Pyrolyse ovn Test 2023 – De bedste 5 kåret af eksperterne

Vi vil hos testoverblikket.dk forsøge at komme med vores liste over de 5 bedste pyrolyseovn på markedet, når man skal ud og købe en ny pyrolyseovn. Er det vigtigt at man finder den som passer bedst til netop det behov du har brug for, som også passer til de forventninger man har før man køber den, derfor har vi lavet en top-5-liste med de bedste bedømte pyrolyseovn. Disse 5 er udvalgt efter anmeldelser fra forbrugerne, energiklasse, ovn rum, størrelse, pris og ekstraudstyr. Disse test er ikke fysisk foretaget af os, men vurderet fra eksterne testere.


SIEMENS HB672GCW2S iQ700

Hvis du har et køkken, der har et hvidt design, som fx et køkken i højglans. Så vil den her pyrolyse ovn, passe perfekt ind i din indretning, når du skal købe en helt ny ovn. Kunderne der har købt den, har rost den for sit, meget flotte udseende samt sin effektive egenskaber. Energiklassen er rigtig høj, hvilket der er at fortrække ved en pyrolyse ovn, hvilket også gør den rigtig billig i strøm. Det ovnrum som denne model, er designet med er rigtig stort, hvilket gør at du kan have en stor steg eller lignede i den. Det er ikke en stor ovn, som fylder ret meget, da den er meget gennemsnitlig i størrelsen til dit køkken. Prisen er rigtig god, så du ikke skal betale et højt beløb, for en rigtig stor kvalitets pyrolyse ovn.

Energiklasse

Når du skal købe en ny pyrolyse ovn, så er det vigtigt at du kigger, på hvilken energiklasse den er udstyret med. Hvor den her model, faktisk har en af de bedste, energiklasser som en pyrolyseovn kan have. Den energiklasse som en pyrolyseovn, som den her model har, hedder A+ som er rigtig højt. Derudover bruger den, 0,69 kWh i strøm pr omgang du bruger varmluft.

Ovnrum

Det her er en rummelig pyrolyse ovn, der har en rigtig god kapacitet, når det gælder ovn rummet. Ovn rummet har en netto kapacitet, der ligger på 71 liter, hvilket er rigtig godt og giver meget plads. Det gør den rigtig velegnet, hvis i er en større familie, der har 5+ medlemmer.

Størrelse

SIEMENS HB672GCW2S iQ700 er en pyrolyseovn, som du godt selv kan løfte, den vejer nemlig kun 40 kg. Højden er på 59,5 centimeter, mens den har en bredde på 59,4 centimeter og så er dybden på 54,8 centimeter. Det er en meget gennemsnitlig størrelse, når det gælder en integreret pyrolyseovn.

Pris

Hvis du skal købe, en pyrolyseovn som den her, så er den faktisk ikke særlig dyr. Du skal kun betale, en lille sum der er på 5.999 kr. hvilket ikke er en høj pris, når det gælder dit køkken. En ovn kan holde i mange år, hvis den bliver behandlet rigtig pænt, kan den meget let holde i over 10 år.

Ekstraudstyr

Med halogenbelysning får du et let overblik, mens der også er stegetermometer, samt 4D-varmluft så temperaturen er den samme over alt.


SIEMENS HB672GBS1S

Siemens er et velkendt mærke, især når det gælder de fleste hårde hvidevarer, der er på markedet. Det er et let mærke, at vælge når der skal købes produkter, fordi de er holdbare og enormt gode. Denne model er blevet rost, for at være en kraftig pyrolyseovn, der er meget holdbar i mange år. Energiklassen er i den høje ende, hvilket ikke bare gør, den god mod miljøet men også rigtig billig i drift. Det ovn rum som denne pyrolyseovn, er udstyret med er stor og rummelig, hvilket gør den velegnet til en større familie. Du skal ikke have specialmål, når den her pyrolyseovn, skal installeres i dit nye eller gamle køkken. Prisen er rigtig attraktiv, hvor den er billig at købe, dette gør dog ikke kvaliteten lavere. Denne pyrolyseovn er et meget godt valg, når du skal købe, da den passer ind i næsten alle hjem.

Energiklasse

Energiklassen skal være en høj prioritet, når der skal købes en ny pyrolyseovn, det er nemlig afgørende for hvor meget den koster i strøm. Her har SIEMENS HB672GBS1S, en energiklasse der hedder A+, hvilket næsten er et af de højeste. Ved brug af varmluft har den, et strømforbrug på 0,69 kWh, samt ved konventionel varme bruger den 0,87 kWh.

Ovnrum

Hvis i er en større familie, der har brug for en ovn, som har rigeligt med plads. Ovnens størrelse er kategoriseret som stor, det kan også ses på kapaciteten, hvor den har et ovnrum med en liter kapacitet på 71 liter. Derfor kan din familie, med 4+ medlemmer uden problemer, nyde bruget af den her pyrolyse ovn.

Størrelse

Det er en god og solid pyrolyseovn, der har en meget gennemsnitlig størrelse, mens den også er rigtig let. Med en vægt der kun, ligger på 38,75 kg. er den let at installere, for en enkelt person der vil løfte den. Den har en højde, som er på 59,5 centimeter, dybde på 54,8 centimeter og en bredde på 59,5 centimeter.

Pris

Det skal ikke være dyrt, når der skal købes kvalitet ind, hvor den her model beviser dette. Prisen for at købe, en pyrolyseovn som den her, der er i rigtig høj kvalitet, er kun på et lille beløb på 4.555 kr. Det er en pris, som mange kan være med på, hvis i har brug for en ny og kraftfuld ovn.

Ekstraudstyr

Der er softclose funktion, så du ikke risikere at ødelægge lågen i din ovn. Farven er i rustfrit stål, der gør den utrolig flot.


BOSCH HBG672BS1

Hvis du vil købe kvalitet, men stadig ikke betale for mange penge, for det så skal du kigge på den her model. Det er en testvindende pyrolyse ovn, der blev kåret som testvinder, i 2017 af eksperter ud fra specifikke kriterier. Der er 10 automatiske programmer, så din mad bliver tilberedt perfekt, hver eneste gang du anvender en af disse programmer. Energiklassen er rigtig høj, hvilket betyder at den, ikke koster mange penge i strøm om året. Ovnrummet har en høj kapacitet, så selv store familier uden problemer, vil kunne anvende den i hverdagen. Selvom den har en høj kapacitet, betyder det ikke, at den fylder mere end andre modeller da den har en gennemsnitlig størrelse. Prisen er meget attraktiv, når der skal bygges et nyt køkken, kan en pyrolyse ovn hurtigt løbe op i rigtig mange penge.

Energiklasse

Energiklassen er vigtig at kigge på, fordi det hurtigt kan løbe op, når du køber en pyrolyse ovn. Hvis du køber en pyrolyse ovn, der har en dårlig energiklasse, kommer den til at bruge meget strøm. Hvilket den her model ikke gør, den har en energiklasse der hedder A+, hvor den bruger meget lidt strøm i drift.

Ovnrum

Det er en pyrolyse ovn, som har en meget god kapacitet, så du ikke kommer til at mangle plads. Den her model er udstyret, med en høj rummelighed, kapaciteten er på op til 71 liter. Det gør at du kan tilberede, mere end 1 ret ad gangen, uden at du skal gøre det på skift.

Størrelse

Der følger en ledning med på 120 centimeter, mens BOSCH HBG672BS1 har en højde på 59,5 centimeter, en bredde på 59,5 centimeter, en dybde på kun 54,8 centimeter og så vejer den kun 36,47 kg. Designet er meget stilrent, samt meget flot at kigge på, det foretrækker de fleste forbrugere.

Pris

Prisen på en pyrolyse ovn, skal være attraktiv når den skal købes, mens den stadig skal holde sin høje kvalitet. BOSCH HBG672BS1 har en god pris, der er på 4.999 kr. hvilket ikke er mange penge, når du skal købe en splinterny pyrolyse ovn til dit helt nye køkken.

Ekstraudstyr

Med 4D-varmluft vil du have den samme temperatur, hele vejen rundt hele tiden, så din steg opnår den perfekte temperatur.


BOSCH HBG672BB1S

Hvis du som forbruger, går lige så meget op i kvalitet, samt udseende så er den her pyrolyse ovn et sikkert valg. Den er ikke bare kun enormt effektiv, men også rigtig flot, den vil hurtigt få mange kommentarer med på vejen. For at du let kan få, et overblik over hvilken temperatur, der er inde i din ovn er der et digitalt termometer indbygget. Det er selvfølgelig en god ovn, der har en god energiklasse, så den er billig når den årlige strømregning kommer ind gennem døren. Den har en gennemsnitlig ovn kapacitet, når man kigger blandt disse 5, forskellige pyrolyseovne på vores liste. Den fylder heller ikke mere, end hvad de andre modeller fylder, så den er let at sætte på plads efter køb. Prisen på den her model, er rigtig lav så du ikke, skal betale mange penge når den skal købes.

Energiklasse

Hvis du køber den her pyrolyseovn, så kommer du ikke til, at bruge mange penge når der kigges på strømforbruget. Energiklassen er på A+, hvor den også kun bruger, 0,69 kWh ved varmluft, mens den bruger 0,87 kWh ved konventionel varme. Dette giver i sidste ende, en lavere strømregning, samt et lavt strømforbrug.

Ovnrum

Med en kapacitet der, ligger på hele 71 liter, får du en pyrolyse ovn med masser af plads. Selvom der er mange mennesker, i det hjem som bliver brugt, kan du let lave mad til hele familien uden at skulle, gøre det over flere omgange. Det gør madlavningen lettere, når der skal laves mad til hele familien, til juleaften eller lignede.

Størrelse

Når du køber et helt nyt køkken, skal du ikke tænke over, om der er plads til din nye ovn. BOSCH HBG672BB1S har nogle standardmål, der passer ind i de fleste nye køkkener, dette gør det let at montere din helt nye pyrolyse ovn. Højden er på 59,5 centimeter, mens dybden er på 54,8 centimeter og så er den 59,4 centimeter.

Pris

Dette er ikke en dyr pyrolyse ovn, hvilket kan ses på den lave pris, samt dens enormt gode funktioner. Denne model har en pris, på kun 4.899 kr. som er et rigtig lavt beløb, for en ovn der er i højeste kvalitet og kan holde, til rigtig mange års brug.

Ekstraudstyr

Med softclose-funktion lukker din ovn meget stille, så det ikke larmer, eller din ovn risikere at gå i stykker ved et uheld.


ELECTROLUX EOP601X

Bare fordi denne pyrolyse ovn, ikke er placeret på førstepladsen, betyder det ikke at den er dårlig. Tværtimod med den her pyrolyse ovn, det er en meget rost ovn, der har rigtig meget ekstraudstyr med sig. Det er desuden den største, pyrolyse ovn på den her liste, hvilket gør den egnet til store familier. Energiklassen er i den højeste ende, der gør at den er billig i drift, mens den også er god mod miljøet. Det er som sagt, den model der har den største kapacitet, så du har rigeligt med plads. Det er den model med den største kapacitet, men derfor fylder den heller ikke mere, end hvad en normal pyrolyse ovn gør. Kvalitet behøver ikke være dyrt, dog koster denne ovn stadig en smule penge, det er dog ikke et beløb der vil vælte økonomien.

Energiklasse

Med en energiklasse der næsten, er helt i top når det gælder, energiklassens karakterskala er den billig når du skal betale forbruget. Energiklassen er på A+, der kun er to karakterer fra det bedste mulige, mens den også kun bruger 0,69 kWh i drift ved varmluft og 0,93 kWh ved konventionel varme.

Ovnrum

Det ovnrum som ELECTROLUX EOP601X, er udstyret med er det største, ovn rum på den her liste. Det er et ovnrum, som har en kapacitet på hele 72 liter, hvilket også giver dig en større bageplade. Den bageplade der sidder, i denne pyrolyse ovn er 20% større, end hvad den normale bageplade er.

Størrelse

Højden på den her pyrolyse ovn, ligger på 59,4 centimeter, bredden er på 59,5 centimeter og så er dybden på 54,6 centimeter. Den vejer 31,1 kg, så den ikke er for tung at sætte på plads. Disse mål er helt normale mål, det kræver når der skal sættes en pyrolyse ovn på plads.

Pris

Electrolux laver produkter mange, forbrugere er enormt glade for, samt har rost rigtig meget. Det er også produkter, der er blevet rost for deres pris, hvor den mest almindelige familie kan være med, en model som den her koster 6.000 kr. at købe.

Ekstraudstyr

Lyset tændes automatisk når ovnlågen bliver åbnet, mens blæserne ved varmluft også stopper. Der er antifinger print, så der ikke kommer fedtfingre på lågen ude foran.


Vores liste

Dette er vores vurdering ud af eksterne testere, som vi mener hører til blandt de 5 bedste pyrolyseovn i test, de er vurderet ud fra forskellige kriterier såsom energiklasse, ovn rum, størrelse, pris, ekstraudstyr og vurderinger fra kunder. Dette er ikke nogen officiel liste, men taget ud fra vores vurdering og anmeldelser taget online. Listen er lavet for at den almene befolkning kan skabe sig et overblik, over de forskellige pyrolyseovn når de skal ud og købe en ny.

Disclaimer

Vi har ved Testoverblikket ikke lavet nogle former for fysiske test af disse pyrolyseovn, de er udelukkende vurderet ud fra eksterne vurderinger givet af forbrugerne, som har lavet anmeldelser på disse forskellige pyrolyseovn og diverse uafhængige tests foretaget af fx tænk.dk.