Robotplæneklipper Test 2021 – De bedste 5 kåret af eksperterne

Vi vil hos testoverblikket.dk forsøge at komme med vores liste over de 5 bedste robotplæneklippere på markedet, når man skal ud og købe en ny robotplæneklipper. Er det vigtigt at man finder den som passer bedst til netop det behov du har brug for, som også passer til de forventninger man har før man køber den, derfor har vi lavet en top-5-liste med de bedste bedømte robotplæneklippere. Disse 5 er udvalgt efter anmeldelser fra forbrugerne, driftstid, opladningstid, arbejdsareal, pris og ekstraudstyr. Disse test er ikke fysisk foretaget af os, men vurderet fra eksterne testere.


McCulloch ROB S600 Robotplæneklipper

Det her er den første model, af hele 5 forskellige robotplæneklippere, som er placeret på denne liste. Den har en maksimal klippehøjde, som er på hele 50 millimeter, mens den minimale klippehøjde, er på cirka 20 millimeter. Den har en rigtig god driftstid, som gør at den, kan klippe i længere tid. Derudover har den også, en opladningstid som ikke er ret lang, så den hurtigt kan komme i gang igen. Den har desuden et arbejdsareal, som er rigtig stort, så du næsten kan købe den til alle haver. Sidst men ikke mindst, så har den en pris, som ikke er ret høj, hvilket betyder at de fleste kan finde råd til den. Lydniveauet er på kun 57 dB, hvilket er under lydniveauet, på en samtale mellem to voksne mennesker.

[afp id=”565″]

Driftstid

Den her robotplæneklipper, har en lang driftstid, som afgør hvor lang tid den kan klippe i. Før den selv kører, til sin ladestation, som du har placeret i haven. Denne robotplæneklipper, har en driftstid som er på hele 65 minutter, før den løber tør for strøm. Dette sker dog yderst sjældent, da den kører til opladning, før den er løbet helt tør for strøm.

Opladningstid

Det er vigtigt at når du skal, købe en helt ny robotplæneklipper, at du kigger på en med en lav opladningstid. Fordi det er afgørende, for hvor hurtigt den kan starte igen, fordi den er helt opladet. McCulloch ROB S600, har en opladningstid, som er på kun 60 minutter.

Arbejdsareal

En anden ting der også er vigtig, det er arbejdsarealet, som den maksimalt kan klippe. Det maksimale arbejdsareal, som denne robotplæneklipper, kan klare er hele 600 kvm. Dette kan den klare, med en klippebredde, som er på hele 16 centimeter.

Pris

Selvom det er den bedste, robot plæneklipper som er på listen, så er den faktisk ikke særlig dyr. Har du brug for en robotplæneklipper, som er i meget høj kvalitet, der er virkelig effektiv, så koster den kun 6.971 kr.

Ekstraudstyr

Der er et display, når du åbner maskinen, hvor du skal lave din egen pinkode. Derudover er der også, en app med så du kan starte den, hvor du end er.


McCulloch ROB R1000 Robotplæneklipper

Har du en meget stor græsplæne, hvor du ikke orker at, slå den selv med en græsslåmaskine. Så skal du med sikkerhed, tage et ekstra kig på, en model som den her. Denne robotplæneklipper har et lydniveau, som er på 59 dB, mens den har en maksimal klippehøjde på 50 millimeter, samt en minimal klippehøjde på 20 millimeter. Den har en rigtig god driftstid, så den kan klippe i lang tid, mens den også har en utrolig lav opladningstid. Den har en af de arbejdsarealer, som er højest på vores liste, mens den har en af de priser, som er en af de laveste. Høj kvalitet behøver jo ikke at, koste en jetjager, fordi du gerne vil købe et ordentligt produkt. Når du køber den, skal du indstille tiden, samt hvornår den skal starte, så starter den automatisk på klokkeslættet hver dag.

[afp id=”566″]

Driftstid

Driftstiden er vigtig at kigge på, da det afgør hvor hurtigt, at den er færdig med at klippe hele græsplænen. Ved den her effektive model, har den en driftstid, som er på hele 65 minutter, før den selv kører op i en opladningsstation. Du skal dog sørge for, at der ikke er nogen stigning, på den græsplæne på over 25%, da det er den maksimale grænse.

Opladningstid

Det her er den robotplæneklipper, som har den laveste opladningstid, over disse 5 forskellige robotplæneklippere på listen. Fra den er afladet, til den kører ind i sin ladestation, til at den begynder med at klippe igen, tager det faktisk kun 50 minutter. Det er 50 minutter, til den er fuldt opladet igen, hvilket næsten ikke kan findes bedre, når man også kigger på driftstiden.

Arbejdsareal

McCulloch ROB R1000 har som sagt, et meget stort arbejdsareal, faktisk et af de største på listen. Den er kun overgået, af en enkelt anden model, som også har en noget højere pris. Denne model har et arbejdsareal, som er på 1.000 kvm, så du kan have en kæmpe have, uden at være bange for om den kan klare det.

Pris

På trods af at, den har nogle enormt gode funktioner, så er den faktisk ret billig. Du får rigtig meget robotplæneklipper, for en sum som kun, er på 6.500 kr. For 6.500 får du en robotplæneklipper, der har en god driftstid, kort opladningstid og et super stort arbejdsareal.

Ekstraudstyr

Der er selvfølgelig tyverialarm, mens der også medfølger, 200 meter afgrænsningskabel, 400 styks kramper og 3 ekstra knive med i handlen.


McCulloch ROB S400 Robotplæneklipper

Uanset størrelsen på din have, så er det faktisk muligt at, købe en robotplæneklipper, som kan klare at klippe den. Denne model er fx, beregnet til en mindre have, som nogle selvfølgelig har i Danmark. Den her model har en typisk driftstid, som en robotplæneklipper, fra McCulloch typisk har. De er dog også anerkendte, for at have en kort opladningstid, hvilket denne model også har en kort opladningstid. Som der kan læses på navnet, så har denne robotplæneklipper, et arbejdsareal som ikke er alt for stort. Den er udstyret med en kniv, som har en klippebredde på 16 centimeter, mens lydniveauet er på kun 58 dB. Den minimale klippehøjde er på 20 millimeter, mens den maksimale klippehøjde, er på hele 50 millimeter.

[afp id=”567″]

Driftstid

McCulloch producerer robotplæneklippere, som typisk har en driftstid på 65 minutter, hvilket den her model selvfølgelig også har. Så fra den er fuldt opladet, til at den ikke har mere strøm tilbage, kan den kører i over en hel time, før den begynder at løbe tør for strøm.

Opladningstid

Selvom den har en god driftstid, så har den faktisk, en utrolig kort opladningstid. Som gør at den hurtigt, vil gå fra afladet, til at være fuldt opladet igen. McCulloch ROB S400, har en opladningstid som kun, er på 60 minutter fra 0% strøm til 100% strøm igen.

Arbejdsareal

Som der jo kan læses i navnet, så har den her robotplæneklipper, ikke det største arbejdsareal. Derfor hvis du har en have, som er over 400 kvm, så skal du ikke købe den her robotplæneklipper. Dog er 400 kvm stadig et stort areal, som den kan klare op til, altså op til hele 400 kvm.

Pris

Netop fordi arbejdsarealet, ikke er enormt stort, så er det her også den billigste robotplæneklipper. Den har en pris, som ligger på sølle 6.499 kr. for en splinterny maskine, som kan holde i mange år hvis den bliver serviceret til tiden.

Ekstraudstyr

Kan styres med en applikation på mobilen, har et display hvor du kan indstille pinkode. Derudover kan den klare en skråning, på op til 35% før den opgiver, så du kan sagtens have små stigninger i haven, uden at robotplæneklipperen siger fra.


Robomow RS615U Robotplæneklipper

Dette er en robotplæneklipper, som er designet, til en virksomhed der har et stort græsareal. På den måde slipper i for at ansætte, en havemand som skal klippe det, eller have en ansat til at køre rundt og klippe det. Denne robotplæneklipper har en lang driftstid, faktisk den længste på vores liste, dog har den også en opladningstid, som er den højeste på listen. Nu kommer den helt store fordel, det er at denne robotplæneklipper, har et arbejdsareal som er enormt stort. Dog har den også en pris, som er meget høj, men det kan godt betale sig i den sidste ende, da du kommer til at spare minimum en ansat.

[afp id=”568″]

Driftstid

Med en rigtig god driftstid, som er længere end en hel time, kan den arbejde i lang tid. Den her model fra Robomow, er designet rigtig effektiv, derfor har den også en driftstid på 70 minutter. Det er en driftstid, som er den største, af disse 5 forskellige robotplæneklippere.

Opladningstid

Den eneste ting som, kan være en ulempe, når man kigger på en robotplæneklipper som denne. Det er at den har en opladningstid, som desværre er i den lange ende, af alle disse robotplæneklippere. En model som den her, har en opladningstid, som er på 110 minutter.

Arbejdsareal

Nu kommer nok den bedste funktion, hvis man kigger sig om efter, en helt ny robotplæneklipper. Det er det enormt store arbejdsareal, som egner sig til næsten alle græsarealer, som har brug for en robotplæneklipper. Robomow RS615U har et arbejdsareal, som er på hele 1.600 kvm, hvilket desuden også er det største arbejdsareal af alle.

Pris

Fordi den har et meget stort arbejdsareal, så hiver det altså også prisen op, hvilket betyder at den her robotplæneklipper, desværre også har en meget høj pris. Robomow RS615U koster 11.199 kr. hvis du vil købe en robotplæneklipper, som er en robotplæneklipper, som er i meget høj kvalitet.

Ekstraudstyr

Kan styres via app, til at enten starte eller stoppe den, samt indstille automatisk start hvis nødvendigt.


Gardena Smart Sileno City 500 Robotplæneklipper

Vil du gerne købe en robotplæneklipper, som har meget ekstraudstyr, men som stadig ikke er alt for dyr. Så vil den her model, være et rigtigt godt bud, da den har enormt meget ekstraudstyr, men den koster ikke alt for mange penge. Den har en god driftstid, som er længere end opladningstiden, hvor opladningstiden ikke er ret høj. Derudover har den et gennemsnitligt arbejdsareal, som du skal sikre dig er stort nok, til din have eller hvor den ellers skal køre. Den har desuden en pris, som ikke er alt for høj, men som passer rigtig godt til kvaliteten af denne robotplæneklipper. Sidst men ikke mindst, så har den et lydniveau, som er mindre end en samtale, mellem to voksne mennesker, der snakker i et normalt toneleje.

[afp id=”569″]

Driftstid

En driftstid på over en time, er altid noget der er vigtigt at, kigge efter når du skal købe en ny robotplæneklipper. Da denne robotplæneklipper, blev udstyret med et batteri, sikrede Gardena sig at denne model, har en driftstid på hele 65 minutter. Batteriet har en kapacitet, som er på hele 2,1 AH, der giver maskinen den lange driftstid.

Opladningstid

Som en ekstra gevinst, når du vælger at købe, denne robotplæneklipper får du, en maskine som kan blive opladt hurtigt. Den har nemlig en opladningstid, som faktisk er enormt kort, da opladningstiden kun er på små 60 minutter, til at den er fuldt opladet fra 0% strøm.

Arbejdsareal

Med et fint gennemsnitligt arbejdsareal, som er på 500 kvadratmeter, behøver du ikke være bange for, om den kan klare din have. Klippebredden er på 16 centimeter, mens den maksimale klippehøjde er på 50 millimeter, samt en minimal klippehøjde på kun 20 millimeter.

Pris

Gardena Smart Sileno City 500, har ikke den laveste pris, men heller ikke den højeste pris. Det er en god maskine, som uden problemer vil kunne klare, at klippe græsset i din have hver dag. En robotplæneklipper som den her, skal du betale en pris på 7.361 kr. for.

Ekstraudstyr

Der er meget ekstraudstyr med, hvor der blandt andet kan nævnes, løfte/tilt sensor, pinkode, kollisionssensor, display, timer, bioklip og app til at anvende den med.


Andre nyttige links:
Køb knive til McCulloch robotplæneklipper

Vores liste

Dette er vores vurdering ud af eksterne testere, som vi mener hører til blandt de 5 bedste robotplæneklippere i test, de er vurderet ud fra forskellige kriterier såsom driftstid, opladningstid, arbejdsareal, pris, ekstraudstyr og vurderinger fra kunder. Dette er ikke nogen officiel liste, men taget ud fra vores vurdering og anmeldelser taget online. Listen er lavet for at den almene befolkning kan skabe sig et overblik, over de forskellige robotplæneklippere når de skal ud og købe en ny.

Disclaimer

Vi har ved Testoverblikket ikke lavet nogle former for fysiske test af disse robotplæneklippere, de er udelukkende vurderet ud fra eksterne vurderinger givet af forbrugerne, som har lavet anmeldelser på disse forskellige robotplæneklippere og diverse uafhængige tests foretaget af fx tænk.dk.