Printer Test 2021 – De bedste 5 kåret af eksperterne

Vi vil hos testoverblikket.dk forsøge at komme med vores liste over de 5 bedste printere på markedet, når man skal ud og købe en ny printer. Er det vigtigt at man finder den som passer bedst til netop det behov du har brug for, som også passer til de forventninger man har før man køber den, derfor har vi lavet en top-5-liste med de bedste bedømte printere. Disse 5 er udvalgt efter anmeldelser fra forbrugerne, papirkapacitet, størrelse, pris, maksimal opløsning og ekstraudstyr. Disse test er ikke fysisk foretaget af os, men vurderet fra eksterne testere.


Brother HL-L2375DW

Denne testvindende printer fra Brother, er blevet kåret som testvinder, hos forbrugerrådet tænk.dk. Derudover er den kåret, som det bedste køb, hos Englands største testmagasin. Det her er en effektiv printer, som uden problemer, vil kunne klare de opgaver som et almindeligt hjem har. Der er masser af plads, så du ikke skal fylde den med papir, hver gang du har behov for at printe. Den har en meget gennemsnitlig størrelse, når det kommer til mål, samt når det kommer til vægten. Selv på trods af dette, så er det faktisk ikke nogen dyr printer, så de fleste kan finde råd til at købe den. Hvis du gerne vil have at, dine udprint skal være i høj opløsning, kræver det at din printer har en høj maksimal opløsning. Det her er en printer, som passer ind i stort set alle hjem, hvor man printer rigtig meget eller bare har behov for en god printer.

[afp id=”610″]

Papirkapacitet

Denne printer har en skuffe, som du skal fylde op, på den måde undgår du at skulle putte nyt papir i hver gang. Denne skuffe har en papirkapacitet, der er på omkring 250 ark, mens der er plads til 150 stykker papir i udbakken. Det er vigtigt at, du ved at denne printer, kun kan printe papir i sort/hvid.

Størrelse

Denne gennemsnitlige printer når det kommer til størrelse, betyder at den ikke fylder alt for meget, men stadig har nogle gode mål. Brother HL-L2375DW har en bredde på 35,6 centimeter, en dybde på 36 centimeter, en højde på 18,3 centimeter og en vægt på kun 8,3 kg. Så den ikke er tung at, flytte rundt på hvis det er nødvendigt, hvis du skal have den med et nyt sted hen.

Pris

Selvom denne printer har gode funktioner, så er det faktisk ikke dyrt at, købe den ind til dit hjem. Brother HL-L2375DW har en lav pris, når det kommer til en printer, hvilket betyder at den kun koster 1.029 kr. Det er ikke den billigste printer, som der er at finde på listen, men heller ikke den dyreste printer.

Maksimal opløsning

Selvom den kun kan i sort/hvid, så kan du printe meget detaljerede billeder, netop fordi den maksimale opløsning er høj. Så er det muligt at, printe billeder med en opløsning, der er på hele 2.400 x 600.

Ekstraudstyr

Det er muligt at printe fra din mobiltelefon, netop fordi den her printer, kan tilsluttes via wifi.


Epson EcoTank ET-7700

Den her liste er helt tilfældig, når det kommer til hvilken printer, som er den bedste blandt disse 5. Dog er den her printer, nok en af de bedste blandt disse 5, netop på grund af dens mange fantastiske funktioner. Den har fået topkarakter, hos næsten alle ekspert tester, som har haft den inde for at teste. Derudover er den kåret som, testvinder hos forbrugerrådet tænk.dk, mens svenske Råd & Rön også har, kåret den som testvinder. Den har ikke den største papirkapacitet, men stadig plads til, et godt antal stykker papir før den skal fyldes op. Den er blevet rost af eksperterne, fordi den ikke fylder særlig meget, men stadig er enormt effektiv. Den ene ulempe er at, det er en forholdsvis dyr printer, hvilket faktisk er den eneste ulempe. Det er muligt at printe, meget detaljerede billeder i både sort/hvid, samt i farver også.

[afp id=”611″]

Papirkapacitet

Den har ikke den største papirkapacitet, men den har alligevel, en papirkapacitet på op til 100 stykker papir. Dette gør at du, ikke har behov for at, fylde printeren op med papir, hver gang du har brug for at printe papir. Det er en stor fordel, da du ikke skal huske dig selv på at, købe papir ind hele tiden, fordi du bare kan fylde printeren op.  

Størrelse

Det er fantastisk at, købe en printer som ikke fylder ret meget, hvilket den her printer ikke gør. En af grundene til at, den ikke fylder ret meget, er fordi den har blækbeholder, men ikke har blækpatroner, som fylder mere end en blækbeholder. Den vejer kun 6,7 kg, mens den er 39 centimeter bred, 34,1 centimeter dyb og en højde på kun 13,8 centimeter.

Pris

Den største ulempe ved Epson EcoTank ET-7700, det er også nævnt af eksperterne, det er at den er ret dyr. Det er faktisk den printer, som koster mest blandt disse 5, hvilket godt kan være en ulempe. En printer som den her, koster i omegnen af 3.899 kr. som er en rimelig høj pris.

Maksimal opløsning

Om du vil have printet billeder, ud i enten sort/hvide eller, hvis du gerne vil have dem printet ud i farve. Så er det muligt med den her printer, mens den også kan printe, i en meget høj opløsning. Den har en maksimal opløsning, som er på hele 5760 x 1440.

Ekstraudstyr

Med wifi så du kan printe fra din mobil, eller fra en tablet, fordi du ikke kan få billedet over på din computer.


Brother MFC-L2750DW

Det her er en af de større printere, som fylder lidt mere end de andre, hvilket gør den velegnet til et mindre kontor eller et hjem, hvor der bliver printet rigtig meget. Det er en lynhurtig printer, som kan printe op til, 34 sider i minuttet på fuld styrke. Det er dog en printer, som kun har mulighed for at, printe papir i sort/hvid og ikke i farve. Derudover har den en stor papirkapacitet, så den automatisk selv tager, af bunken som du har lagt i en skuffe. Det er som sagt en større printer, så den fylder lidt mere, end hvad de andre på listen gør. Selvom den er større, end de andre så har den en pris, som faktisk ikke er i nærheden af den højeste. Den har en god maksimal opløsning, som betyder at du kan printe billeder, som er i fin kvalitet men ikke høj nok kvalitet, til at du kan printe fotobilleder.

[afp id=”612″]

Papirkapacitet

Der er plads til 250 stykker papir, i en papirskuffe på printeren, mens der er plads til 50 stykker papir. I en automatisk papirskuffe, hvor printeren selv tager af dem, når du starter med at printe. Der medfølger starttoner med fra start, hvor du har mulighed for at printe, op til omkring 1.200 A4 sider, før du skal købe ny printer toner.

Størrelse

Netop fordi Brother MFC-L2750DW, er en af de større printere, så fylder den også mere. Derfor skal du sikre dig at, du har plads til at have den stående, fremme hvor den ikke irritere. Den måler 31,8 centimeter i højden, 39,8 centimeter i dybden, mens den er hele 41 centimeter bred og vejer 12 kg.

Pris

Det er tidligere blevet nævnt at, det er en stor printer, men derfor behøver størrelse og pris ikke at hænge sammen. Den her printer er faktisk ikke alt for dyr, fordi den koster faktisk kun 2.070 kr. for en printer, som er i høj kvalitet og kan printe meget hurtigt.

Maksimal opløsning

Fordi det kun er muligt at, printe papir i sort/hvid, så har den desværre heller ikke en høj opløsning. Den kan kun printe papir, i en maksimal opløsning på 2400 x 600, hvilket som sagt ikke gør at, du kan printe fotobilleder i meget høj kvalitet.

Ekstraudstyr

Med et lavt lydniveau på 50 dB, det er muligt at printe direkte fra dropbox, fordi den har en touch-skærm hvor du hurtigt kan logge på, derudover har den også wifi.


Canon Pixma TS5050

Har du ikke ret meget plads at, gøre godt med i hjemmet, eller ikke har mange penge. At købe en helt ny printer for, så er det her måske, modellen som du skal tage et ekstra kig på. Den er blevet testet af 2 forskellige eksperter, som roser den rigtig meget, men der er altid fordele og ulemper ved alle printere. Den har en god papirkapacitet, når man tænker på at, det ikke er nogen særlig stor printer. Så er den desuden også meget billig, det er den billigste printer, som du finder på den her liste. Den kan printe i både farve og sort/hvid, med en høj maksimal opløsning, som giver en knivskarp kvalitet. Det er endda muligt at, putte et SD hukommelses kort, fra et reflekskamera direkte i printeren og starte med at printe dine billeder ud.

[afp id=”613″]

Papirkapacitet

Der er plads til 100 stykker papir, hvor de 100 stykker papir, automatisk bliver taget fra skuffen. På den måde kan du printe 100 stykker papir, før du skal genopfylde, pladsen hvor disse stykker papir skal ligge. Dog kan den ikke printe ret hurtigt, hvis du skal printe i farve er det 9 billeder i minuttet, mens den i sort/hvid kan printe op til 12,6 billeder i minuttet.

Størrelse

Det er vigtigt at hvis du ikke har meget plads at, du så kigger efter en printer, som ikke fylder ret meget i hjemmet. Canon Pixma TS5050 er en lille printer, som faktisk kun er 37,2 centimeter bred, har en højde på 12,6 centimeter, mens dybden er på 31,5 centimeter og kun vejer 5,5 kg.

Pris

Hvis du ikke har et stort beløb at, købe en splinterny printer for, så skal du kigge dig om efter en billigere model. Hvor denne model kommer ind, den koster ikke ret meget, men er stadig enormt effektiv og god. Hvis du skal købe den her model, så koster den kun 519 kr. som ikke er mange penge for en printer, som kan holde i mange års brug.

Maksimal opløsning

Når du printer i farve, så kan du printe billeder, som har en opløsning på 4800 x 1200. Denne maksimale opløsning, gør at du kan printe dine billeder, som du har taget med et spejlreflekskamera, bare ved at tilslutte den til printeren.

Ekstraudstyr

Der medfølger 5 blækpatroner, når du køber den her printer, så sparer du penge ved ikke at skulle ud og købe helt nye blækpatroner.


Canon Pixma Pro-100S

Kan du godt lide at, tage billeder af naturen eller generelt, bare mennesker med et meget godt kamera. Så er det vigtigt at du, har en printer som kan printe dem ud, hvor du får dem i en meget høj kvalitet. Her kommer denne printer ind, den kan printe billeder, i en meget høj opløsning så de kommer ud knivskarpt. Der er heldigvis plads til at, du kan printe mange gange, før du skal fylde kassen op med nye ark papir. Det er dog en af de modeller, som er større end de andre, der er placeret på den her liste. Derfor har den også en pris, som er i den høje ende, men stadig ikke den dyreste printer på listen. Den har som sagt, en meget høj maksimal opløsning, derved giver det dig nogle billeder i høj kvalitet.

[afp id=”614″]

Papirkapacitet

Det ikke sjovt at, skulle fylde printeren op hele tiden, fordi den har en lav papirkapacitet. Det har den her model heldigvis ikke, den har en papirkapacitet, som er på hele 150 ark ad gangen. Hvis du skal printe fotobilleder, kan den her model, printe op til 1,5 billede i minuttet. Mens den kun kan printe 0,5 billeder, i minuttet hvis størrelsen er 101,6 x 152,4 millimeter.

Størrelse

Dimensionerne på Canon Pixma Pro-100S, ligger på 68,9 centimeter i bredden, 38,5 centimeter i dybden og 21,5 centimeter i højden. Den har desuden også en vægt, som er på 19,7 kg, hvilket betyder at det er en tung model, så den står stabilt på dit bord.

Pris

Fordi den kan printe højkvalitets billeder, som både kan printes i farve, men også printes ud i sort/hvid. Så har den også en pris, der er lidt krydret, Canon Pixma Pro-100S koster 3.195 kr. Det er en pris som, godt kan skræmme nogle forbrugere, men derfor er den også kun velegnet til fotografer eller lignede.

Maksimal opløsning

Hvis du gerne vil printe fotobilleder, så har modellen her en høj, maksimal opløsning på 4800 x 2400. For den normale person, som ikke har styr på opløsning, betyder den her opløsning at du kan printe fotobilleder i meget stærke farver og høj kvalitet.

Ekstraudstyr

Den er udstyret med en ny teknologi, som inkluderer 8 forskellige farver, dette giver de bedste udprint af fotobilleder.


Vores liste

Dette er vores vurdering ud af eksterne testere, som vi mener hører til blandt de 5 bedste printere i test, de er vurderet ud fra forskellige kriterier såsom papirkapacitet, størrelse, pris, maksimal opløsning, ekstraudstyr og vurderinger fra kunder. Dette er ikke nogen officiel liste, men taget ud fra vores vurdering og anmeldelser taget online. Listen er lavet for at den almene befolkning kan skabe sig et overblik, over de forskellige printere når de skal ud og købe en ny.

Disclaimer

Vi har ved Testoverblikket ikke lavet nogle former for fysiske test af disse printere, de er udelukkende vurderet ud fra eksterne vurderinger givet af forbrugerne, som har lavet anmeldelser på disse forskellige printere og diverse uafhængige tests foretaget af fx tænk.dk.