Opvaskemaskine Fra Blomberg Test 2023 – De bedste 5 kåret af eksperterne

Vi vil hos testoverblikket.dk forsøge at komme med vores liste over de 5 bedste opvaskemaskiner fra Blomberg på markedet, når man skal ud og købe en ny opvaskemaskine. Er det vigtigt at man finder den som passer bedst til netop det behov du har brug for, som også passer til de forventninger man har før man køber den, derfor har vi lavet en top-5-liste med de bedste bedømte opvaskemaskiner Blomberg. Disse 5 er udvalgt efter anmeldelser fra forbrugerne, energiklasse, vandforbrug, pris, tørreevne, antal kuverter. Disse test er ikke fysisk foretaget af os, men vurderet fra eksterne testere.

 

 

i samarbejde med PriceRunner

 

 

 

 

 

 

 


BLOMBERG GUN16S10W

En opvaskemaskine er et nødvendigt redskab, hvis i er flere mennesker i hjemmet, fordi det kommer til at spare jer for rigtig meget tid. Det gør det meget lettere, fordi du ikke skal, stå og vaske det hele op i hånden. Designet på denne opvaskemaskine, er utrolig stilrent og flot, så den passer ind i alle hjem. Denne model har en energiklasse, der er rigtig god og betyder, at strømforbruget er meget lavt og gør at den er meget billig i drift. Det er vigtigt at du kigger, på hvilket vandforbrug din opvaskemaskine har, hvor den her opvaskemaskine har et rigtig lavt strømforbrug. En tørreevne regnes ud, efter hvor tørt din service er, kort tid efter maskinen har endt vask. Der er plads til, rigtig mange kuverter i denne opvaskemaskine fra Blomberg, hvilket betyder du ikke nødvendigvis, skal starte den hver dag.

Energiklasse

Det er vigtigt med, en energiklasse der er rigtig høj, fordi den er meget afgørende, for hvor dyr den er i drift. Samt hvor god den, er mod miljøet og mod din pengepung, i denne test. Har en opvaskemaskine som den her, en energiklasse på A+, mens den har et strømforbrug på 299 kWh om året i strøm.

Vandforbrug

Denne opvaskemaskine har et lavt vandforbrug, hvilket tydeligt kan ses, på det årlige vandforbrug. BLOMBERG GUN16S10W har et vandforbrug, der ligger på kun 3.080 liter om året, gældende fra et bestemt antal vaske per år. Det er et lavt vandforbrug, som selvfølgelig betyder at, den ikke er dyr i drift.

Tørreevne

Karakteren på tørreevne går, fra A som er den bedste karakter, helt ned til karakteren G. Det er altid en god ide, at holde øje med hvilken tørreevne, din helt nye opvaskemaskine har. Fordi så undgår du at, skulle stå og tørre det efter, den her model har en tørreevne med den bedste karakter A.

Kuverter

Med en kapacitet på 14 kuverter, kan der være plads, til mange tallerkner og bestik. Det er en stor kapacitet, som også kan omskrives, til omkring 14 personer på samme tid. Derfor hvis i er en lille familie, behøver du ikke starte den, hver eneste dag når i er færdige med at spise.

Ekstraudstyr

Der er udskudt start funktion, så du kan sætte den, til at starte når du forlader hjemmet. Så det er helt rent, når du kommer hjem fra arbejde, eller lignende.


BLOMBERG GUN39S30X

Denne underbygningsopvaskemaskine fra Blomberg, er en meget stille opvaskemaskine, når den står og vasker din service. Den er desuden heller ikke, ret dyr at købe, fordi den koster et beløb på 7.599 kr. Det kan godt virke, som mange penge men det, er med sikkerhed dine penge værd, fordi den er i rigtig høj kvalitet. Det er ikke muligt at, få en bedre energiklasse end, hvad den her opvaskemaskine har. Det betyder at den er meget billig, når det gælder det årlige strømforbrug. Den bruger også rigtig lidt vand, hvilket giver dig en miljøvenlig opvaskemaskine, der har et lavt strømforbrug og et lavt vandforbrug. Den har selvfølgelig også, en tørreevne der er helt i top, så du sparer rigtig meget tid. Der er en stor kapacitet, hvilket også betyder at, der er plads til mange kuverter i den her opvaskemaskine.

Energiklasse

Det er umuligt at købe, en opvaskemaskine der har en bedre energiklasse, end hvad denne opvaskemaskine fra Blomberg har. Den er udstyret med, en energiklasse der hedder A+++, det er den bedste energiklasse. Det betyder også at, strømforbruget er helt i bund, den bruger nemlig kun 241 kWh om året i strøm.

Vandforbrug

En anden stor fordel, det er vandforbruget som, den her opvaskemaskine har. Du kommer ikke til at, bruge mange liter vand selv, hvis du bruger den rigtig meget hvert år. Den bruger omkring 2.660 liter vand, om året i gennemsnit, hvilket ikke er noget ret højt vandforbrug for en opvaskemaskine.

Tørreevne

Det er ikke en overraskelse, ved den her underbygningsopvaskemaskine, også har en fantastisk tørreevne. Det er en opvaskemaskine, der har den bedste tørreevne, når det gælder den karakterklasse som den har. Den er udstyret med, en tørreevne der er på A, der ikke kan blive højere.

Kuverter

Med de mange gode funktioner, så forventer man næsten også at, den har en høj kapacitet. BLOMBERG GUN39S30X har plads, til rigtig meget ind i den, hvilket er en kæmpe fordel. Den har plads til 15 kuverter, hvis i er en normal størrelse familie, kan i fylde den op på et par dage.

Ekstraudstyr

Der er anti-fingerprint, udskudt start, indvendig belysning, aquastop og op til 8 forskellige programmer.


BLOMBERG GUS28S22X

Hvis du gerne vil købe, en opvaskemaskine fra en velkendt producent, der levere hårde hvidevarer i meget høj kvalitet. Så skal du bestemt, tage et ekstra kig, på denne opvaskemaskine fra Blomberg. Det er en særdeles effektiv opvaskemaskine, der rengøre dine brugte tallerkner og bestik, med en særdeles stor effektivitet. Den er ikke særlig dyr, fordi den koster faktisk, kun et lille beløb på 5.199 kr.  Blomberg er kendte for at, lave produkter der har, en god energiklasse hvilket også, er grunden til at de bliver fortrukket frem for andre. Der er ikke noget højt vandforbrug, hvilket er en kæmpe fordel, fordi du køber et produkt der er billigt i drift. En god tørreevne sikrer dig, når din opvaskemaskine er færdig med at vaske, hvor tørt din service er efter kort tid. Det er ikke den største opvaskemaskine, derfor har den også en mindre kapacitet, når det gælder det antal kuverter der er plads til.

Energiklasse

Den her opvaskemaskine har, et utrolig lavt strømforbrug, en af grundene til dette. Det er nemlig den gode energiklasse, der sørger for at energiforbruget er lavt, fordi den er god mod miljøet. Den her model er udstyret, med en energiklasse der er på A++, mens den kun bruger sølle 211 kWh om året i strøm.

Vandforbrug

Den har et utrolig lavt vandforbrug, hvilket gør den til en opvaskemaskine, der er meget billig i drift. Både når det gælder, strømforbruget men også når, det gælder vandforbruget som den har. Årligt bruger den i gennemsnit, omkring 2436 liter vand, ved et bestemt antal anvendelser.

Tørreevne

Det lyder måske ikke, som en vigtig ting at, tørreevnen skal være god. Det er dog en funktion, du skal kigge rigtig godt på, fordi der er ikke noget værre. End hvis du skal stå, med et viskestykke når maskinen er færdig, hvor du så skal tørre det manuelt. Frem for bare at kunne sætte, det på plads derfor, har BLOMBERG GUS28S22X også en tørreevne på A.

Kuverter

Den eneste ulempe der overhovedet, er at finde ved en opvaskemaskine, som den her det er kapaciteten. Der er dog stadig, en rigtig fin kapacitet, når det gælder antal kuverter, der er plads til. Ved denne model er der, en kapacitet på et antal der hedder, 10 kuverter i alt.

Ekstraudstyr

Du kommer ikke til at, opleve fedtede fingre på fronten, da den har anti-fingerprint funktion.


BLOMBERG GUN39S30W

Hvis i er en stor familie, der har brug for en effektiv, men stadig en billig opvaskemaskine, der ikke har en alt for høj pris, men stadig er billig i drift. Så skal i tage et ekstra kig, på denne model fra Blomberg. Det er nemlig en rigtig kraftig opvaskemaskine, der er yderst effektiv, mod alle former for snavs. Den har den bedste energiklasse, der sikrer dig et yderst lavt strømforbrug, selv hvis du bruger den mange gange i ugen. Det er en stor opvaskemaskine, men selv om den er stor, så har den et af de laveste vandforbrug, blandt disse 5 forskellige opvaskemaskiner fra Blomberg. Tørreevnen er som sædvanlig, helt i toppen af karakterskalaen, hvor det kommer ud så tørt som muligt. Der er en meget høj kapacitet, til rigtig mange kuverter, hver gang du skal vaske op.

Energiklasse

Der er blevet brugt mange ressourcer, på at få den bedste mulige, energiklasse som overhovedet muligt. Det har dog også, givet pote når man kigger, på en opvaskemaskine som den her. Den har den bedste energiklasse på A+++, mens den har et rigtig lavt strømforbrug, der ligger på 241 kWh om året.

Vandforbrug

Det kan meget hurtigt løbe op, når man køber en opvaskemaskine, hvor man ikke kigger på vandforbruget. BLOMBERG GUN39S30W har et lavt vandforbrug, hvilket er en meget god ting, fordi så betaler du så lidt som muligt i vandforbrug. Det årlige vandforbrug på en, model som den her, det er på 2.660 liter om året.

Tørreevne

Når det gælder tørreevnen, kan denne opvaskemaskine ikke, få nogen bedre karakter end den har nu. Den bedste karakter er A, hvilket den selvfølgelig også har, så du næsten med det samme kan sætte, dit bestik eller dine tallerkner på plads, når maskinen er færdig.

Kuverter

Når det kommer til kapaciteten, så er denne model, på en delt førsteplads. Det betyder i sig selv at, den har en rigtig høj kapacitet, til et stort antal kuverter. Når det hele er placeret ordentligt, er der plads til 15 kuverter, hvis det hele passer sammen. Dog er det stadig muligt at, tage et mindre antal kuverter, hvor du så putter gryder og lignede i den.

Ekstraudstyr

Bestikbakken er øverst så, der er mere plads i bunden, derudover er der indvendig belysning. Hvilket giver et let overblik, når du skal sætte dine tallerkner på plads.


BLOMBERG GUN26S20W

Bare fordi denne opvaskemaskine, er placeret sidst på listen, betyder det ikke den er dårlig. Det er stadig en opvaskemaskine, der kommer i meget slidstærke materialer, mens prisen ikke er særlig høj. For at købe en opvaskemaskine, der har disse stærke funktioner, så skal du kun betale en pris på 5.699 kr. Den energiklasse som en maskine, som den her er udstyret med, sikrer dig så lavt et strømforbrug som muligt. Derudover har den et, gennemsnitligt vandforbrug i hvert fald, når det kommer til disse meget funktionelle opvaskemaskiner. Med et meget lavt lydniveau, samt en rigtig høj tørreevne, sørger det for at du får meget rent bestik. Der er plads til et højt antal kuverter, hvilket er en kæmpe fordel, hvis du ikke orker at starte den hver dag. Der er en højde på 820 millimeter, som dog godt kan forhøjes, mens dybden er 570 millimeter, bredden er 598 millimeter.

Energiklasse

Energiklassen er næsten helt i toppen, den er nemlig kun, en enkelt karakter fra topkarakter. Den anvender i strømforbrug, hvert eneste år en mængde, der er på 266 kWh. Det er et meget lille strømforbrug, når man køber så effektiv, en opvaskemaskine som den her.

Vandforbrug

Som en opvaskemaskine som, er meget innovativ under drift, anvender den vandet enormt godt. Det sørger for at vandforbruget, forholder sig meget lavt, men stadig vasker så effektiv som muligt. Det lave vandforbrug på 2.660 liter årligt, gør at du ikke får ondt, når vandregningen skal betales.

Tørreevne

Hvis du ikke gider vente, på at din service bliver tør, så er der et program der hjælper på dette. Det er et tørreprogram, der hedder ekspres tør, så det hurtigt bliver tørt og maskinen er klar til at blive tømt. Det er dog ikke nødvendigt, fordi BLOMBERG GUN26S20W, har en tørreevne der er på A.

Kuverter

Hvis du kun fylder maskinen halvt, så er der faktisk et program, til dette så du ikke, anvender ret meget vand. Den kan godt sagtens, gøre indholdet rent uden problemer, selv når du har fyldt den med 14 kuverter.

Ekstraudstyr

Med Aquastop risikere du, på ingen måde at der sker, vandskader fordi vandet stopper når den registrere et brud på slangen.


Vores liste

Dette er vores vurdering ud af eksterne testere, som vi mener hører til blandt de 5 bedste opvaskemaskiner Blomberg i test, de er vurderet ud fra forskellige kriterier såsom energiklasse, vandforbrug, tørreevne, antal kuverter, pris og vurderinger fra kunder. Dette er ikke nogen officiel liste, men taget ud fra vores vurdering og anmeldelser taget online. Listen er lavet for at den almene befolkning kan skabe sig et overblik, over de forskellige opvaskemaskiner Blomberg når de skal ud og købe en ny.

Disclaimer

Vi har ved Testoverblikket ikke lavet nogle former for fysiske test af disse opvaskemaskiner Blomberg, de er udelukkende vurderet ud fra eksterne vurderinger givet af forbrugerne, som har lavet anmeldelser på disse forskellige opvaskemaskiner Blomberg. og diverse uafhængige tests foretaget af fx tænk.dk.