Robotstøvsuger Fra Cleanmate Test 2023 – De bedste 5 kåret af eksperterne

Vi vil hos testoverblikket.dk forsøge at komme med vores liste over de 5 bedste robotstøvsugere fra Cleanmate på markedet, når man skal ud og købe en ny robotstøvsuger fra Cleanmate. Er det vigtigt at man finder den som passer bedst til netop det behov du har brug for, som også passer til de forventninger man har før man køber den, derfor har vi lavet en top-5-liste med de bedste bedømte robotstøvsugere fra Cleanmate. Disse 5 er udvalgt efter anmeldelser fra forbrugerne, driftstid, opladningstid, arbejdsareal, pris og ekstraudstyr. Disse test er ikke fysisk foretaget af os, men vurderet fra eksterne testere.


Cleanmate S800

Vil du gerne købe, en robotstøvsuger som har flere funktioner, end bare at støvsuge dit gulv. Så tag et ekstra kig, på den her robotstøvsuger fra Cleanmate, den kan nemlig også vaske dit gulv efter støvsugning. Så slipper du selv for at, skulle vaske gulvet efter, den her model gør nemlig det hele for dig. Så sparer du en masse tid, mens du er på arbejde, hvor du kommer hjem til et rent gulv. Med en høj driftstid, vil den let kunne støvsuge dit gulv, før den er løbet tør for strøm. En høj driftstid er meget vigtig, fordi det har betydning for, hvor lang tid der går for at dit gulv er blevet støvsuget. Når den er færdig med at støvsuge, så kører den automatisk selv, til opladning hvor den har en opladningstid der er ret lang. Hvis du har et god størrelses bolig, eller en stor lejlighed som trænger til at, du køber en robotstøvsuger så er den her lige noget for dig. Det er desuden ikke nogen dyr, robotstøvsuger at købe fordi, prisen er skruet helt i bund, hvilket gør den til en billig robotstøvsuger.

Driftstid

Denne robotstøvsuger, har en rigtig god driftstid, der gør at den kan køre i lang tid. Hvilket er den tid, fra at batteriet er helt opladt, til det er afladet igen. Den her model fra Cleanmate, den har en driftstid, der er på 90 minutter på en enkelt opladning, som gør den egnet til rigtig mange hjem.

Opladningstid

Den er udstyret med en, rigtig god opladningstid som desuden, betyder at den automatisk kører til opladning. Når den er ved at løbe tør, når den er helt opladt så, skal du bare starte den igen og den er klar til brug. Fra den her helt afladt, til den er fuldt opladet igen, så tager det kun 5 timer.

Arbejdsareal

Størstedelen af brugere kan købe, den her robotstøvsuger uden problemer, fordi den har et godt arbejdsareal. Cleanmate S800 er en effektiv robotstøvsuger, der kan bruges i større rum, hvor den her model har et arbejdsareal, der er på hele 100 kvadratmeter.

Pris

En af de største fordele, ved at købe en robotstøvsuger, som den her det er prisen på den. Det er nemlig en rigtig billig robotstøvsuger, som de fleste kan finde råd til, hvis budgettet ikke er for stort. Har et prisskilt som, ligger på omkring 1.401 kr. der gør den til en billig, men stadig meget effektiv model.

Ekstraudstyr

Der følger lade station, fjernbetjening, 1 filter og 2 styks fiberklude med når du køber den.


Cleanmate S300

Ønsker du at købe en robotstøvsuger, der kan komme under de flest møbler, hvor støv hurtigt ophober sig. Fordi man ikke særlig ofte, flytter sine møbler mens man støvsuger, så kan den her model gøre det for dig. Det er en meget velkendt producent, som har produceret disse robotstøvsugere, på den her liste over robotstøvsugere fra Cleanmate. Det er en kraftig robotstøvsuger, der har en god driftstid, så den kan nå at gøre hele hjemmet rent, før den måske skal oplades igen. Derudover har den en opladningstid, der ikke er alt for høj, så den ikke skal oplade i for lang tid, før den er klar til at blive taget i brug igen. Arbejdsarealet er ikke det største, hvilket gør den egnet til et mindre hjem hvor den bliver købt til, dog kan den godt klare et større hjem. For at købe en robotstøvsuger, som den her så skal du betale, et beløb som er en smule høj men det er dine penge værd.

Driftstid

Når det gælder driftstiden, når du er ude at kigge på, en helt ny robotstøvsuger. Så er det vigtigt at, du finder en model som, passer ind til dit hjem, hvor den her robotstøvsuger burde kunne klare et mindre hjem. Den her robotstøvsuger er, udstyret med en driftstid, der er på mellem 50 og 60 minutter.

Opladningstid

Når det kommer til opladningstiden, så går de ofte hånd i hånd, med driftstiden alt efter hvor lang driftstiden er. Det tager dog længere tid at, oplade strøm end det tager at, anvende strøm på en maskine. Det er dog en robotstøvsuger, der faktisk har en kort opladningstid, det tager nemlig kun 4 timer at få den fuldt opladet.

Arbejdsareal

Det er en veloplagt model at, købe til en lejlighed eller et mindre hus, fordi den har et mindre arbejdsareal. Cleanmate S300 har et arbejdsareal, der betyder at den kan, klare et hjem op til 75 kvadratmeter. Derfor hvis du bor i en lejlighed, hvor du ikke orker selv at støvsuge, så kan den her robotstøvsuger gøre det for dig.

Pris

Hvis du vil købe, en robotstøvsuger men ikke har, alt for mange penge at gøre godt med. Så er den her model, et meget let valg for dig, når du har brug for en robotstøvsuger. Det er en af de billigste robotstøvsugere, der er placeret på den her liste, over disse 5 modeller fra Cleanmate.

Ekstraudstyr

Der er selvfølgelig en lade station med, så du ikke behøver købe, den ved siden af. Der følger desuden også, sidebørster med i handlen, når de er slidte eller kræves udskiftning.


Cleanmate S1000

Når en robotstøvsuger som den her, den er færdig med at støvsuge dit gulv, så kan du få den til at vaske det også. Den har nemlig en vådmoppe funktion, der stryger gulvet med, en våd moppe så det også bliver vasket. Denne model har en højde på 9,5 centimeter, mens den også er 35 centimeter dyb, samt 35 centimeter bred og så vejer den 3,5 kg. Det bliver ikke lettere end at, skulle støvsuge dit gulv end, med en robotstøvsuger som den her, den har en meget lang driftstid. Når man kigger på driftstiden, skulle man tro at opladningstiden, den var meget lang, hvilket slet ikke er tilfældet med den her robotstøvsuger. Den kan klare et stort hjem, fordi arbejdsarealet som den kan klare, det er nemlig rigtig stort så den egner sig til de fleste hjem. Der er ikke noget højt prisskilt, på en robotstøvsuger som den her, der er i rigtig høj kvalitet, mens den er utrolig effektiv også.

Driftstid

Hvis målet med en robotstøvsuger, det er at købe en robotstøvsuger, som har en meget lang driftstid. Så skal du tage et, ekstra kig på den her model, den har nemlig en rigtig lang drifts tid. For at få udnyttet den til fulde, så har batteriet en driftstid, der er på 120 minutter før den løber tør.

Opladningstid

En helt fantastisk funktion, som den her robotstøvsuger, den er udstyret med. Det er nemlig opladningstiden, hvor opladningstiden på den her model, den er rigtig lav. Cleanmate S1000 har en rigtig kort opladningstid, hvor den kun skal stå til opladning, i omkring 240 minutter før den er fuldt opladt igen.

Arbejdsareal

Du har mulighed for at, bruge den i et større hjem, hvor den let kan klare det areal. Hvor arbejdsarealet på denne model, det er i den høje ende, hvor du har et arbejdsareal der er stort. Det største rum som, den her robotstøvsuger den kan klare, det giver et arbejdsareal på op til 100 kvadratmeter.

Pris

Høj kvalitet behøver faktisk ikke, være meget dyr at erhverve, hvilket den her model er et godt bevis på. Det nemlig ikke nogen dyr robotstøvsuger, men hvor kvaliteten er enormt høj, mens den også er særdeles effektiv under brug. Så slipper du for at, skulle støvsuge igen fordi, du bare kan starte den her robotstøvsuger.

Ekstraudstyr

Der følger et magnetbånd med, mens der også er 1 moppeklud, 2 sidebørster og så er der selvfølgelig også lade station med.


Cleanmate S950

Producenten af den her robotstøvsuger, det er en kendt svensk producent, der har et utrolig godt rygte for at være holdbare og effektive robotstøvsugere. Hvor der er garanteret, et flot og effektivt resultat, hver eneste gang den bliver taget i brug. Du kan styre den via en applikation, fra din mobil eller tablet i hjemmet, så den starter når du går ud ad døren. Driftstiden er i den høje ende, så den kan støvsuge gulvet, i længere tid før den er ved at løbe tør for strøm. Derudover har den en opladningstid, der heller ikke er alt for lang, så den hurtigt er klar til at blive, taget i brug igen. Der er ikke noget bestemt arbejdsareal, hvilket betyder at den kan, passe ind i hvilket som helst hjem du køber den til. Fordi den har et arbejdsareal, der ikke er noget bestemt areal, så er prisen også en smule højere. Det er dog en robotstøvsuger, der er rigtig god, så alle potentielle kunder vil blive yderst tilfredse.

Driftstid

Før du overhovedet vælger at, købe nogen som helst robotstøvsuger, så skal du kigge nøje på driftstiden. Hvor den har en høj driftstid, der giver dig mulighed for ikke at, skulle bekymre dig om der er tid nok. Den her model har, nemlig en driftstid, der er på 100 minutter i alt.

Opladningstid

Den har dog også, en opladningstid der er lidt længere, hvilket godt kan ses som en ulempe. Men den har en funktion, der gør at når du, sætter den til mens du er ude af hjemmet. Så kører den selv til opladning, hvor den så starter igen, når den er færdig med at oplade. Hvor den her robotstøvsuger, den er udstyret med en opladningstid, der er på 300 minutter.

Arbejdsareal

Som den funktioner der er den bedste, af alle disse robotstøvsugere, det er nemlig arbejdsarealet. Fordi den selv kører til opladning, hvor den så starter hvor den slap, giver det et arbejdsareal, der er helt ubegrænset. Det betyder at uanset størrelsen, på dit hjem så kan, den her robotstøvsuger passe ind.

Pris

Cleanmate S950 er ikke en dyr robotstøvsuger, det er en model som, størstedelen kan finde råd til. Det kan hurtigt virke, som mange penge at, skulle bruge på en robotstøvsuger. Men når du intet selv skal gøre, udover at tømme den efter brug, så sparer du enormt meget tid. Hvis du godt kan lide at, dit gulv er fri for støv, fordi den støvsuger hver eneste dag.

Ekstraudstyr

Fordi prisen er meget lav, så følger der heller ikke, særlig meget ekstraudstyr med i handlen, da der kun er en ladestation med.


Cleanmate S900

Hvis du ikke gider at, nogle områder i dit hjem, de ikke skal rengøres så følger, der en virtuel væg med til den her robotstøvsuger. Den skal du bare stille op, så kører din helt nye, robotstøvsuger ikke derhen fordi den ser en ”væg”. Den har desuden et lavt lydniveau, der faktisk kun er på 60 dB, hvilket gør den til en stille robotstøvsuger når den rengøre dit hjem. Den følger gennemsnittet rigtig godt, når det gælder driftstiden, blandt disse 5 robotstøvsugere fra Cleanmate. Det samme gælder opladningstiden, hvor den ikke afviger fra, hvad de andre robotstøvsugere er udstyret med. Når det gælder arbejdsarealet, som den maksimalt kan bruges til, så er det faktisk et ret højt arbejdsareal så den kan købes, til størstedelen af hjem. Hvis budgettet ikke er for stort, så er den her robotstøvsuger, lige præcis noget for dig, det er en billig robotstøvsuger når den skal købes.

Driftstid

Når det kommer til driftstiden, ved en robotstøvsuger skal du kigge, på hvor lang tid den kan støvsuge i. Hvor den her model, den har en lang driftstid, der er på omkring 90 minutter. Det er den tid, som den kan køre rundt i hjemmet, hvor den støvsuger snavset op og gør rent.

Opladningstid

Cleanmate S900 er en meget effektiv robotstøvsuger, muligvis en af de bedste, der er blandt disse 5 forskellige modeller fra Cleanmate. Det tager ikke lang tid, for den at være fuldt opladt igen, hvor den så fortsætter hvor den slap. Den her robotstøvsuger har, en opladningstid der er på kun 4 timer, hvilket er i den korte ende.

Arbejdsareal

Størstedelen af hjem kan bruge, den her robotstøvsuger fordi, den har et rigtig stort arbejdsareal. Faktisk kan den klare, hjem som har et areal, der er på op til 100 kvadratmeter. Så hvis du bor i et hus, hvor du ikke kan overskue at, skulle støvsuge hver eneste dag, så skal du bare sætte den til så klarer den jobbet for dig.

Pris

Det skal selvfølgelig ikke, være dyrt at købe en robotstøvsuger, der er i rigtig høj kvalitet. Der desuden også er meget effektiv, så den opsamler næsten alt støv, første gang du tænder den. Cleanmate S900 koster kun et lavt beløb, der er på 1.799 kr. for et holdbart produkt.

Ekstraudstyr

Fordi den skal startes med fjernbetjening, så medfølger den også, mens der er lade station og 2 styks sidebørster.


Vores liste

Dette er vores vurdering ud af eksterne testere, som vi mener hører til blandt de 5 bedste robotstøvsugere fra Cleanmate i test, de er vurderet ud fra forskellige kriterier såsom driftstid, opladningstid, arbejdsareal, pris, ekstraudstyr og vurderinger fra kunder. Dette er ikke nogen officiel liste, men taget ud fra vores vurdering og anmeldelser taget online. Listen er lavet for at den almene befolkning kan skabe sig et overblik, over de forskellige robotstøvsugere fra Cleanmate når de skal ud og købe en ny.

Disclaimer

Vi har ved Testoverblikket ikke lavet nogle former for fysiske test af disse robotstøvsugere fra Cleanmate, de er udelukkende vurderet ud fra eksterne vurderinger givet af forbrugerne, som har lavet anmeldelser på disse forskellige robotstøvsugere fra Cleanmate og diverse uafhængige tests foretaget af fx tænk.dk.