Pastamaskine Fra Marcato Test 2021 – De bedste 5 kåret af eksperterne

Vi vil hos testoverblikket.dk forsøge at komme med vores liste over de 5 bedste pastamaskiner fra Marcato på markedet, når man skal ud og købe en ny pastamaskine fra Marcato. Er det vigtigt at man finder den som passer bedst til netop det behov du har brug for, som også passer til de forventninger man har før man køber den, derfor har vi lavet en top-5-liste med de bedste bedømte pastamaskiner fra Marcato. Disse 5 er udvalgt efter anmeldelser fra forbrugerne, design, pris, pasta størrelse, størrelse og ekstraudstyr. Disse test er ikke fysisk foretaget af os, men vurderet fra eksterne testere.


MARCATO Atlas 150

Der er ikke noget bedre, end hvis du skal lave lasagne, at du selv laver dine lasagne plader til maden. Det giver en bedre smag, samt en bedre oplevelse når du skal spise, hvilket også gør dit måltid meget bedre. Denne manuelle pastamaskine kan både, lave pasta mens den også kan lave, så meget andet du finder nødvendigt. Designet af denne pastamaskine, det er et enormt flot design, der ikke kun har udseendet med sig, fordi den er også rigtig effektiv at bruge. En pastamaskine skal helst holde, i rigtig mange år ad gangen, før den engang skal udskiftes, dog skal den helst ikke koste for mange penge at købe. Den dej du skal bruge, den skal helst være perfekt for at, du får de mest smagfulde pasta, hvor de også skal have den helst rigtige størrelse. Størrelsen og vægten på den her maskine, er ikke særlig stor, fordi der ikke er en motor på den, netop fordi det er en manuel pastamaskine.

[afp id=” 1174″]

Design

Lige netop ved den her model, så køber du en pastamaskine, i en sort farve der gør den særdeles flot. Den eneste ulempe er dog, at du hurtigt vil lægge mærke til, at der er snavs på den. Fordi den sorte farve, gør det meget tydeligere at se, fordi mel eller lignede selvfølgelig er hvidt.

Pris

Fordi alle disse modeller, der overhovedet er på denne liste over, de her 5 forskellige pastamaskiner. Har en meget høj kvalitet, samt er meget effektive under drift, så er prisen måske også lidt høj. Men jo bedre kvalitet, jo lettere er det at lave pasta, derudover bliver din pasta også bare bedre, ved at maskinen er rigtig god.

Pasta størrelse

De lasagneplader du vil lave, kan have forskellige tykkelser, mens de maksimalt kan have en bredde på 15 centimeter. Fettuccine kan have en tykkelse, som er på 6 millimeter i tykkelsen. Tykkelsen på lasagneplader kan maksimalt, have en tykkelse på 4,8 millimeter, mens den mindste tykkelse er på kun 0,6 millimeter.

Størrelse

MARCATO Atlas 150 Black fylder ikke særlig meget, hvilket er en fordel, hvis du skal pakke den væk efter brug. Så kan du let finde, plads i en stor skuffe eller i dit skab, eller der hvor der er plads. Bredden er på 19 centimeter, højden er på 25 centimeter og så har den en længde på hele 27 centimeter.

Ekstraudstyr

Den er designet i aluminium, hvilket gør den ekstra let, så den ikke er tung at flytte rundt med.


MARCATO Ampia 150 Classic

Hvis du går rigtig meget op i udseendet, så skal du tage et ekstra kig, på den her pastamaskine fra MARCATO. Som nok også er en af de flotteste, pastamaskiner på markedet, når det gælder manuelle pastamaskiner. Du vil bestemt ikke blive utilfreds, med dit køb hvis du vælger, at købe den her model af en pastamaskine. Designet er så flot, at man nærmest ikke tør bruge den, selvom den jo er designet til at blive brugt og ikke, bare til at stå gemt ad vejen. Prisen er en af de laveste, når den skal købes, hvilket gør det til en pastamaskine, hvor du køber den til en rigtig lav pris. Den kan lave mere end, bare almindelig pasta til din friske mad, den kan nemlig også lave lasagneplader i forskellige størrelser. Maskinen har en rigtig god størrelse, når det kommer til selve maskinen, hvor den fylder minimalt i dit hjem.

[afp id=” 1175″]

Design

Hvis du som forbruger, godt kan lide at gå op i design, hvor du også vil have at den skal være manuel. Ved manuel menes der at, den skal drejes rundt med hånden, fordi der ikke er motor på den. Det betyder også at du, kommer til at føle mere kontrol, over din pasta når du skal lave dem. Den her pastamaskine kommer i et design, af klar krom som du kan spejle dig selv i.

Pris

Det er den billigste pastamaskine, du kan finde på den her liste, over disse 5 forskellige pastamaskiner fra MARCATO. Med en utrolig lav pris, der kun er på 449 kr. så er det ikke nogen dyr pastamaskine at købe, hvilket er foretrukket blandt et stort antal kunder.

Pasta størrelse

Alt efter hvilken slags lasagne, du skal lave til aftensmad, så kan den her model klare det. MARCATO Ampia 150 Classic, kan lave tagliolini med en størrelse på 1,5 millimeter. Derudover kan lasagnepladerne, have forskellige tykkelse fra 0,6 millimeter, samt op til 4,8 millimeter i tykkelsen.

Størrelse

Det er en lidt større model, end den forrige model, der er Det er en lidt større model, end den forrige model, der er blevet nævnt. Hvor den med en bredde på 19 centimeter, en længde på 27 centimeter og en højde på 25 centimeter. Så fylder den stadig ikke for meget, en af grundene til dette, er fordi den ikke har nogen motor siddende på sig.

Ekstraudstyr

Der er ikke noget ekstraudstyr med, hvilket heller ikke er nødvendigt, ene og alene af den grund at den er manuel og ikke med motor.


MARCATO Pasta Fresca m. motor

Det bliver ikke lettere at lave pasta, end med den her pastamaskine, fordi du behøver faktisk ikke gøre noget for det. Det eneste du skal gøre, det er at tilsætte ingredienserne, ned i maskinen og starte den. Så klarer den resten for dig, den mikser tingene sammen, mens den også presser dem ud for dig. Designet er rigtig flot, men gør også at det er let for dig, da du kun skal putte ingredienser i toppen af maskinen. Netop fordi den laver, det hele for dig, så har den også en pris, som måske kan virke en smule høj. Den kan lave pasta i forskellige størrelser, alt efter hvilken form for pasta, du har brug for til din mad samt hvilken ret det skal være. Maskinen er også en smule større, fordi den klarer det hele for dig, hvilket ikke kan blive lettere. Det kommer ikke til, at tage særlig lang tid, for maskinen at mikse en portion dej sammen.

[afp id=” 1176″]

Design

Designet gør det rigtig let for dig, når du skal ælte en dej sammen, fordi den skal kun bruge 3 minutter på en dej der vejer 500 gram. Det betyder at du kun skal, putte ingredienserne ned i maskinen, så ælter den det for dig. Mens den også presser dejen ud, til enten lasagneplader eller pasta til en gang spaghetti bolognese.

Pris

Prisen er måske i den høje ende, men det er helt sikkert, et produkt du aldrig vil fortryde at du har købt. Fordi den gør dit arbejde, en hel del lettere, når du gerne vil have frisklavede pasta. MARCATO Pasta Fresca m. motor, koster 2.259 kr. hvilket måske, er en af de højeste priser, men du vil blive meget glad for dit køb.

Pasta størrelse

Alt efter hvilken form, for pasta eller hvad du end vil lave, så kan du gør det med den her pastamaskine. Du kan lave taglioni som har, en størrelse på 15 millimeter, mens den også kan lave fettuccine med en størrelse på 65 millimeter. Mens lasagnepladerne kan have en bredde, der er på 15 centimeter.

Størrelse

Motoren har en effekt, på hele 170 Watt, som er en god effekt der gør den kraftig. Den vejer 7 kg, hvilket gør den til en meget stabil maskine, mens højden er på 20 centimeter. Derudover har den en dybde på 35 centimeter, en bredde der er på 31 centimeter.

Ekstraudstyr

Kvaliteten er helt i top, så du køber en pastamaskine, der er meget holdbar til at fungere uden problemer i rigtig mange år.


MARCATO Atlas 150 Design m. motor

Vil du gerne købe, en pastamaskine som er stabil, men stadig er rigtig god under drift. Den minder utrolig meget, om den første model der er placeret, på den her liste over disse pastamaskiner. Den store forskel er dog, at den har en motor, til at hjælpe dig med at producere pasta eller lasagneplader. Designet gør at den, er enormt flot at have, i dit hjem samt let at bruge ofte til at lave mad med. Prisen er meget god så den, er skarp men hvor du stadig, føler at du køber et produkt der er kraftigt i høj kvalitet. Du kan lave flere forskellige former, for pasta så det ikke bliver, alt for ensformigt når du skal lave frisklavet pasta til aftensmaden. Det er ikke nogen stor pastamaskine, men den sørger stadig for, en god og høj stabilitet, så du ikke føler at den er ustabil at anvende.

[afp id=” 1177″]

Design

Designet minder helt præcist, om den første pastamaskine, der er på listen. Der er dog en kæmpe forskel, ved bare en enkelt ting, det er nemlig den motor der sidder på den her pastamaskine. Motoren gør arbejdet lettere for dig, men det betyder også, at du ikke skal bruge så meget tid på din pasta når du skal lave det.

Pris

Det eneste der trækker prisen op, det er motoren der betyder at, produktet koster en smule mere end en manuel pastamaskine. For en pris på kun 1.000 kr. kan de fleste, finde råd til at købe en pastamaskine, som den her for at få det bedste produkt. Når der alligevel skal laves, et måltid de fleste vil finde meget lækre, fordi man kan smage friskheden i det.

Pasta størrelse

Den kan lave præcis samme størrelse pasta, som den første model kan, den eneste forskel er som sagt hastigheden på dette. Det går nemlig en del hurtigere, hvis du bruger en pastamaskine, som har en motor frem for et helt almindeligt håndtag. Du kan lave lasagneplader, der har en tykkelse på 0,6 millimeter og op til 4,8 millimeter, mens de har en bredde på 15 centimeter.

Størrelse

Den fylder en smule, men ikke mere end hvad, et helt almindeligt køkken har plads til. MARCATO Atlas 150 m. motor, har en bredde på 22 centimeter, en dybde der er på 35 centimeter, mens højden også kun er 19 centimeter. Derudover har den her pastamaskine, også en meget lille vægt, der kun er på 4 kg.

Ekstraudstyr

Med i handlen er der en ruller til lasagne, fettuccine og tagliolini, så det ikke skal købes ved siden af.


MARCATO Multipast Set

Den sidste på listen det er, den her manuelle pastamaskine, hvor der er enormt meget ekstraudstyr med. Det kommer til at gøre, din hverdag meget lettere, fordi du ikke kommer til at mangle noget ved den her pastamaskine. Maskinen her er produceret, i pastaens hjemland som, selvfølgelig er Italien hvilket er et kraftigt materiale. Designet er ikke noget ekstraordinært, men den er designet til at kunne, gøre det som den er lavet til nemlig at lave pasta. Fordi der er ekstraudstyr med, så er prisen måske også lidt højere, men det er med sikkerhed dine penge værd. Den kan lave mange forskellige slags pasta, alt fra lasagneplader til ravioli, så du kan lave præcis det du ønsker at lave til aftensmad eller til middagsmad. Den her pastamaskine fylder, dog ikke særlig meget på trods af at, der er flere former for udstyr med i handlen, så fylder den meget lidt.

[afp id=” 1178″]

Design

Det er en simpel pastamaskine, men som er meget funktionel, på samme tid under drift. Maskinen kommer i et materiale, som består af aluminium, der er et meget holdbart materiale, der ikke bare går i stykker hvis du taber den. Det er desuden en flot pastamaskine at have stående, der står meget nydeligt i dit køkken, mens den stadig er effektiv.

Pris

Den eneste grund til, at MARCATO Multipast Set, koster en smule penge at købe. Det er at der, der flere former for ekstraudstyr med, så du ikke skal købe det ved siden af. Du kan købe den her pastamaskine, til en skarp pris på 929 kr. som egner sig perfekt, som en gave eller lignede.

Pasta størrelse

Du kan lave mange former for pasta, alt fra lasagneplader til reginette, ravioli, almindelig spaghetti som man kender dem. Alt efter hvilken størrelse, du vil have på de forskellige former for pasta, så kan den her maskine uden problemer klare det for dig på meget kort tid.

Størrelse

En helt fantastisk funktion, ved at købe en pastamaskine, som den her det er størrelsen på den. Den fylder utrolig lidt, når man tænker på at det er, en pastamaskine der kan lave rigtig meget pasta. Den har en højde på kun 21,6 centimeter, mens den har en bredde som er på 43,2 centimeter.

Ekstraudstyr

Af ekstraudstyr kan der nævnes, muligheden for at lave Reginette, ravioli, helt almindelig spaghetti som man kender det fra pasta og kødsovs.


Vores liste

Dette er vores vurdering ud af eksterne testere, som vi mener hører til blandt de 5 bedste pastamaskiner fra Marcato i test, de er vurderet ud fra forskellige kriterier såsom design, pris, pasta størrelse, størrelse, ekstraudstyr og vurderinger fra kunder. Dette er ikke nogen officiel liste, men taget ud fra vores vurdering og anmeldelser taget online. Listen er lavet for at den almene befolkning kan skabe sig et overblik, over de forskellige pastamaskiner fra Marcato når de skal ud og købe en ny.

Disclaimer

Vi har ved Testoverblikket ikke lavet nogle former for fysiske test af disse pastamaskiner fra Marcato, de er udelukkende vurderet ud fra eksterne vurderinger givet af forbrugerne, som har lavet anmeldelser på disse forskellige pastamaskiner fra Marcato. og diverse uafhængige tests foretaget af fx tænk.dk.