Robotplæneklipper Fra Robomow Test 2023 – De bedste 5 kåret af eksperterne

Vi vil hos testoverblikket.dk forsøge at komme med vores liste over de 5 bedste robotplæneklippere fra Robomow på markedet, når man skal ud og købe en ny robotplæneklipper fra Robomow. Er det vigtigt at man finder den som passer bedst til netop det behov du har brug for, som også passer til de forventninger man har før man køber den, derfor har vi lavet en top-5-liste med de bedste bedømte robotplæneklippere fra Robomow. Disse 5 er udvalgt efter anmeldelser fra forbrugerne, driftstid, opladningstid, arbejdsareal, pris og ekstraudstyr. Disse test er ikke fysisk foretaget af os, men vurderet fra eksterne testere.


Robomow RC304U

Når du skal ud og købe, en helt ny robotplæneklipper, så skal kvaliteten helst være så høj som muligt. Hvor den her model, det er en af de bedste modeller, som du kan købe til din have. Hvis du har et stort græsareal, ved dit firma så kan, den her model også sagtens klare det. Den har en rigtig god driftstid, så den kan køre i lang tid, før den skal oplades igen, hvilket gør græsslåningen bedre, fordi den kan køre i lang tid. Den har en lidt lang opladningstid, men det er stadig en opladningstid, som de fleste ville være tilfredse med. Den kan arbejde i et kæmpe stort areal, hvilket gør den til en robotplæneklipper, der er utrolig eftertragtet med et stort arbejdsareal. Prisen er ikke særlig høj, selvfølgelig koster den en smule at købe, men du sparer dig selv for rigtig meget tid. Denne model vejer omkring 11,4 kg, hvilket gør den let at flytte, hvis den skulle køre fast eller lignede.

Driftstid

Denne robotplæneklipper har en høj driftstid, hvilket betyder den tid som, den kan klippe dit græs i. Hvor en model som den, den har en drifts tid, der er på mellem 45 og 50 minutter, på en hel opladning. Det kan selvfølgelig variere, en smule alt efter, om græsset er fugtigt eller om der er flere stigninger.

Opladningstid

Når den har slået dit græs, i den driftstid som den her model, den er udstyret med. Så kører den selv til opladning, hvor den starter sin opladning, så du ikke behøver gøre noget. Robomow RC304U har en opladningstid, der er på mellem 50 og 70 minutter, før den er fuldt opladet.

Arbejdsareal

Selv hvis du har en stor græsplæne, så kan den her robotplæneklipper, bruge den uden problemer. Det største arbejdsareal, som denne robotplæneklipper kan klare, det er et arbejdsareal på 1.000 kvadratmeter, mens det anbefalede arbejdsareal er på 500 kvadratmeter.

Pris

Det kan godt virke, som et meget højt engangsbeløb, du skal betale for denne robotplæneklipper. Men det er med sikkerhed, alle dine penge værd, fordi det bliver bare ikke lettere. Robomow RC304U har en pris, der er på 8.999 kr. når du skal ud og købe den.

Ekstraudstyr

Der medfølger en opladningsstation, 150 meter kanttråd, når du køber det her produkt.


Robomow RS615U

Hvis du går efter en robotplæneklipper, der er beregnet til rigtig store arealer, så skal du tage et ekstra kig på den her model. Det er en robotplæneklipper, der bare fungerer dag ud og dag ind, uden at du behøver gøre noget. Det eneste du skal gøre, når du køber den, det er at sætte kanttråden op langs din græsplæne, så den kan følge den tråd og klippe dit græs. Med en lang driftstid, alt efter hvilket terræn den skal, køre mens den klipper dit græs, så variere driftstiden en lille smule. Den har en høj opladningstid, hvilket betyder at den står stille, i ret lang tid før den starter med at klippe dit græs igen. Arbejdsarealet er rigtig stort, så du skal kun købe en robotplæneklipper, som den her hvis du har et meget stort arbejdsareal. Prisen er ikke særlig høj, selvfølgelig koster den en smule, når det er et engangsbeløb du skal betale for den.

Driftstid

Det er en kraftig robotplæneklipper, der er udstyret med et batteri, som har en kapacitet på 26V mens motoren har en effekt på 400 Watt. Det giver i sidste ende, en driftstid der variere fra 55 minutter, eller op til 70 minutter på bare en enkelt opladnings. Det variere selvfølgelig en smule, alt efter vind og vejr, eller om det er op og ned ad bakke.

Opladningstid

På grund af et stort batteri, så tager det også længere tid, når din helt nye robotplæneklipper skal oplades. Det betyder at du, køber en robotplæneklipper med, en opladningstid der er på mellem 90 og 110 minutter. Det er den tid som, din nye maskine skal bruge, før den er fuldt opladt igen.

Arbejdsareal

Hvis du vil købe en robotplæneklipper, der skal slå græsset på et meget stort areal, så er den her måske noget for dig. Den har nemlig et arbejdsareal, der er rigtig stort, så den kan klare det meste. Dog er det anbefalede arbejdsareal, et arbejdsareal på 1.600 kvadratmeter, men den kan dog klare et areal på op til 3.000 kvadratmeter.

Pris

Når man ser prisen, kan den hurtigt virke meget høj, men du vil på ingen måde fortryde dit køb. Robomow RS615U har en pris, der er på 10.499 kr. det er en ret høj pris, men du vil aldrig fortryde dit køb. Det er en billig robotplæneklipper, hvis man tænker på funktionerne, samt hvad den kan gøre for dig.

Ekstraudstyr

Der følger selvfølgelig lade station med, når du køber den her robotplæneklipper, samt kanttråd og pløkker til kanttråden.


Robomow RS615U 2020

Den eneste forskel der er, på den her model og den tidligere, nævnte model det er årgangen og teknologien. Den indvendige i en robotplæneklipper, udvikler sig altid med tiden, hvilket ofte kræver en opdateringen af de elektroniske materialer. Hvor den her model, den har de bedste og de nyeste, materialer til at gøre det, til en rigtig stærk robotplæneklipper. Når man omtaler driftstiden, så bliver det ofte omtalt, som køretid på mange hjemmesider. Her omtaler vi det, dog som driftstid, hvor den her model har en lang driftstid. Den har dog også en opladningstid, der er en smule høj, så den står og oplader i længere tid før den starter automatisk igen. Arbejdsarealet er enormt stort, så den uden problemer kan klare, et græsareal der er kæmpe stort. Det gør det let, når du skal have en pæn græsplæne, men ikke orker at gøre det selv. Prisen er ret høj, men hvis man kigger på den tid, som en robotplæneklipper sparer dig, så er den her model alle pengene værd.

Driftstid

Knivene som sidder på, den her robotplæneklipper er kraftfulde, mens de også er ekstra brede. Det gør at den med, en drifts tid som er mellem 55 minutter, mens den højeste driftstid er på 70 minutter. På den driftstid vil en robotplæneklipper, som den her let kunne, tage et meget stort areal, før den skal til opladning igen.

Opladningstid

Opladningstiden er en smule lang, men det er ikke noget som, du skal bekymre dig om fordi. Når den er færdig med at oplade, så starter den selv automatisk, hvor den sluttede da den løb tør for strøm. Robomow RS615U har en opladningstid, der er på mellem 90 minutter der er det laveste, mens det højeste er på 110 minutter for en fuld opladning.

Arbejdsareal

Ønsker du at købe en robotplæneklipper, der let kan klare et kæmpe arbejdsareal, så er det her modellen lige noget for dig. Det er en robotplæneklipper, med et kæmpe stort arbejdsareal, hvor den kan klare op til 3.000 kvadratmeter på toppen. Det er dog ikke anbefalet at, købe den til en grund, der er større end 1.600 kvadratmeter.

Pris

Det beløb som den her robotplæneklipper, den koster er ret høj, hvilket gør den til en dyr robotplæneklipper. Men fordi den har et stort arbejdsareal, samt en rigtig god driftstid, så vejer det også op for den høje pris. For en pris på 11.499 kr. kan du købe, den her robotplæneklipper, så slipper du for selv at slå dit græs.

Ekstraudstyr

Der kan tilkøbes GSM modul, så du kan styre den fra mobilen. Mens der også følger en lade station med, kanttråd og pløkker til dette.


Robomow RC308U

Hvis budgettet ikke er, det største når du skal købe, en helt ny robotplæneklipper. Så tag et ekstra kig, på en model som den her, det er måske lige noget for dig. Den har et lydniveau, der er på 69 dB, hvilket slet ikke vil forstyrre dig når den slår dit græs. Derudover vejer den 11,4 kg, mens den er 46 centimeter bred, har en dybde på 63 centimeter og så er den 21 centimeter høj. Med en meget lang driftstid, køber du ikke bare en almindelig plæneklipper, men et produkt der kan klippe i rigtig lang tid. Den har desuden også kun, en kort opladningstid så den kan, starte med at vedligeholde din græsplæne igen. Alt efter størrelsen på din have, så burde den her model, uden problemer kunne varetage din have. Fordi den har et stort arbejdsareal, så din have forbliver rigtig pæn, når den skal se pæn ud til dine gæster. Det er en billig plæneklipper at købe, men det gør dog på ingen måde kvaliteten, dårligere fordi den er stadig rigtig høj. Den her model af en robotplæneklipper, den har ikke nogen høj pris, så de fleste kan finde råd til at købe den.

Driftstid

Med en driftstid på over 1 time, vil den kunne klare et stort areal, før den selv kører til opladning igen. Det hele foregår automatisk, så du ikke selv skal gøre noget, når det hele er blevet installeret. En robotplæneklipper som den her, den har en driftstid, der er på mellem 60 og 70 minutter.

Opladningstid

Når din helt nye robotplæneklipper, den er blevet sat til, så indstiller du den selv til hvornår den skal køre. Når den har kørt i sin driftstid, hvor den registrere et lavt batteriniveau, så kører den helt selv til opladning. Når den er færdig med at oplade, hvilket tager mellem 70-90 minutter, så starter den selv op igen.

Arbejdsareal

Selv om en robotplæneklipper som Robomow RC308U, kan klare et arbejdsareal, der er op til 1.500 Watt. Så er det ikke anbefalet at, du køber den hvis din have er så stor, men gerne bruger den til et mindre området. Det anbefalede arbejdsområde, den skal bruges til er et arbejdsareal, der er på 800 kvadratmeter for at opnå det fulde potentiale.

Pris

Robomow er et mærke, der producerer robotplæneklippere i høj kvalitet, hvor de er meget effektive. Det er nogle af de bedste robotplæneklippere, du kan købe til dit græsareal, stort som småt. Hvor den her model, det er en billig en af slagsen, mens kvaliteten stadig er meget høj, du vil kunne købe den her for kun 7.799 kr.

Ekstraudstyr

Der følger en lade station med 4 jordspyd med, samt 200 meter kanttråd og 250 pløkker, når disse skal monteres.


Robomow RX50U Connect

Hvis du ikke har den største have, men stadig ikke selv, kan overskue at klippe den. Så kan en robotplæneklipper, godt være et rigtig godt valg, når du gerne vil have en rigtig flot græsplæne. En robotplæneklipper sørger for at, din græsplæne altid har den samme længde, uanset hvornår på ugen du kigger på den. Derudover har den også, kun et lydniveau der er på 67,9 dB, når den kører rundt i haven. Det er den model på, den her liste der har, den højeste drifts tid overhovedet. Det er en robotplæneklipper, der kan køre i rigtig lang tid, før den skal oplades igen. Ulempen ved den lange driftstid, det er også at den har en, rigtig lang opladningstid før den er klar til brug igen. Det er en mindre robotplæneklipper, hvilket også betyder at, arbejdsarealet er en del mindre, end de andre robotplæneklippere på den her liste. Det her er en billig model, men hvor kvaliteten stadig er helt i top, så du får en utrolig effektiv robotplæneklipper til din have.  

Driftstid

Hvis du har brug for en robotplæneklipper, der kan køre i rigtig lang tid, så er det her modellen for dig. Den har en kæmpe stor driftstid, der betyder at den kan, køre i meget lang tid før den løber tør for strøm. Den her model har, en driftstid der er på minimum 180 minutter, mens den kan klare op til 210 minutter på bare en enkelt opladning.

Opladningstid

Det er blevet nævnt at, opladningstiden også er ret lang, fordi den har en lang driftstid. Den kan driftstid betyder at, dit græs ikke bliver slået, i den tidsrum hvor Robomow RX50U Connect bliver opladt. Det giver en opladningstid, der er på mellem 16 og 18 timer, før den er helt opladt igen.

Arbejdsareal

Fordi den er designet, til at blive brugt i mindre haver, så er den utrolig effektiv. Når den bliver sat i en have, der har et arbejdsareal, på op til 500 kvadratmeter. Det er dog anbefalet at, du køber den til en have, som har en græsplæne med et areal, der er på omkring 400 kvadratmeter.

Pris

En kæmpe fordel ved at, vælge en model som den her, hvis den passer til din have. Det er prisen som, du skal betale for at købe, den her robotplæneklipper til din ejendom. Robomow RX50U Connect er en billig robotplæneklipper, den koster nemlig kun 5.499 kr.

Ekstraudstyr

Der er det sædvanlige udstyr med, såsom lade station, kanttråd og pløkker med, når du køber den her model.


Vores liste

Dette er vores vurdering ud af eksterne testere, som vi mener hører til blandt de 5 bedste robotplæneklippere fra Robomow i test, de er vurderet ud fra forskellige kriterier såsom driftstid, opladningstid, arbejdsareal, pris, ekstraudstyr og vurderinger fra kunder. Dette er ikke nogen officiel liste, men taget ud fra vores vurdering og anmeldelser taget online. Listen er lavet for at den almene befolkning kan skabe sig et overblik, over de forskellige robotplæneklippere fra Robomow når de skal ud og købe en ny.

Disclaimer

Vi har ved Testoverblikket ikke lavet nogle former for fysiske test af disse robotplæneklippere fra Robomow, de er udelukkende vurderet ud fra eksterne vurderinger givet af forbrugerne, som har lavet anmeldelser på disse forskellige robotplæneklippere fra Robomow og diverse uafhængige tests foretaget af fx tænk.dk.