Printer Fra Canon Test 2023 – De bedste 5 kåret af eksperterne

Vi vil hos testoverblikket.dk forsøge at komme med vores liste over de 5 bedste printere fra Canon markedet, når man skal ud at købe en ny printer fra Canon. Er det vigtigt at man finder den som passer bedst til netop det behov du har brug for, som også passer til de forventninger man har før man køber den, derfor har vi lavet en top-5-liste med de bedste bedømte printere fra Canon. Disse 5 er udvalgt efter anmeldelser fra forbrugerne, hastighed, størrelse, pris og ekstraudstyr. Disse test er ikke fysisk foretaget af os, men vurderet fra eksterne testere.


Canon PIXMA G4510

En god og solid printer, som bare fungerer hver gang, det er nødvendigt. Det er nok en af, de funktioner som er vigtigst, før man vælger at købe en ny printer. Det er ikke kun, en maskine som kan printe, men den kan også kopiere dokumenter du har på papir. Derudover kan den også, bruges som faxe maskine, hvilket gør at du kan sende dokumenter via et telefon nummer. Alt efter hvilken form, for udskrivning du skal lave, så er hastigheden også forskellige. Alt efter om det skal være farve, eller sort hvid billeder, du skal printe ud. Det er en lidt stor printer, den skal have stående, men det er nemlig ofte sådan. Jo flere funktioner din printer har, jo større er den ofte, hvor størrelsen på den her er rigtig god. Derudover har den en pris, der er super skarp, så du ikke behøver betale noget alt for højt beløb, når den skal købes ind.

Hastighed

Med mulighed for at, printe i farve eller sort hvid, mens du også kan printe fotobilleder ud. Fra du starter udskrivningen, til at den har printet det, første billede ud i farve tager det 24 sekunder. Hvis du vil printe sort hvid, kan den printe 8,8 billeder i minuttet. Mens den kan printe, op til 5 billeder i minuttet, hvis det skal foregå i farve.

Størrelse

Størrelsen på Canon PIXMA G4510, det er ikke nogen alt, for stor en printer at have i dit hjem. Når du modtager pakken, så har pakken en størrelse, hvor højden er 19,7 centimeter. Hvor dybden også er 33 centimeter, mens bredden er 44,5 centimeter og så vejer den omkring 7,3 kg.

Pris

På grund af de mange funktioner, hvor der er mulighed, for at få printet nogle, af de bedste billeder. Så er prisen også, en smule høj når den skal købes, hvilket måske kan virke lidt skræmmende. Hvis du vil købe, en stærk og solid printer, som den her skal du betale i omegnen af 2.499 kr.

Ekstraudstyr

Der følger en smule farve med, samt blæk til sort hvid print, når du køber den her maskine.


Canon PIXMA TS8350

Hvis du gerne vil købe, en god printer som har, nogle rigtig gode funktioner. Så er denne model, måske noget for dig at, tage et ekstra kig på. Den har fået nogle, rigtig gode anmeldelser af, eksperttestere men også af forbrugerne, som har købt den og afgivet en anmeldelse efter brug. Den er super let at, kontrollere når den skal bruges, fordi den har et meget stort touch-display, der gør funktionerne meget tydelige. Det er en rigtig hurtig printer, der kan printe mange stykker papir, hvert eneste minut du vælger at printe. Det er uanset selv, om den skal printe papir, i farve eller sort hvid efter dit behov. Den er meget let at, skjule i et skab eller på en hylde, fordi den ikke har den største størrelse. Den er desuden let at løfte på, fordi den ikke har nogen, alt for høj vægt. Det skal selvfølgelig ikke være dyrt, selvom du køber en printer, der er produceret i gode materialer, der gør den rigtig effektiv at bruge.

Hastighed

Den her printer fra Canon, det er en rigtig hurtig en af slagsen, hvor du har mange udprint i minuttet. Det er en fordel, hvis du printer rigtig meget, eller hvis du har travlt. I print af sort hvid, kan den printe op til 15 print i minuttet, mens den i farve kan, printe op til 10 print i minuttet. Derudover tager den kun 17 sekunder, om at printe et billede på fotopapir, som har en størrelse på 10 x 15 centimeter.

Størrelse

En rigtig fin og elegant printer, som ikke er alt for stor, gør den til en ideel printer til en lille bolig. Hvor bredden er 37,3 centimeter, dybden er 31,9 centimeter, højden er på 14 centimeter og så vejer den kun 6,6 kg. Det vil være let at, pakke den ad vejen hvis, du ikke bruger den fordi den ikke skal stå fremme.

Pris

Det behøver selvfølgelig ikke, være alt for dyrt når, du skal købe en rigtig god printer. Det betyder nemlig at, du kun behøver at betale, et lille beløb som er på 1.299 kr. for den her utrolige effektive printer. Canon PIXMA TS8350 er en billig printer, men det ændrer ikke på at, den holder en super høj kvalitet.

Ekstraudstyr

Der er blækpatroner med, til de forskellige print, når du køber den her maskine. Det er dog ikke, blækpatroner som holder for evigt, men til en bestemt antal print før der skal købes nyes.


Canon PIXMA G3501

En god solid printer, det er vejen til, en nem opgave når du skal printe. Derfor skal du vælge, en printer som er produceret, af den her producent som hedder Canon. De er en veletableret producent, som har sat sine fodaftryk gennem mange år, for at være nogle super gode og effektive printere. Det er faktisk muligt at, tilslutte din telefon via Wifi, så du kan printe fra mobilen uden at du skal gå på computeren. Den har ikke den største hastighed, men stadig nok til hvad, en normal families hverdags brug det er for en printer. Det er en fordel at, du køber en printer som ikke er for stor, da den let kan komme til at fylde for meget. Med en lang garanti, samt materialer som er super gode, så koster denne model af en printer, ikke ret mange penge når du skal købe den.

Hastighed

Den her printer er måske, ikke den hurtigste printer, der er på den her liste. Men det er rigeligt, til et normalt hverdagsbrug, hvis man ikke har behov for at printe rigtig meget. Når den skal printe i farve, kan du printe op til 5 print, i minuttet når den er i brug. Mens den ved sort hvid, kan printe op til, 8,8 print i minuttet.

Størrelse

Som en af de mindste modeller, så fylder Canon PIXMA G3501 minimalt, hvilket giver mulighed for at tage den med på farten. Målene ved forsendelse er en højde, der er på 16,3 centimeter, dybden er 33 centimeter, derudover har den en bredde på 44,5 centimeter og så vejer den kun 5,8 kg.

Pris

Prisen på en god printer, som den her fra Canon, det er ikke nogen høj pris. Når denne model skal købes, behøver du faktisk kun at, betale et lille beløb som er på 1.654 kr. Det er en skarp pris, for et super godt produkt, der kan holde i rigtig mange år.

Ekstraudstyr

Der skal bruge 4 forskellige farver, når du skal udskifte blækpatronerne, der desuden er enormt lette at udskifte når de løber tør.


Canon MAXIFY MB5150

Om du vil printe i farve, eller sort hvid når, du skal printe ud fra din computer eller mobil. Så kan denne model, sagtens klare dette, så kan du gøre det hele hjemme. Fordi du ikke behøver, tage på biblioteket eller til familie, som har en printer. Når du skal scanne billeder, eller andre former for dokumenter, så kan du gøre det i en høj opløsning for at få alle detaljer med. Det er en printer, der rigtig hurtigt kan printe ud, uanset hvilken format du gerne vil have, hvis det skal være farve eller i sort hvid print. Det er en af de største printere, der er blandt disse 5, forskellige printere fra Canon. Så den fylder faktisk ret meget, men er derudover også en, printer som er rigtig effektiv i brug. Selvom det er en stor printer, så har denne model ikke, nogen pris der er ret høj, det er en billig printer når den skal købes.

Hastighed

Det her er en hurtigste modeller, af disse 5 forskellige printere fra Canon, hvor den kan printe rigtig mange sider ud i minuttet. Alt efter hvilken form, samt størrelse der skal printes, så er der et forskelligt antal udprint i minuttet. Ved papir som hedder A4 i stort hvid, er det faktisk muligt at, printe op til 24 stykker papir og i minuttet.

Størrelse

Det er den største printer, der er placeret på den her liste, hvilket gør at den fylder lidt mere. Den har en høj vægt, som er på 11,4 kg, hvilket også betyder at den står meget stabilt. Derudover er højden 29,1 centimeter, bredden er 46,3 centimeter og så har den en dybde på 39,4 centimeter.

Pris

Selvom den er stor og fylder en smule, så er prisen faktisk slet ikke ret høj. Det er ofte en god ide at, købe en god printer til en mellempris, som den her printer koster. Den har ikke nogen, alt for høj pris når, den skal købes. Canon MAXIFY MB5150 koster, kun et beløb på 1.195 kr.

Ekstraudstyr

Fordi den kan bruges, som faxmaskine så følger der, et telefonkabel med, som skal tilslutte dit telefonstik.


Canon PIXMA MX475

Når du skal kopiere nogle dokumenter, så er der mulighed for at, forøge størrelsen op til 400%. Den har en kapacitet, hvor den har plads til 100 antal ark, som er tomme og er klar til at blive printet på. Du kan printe på konvolutter, fotopapir og helt almindeligt papir, så du også kan printe billeder ud og hænge i en ramme. Det maksimale antal kopier, den kan printe på en gang, det er 99 antal ark før den skal fyldes op igen. Med en fin hastighed, behøver du ikke vente længe, før den er færdig med at udskrive, det antal kopier eller print du gerne vil have. Det er en normal størrelses printet, som ikke fylder for meget, men stadig har super mange funktioner til hvad du skal bruge den til. Som den billigste printer, på hele den her liste, så koster denne printer utroligt lidt at købe. Så hvis du studere, kan du købe en printer, som er i høj kvalitet men til en lav pris.

Hastighed

Det er ikke nogen særlig hurtig printer, men ville sagtens kunne bruges af, en familie der gerne vil have en god printer. Den kan dog uden problemer, sagtens printe en del sider ud, hvert minut den er i gang. Når det er sort hvid print, så er det op til 9,7 billeder i minuttet, mens den kan printe 5,5 billeder i minutter når det er i farve.

Størrelse

Størrelsen er heller ikke, ret stor når den skal stå, enten på et bord eller i et skab. Kort sagt betyder det at, Canon PIXMA MX475 ikke er en særlig stor printer. Den har nemlig kun en vægt, som er på 8,4 kg, mens den er 45,8 centimeter dyb. Højden er på 20 centimeter, og så har den en dybde på 38,5 centimeter.

Pris

Som den absolutte billigste printer, der er blandt de her 5 forskellige, så koster den ikke særlig mange penge at købe. For med en pris der er i den helt, lave ende af skalaen, så skal du kun betale et lille beløb som er på 699 kr. for en god printer som den her.

Ekstraudstyr

Der er plads til 2 slags blækpatroner, som dækker sort hvid billeder, men også dækker billeder i farve.


Vores liste

Dette er vores vurdering ud af eksterne testere, som vi mener hører til blandt de 5 bedste printere fra Canon i test, de er vurderet ud fra forskellige kriterier såsom hastighed, størrelse, pris, ekstraudstyr og vurderinger fra kunder. Dette er ikke nogen officiel liste, men taget ud fra vores vurdering og anmeldelser taget online. Listen er lavet for at den almene befolkning kan skabe sig et overblik, over de forskellige printere fra Canon når de skal ud at købe en ny.

Disclaimer

Vi har ved Testoverblikket ikke lavet nogle former for fysiske test af printere fra Canon, de er udelukkende vurderet ud fra eksterne vurderinger givet af forbrugerne, som har lavet anmeldelser på disse forskellige printere fra Canon og diverse uafhængige tests foretaget af fx tænk.dk.