Med op til 6 forskellige antal hastigheder, kan du vælge en meget lav hastighed, når du starter den og påfylder din røremaskine. Når alle ingredienser er puttet i, kan du hæve hastigheden på maskinen, så det går meget hurtigere at mikse det sammen. Hvilket sikrer dig at du på kort tid, kan have friskbagte boller, hvis du pludselig får gæster.

Pris

Hvis du ikke har mange penge, når der skal købes en røremaskine, så kig en ekstra gang på den her model. Fordi det er nemlig en billig røremaskine, der ikke koster alt for meget, da den kun har en pris på 1.729 kr. Hvis du studere vil du på, nogle få måneder kunne, spare sammen til at købe den her model.

Ekstraudstyr

Det tilbehør der er inkluderet, det er følgende dejkrog, piskeris og en kødhakker.


Vores liste

Dette er vores vurdering ud af eksterne testere, som vi mener hører til blandt de 5 bedste røremaskiner fra Electrolux i test, de er vurderet ud fra forskellige kriterier såsom effekt, skålstørrelse, antal hastigheder, pris, ekstraudstyr og vurderinger fra kunder. Dette er ikke nogen officiel liste, men taget ud fra vores vurdering og anmeldelser taget online. Listen er lavet for at den almene befolkning kan skabe sig et overblik, over de forskellige røremaskiner fra Electrolux når de skal ud og købe en ny.

Disclaimer

Vi har ved Testoverblikket ikke lavet nogle former for fysiske test af disse røremaskiner fra Electrolux, de er udelukkende vurderet ud fra eksterne vurderinger givet af forbrugerne, som har lavet anmeldelser på disse forskellige røremaskiner og diverse uafhængige tests foretaget af fx tænk.dk.