Plæneklipper Med Ledning Test 2021 – De bedste 5 kåret af eksperterne

Vi vil hos testoverblikket.dk forsøge at komme med vores liste over de 5 bedste plæneklippere på markedet, når man skal ud og købe en ny plæneklipper. Er det vigtigt at man finder den som passer bedst til netop det behov du har brug for, som også passer til de forventninger man har før man køber den, derfor har vi lavet en top-5-liste med de bedste bedømte plæneklippere. Disse 5 er udvalgt efter anmeldelser fra forbrugerne, klippebredde, klippehøjde, pris, beholderkapacitet og ekstraudstyr. Disse test er ikke fysisk foretaget af os, men vurderet fra eksterne testere.


Bosch Rotak 550

Den første plæneklipper som vi nævner, det er denne plæneklipper, som er fra en meget velkendt producent. Producenten er kendt for at, producere produkter der er i høj kvalitet, som også kan holde til mange års brug. Derudover er det her en plæneklipper, som er drevet med ledning, så du ikke skal genopfylde den med benzin. Det eneste du skal gøre er at, sætte den til strøm, så er du klar til at tage den i brug. Den har en bred klippebredde, så du hurtigere kan tage, et større areal på kort tid. Den kan desuden klippe dit græs, meget langt ned fordi, den har en meget god klippehøjde. Selv på trods af disse funktioner, så koster den ikke, ret mange penge at købe ind til hjemmet. Der er selvfølgelig en græsopsamler, på den her plæneklipper, som har en meget god kapacitet. Dette efterlader din græsplæne, uden risiko for at, der ligger meget græs efter du har klippet din græsplæne.

[afp id=”650″]

Klippebredde

For at du hurtigt kan, få klippet græsset i din have, så er det vigtigt at du køber en plæneklipper. Som har en god klippebredde, hvilket gør at du, hurtigere vil kunne tage et større areal på kortest tid. Denne plæneklipper har en klippebredde, som er på hele 37 centimeter, mens den kan tage et areal på op til 550 kvadratmeter.

Klippehøjde

Det variere fra person til person, hvilken klippehøjde de gerne vil have, hvor denne maskine kan ændres til 6 forskellige længder. Den mindste klippehøjde som, er muligt at klippe græsset, er på kun 20 millimeter. Mens den højeste klippehøjde, ligger på 70 millimeter, som er ret højt græs.

Pris

En plæneklipper drevet med ledning, koster ikke ret mange penge at, købe ind til hjemmet. Bosch Rotak 550 har en pris, som kun er på, 1.785 kr. hvilket gør at, de fleste kan finde råd til at købe den. Du behøver ikke at, spare sammen i lang tid, for at finde penge til at købe denne plæneklipper for.

Beholderkapacitet

Det er en kæmpe fordel at, købe en plæneklipper som, har en græsbeholder. Dette er en beholder, som holder græsset inde i den, fremfor at den efterlader græsset på plænen når det er blevet slået. Denne beholder på Bosch Rotak 550, har en beholderkapacitet, der er på hele 40 liter græs.

Ekstraudstyr

Den har et lydniveau på kun 80 dB, samt den selvfølgelig kan, kaste græsse bagud i beholderen.


Bosch Rotak 650

Har du en lidt større have, som kræver en god størrelse, når det kommer til en plæneklipper. Så kan det være at, du skal tage et ekstra kig, på en model som den her. Dette er en let plæneklipper, som på trods af at, den ikke er selvkørende er den meget let. Denne model har en af de største klippebredder, når man kigger blandt, disse 5 forskellige plæneklippere. Den er kun overgået af en enkelt, den kan klippe græsset langt ned, mens den også kan klippe græsset så det stadig er højt. På grund af de gode funktioner, så er prisen også i den høje ende, men den har stadig en lukrativ pris. Som gør den eftertragtet, af forbrugerne der har, en have lidt over den normale størrelse. Derudover har den også en beholder, hvor græsset ryger ind når, du er i gang med at slå det. Denne beholder er rigtig stor, så du ikke behøver at, tømme den flere gange mens du bruger den.

[afp id=”651″]

Klippebredde

Det går meget hurtigt at, klippe græsset i din have, når man kigger på klippebredden. Den er nemlig på hele 41 centimeter, hvor den også kan klare, et areal på op til 650 kvadratmeter. Dette gør at den er velegnet, til en mellemstor have, som ofte trænger til at blive klippet. Derudover koster den ikke, ret meget i strøm om året, fordi effekten er kun på 1.700 Watt.

Klippehøjde

Med 7 forskellige højdeindstillinger, er det let at vælge, den helt rigtige klippehøjde. Som du syntes passer bedst, til din have når den er klippet, nogle foretrækker det kort, mens andre foretrækker det lidt længere. Den mindst klippehøjde som, Bosch Rotak 650 kan klippe, er på kun 20 millimeter. Den maksimale klippehøjde som, den kan klippe er op til 80 millimeter, som andre foretrækker at have. Dette betyder dog også at, du skal klippe det oftere, fordi det hurtigt ser langt ud.

Pris

Det er ikke svært at, regne ud at prisen, på den her plæneklipper er lidt høj. Når man kigger på, de forskellige funktioner som den har, samt hvor effektiv den er i brug. Dette gør at det, er den plæneklipper som, koster mest blandt disse 5, fordi den har en pris på 1.987 kr.

Beholderkapacitet

Fordelen ved at den, er beregnet til en større have, det er bestemt at den har en stor beholderkapacitet. Denne plæneklipper har en beholderkapacitet, der har plads til hele 50 liter, før den er fyldt op med græs. Dette er desuden også, en af de største beholdere, som er på denne liste.

Ekstraudstyr

Den er udstyret med bioklip, som er bedre mod miljøet.


Gardena PowerMax 1800/42

Denne producent er ikke nogen, producent som er meget kendt, men dem som kender den. Ved at de producere produkter, som er i meget høj kvalitet, men til meget få penge. Det er vigtigt at, du kigger på funktionerne når, du kigger efter en helt ny plæneklipper. Den er udstyret med, den største klippebredde, blandt disse 5 forskellige plæneklippere. Den kan klippe dit græs langt ned, men den højeste klippehøjde, er ikke den største den kan klippe. Dog kan du købe, denne plæneklipper for en lav pris, så du ikke skal spare sammen i lang tid. Beholderen til det klippede græs, er ikke den største, men faktisk stadig rigtig god. Lydniveauet ligger på 96 dB, som er ret højt, men stadig ikke et lydniveau du tager skade af. Det anbefalede areal som, denne plæneklipper er beregnet til, er op til hele 800 kvadratmeter.

[afp id=”653″]

Klippebredde

Med den største klippebredde, kan du meget let, få klippet hele haven på kort tid. Motoren er på hele 1.800 Watt, som gør at du let, kan klippe selv meget tæt græs. Dog kan du med en klippebredde, som er på hele 42 centimeter, lynhurtigt få klippet hele plænen på kort tid.

Klippehøjde

Det største højde som, du kan klippe dit græs i, er på kun 60 millimeter. Som ikke er den højeste, men stadig en rigtig fin længde, som du kan klippe græsset i. Den mindste højde som, denne plæneklipper kan klippe græsset i, er helt ned til 20 millimeter.

Pris

Fordi mærket ikke er meget kendt, så er prisen også lav, hvilket mange forbrugerne søger efter. Gardena PowerMax 1800/42 er med sine, meget stærke funktioner, samt en pris på 1.492 kr. en meget billig plæneklipper. Det tager ikke lang tid at, spare sammen til en stærk plæneklipper, som den her fra Gardena.

Beholderkapacitet

Denne plæneklipper er ikke udstyret, med en beholder som har den største, beholderkapacitet til dit græs. Dog har beholderen stadig, en kapacitet på 42 liter, som slet ikke er i nærheden, af den laveste beholderkapacitet på den her liste.

Ekstraudstyr

Du kan tage beholderen af, hvis du gerne vil have græsset, skal skydes bagud når du er ved at slå din have. Denne plæneklipper har nemlig bagudkast, mens den også har bioklip.


Bosch ARM 32

Den sidste rosin i pølseenden, er denne plæneklipper som, er produceret af et meget kendt navn som hedder Bosch. Den her producent er, et meget etableret navn, når det kommer til elektronisk værktøj. Når man køber et el værktøj, fra Bosch så kan man, være sikker på at kvaliteten er helt i top. Denne plæneklipper med ledning, er ikke nogen stor plæneklipper, men faktisk en model der er beregnet, til hjem som ikke har en alt for stor have. Klippebredden er rigtig god, så du ikke bruger alt for meget tid, på at klippe græsset i din have. Den har også en god klippehøjde, så du kan klippe dit græs, meget langt ned så du ikke, skal klippe det alt for ofte. Den største fordel når, det kommer til den her plæneklipper, det må bestemt være prisen. Derudover har den også en græsopsamler, som har en meget fin beholderkapacitet, til det græs som du har samlet op med den.

[afp id=”654″]

Klippebredde

Denne model har en rigtig fin klippebredde, som gør at du let, få klippet græsset i din have. Den her plæneklipper har, en klippebredde som er på, hele 32 centimeter som er den bredde, Bosch ARM 32 kan klippe græsset i. Dette betyder at du ikke, kommer til at skulle bruge meget tid, på at klippe græsset i en mindre have.

Klippehøjde

Det er muligt at klippe græsset, i din have med den her plæneklipper, helt ned til 20 millimeter. Mens det også kan lade, sig gøre at klippe, græsset med en længde, der efterlader græsset med en længde på 60 millimeter.

Pris

Det er en meget stor fordel, hvis du ikke har mange penge at, købe en helt ny plæneklipper for. At du kigger efter en plæneklipper, som ikke koster for mange penge, men stadig er enormt effektiv. Det er måske den her model, da den faktisk kun koster 717 kr.

Beholderkapacitet

Det er ikke nogen stor plæneklipper, men den har stadig en beholder, som samler græsset op når du klipper det. Her har denne beholder, en rigtig god beholderkapacitet, som er på hele 31 liter. Dette er en god ting, da du får mindst muligt, græs efterladt på plænen når du er færdig, med at klippe din græsplæne.

Ekstraudstyr

Det eneste ekstraudstyr, som følger med når, du køber den her model er at den har bagudkast.


Makita ELM3311

Vil du gerne købe en, plæneklipper som er billig, men stadig har nogle stærke funktioner. Netop fordi budgettet ikke rækker, til nogen stor og meget smart, plæneklipper fordi du måske er studerende eller lignende. Dette er ikke nogen stor plæneklipper, derfor har den også, en mindre klippebredde som den klipper med. Dog kan den klippe græsset, meget langt ned men også, klippe det i en højde som er meget fin. Det er ikke en plæneklipper, som koster ret mange penge at, købe for selv en studerende som bor i en lejlighed med en lille have. Beholderkapaciteten giver udtryk for at, den ikke er egnet til en stor have, men derimod en mindre have til en lejlighed. Dog har den et lydniveau, som er ret højt, lydniveauet ligger nemlig på 96 dB. Den har desuden også, kun en vægt på 12,6 kg. så det ikke er tungt at, skubbe den rundt på græsplænen.

[afp id=”652″]

Klippebredde

Denne plæneklipper har ikke, den største klippebredde som plæneklipper, dog er den stadig rigtig fin. Den kan klippe en lige streg, som har en bredde på 33 centimeter, hvilket betyder at, den har en klippebredde på 33 centimeter. Dette betyder også at, hvis du har en mindre græsplæne, så kan du hurtigt få den klippet.

Klippehøjde

Den mindste højde som, denne plæneklipper kan klippe, er helt ned til 20 millimeter. Mens det højeste den, kan klippe græsset i haven, er op til 55 millimeter. Det er endda muligt at, ændre højde med 3 forskellige indstillinger, så du kan tilpasse den til, lige netop din græsplæne.

Pris

Makita er ofte noget, forbrugerne kigger på og tænker at, det er et dyrt produkt. Det er denne plæneklipper dog, et bevis på ikke er rigtigt, Makita ELM3311 koster nemlig kun et lille beløb på 720 kr.

Beholderkapacitet

Dette er som sagt ikke en stor, plæneklipper som man tydeligt kan læse, dog er den stadig rigtig effektiv. Når det kommer til at, klippe græsset i din mindre have, hvor den selvfølgelig også har en beholder. Som opsamler det klippede græs, på den måde ligger og flyder det ikke, efter du har anvendt Makita ELM3311. Dog har denne beholder, kun en beholderkapacitet, der er på 27 liter, som faktisk ikke er nogen særlig stor beholder.

Ekstraudstyr

På grund af den lave pris, er der ikke blevet brugt penge på at, sørge for at denne plæneklipper har noget ekstraudstyr med i handlen.


Vores liste

Dette er vores vurdering ud af eksterne testere, som vi mener hører til blandt de 5 bedste plæneklippere i test, de er vurderet ud fra forskellige kriterier såsom klippebredde, klippehøjde, pris, beholderkapacitet, ekstraudstyr og vurderinger fra kunder. Dette er ikke nogen officiel liste, men taget ud fra vores vurdering og anmeldelser taget online. Listen er lavet for at den almene befolkning kan skabe sig et overblik, over de forskellige plæneklippere når de skal ud og købe en ny.

Disclaimer

Vi har ved Testoverblikket ikke lavet nogle former for fysiske test af disse plæneklippere, de er udelukkende vurderet ud fra eksterne vurderinger givet af forbrugerne, som har lavet anmeldelser på disse forskellige plæneklippere og diverse uafhængige tests foretaget af fx tænk.dk.