Popcornmaskine Test 2023 – De bedste 5 kåret af eksperterne

Vi vil hos testoverblikket.dk forsøge at komme med vores liste over de 5 bedste popcornmaskiner markedet, når man skal ud at købe en ny popcornmaskine. Er det vigtigt at man finder den som passer bedst til netop det behov du har brug for, som også passer til de forventninger man har før man køber den, derfor har vi lavet en top-5-liste med de bedste bedømte popcornmaskiner. Disse 5 er udvalgt efter anmeldelser fra forbrugerne, effekt, størrelse, pris og ekstraudstyr. Disse test er ikke fysisk foretaget af os, men vurderet fra eksterne testere.


OBH Big Popper 6398

Ønsker du at købe, en popcornmaskine som ikke fylder, alt for meget eller er alt for dyr. Så er det her, den model du skal tage, et ekstra kig på af de forskellige modeller. Du har mulighed for at, lave op til 4,5 liter popcorn, hvilket kan gøre på meget få minutter. Når din maskine den er, færdig med at lave dine popcorn, vender du den bare 180 grader rundt. Så har du automatisk en skål, som er toppen af maskinen, det gør det let at servere mange popcorn ad gangen. Den har ikke den største effekt, men det gør også at den, ikke bruger alt for meget strøm, men producere dine popcorn hurtigt. En kæmpe fordel det er at, selve maskinen ikke er særlig stor, så den let kan gemmes væk. Det er desuden ikke, nogen særlig dyr maskine at købe, som betyder at de fleste, finder det som en god og billig popcornmaskine, hvor prisen er helt i bund.

Effekt

Denne maskine er kraftig, men ikke alt for kraftig, hvilket betyder et lavere elforbrug. Ved et lavere elforbrug, betyder det at du ikke, kommer til at bruge ret mange penge. Når du bruger denne popcornmaskine, så har den en effekt, der kun er på 1.000 Watt. Grunden til dette strømforbrug, det er fordi den ikke bruger olie, så skal der bruger lidt mere power.

Størrelse

Det er måske en lidt større maskine, som du skal have stående på dit bord, men det skal ikke forhindre dig i at købe den. Den vejer dog ikke ret meget, så den er let at løfte rundt på, hvilket er en god ting da låget kan bruges som skål. Den har en bredde, som er på 226 millimeter, dybde på 336 millimeter og så har den en højde på 392 millimeter.

Pris

Det er en smule stor popcornmaskine, det betyder dog ikke at, OBH Big Popper 6398 er noget dyrt produkt. Den har faktisk en ret lav pris, selv om den er billig, så er den bygget i kraftige materialer. Det vil kun koste dig, et beløb på 309 kr. at købe den her effektive popcornmaskine.

Ekstraudstyr

Der er ikke noget ekstraudstyr med, der er dog en kontrollampe, som lyser når den er klar til at blive taget i brug.


SEVERIN PC3751

Hvis du er til lidt sundere popcorn, hvor der ikke skal, bruge nogen former for fedt for at tilberede dem. Der er sørget for en meget lav tilberedningstid, hvor du får helt friske popcorn, efter kun 2,5 minut så du kan få lidt lækkert til filmen om aftenen. Du kan desuden let følge med, i hvornår din helt nye popcornmaskine, den er færdig med at poppe dine popcorn klar. Fordi den anvender varmluft, så kræver det også at, din popcornmaskine har en højere effekt, det betyder den koster lidt mere i strøm om året. Den her popcornmaskine fylder meget lidt, så den kan gemmes ad vejen, når du ikke bruger den længere. Hvis du vil have, den stående fremme kan du også det. Det er den billigste popcornmaskine, du kan finde på den her liste, selv om den er billig, betyder det ikke at det er nogen dårlig popcornmaskine.  

Effekt

Når man bruger fedtstof, skal der ikke bruges, lige så meget strøm på at lave popcorn. Denne popcornmaskine skal dog ikke, anvende nogle former for fedtstof, hvilket betyder den bruger en lille smule mere strøm. Når den bruges på fuld styrke, så har den en effekt, der er på 1.200 Watt. Det kan godt virke, som en høj effekt men, det er faktisk stadig ikke en maskine, som koster for mange penge i strøm.

Størrelse

En af de største fordele, ved at købe en popcornmaskine, der er designet som SEVERIN PC3751. Det er størrelsen på den, det er nemlig ikke nogen stor maskine, hvilket letter din skabsplads når du ikke anvender den. Den er 21,8 centimeter bred, mens den har en højde på 28,2 centimeter, dybden er på 14,6 centimeter.

Pris

Det skal på ingen måde, være dyrt når du, skal ud at købe en popcornmaskine. Det er denne model, et super godt bevis på, den har en pris der er sparket helt i bund. Mens den stadig er rigtig effektiv, fordi du får popcorn på bare 2,5 minut. Når den her popcornmaskine, skal købes behøver du kun, betale et beløb på 181 kr.

Ekstraudstyr

Med et transparent låg kan, du sikre dig at, maskinen er helt tom når du slukker den. Den står desuden meget sikkert, på dit køkkenbord, da den er udstyret med skridsikre gummifødder.


PRINCESS 292986

Hvis du gerne vil underholde, dine børn med at se, hvordan popcorn bliver lavet. Så skal du bestemt, købe en maskine som den her, da dine børn kan se hvordan dine popcorn bliver poppet og skudt ud af maskinen. Ved at du ikke anvender fedtstof, så er det nogle lidt sundere popcorn, du laver ved at bruge denne popcornmaskine. Derudover er den meget let at rengøre, når du er færdig med at bruge den, så sparer du meget tid. Effekten er til den høje ende, men det er fordi den skal, bruge en smule mere varme og strøm, når dine majskorn skal poppes, til lækre og smagfulde popcorn. Når det kommer til størrelsen, så er det en let og elegant popcornmaskine, der ikke fylder ret meget på dit bord. Prisen egner sig til, størstedelen af befolkningen fordi, den er rigtig billig at købe ind.

Effekt

Hvis du vil have popcorn, på en lidt sundere måde, uden brug af fedtstof som er tomme kalorier. Så skal du købe, en popcornmaskine der kan lave popcorn, uden brug af fedtstof eller anden form for olie. Når det gælder effekten, så har den her popcornmaskine, en effekt der er på 1.100 Watt. Hvilket giver et strømforbrug, som er lavt men stadig, gør din popcornmaskine meget effektiv.

Størrelse

Med en nettovægt der er under 1 kg, sørger det for en let popcornmaskine, som de fleste kan flytte rundt på. Den helt præcise vægt, når den er tom, det er en vægt på 95+ gram. Derudover er den 14 centimeter dyb, 25,8 centimeter bred og så er den kun 22,5 centimeter høj.

Pris

Hvis budgettet ikke er særlig stort, enten fordi du er studerende, eller hvis det kom pludseligt. Så er PRINCESS 292986 som popcornmaskine, en helt gylden mulighed, da den har en meget lav pris. Der gør udvalget af kunder, meget større fordi den har en pris, der er på 180 kr.

Ekstraudstyr

Når du køber den her model, så er der målekop med, så du sikrer dig den præcise mængde kommer med. Den er desuden sikret, ved at have skridsikre fødder, så den ikke bare flyver rundt på køkkenbordet.


UNOLD 48535

Ønsker du dig en mere klassisk popcornmaskine, som man ofte ser på markeder, eller i film. Så er det her måske, noget for dig da den har et design, der får den til at ligne en mere professionel popcornmaskine. Det er en popcornmaskine, som man kender den, fra biografen eller lignede, som desuden er utrolig brugervenlig. Den bruger minimalt med strøm, fordi den anvender fedtstof til at, tilberede dine popcorn med, det giver selvfølgelig også en bedre smag. Det er heller ikke nogen alt, for stor popcornmaskine at have stående, selvfølgelig fylder den en lille smule. Men slet ikke nok til at, forstyrre dig i din hverdag på køkkenbordet. Når det kommer til prisen, så er den ikke for dyr, men tilegner sig til mange potentielle kunder. Dern har en skarp pris, der ikke gør den for dyr at købe.

Effekt

Går du efter en popcornmaskine, der kan lave popcorn, ligesom du får dem i biografen. Så er en popcornmaskine, præcis som den her det helt rigtige valg, den kan lave dem præcis som du husker dem i biografen. Det kan den med en lav effekt, der selvfølgelig betyder at, den ikke koster særlig mange penge i strøm, netop fordi den kun har en effekt på 300 Watt.

Størrelse

På trods af at, det er en effektiv popcornmaskine, så fylder den faktisk ikke ret meget. Selvfølgelig er den, en smule større end de, andre popcornmaskiner som er blevet nævnt. Men den har faktisk kun, en højde på 43,3 centimeter, mens bredden er 28,6 centimeter og en dybde på kun 25 centimeter.

Pris

UNOLD 48535 har ikke nogen høj pris, producenten har sørget for at, prisen er skruet så langt den som muligt. Det er en billig popcornmaskine, som har en høj kapacitet, hvor du kan lave store portioner ad gangen. Alt det kan du købe, for en pris på 553 kr.

Ekstraudstyr

Der er ingen lås på lågen, da det fungerer via magnet, så den er let at åbne og lukke. Derudover følger der, 2 forskellige måleskeer med, så du vælger den præcis mængde hver gang.


GREAT NORTHERN POPCORN COMPANY Top Star

Det her er nok mere, et stykke legetøj for det store legebarn, som ønsker en kæmpe stor popcornmaskine. Det er ikke en du, bare har stående i dit køkken, fordi den er rigtig stor. Den egner sig super godt, til en forening eller til en fest, hvor der kommer mange børn. Den giver dig en følelse af ren nostalgi, hvor den vækker mange minder, hvis du er voksen men gerne, vil have en traditionel popcornmaskine. På grund af størrelsen, betyder det også at, den bruger en del mere i strøm. Det giver maskinen en høj effekt, der vil tilfredsstille dine behov, når det kommer til en popcornmaskine. Det er en meget stor maskine, der helst ikke skal stå i dit køkken, men måske i garagen eller lignede, hvor den passer ind og du har pladsen til det. På grund af den store størrelse, så koster den også ret meget, det er faktisk den model, der koster mest på hele den her liste.

Effekt

Den motor som sidder, i den her enormt gode popcornmaskine, det er en lydsvag motor. Derudover bliver dine popcorn, altid holdt varme og friske, når de er færdige med at blive poppet. Det er den popcornmaskine, der har den største effekt, hvor effekten er på 1.350 Watt i alt. Det er desuden også, en af de bedste popcornmaskiner, der er på hele den her liste.

Størrelse

Det er ikke bare en popcornmaskine, som man køber og har stående i sit køkken, fordi den er meget stor. Det er nok mere, en model du ser på et marked, eller til en festival. Den har en vægt på 34 kg, mens den er hele 165,7 centimeter høj, 78,7 centimeter bred og 53,3 centimeter dyb. Derfor skal du sørge for at, du har pladsen til at have en popcornmaskine som, GREAT NORTHERN POPCORN COMPANY Top Star stående.

Pris

På grund af størrelsen og dens funktioner, så betyder det også at, prisen er ret høj. Men der er altid mulighed, for at leje denne popcornmaskine ud, til fødselsdage eller konfirmationer. Det er en god maskine at købe, som desuden kan erhverves for, en sum på 5.990 kr.

Ekstraudstyr

Den er både ETL-godkendt, CE og RoHS-certificeret, hvilket sikrer dig et godt produkt, som er godkendt til at blive brugt.


Vores liste

Dette er vores vurdering ud af eksterne testere, som vi mener hører til blandt de 5 bedste popcornmaskiner i test, de er vurderet ud fra forskellige kriterier såsom effekt, størrelse, pris, ekstraudstyr og vurderinger fra kunder. Dette er ikke nogen officiel liste, men taget ud fra vores vurdering og anmeldelser taget online. Listen er lavet for at den almene befolkning kan skabe sig et overblik, over de forskellige popcornmaskiner når de skal ud at købe en ny.

Disclaimer

Vi har ved Testoverblikket ikke lavet nogle former for fysiske test af disse popcornmaskiner, de er udelukkende vurderet ud fra eksterne vurderinger givet af forbrugerne, som har lavet anmeldelser på disse forskellige popcornmaskiner og diverse uafhængige tests foretaget af fx tænk.dk.