RGB Musemåtte Test 2021 – De bedste 5 kåret af eksperterne

Vi vil hos testoverblikket.dk forsøge at komme med vores liste over de 5 bedste RGB musemåtter på markedet, når man skal ud og købe en ny RGB musemåtte. Er det vigtigt at man finder den som passer bedst til netop det behov du har brug for, som også passer til de forventninger man har før man køber den, derfor har vi lavet en top-5-liste med de bedste bedømte RGB musemåtter. Disse 5 er udvalgt efter anmeldelser fra forbrugerne, pris, størrelse, materiale og ekstraudstyr. Disse test er ikke fysisk foretaget af os, men vurderet fra eksterne testere.


Razer Goliathus Extended Chroma

Vil du gerne have plads, til at du kan have store, armbevægelser når du sidder og spiller. Så kan denne musemåtte, måske være det rigtige, valg for lige netop dig. Dette er en musemåtte, som giver dig høj kontrol, mens du også får høj hastighed. En musemåtte med RGB, koster typisk flere penge, dog er den her musemåtte faktisk ikke alt for dyr. Det er en meget lang musemåtte, som giver dig mulighed, for at stille dit gaming tastatur på den. Den er produceret i slidstærke materialer, som kan bruges i rigtig, mange års brug uden problemer. Den har fået gode anmeldelser, af både eksperterne i test, men også af forbrugerne som har, vurderet den efter køb.

[afp id=”739″]

Pris

Det kræver lidt flere, dele at lave en musemåtte, som den her fordi den har lys. Derfor koster den også, det mere at købe, men det er dog stadig ikke en pris, som er alt for høj. En musemåtte som den her, koster omkring 404 kr. at købe, hvilket gør tiden, som du skal spare sammen i rigtig lav.

Størrelse

Razer Goliathus Extended Chroma, som du kan høre på navnet, så er det her en stor musemåtte. Den er noget længere, end de andre som, bliver nævnt på listen. Den har en bredde, der er på hele 92 centimeter, mens dybden er på 29,4 centimeter. Du får rigeligt med plads, til at have både, din mus men også dit tastatur på musemåtten, på samme tid uden problemer.

Materiale

Der er mange forskellige musemåtte, på markedet som er, produceret i forskellige materialer. Den her model, er produceret i både, stof og gummi. Som størstedelen af forbrugere, foretrækker at bruge, fordi det er ofte det bedste. Samt så er det, lettere at tage med rundt, til de forskellige steder, hvis du er meget på farten.

Ekstraudstyr

Der er selvfølgelig RGB belysning, med når du køber denne musemåtte, som du kan vælge hvilken farve du gerne vil have.


Corsair Gaming MM800 RGB Polaris

Vil du gerne købe, en musemåtte som er let at, rengøre fordi en musemåtte, hurtigt kan blive beskidt. Til folk som bruger, en musemåtte som er hård, så er denne mode en klar favorit. Eksperterne har rost den, fordi den er virkelig god, men også fordi den giver en meget god komfort, samt ser meget godt ud. Den er også lidt dyr at, købe fordi den er produceret, i materialer som koster lidt mere. Det er en gennemsnitlig musemåtte, som har nogle helt normalt mål, når det kommer til en musemåtte. Det er som sagt, en musemåtte som er, produceret i hårde materialer hvilket ikke alle kan lide at bruge.

[afp id=”740″]

Pris

Netop fordi den er produceret, i hårde materialer så, koster den også lidt mere. Dog er det ikke en pris, som tager lang tid, at spare sammen til. Hvis du gerne vil, købe en musemåtte som, den her så koster den kun 479 kr. Så det er en god mulighed at, ønske dig den i gave, hvis du ikke selv vil spare sammen til den.

Størrelse

Når det kommer til, en almindelig musemåtte, så passer den her musemåtte ind. Corsair Gaming MM800 RGB Polaris har en meget normal størrelse, når det kommer til, de forskellige musemåtter på markedet. Den har en bredde på 35 centimeter, en dybde på 26 centimeter og er 0,5 centimeter høj.

Materiale

Som den første på listen, så er denne musemåtte, produceret i hård plastik. Dette gør den let at, rengøre efter brug fordi, en musemåtte bliver let beskidt. Det er dog meget forskelligt, fra hvad folk foretrækker, når det kommer til en musemåtte. De fleste foretrækker nemlig, en blød musemåtte fremfor, en hård musemåtte.

Ekstraudstyr

Der er selvfølgelig RGB lys, mens der også er en usb port, så din mus kan sættes i via musemåtten. På den måde vil, du ikke opleve en ledning, som irriterer dig i længden.


Razer Goliathus Chroma

Razer er et meget anerkendt, mærke når det kommer, til forskelligt gaming udstyr på markedet. På den måde er, du ikke i tvivl, hvis du køber et produkt fra Razer. Om det er i høj kvalitet, fordi det er det, med stor sikkerhed. Så hvis du vil, købe en musemåtte, som har RGB lys, men som stadig er i højeste kvalitet, så er det denne model du skal kigge på. Det her er ikke, en musemåtte som koster, ret mange penge, hvilket er en kæmpe fordel. Den har en gennemsnitlig størrelse, så den fylder ikke, mere end andre modeller. Det er en normal musemåtte, hvad angår materialer som, den er produceret i.

[afp id=”560″]

Pris

En meget stor fordel, ved at købe den, her musemåtte må klart være prisen. Den er faktisk billig, især når man kigger på, selve navnet og materialerne. Den her model, koster et meget lille beløb, som kun er på 262 kr. Som de fleste kan, spare sammen til på, kort tid hvis man, kun ligger en lille smule til side hver måned.

Størrelse

Når det kommer til størrelsen, så skal du ikke, regne med mere plads, end når du har en almindelig musemåtte. Den har en bredde, som er på 35,5 centimeter, mens dybden er på 25,5 centimeter. Derudover er den 0,3 centimeter høj, sidst men ikke mindst, så vejer den kun 230 gram.

Materiale

Razer Goliathus Chroma er produceret, i de materialer som, du kender ved en musemåtte. Det er nemlig en blød, musemåtte som de fleste typisk har, det giver dig en følelse af præcision. Men du også hurtigt, kan bevæge musen rundt, på din musemåtte.

Ekstraudstyr

Der er ikke andet ekstraudstyr, med når du køber, det her produkt. Ikke andet end, den normale RGB belysning, hvor du selv kan vælge farve.


Razer Firefly Hard Edition

Det her er nok, den model med RGB lys, som er den mest populære musemåtte. Især når det kommer, til den producent af musemåtten, det er nemlig Razer. Den her model, er en musemåtte som, der er blevet solgt enormt mange af. Fordi det ser bare, det bedre nu, når musemåtten har lys i sig. Ofte koster kvalitet mange penge, men det er den her musemåtte, et tydeligt bevis på det modsatte. Det er ikke nogen stor musemåtte, den har nemlig kun, den gennemsnitlige størrelse, når den skal være på dit bord. Den er produceret i materialer, som giver dig meget høj præcision, samt en stor kontrol. En af grundene til at, den er meget populær, er den høje kvalitet og hvor effektiv den er.

[afp id=”741″]

Pris

Det skal ikke koste dig, mange penge at købe, en musemåtte i høj kvalitet. Ofte går kvalitet og pris, hånd i hånd, men ikke i det her tilfælde. Det er nemlig en musemåtte, som kun koster 236 kr. mens den stadig, er i rigtig høj kvalitet og en meget god musemåtte.

Størrelse

Hvis du har en musemåtte, som i forvejen har, en størrelse som er almindelig. Så skal du ikke, være bange for om, der er plads til Razer Firefly Hard Edition. Der er nemlig ikke, nogen størrelsesforskel ved denne model, den måler 35,5 centimeter i bredden. Dybden er på 25,5 centimeter, har en højde på kun 4 millimeter og vejer 380 gram.

Materiale

Det er en hård musemåtte, som er produceret i plastik, mens det har en overflade i stof. Du kan ikke bare folde, denne musemåtte sammen, hvis du skal have den med på farten, det betyder at du skal have plads i din taske til den.

Ekstraudstyr

Kun udstyret med det almindelige RGB belysning, som kan indstilles, til enormt mange forskellige farver.


ASUS ROG BALTEUS QI

Kigger du dig efter, en musemåtte som er i høj kvalitet, men som stadig fungerer rigtig godt i flere år. Så burde du måske, købe en model som, den her fra ASUS. Hvis man ved lidt, om gaming udstyr så, er ASUS et meget kendt mærke, der ikke går ned på kvaliteten. Prisen er dog i den høje ende, hvilket godt kan skræmme, en del forbrugere væk. Den har den normale bredde, faktisk lidt større end normalt, mens dybden er noget længere end gennemsnittet. Det her er også, en musemåtte som er hård, men har en blød overflade. Dette har gjort at, forbrugerne har rost den, til at være meget effektiv i brug.

[afp id=”742″]

Pris

Som den musemåtte med, den højeste pris på, denne liste over 5 forskellige RGB musemåtter. Så er prisen ret høj, hvilket som sagt godt, kan skræmme en del kunder væk. Men du skal ikke, være i tvivl om at, du får en musemåtte i meget høj kvalitet, til en lav pris på kun 779 kr.

Størrelse

ASUS ROG BALTEUS QI har en bredde, som er lidt større end, en normal musemåtte, den måler nemlig 37 centimeter. Derudover har den også, en dybde som er betydeligt større, der måler den hele 32 centimeter. Højden på den ligger, på omkring 7,9 millimeter, så den ikke stikker for meget op fra bordet.

Materiale

Det er som sagt, en musemåtte som er, en hård musemåtte. I bunden er der gummi, så det er en skridsikker musemåtte, der ikke flytter på sig. Toppen er i hård plastik, der giver dig en enormt, høj præcision når du sidder og spiller computerspil.

Ekstraudstyr

Der er trådløs opladning, med i den her model, så du slipper for de irriterende ledninger under drift.


Vores liste

Dette er vores vurdering ud af eksterne testere, som vi mener hører til blandt de 5 RGB musemåtter i test, de er vurderet ud fra forskellige kriterier såsom pris, størrelse, materiale, ekstraudstyr og vurderinger fra kunder. Dette er ikke nogen officiel liste, men taget ud fra vores vurdering og anmeldelser taget online. Listen er lavet for at den almene befolkning kan skabe sig et overblik, over de forskellige RGB musemåtter når de skal ud og købe en ny.

Disclaimer

Vi har ved Testoverblikket ikke lavet nogle former for fysiske test af disse RGB musemåtter, de er udelukkende vurderet ud fra eksterne vurderinger givet af forbrugerne, som har lavet anmeldelser på disse forskellige RGB musemåtter og diverse uafhængige tests foretaget af fx tænk.dk.