Romaskine Test 2021 – De bedste 5 kåret af eksperterne

Vi vil hos testoverblikket.dk forsøge at komme med vores liste over de 5 bedste romaskiner på markedet, når man skal ud og købe en ny romaskine. Er det vigtigt at man finder den som passer bedst til netop det behov du har brug for, som også passer til de forventninger man har før man køber den, derfor har vi lavet en top-5-liste med de bedste bedømte romaskiner. Disse 5 er udvalgt efter anmeldelser fra forbrugerne, størrelse, maksimal personvægt, design, pris og ekstraudstyr. Disse test er ikke fysisk foretaget af os, men vurderet fra eksterne testere.


Tunturi FitRow 70

Det er ikke blevet lettere, at tabe dig eller træne dine muskler, end at anvende en romaskine. En romaskine træner alle kroppens muskler, mens den også giver dig, en højere forbrænding samt en effektiv måde at tabe dig på. Denne romaskine er blevet rost, af eksperterne til at være, en rigtig god maskine til at træne kroppen på. En romaskine er ofte rigtig lang, hvilket gør at den har en størrelse, der betyder at din romaskine fylder en smule i dit hjem hvor den skal stå. Næsten alle mennesker kan anvende, den her romaskine til at komme, i en bedre form når der skal trænes, dette kan de gøre fordi der er en høj maksimal personvægt. Designet gør at den, ikke bare er effektiv, men også at den er rigtig flot at have stående, designet gør at den er yderst effektiv. Du skal ikke betale, spidsen af en jetjager når du, skal købe en romaskine.

[afp id=” 1078″]

Størrelse

En rigtig god funktion, ved den her romaskine, det er at den kan foldes sammen efter brug. Når den ikke er foldet sammen, så fylder den ret meget, fordi størrelsen er stor. Når den er udfoldet, så måler den 205 centimeter i længden, 56 centimeter i bredden, 84 centimeter i højden. Når den er sammenslået, så måler den 84 centimeter i længden, 56 centimeter i bredden og hele 205 centimeter i højden.

Maksimal personvægt

Næsten alle personer kan bruge den, fordi den kan nemlig holde, til relativt tunge personer. Tunturi FitRow 70 har mulighed, for at holde personer, der har en maksimal personvægt der er op til 150 kg. Det er meget vigtigt, du kigger på hvor meget, en romaskine kan holde til.

Design

Designet er enormt flot, på fronten sidder der en beholder, hvor du skal påfylde vand. Dette giver en fornemmelse, af at du faktisk ror i en båd, hvor du også får lyden når du, bruger den her romaskine. Der er 3 indbyggede programmer, hvor du kan ro mod computeren, om at komme først i mål, hvis du gerne vil udfordre dig selv.

Pris

Du behøver ikke betale, en bondegård for en romaskine, hvor den her romaskine har en rigtig god pris. Det kan dog godt, virke som mange penge, at skulle betale på en gang. Tunturi FitRow 70 har en god pris, der er på 5.499 kr. for en enormt god maskine, der træner alle muskler i kroppen.

Ekstraudstyr

Når du spænder dine fødder fast, sidder de meget stabilt, fordi de bliver spændt fast med velcro. Du kommer til at sidde meget behageligt, fordi sædet er meget ergonomisk.


Masterfit TP900

Den næste på listen, over disse 5 forskellige romaskiner, det er den her rigtig gode model. Selvom det er en simpel romaskine, så er det stadig en romaskine, der giver dig en mulighed, for at træne hele kroppen. For at få den bedste mulige effekt, kan du indstille computeren, til nogle bestemte mål du har sat dig for. Det er en lang romaskine, men en enormt god funktion, gør at den let kan skilles ad og fylde meget mindre. Hvis du har lidt ekstra, på dine sideben kan du faktisk, let anvende denne romaskine til at træne med. Der er ikke noget ekstraordinært, når det kommer til design, da den er simpel og minimalistisk men stadig rigtig god. Prisen er attraktiv når den skal købes, du køber et produkt som, vil gavne dig rigtig meget i forhold til træning af din krop.

[afp id=” 1079″]

Størrelse

Det er en rigtig lang romaskine, der fylder meget når, du har den foldet ud. Den er hele 240 centimeter lang, hvilket er en rigtig høj længde, du skal vide at du har plads til. Den er desuden kun 90 centimeter høj, hvor den også kun er 62 centimeter bred, det gør den til en smal men meget lang romaskine.

Maksimal personvægt

Det er en romaskine der kan holde, til de fleste personer, der gerne vil træne kroppen. Enten for at få pulsen op, så vægten kan blive mindre, eller hvis du gerne vil træne musklerne. Denne romaskine har en maksimal personvægt, der ligger på 150 kg, for den person der skal træne med den.

Design

Det her er ikke en romaskine, du skal købe fordi, den er flot i design. Fordi det her ikke, en romaskine der har et ekstraordinært design, da den er meget simpel. Dette betyder dog ikke, at det ikke er en effektiv romaskine, fordi det en meget stærk og kraftig romaskine.

Pris

Du skal ikke blive skræmt, når du ser prisen, som Masterfit TP900 har. Fordi det er med sikkerhed, en romaskine som er pengene værd, når den skal købes ind til hjemmet. Når du skal købe, den her romaskine så, har den en pris der er på 6.999 kr.

Ekstraudstyr

Der sidder en holder, som kan holde din smartphone, det gør at du enten, kan se film eller høre musik mens du træner.


First Degree Neon Plus

For at få mest ud af din træning, hvis du har købt, en helt ny romaskine. Så er det en god ide, at kigge efter en model, som passer bedst til dig, samt er mest ergonomisk for dig. Du har mulighed for, at vælge mellem 4 forskellige modstandsniveauer, der går fra mild til lettere hårdt. Med en stor længde, har denne romaskine en god størrelse, der giver dig en god romaskine til at have stående. Det er vigtigt at købe en romaskine, der kan holde til lidt af hvert, derfor skal den maksimale personvægt også være høj. Det er en rigtig flot romaskine, hvilket ikke behøves være en prioritet, men det er altid et plus når, man skal have den stående i dit hjem. Prisen er god og vil med sikkerhed, være et enormt godt køb, hvis du vælger at købe den her romaskine.

[afp id=” 1080″]

Størrelse

Hvis du kigger efter, en romaskine der er effektiv, men ikke fylder alt for meget. Så kig en ekstra gang, på en romaskine som den her, fordi den har nogle rigtige attraktive mål. Du kan rejse den op, så den fylder minimalt, når du ikke bruger den. Den har en længde, der er på 213 centimeter, en bredde på 52 centimeter og en længde på 51 centimeter.

Maksimal personvægt

Det er en romaskine, der har en gennemsnitlig maksimal personvægt, så den kan holde til tunge personer. Hvis du køber en ny romaskine, hvor du vælger en model, som den her så kan den holde, til en maksimal personvægt der er på 150 kg. Det giver dig en kompakt, men også stærk romaskine til at træne kroppen på.

Design

Med et meget stilrent design, køber du ikke kun en effektiv romaskine, men også en ekstrem flot romaskine. Du køber et produkt som passer ind, næsten alle hjem som, du vælger at købe den til, uanset hvilken stil du har. Det er en sort romaskine, der er i rigtige kraftige materialer.

Pris

Selvom First Degree Neon Plus er i rigtig høj kvalitet, så koster den ikke, ret mange penge når den skal købes. Kvalitet og pris går ikke altid, hånd i hånd når det skal købes, hvilket den her romaskine er et godt bevis på. Det vil komme til, at koste dig 7.695 kr. at købe en kvalitets maskine som den her.

Ekstraudstyr

Der er 4 klortabletter med, du skal bruge hver gang du skifter vandet, så din romaskine kan holde i længst muligt tid.


Apollo Plus Black edition

Går du meget op i udseende, så tag et ekstra kig, på en romaskine som denne fra Apollo. Det er en af de flotteste, samt også meget effektiv romaskine, det gør at du får mest muligt ud af træningen. Når du træner med en romaskine, træner du næsten alle muskler, der sidder i kroppen. Du har ikke brug for mere, end en romaskine hvis, du gerne vil i god form. Det er selvfølgelig ikke, en romaskine som er meget følsom, hvilket betyder at den kan holde til meget, derfor er den maksimale personvægt også høj. Hvis du vil købe rigtig høj kvalitet, der har materialer som er rigtig stærke, der gør den til en solid og holdbar romaskine. Prisen er måske lidt høj, men du skal ikke se det, som et produkt men som en investering i din krop.

[afp id=” 1081″]

Størrelse

Det er heldigvis en romaskine, der kan foldes sammen, når den ikke bliver brugt. Dette gør at den ikke, fylder særlig meget når, du ikke bruger den. Når du har foldet den ud, så har den en længde på 213 centimeter, højden er 54 centimeter, bredden er 55 centimeter og så vejer den 33 kg, når der ikke er vand i den.

Maksimal personvægt

Det er en rigtig kraftig romaskine, Apollo Plus Black edition har en maksimal personvægt, der ligger på hele 150 kg. Dette giver mulighed for personer, der ikke har trænet før, en chance for at anvende den her romaskine. Hvis de gerne vil, ændre på deres liv og få, en meget sundere krop og bedre sind.

Design

For at gøre denne romaskine, så god som overhovedet muligt, samt give den største effekt. Så er den designet, med hjælp fra professionelle roere, der har givet deres inputs i forhold til, hvad der skal ændres for at gøre den god. Det betyder også at du hurtigt, vil komme i en god form, samt blive tilfreds med dig selv.

Pris

Prisen på Apollo Plus Black edition, kan godt lyde som et højt beløb, dog er det en romaskine, der kan give dig et bedre liv. Jo bedre form man er i, jo bedre får man det, med sig selv og udstråler en høj selvtillid. For at få en romaskine, der kan give dig bedre selvtillid, skal du betale et beløb på 8.495 kr.

Ekstraudstyr

Du kan tilkoble din computer, hvor du kan opstille et løb, hvor du kæmper mod andre. Dette giver dem som, har et konkurrencegen mulighed, for at presse deres krop mere.


Viking Pro V

Den sidste model på listen, det er den her unikke romaskine, der nok er den flotteste model. Det hele er dog ikke, kun omkring udseendet ved en romaskine, de praktiske funktioner skal også være meget gode. Det er en meget avanceret romaskine, hvor der det er let, at tilkoble din mobil eller tablet til computeren. Det er ikke en romaskine, der er alt for stor at have fremme, dog kan den her model foldes sammen og fylde meget lidt. Når det gælder maksimal personvægt, så er den meget gennemsnitlig, hvilket gør at de fleste kan bruge til at træne på. Det er nok den romaskine, der er den flotteste blandt, hele vores liste når det kommer til design. Materialerne den er bygget af, betyder også at prisen er lidt høj, hvilket gør at den koster ret mange penge at købe.

[afp id=” 1082″]

Størrelse

For at du ikke skal falde, over din helt nye romaskine, når du ikke træner på den. Så kan denne model, faktisk foldes sammen efter brug, hvilket gør at størrelse er meget mindre. Når den er foldet ud, så måler den 213 centimeter i længde, 54 centimeter i højden og kun 55 centimeter i bredden.

Maksimal personvægt

Der er ikke en romaskine, der er placeret blandt disse, 5 forskellige romaskiner som stikker ud. Der er ingen maskine, der stikker ud når, det gælder den maksimale personvægt, de her romaskiner kan holde til. Derfor kan Viking Pro V, holde til personer med, en maksimal personvægt på 150 kg.

Design

De materiale den er produceret i, betyder at det ikke, kun er en meget effektiv romaskine. Det er også en meget flot romaskine, der er i meget holdbare materialer, der er ekstra slidstærke. Den er desuden også lydsvag, det gør at den ikke larmer, selv hvis du træner meget intenst.

Pris

Amerikansk asketræ er et dyrt materiale, det er den her romaskine, nemlig bygget i. Det er et solidt materiale, der er holdbart og kan holde, til at blive brugt i mange år. Derfor er prisen også ret høj, det er den romaskine der koster mest, fordi den har en pris på 11.995 kr.

Ekstraudstyr

Med indbygget bluetooth kan du, få oplysninger om din træningssession, så du kan følge med i præcis, hvordan din træning er gået.


Vores liste

Dette er vores vurdering ud af eksterne testere, som vi mener hører til blandt de 5 bedste romaskiner i test, de er vurderet ud fra forskellige kriterier såsom størrelse, maksimal personvægt, design, pris, ekstraudstyr og vurderinger fra kunder. Dette er ikke nogen officiel liste, men taget ud fra vores vurdering og anmeldelser taget online. Listen er lavet for at den almene befolkning kan skabe sig et overblik, over de forskellige romaskiner når de skal ud og købe et nyt.

Disclaimer

Vi har ved Testoverblikket ikke lavet nogle former for fysiske test af disse romaskiner, de er udelukkende vurderet ud fra eksterne vurderinger givet af forbrugerne, som har lavet anmeldelser på disse forskellige romaskiner og diverse uafhængige tests foretaget af fx tænk.dk.