Rat & Pedalsæt Test 2024 – De bedste 5 kåret af eksperterne

Vi vil hos testoverblikket.dk forsøge at komme med vores liste over de 5 bedste rat og pedalsæt på markedet, når man skal ud og købe et nyt rat og pedalsæt. Er det vigtigt at man finder den som passer bedst til netop det behov du har brug for, som også passer til de forventninger man har før man køber den, derfor har vi lavet en top-5-liste med de bedste bedømte rat og pedalsæt. Disse 5 er udvalgt efter anmeldelser fra forbrugerne, design, pris, kan bruges til og ekstraudstyr. Disse test er ikke fysisk foretaget af os, men vurderet fra eksterne testere.


Logitech G920 Driving Force

Spiller du ofte spil, hvor man skal køre, i en bil eller lignede. Så er et rat og pedalsæt, det helt rigtige for dig, dog skal du også købe noget i høj kvalitet. Her kommer et rat og pedalsæt, som kommer fra en meget anerkendt producent, som de fleste burde kende til, nemlig producenten Logitech. Designet minder enormt meget, om et rigtig rat, samt rigtige pedaler som du ser i en almindelig bil. Det er desuden ikke, et rat og pedalsæt som, koster alt for mange penge i forhold til kvaliteten. Det fungerer til mere, end 1 konsol som, er en stor fordel når du skifter, til hvad du spiller på. Det her sæt er nok, det rat og pedalsæt, som er flottest samt, fungerer som det bedste i alle situationer.

Design

Vil du gerne købe, et rat og pedalsæt som, både ser godt ud men også er meget godt. Så er det her sæt, det helt rigtige valg, da det er holdbart. Du kan her købe, et rat og pedalsæt som, føles ligesom et rigtigt rat, samt nogle rigtige pedaler. Du får et sæt, som er rigtig holdbart som, også har en høj vægt der giver høj stabilitet.

Pris

Man skulle tro at, et rat og pedalsæt kostede, mange penge at købe. Det er ikke altid tilfældet, hvor den her model, er et godt bevis på det. Logitech G920 Driving Force, har en god og konkurrencedygtig pris, der kun ligger på 1.799 kr. hvilket ikke, er en pris hvor du føler dig snydt, men får et rat og pedalsæt som, kan holde i mange år.

Kan bruges til

Selvom der står at, det her sæt kun, kan bruges til Xbox. Så passer det ikke, det her sæt kan, også bruges til din computer. Uanset om det er, en computer med windows, eller en mac computer. Så er det ligegyldigt, om du spiller bil spil, på din Xbox eller på din computer.

Ekstraudstyr

Der er monteret gearskifter, på selve rattet så, du lynhurtigt har adgang til dette. Derudover er der også, automatisk kalibrering så du ikke kører skævt i dit spil.


Thrustmaster TMX Force Feedback

Går du efter udseende, når du skal købe et rat og pedalsæt, men stadig gerne vil have noget som er funktionsdygtigt. Det er desuden også muligt at, bruge den til at, komme rundt i de forskellige menuer på din konsol. Der er nemlig mange knapper, på selve rattet til at, trykke rundt og vælge det spil du gerne vil spille. Der er ikke en finger at, sætte på designet af, det her utrolige flotte rat og pedal sæt. Det er ikke bare flot, samt fungerer enormt godt, så er det også et billigt rat og pedalsæt. Som kan bruges til, andet end bare din Xbox, som er en meget god ting. Det tilsluttet dit produkt, med kabel så du, ikke kommer til at opleve nogle former for forsinkelse.

Design

Det her rat og pedalsæt, som kommer i en kraftig kvalitet, der også ser meget godt ud. Dette sæt bliver leveret, i en sort farve, som har gearskifte på rattet. Derudover sidder der også, op til 12 knapper på selve rattet, som du kan bruge til at, guide dig rundt i menuer mens du spiller.

Pris

Har du ikke ret mange penge, men hvor et rat og pedalsæt, er nødvendigt for at optimere din spiloplevelse. Thrustmaster er ikke et, mærke som er dyr at købe, det her sæt har en lav pris, der kun er på 1.246 kr. Dette gør at, hvis du er studerende, kan spare sammen på nogle få måneder.

Kan bruges til

Thrustmaster TMX Force Feedback, er specielt designet til at, bruge på en Xbox konsol. Dog er det også muligt at, bruge sammen med din computer, hvilket gør det let at, skifte mellem disse 2 platforme. Det er ikke muligt at, bruge det her rat og pedalsæt, på din playstation eller lignede.

Ekstraudstyr

Du kan indstille pedalerne, så de har en anden vinkel, alt efter hvad du finder mest komfortabelt.


Thrustmaster Ferrari 458 Spider

Det her produkt fra Thrustmaster, som er en efterligning, af et rigtigt rat i en Ferrari. Dette giver dig en oplevelse, hvis du bare har lidt fantasi, om at du sidder i en rigtig Ferrari og kører bil. Designet på den her model, er der gjort enormt meget, ud af da den var i tankerne. Den største fordel ved, det her produkt må være, den meget lave pris som dette rat og pedalsæt har. Dog kan det også, kun bruges til 1 ting, hvilket du skal sikre dig at, du har adgang til. Ellers vil det være spild af penge, hvilket ingen personer ønsker. Eksperter testere har vurderet dette sæt, til at være et effektivt, samt holdbart og flot rat og pedalsæt.

Design

Har du altid drømt om at, sidde i en rigtig Ferrari, samt køre afsted med høj fart. Så frygt ej, det er faktisk muligt, med det her rat og pedalsæt. Det er en efterligning, af rattet i en rigtig Ferrari, så du kan få følelsen af en rigtig racerbil. Der sidder gummigreb på rattet, så du får en høj komfort, disse gummigreb er i den rigtige Ferrari røde farve.

Pris

Thrustmaster Ferrari 458 Spider, er det rat og pedalsæt, som passer til den forbruger, som ikke har for stort et budget. Det er nemlig rigtig billigt, så selvom du ikke, har en høj indkomst vil det stadig, være muligt at få købt det her sæt, det koster nemlig kun 722 kr.

Kan bruges til

Den eneste ulempe som, der er at finde, ved det her produkt. Det kan kun være, hvilket spilkonsol som det, kan bruges til at spille på. Det er nemlig kun, muligt at bruge den, til din Xbox spillekonsol. Dette begrænser brugen af, et rat og pedalsæt, fordi du ikke kan bruge den til, din computer.

Ekstraudstyr

Det er muligt at, ændre på følsomheden når, du bruger dette rat og pedalsæt. Hvilket gør at du, kan ændre på hvor hurtigt den reagere, om det skal være meget hurtigt eller lidt langsomt.


Thrustmaster TMX PRO

Som der kan læses i navnet, så er det her et, rat og pedalsæt som er lidt mere professionelt. Det er et rat og pedalsæt, som fungerer til perfektion, når det kommer til intense situationer i bil spil. Så bruger du meget tid, på at spille bil spil, så er dette sæt det perfekte for dig. Når du kigger på, det her rat og pedalsæt, så er det tydeligt at, designet står knivskarpt. En af grundene til at, det bliver solgt meget, er fordi den har en meget skarp pris. Det kan bruges til mere, end bare din spilkonsol, hvilket er en meget stor fordel. En anden smart ting, det er at der er, en tredje pedal på det her rat og pedalsæt.

Design

Det er tydeligt at, dette rat og pedalsæt bærer præg, af at det er et meget godt sæt. Pedalerne er i metal, så du ikke føler at, de knækker hver gang du træder på dem. Der sidder en gearskifter, på selve rattet så, du ikke kan flytte hånden for at skifte gear. Hvilket gør at du sparer, både tid og du mister, ikke nogen form for koncentration.

Pris

Selvom det er i rigtig, høj kvalitet og meget holdbart, så er det her sæt faktisk billigt. Thrustmaster TMX PRO, har dog stadig en pris, som godt kan mærkes i budgettet. Dog er det med en pris, som er på 1.584 kr. ikke et alt for dyrt, et rat og pedalsæt at købe.

Kan bruges til

Mange modeller kan kun, bruges til en enkelt ting, det er ikke tilfældet med det her produkt. Det kan bruges til Xbox, mens det også kan, bruges til din computer. Så hvis du en dag, køber en computer så, skal du ikke ud og købe nyt udstyr til at, spille dine bil spil på.

Ekstraudstyr

Netop fordi det er, et rat og pedalsæt som, er lidt mere professionelt. Så er der mulighed, for at bruge kobling, mens du kører i din bil, på enten din computer eller på din Xbox.


Thrustmaster TX Racing

Dette sæt er det sæt, på den her liste, som minder mest om et rigtigt rat og pedalsæt. Du får den helt rigtige følelse, som at du sidder i en bil, hvor du giver den gas. Derudover kan du let, føle om bilen overstyrer, eller om bilen understyrer i dit bil. Det er en af grundene, til at det her sæt, er til den forbruger, som ønsker den helt rigtige oplevelse. Designet er der intet at sætte en finger på, det er både flot, men også meget funktionelt. Det har dog også, en pris som er den højeste, blandt disse 5 forskellige. Den kan bruges til, både din Xbox men også din computer.

Design

Der er som sagt, intet at kunne sætte, en finger på når det kommer til designet. Det er et meget flot rat og pedalsæt, hvor rattet er polstret, med rigtig læder. Det betyder at du, får en følelse af høj kontrol, selv under intense situationer. Hvilket gør din spiloplevelse, meget god endda selvom, du spiller mange timer ad gangen.

Pris

Fordi der er så gode, men også enormt brugbare funktioner, samt et rat i læder. Så har Thrustmaster TX Racing en pris, som er den højeste, hvilket begrænser det antal kunder. Dog vil det med garanti, være alle pengene værd, fordi du får enormt høj kvalitet, mens den kun koster 2.971 kr.

Kan bruges til

Det er allerede blevet, nævnt at den kan bruges, til både Xbox og computer. Du skal dog sørge for at, det styresystem du anvender, er fra Windows Vista og fremefter. Eller understøtter dit styresystem, ikke det her rat og pedalsæt, det kan dog stadig bruges på Xbox.

Ekstraudstyr

Der er mulighed for at, bruge kobling ved det her sæt, mens du kan skifte gear ved rattet, så du kan holde begge hænder på rattet mens du kører.


Vores liste

Dette er vores vurdering ud af eksterne testere, som vi mener hører til blandt de 5 rat og pedalsæt i test, de er vurderet ud fra forskellige kriterier såsom design, pris, kan bruges til, ekstraudstyr og vurderinger fra kunder. Dette er ikke nogen officiel liste, men taget ud fra vores vurdering og anmeldelser taget online. Listen er lavet for at den almene befolkning kan skabe sig et overblik, over de forskellige rat og pedalsæt når de skal ud og købe et nyt sæt.

Disclaimer

Vi har ved Testoverblikket ikke lavet nogle former for fysiske test af disse rat og pedalsæt, de er udelukkende vurderet ud fra eksterne vurderinger givet af forbrugerne, som har lavet anmeldelser på disse forskellige rat og pedalsæt og diverse uafhængige tests foretaget af fx tænk.dk.