Powerbank Test 2021 – De bedste 5 kåret af eksperterne

Vi vil hos testoverblikket.dk forsøge at komme med vores liste over de 5 bedste powerbanks på markedet, når man skal ud og købe en ny powerbank. Er det vigtigt at man finder den som passer bedst til netop det behov du har brug for, som også passer til de forventninger man har før man køber den, derfor har vi lavet en top-5-liste med de bedste bedømte powerbanks. Disse 5 er udvalgt efter anmeldelser fra forbrugerne, pris, størrelse, kapacitet, output og ekstraudstyr. Disse test er ikke fysisk foretaget af os, men vurderet fra eksterne testere.


Sandberg Outdoor Solar Powerbank

Det er ikke nødvendigt at, sætte denne powerbank til oplader, hver gang den er løbet tør for strøm. Det er en kæmpe fordel, hvis du har glemt ledningen til den, eller du ikke har en stikkontakt i nærheden. Så er det den her powerbank, som du måske burde overveje at, købe fremfor en med uden solcelleanlæg. Prisen er utrolig lav, så de fleste kan være med, når de skal købe en powerbank. På grund af solcelleanlægget, så fylder den også, lidt mere end nogle af disse powerbanks. Den har en stor kapacitet, så du let kan oplade din tablet, eller din mobiltelefon flere gange før den er løbet tør. Det er desværre kun muligt at, oplade et enkelt stykke elektronik, ad gangen mens du anvender denne powerbank.

[afp id=”601″]

Pris

Har du ikke ret mange penge, enten fordi det kom pludseligt at, din gamle powerbank er gået i stykker. Derfor er det heldigt at, denne powerbank fra Sandberg, faktisk ikke koster ret mange penge at købe. Den har et prisskilt, der faktisk kun ligger på 430 kr. hvilket viser prisen er stærk, mens du får en super effektiv powerbank.

Størrelse

Når det kommer til størrelsen, så har solcelleanlægget, som er monteret på den her powerbank. En meget stor betydning, da det gør den lidt større, hvilket betyder at den fylder lidt mere. Med en længde på 21,5 centimeter, en bredde på 11 centimeter, tykkelsen er på kun 5 centimeter, samt en lav vægt på 330 gram.

Kapacitet

Med en kapacitet på hele 16.000 mAh, kan du uden problemer, oplade din mobil flere gange, før Sandberg Outdoor Solar løber tør for strøm. Som er en kæmpe fordel, hvis du har en mobiltelefon, som ikke holder særlig godt strøm, så den kræver at du oplader den meget ofte.

Output

En enkelt ulempe ved Sandberg Outdoor Solar, det er at den kun har, en enkelt output udgang til dine produkter. Som i bund og grund, betyder at du kun kan oplade, et enkelt stykke elektronik ad gangen. Men man har vel ikke brug, for mere end at oplade din mobil, mens du har den her powerbank med.

Ekstraudstyr

Der er selvfølgelig solcelleanlægget, mens der også er batteriindikator, som viser hvor meget strøm du har på din powerbank.


GreyLime Power Stone Powerbank

Dette er en elegant og flot powerbank, men stadig en super effektiv, powerbank blandt disse 5 forskellige. Så er det nok den powerbank, som er den flotteste, derudover er det også en testvinder, der blev kåret som testvinder, af Politiken og Ekstrabladet. Selvom det er en testvinder, så er den faktisk ikke ret dyr at, købe selv for en studerende eller en person, som er på anden offentlig indkomst. Den er dog også lidt større, end et par af de andre powerbanks, som vi har beskrevet indtil videre. Den har desuden også en kapacitet, som kun er halvdelen af, hvad mange andre modeller er. Med mere end 1 output, får du fornøjelsen af at, du kan oplade både din tablet eller mobil på samme tid. Vil du gerne købe en powerbank, som ikke alene er effektiv, men også enormt flot at kigge på, så skal du helt klart købe denne model.

[afp id=”602″]

Pris

Alt efter hvilken farve, som du køber den her powerbank i, så er der også 2 forskellige priser. Den mørkeblå version koster 229 kr. mens den grå version, kun koster 159 kr. Det er en pris, hvor de fleste kan være med, når de står og mangler en powerbank til en meget lav pris. 

Størrelse

Med en gennemsnitlig størrelse, fylder GreyLime Power Stone ikke ret meget, så du let kan tage den med i lommen. Den er 13 centimeter lang, 8 centimeter bred, 3 centimeter tyk og vejer kun 235 gram. Det er en størrelse som gør at den, uden problemer kan tage med over alt, uden at du skal være bange for om der er plads nok.

Kapacitet

Fordi det er en model, som er af ældre design, så har den også en mindre kapacitet. Fordi der sker så mange ting, i udviklingen af powerbanks hele tiden, så bliver kapaciteten også større og større. GreyLime Power Stone har en kapacitet, der er på 10.400 mAh, hvilket stadig er fint men ikke alt for stort.

Output

En kæmpe stor fordel, er at du kan oplade, op til 2 forskellige stykker elektronik ad gangen. Dette sparer dig for meget tid, netop fordi du ikke skal vente, på at enten din mobil eller lignede er færdig, så du kan sætte det næste device i.

Ekstraudstyr

Der medfølger selvfølgelig et oplader stik, mens der også er batteriindikator på produktet.


PowerAdd Powerbank Apollo 2 Powerbank

Går du op i udseende, samt at størrelsen ikke er for stor, burde en powerbank som den her være noget for dig. Den har en monster fed funktion, der gør at du roligt kan glemme at, du har opladet den, fordi den har solcelleanlæg, på den måde kan du lade den op med solens stråler. Prisen er ikke alt for høj, men heller ikke den laveste, når det kommer til den her liste. Den er på størrelse med en almindelig, smartphone du kan købe i dag, hvilket betyder du bare kan putte den i baglommen. Kapaciteten er meget god, der gør at hvis din mobil, pludselig går ud kan du let oplade den med denne powerbank. Den har et par forskellige outputs, der gør at du kan oplade, både din tablet og mobiltelefon på samme tid.

[afp id=”604″]

Pris

Prisen ligger på omkring 299 kr. hvilket ikke er mange penge, når man tænker på, de enormt gode funktioner, som du får for dine penge. Det er nogle penge, som du vil få brugt meget fornuftigt, netop fordi du får en utrolig holdbar powerbank, som holder i mange år, så længe du behandler den pænt.

Størrelse

Når du kigger på denne powerbank, så vil den ved første øjekast, ligne en helt almindelig smartphone. Fordi PowerAdd Powerbank Apollo 2 er designet, så den ligner en smartphone, i hvert fald når det gælder størrelsen. Den er 15,3 centimeter lang, 1,7 centimeter tyk, 7,4 centimeter bred og vejer faktisk kun 266 gram.

Kapacitet

Med en kapacitet på 10.000 mAh, kan du oplade både din Ipad og iphone på samme tid, op til flere gange. Før den løber tør for strøm, så den skal sættes til opladning igen, men du kan også lægge den i vinduet. Så oplader den sig selv, på grund af solens stråler, samt solcelleanlægget på toppen.

Output

Den har 2 forskellige outputs, hvor den ene er beregnet til din mobiltelefon, mens den anden er til en tablet. Den til at oplade, en tablet med giver dig en hurtigere opladning, hvis du også bruger din mobil ved samme output.

Ekstraudstyr

Denne super smarte powerbank, har indbygget lommelygte, så du altid har lys på dig når du går med den.


ANKER POWERCORE Powerbank

Denne producent er et meget velkendt, producent når det kommer til udstyr, som den her powerbank. Deres kabler er meget slidstærke, så de kan holde i mange år, før de overhovedet bliver bare en smule slidt. Den er lynhurtig når, det kommer til at blive opladet, fordi den har en innovativ teknologi. Dette betyder at den oplader, den her powerbank op til 80% hurtigere, end hvad en normal powerbank bliver opladet i. Det skal ikke være dyrt at, købe et produkt som denne powerbank, derfor er prisen også rigtig god. Derudover fylder den ikke meget, så den er utrolig let at, tage med på farten hvis du rejser meget. Den har en stor kapacitet, så du kan lave din mobiltelefon, flere gange før powerbanken ikke har mere strøm på. Det er faktisk muligt at, dele powerbanken med andre, fordi den har ikke kun et enkelt output.

[afp id=”600″]

Pris

Det skal som sagt ikke være dyrt, når du skal en helt ny powerbank, også selvom den skal være i høj kvalitet. Det har Anker selvfølgelig tænkt, på da de designede den her model, den er ikke særlig dyr men kvaliteten er helt i top. En model som denne, koster i omegnen af 649 kr. det er selvfølgelig muligt at, købe en model som er billigere, men det er slet ikke i samme kvalitet.

Størrelse

Det er vigtigt at når du køber, en ny powerbank at den ikke er særlig stor, det er vigtigt at den fylder mindst muligt. Den har nogle mindre mål, som ligger på 166 x 62 x 22 millimeter, mens den kun vejer sølle 369 gram. Derfor kan du let se at, den er let at have med, selvom du rejser meget eller har en travl hverdag.

Kapacitet

For at du kan oplade din mobil eller tablet, flere gange før du skal, sætte powerbanken til opladning igen. Så kræver det at, den har en høj kapacitet, hvor den her model fra Anker også har en høj kapacitet. ANKER POWERCORE har en kapacitet, som ligger på 20.000 mAh.

Output

Hvis du både har en mobil og en tablet, så er det ikke sjovt, ikke at kunne oplade begge på samme tid. Derfor har den her powerbank, også 2 usb outputs, hvor den ene er 3.0 som oplader din elektronik 80% hurtigere end normalt.

Ekstraudstyr

Quick charge funktion som oplader dine enheder, meget hurtigere end hvad, en normal oplader vil kunne gøre.


TP-Link TL-PB5200 Powerbank

Har du bare brug for et lille strømboost engang imellem, så er dette den perfekte powerbank, for lige netop dig. Netop fordi det er en lille og meget elegant powerbank, som enormt let at tage med rundt, uden at du skal pakke den i en taske. Den har den absolutte laveste pris, hvad angår disse 5 forskellige powerbanks, som stammer fra forskellige forhandlere. Det er som sagt en lille powerbank, som har en lille størrelse, hvilket rigtig mange foretrækker. Dog er den på grund af størrelsen, heller ikke udstyret med en stor kapacitet, faktisk har den også en ret lille kapacitet. Med en enkelt udgang, kan du let og hurtigt, oplade den mens du er på farten uden at du skal finde en stikkontakt.

[afp id=”603″]

Pris

Du får ikke en mere effektiv powerbank, som har en lavere pris, end denne model fra TP-Link. Det er meget billigt at købe den, selv hvis du er studerende, eller på kontanthjælp. Så er denne model, det helt rigtige valg, den koster kun 118 kr. som er en enormt lav pris, for en flot og elegant model.

Størrelse

Det er en lille og elegant model, som er utrolig let at skjule, selv hvis du ikke har en taske med til den. Den fylder ikke særlig meget, så den er let at putte i lommen, hvis du skal skynde dig. Den har en bredde på 5,35 centimeter, en højde på 9,27 centimeter og en tykkelse på kun 2,2 centimeter.

Kapacitet

Der er tidligere blevet nævnt at, TP-Link TL-PB5200 Powerbank ikke har, så stor en størrelse når det kommer til kapacitet. Det gør nemlig at, denne powerbank kun har en kapacitet, som ligger på små 5.200 mAh, hvilket stadig betyder at, du godt kan oplade din mobil et par gange før den er tom for strøm.

Output

Har et almindeligt output, hvor udgangen er en usb output, så du kan putte alle enheder, som kan bruges med usb til at oplade via denne powerbank. Derfor gør det også at, du kan lade din mobil, tablet, gopro kamera eller alt andet med et batteri der har en usb enhed.

Ekstraudstyr

Batteriindikator som viser hvor meget strøm, som der er tilbage på powerbanken.


Vores liste

Dette er vores vurdering ud af eksterne testere, som vi mener hører til blandt de 5 bedste powerbanks i test, de er vurderet ud fra forskellige kriterier såsom pris, størrelse, kapacitet, output, ekstraudstyr og vurderinger fra kunder. Dette er ikke nogen officiel liste, men taget ud fra vores vurdering og anmeldelser taget online. Listen er lavet for at den almene befolkning kan skabe sig et overblik, over de forskellige powerbanks når de skal ud og købe en ny.

Disclaimer

Vi har ved Testoverblikket ikke lavet nogle former for fysiske test af disse powerbanks, de er udelukkende vurderet ud fra eksterne vurderinger givet af forbrugerne, som har lavet anmeldelser på disse forskellige powerbanks og diverse uafhængige tests foretaget af fx tænk.dk.