Motionscykel Test 2021 – De bedste 5 kåret af eksperterne

Vi vil hos testoverblikket.dk forsøge at komme med vores liste over de 5 bedste motionscykler på markedet, når man skal ud og købe en ny motionscykel. Er det vigtigt at man finder den som passer bedst til netop det behov du har brug for, som også passer til de forventninger man har før man køber den, derfor har vi lavet en top-5-liste med de bedste bedømte motionscykler. Disse 5 er udvalgt efter anmeldelser fra forbrugerne, størrelse, modstandsniveauer, træningsprogrammer, pris og ekstraudstyr. Disse test er ikke fysisk foretaget af os, men vurderet fra eksterne testere.


Tunturi FitCycle 90i

Det er ikke lettere at komme i form, end hvis du bruger, en motionscykel til at træne på. Det er desuden også en motionscykel, der er velegnet til genoptræning, hvis du har oplevet en skade eller lignede. Det er en god ide, at købe en motionscykel, hvis du ikke kan lide at cykle rundt i naturen, samt har lyst til at træne der hjemme. Den her motionscykel fylder ikke særlig meget, hvilket gør at du kan, have den stående næsten over alt i dit hjem. Der desuden også rigtig mange, forskellige modstandsniveauer så du kan simulere, en høj stigning for at presse, din krop meget mere. Du kan også vælge, mellem flere forskellige træningsprogrammer, hvor der både er landevej, men også små stigninger i intervaller. Der er ikke et behov, for at bruge en meget stor sum, når du vil købe en motionscykel, i rigtig høj kvalitet der også er meget effektiv.

[afp id=” 1073″]

Størrelse

Fordelen ved en motionscykel, det er at de ikke fylder, ret meget når du skal have den stående. Du kan sidde samme sted, hvor du kan opnå en bedre form, eller et vægttab hvis det er det du ønsker dig. Denne motionscykel vejer 35 kg, mens den er 147 centimeter høj, 103 centimeter lang og 56 centimeter bred.

Modstandsniveauer

Med elektromagnetisk modstand får, du mulighed for at vælge, mellem mange forskellige modstandsniveauer. Du kan desuden også tilkoble, din mobiltelefon til Tunturi FitCycle 90i, så du kan indstille den til en rute, gennem google maps både med stigninger men også, ned ad bakke. Dog kan du også, vælge mellem 32 forskellige modstandsniveauer, hvis du ikke gider bruge din mobiltelefon.

Træningsprogrammer

Hvis du ikke har lyst, til at bøvle med at skulle sætte, din mobiltelefon til den her motionscykel. Så har den også, nogle forudindstillede træningsprogrammer som du kan vælge mellem, der betyder at du hurtigt kan komme i gang med din træning. Du kan faktisk vælge, mellem op til 20 forskellige træningsprogrammer, når du cykler på denne motionscykel.

Pris

Tunturi FitCycle 90i er i rigtig høj kvalitet, samt er det en motionscykel, du kan have i mange år. Det er desuden en motionscykel, du vil blive rigtig glad for, efter du har købt den. Prisen er ikke særlig høj, hvilket er en fordel, fordi mange flere mennesker, vil have mulighed for at købe den, til en pris på 5.999 kr.

Ekstraudstyr

Du har mulighed for, at følge med i hvor, mange kalorier du har forbrændt, samt din hastighed, distance og din puls.


Abilica WinMag Cruise

Vil du have en mulighed, for at træne din krop, fordi du går efter et vægttab. Men gerne vil gøre det, på en billig måde, hvor du ikke bruger alt for mange penge. Så kig ej længere væk, end ved den her motionscykel, de fleste kan finde råd til at købe. Magasinet Woman har kåret den, som testvinder for at, være en rigtig god motionscykel under specifikke krav. Der er ikke behov, for særlig meget plads, når du skal have en motionscykel som den her stående. Du kan vælge mellem rigtig mange forskellige modstandsniveauer, når du skal træne din krop, om du enten vil træne intenst eller gerne, vil træne mildt når du er nybegynder. Det er en stabil, samt en rigtig god og effektiv motionscykel, der har mange forskellige træningsprogrammer at vælge mellem. Det er en meget billig motionscykel, mange kan finde råd, til at købe selvom rådighedsbeløbet ikke er særlig stort.

[afp id=” 1074″]

Størrelse

Det er en motionscykel, der er let at flytte rundt på, fordi den har hjul i fronten. Så du bare skal vippe den frem, så kan du let og hurtigt, flytte den fra A hen til B. Du kan dog også, løfte den hvis det er nødvendigt, den vejer nemlig kun 33 kg. Derudover har den en bredde, der er på 58 centimeter, en højde på 142 centimeter og så er den 95 centimeter lang.

Modstandsniveauer

Går du rigtig meget op i træning, så kan du uden problemer, anvende en motionscykel som den her. Du kan indstille den, til et meget hårdt modstandsniveau, der får den til at føles, som en stigning op ad bakke. Du kan frit vælge, mellem 32 forskellige modstandsniveauer, når du skal motionere din krop.

Træningsprogrammer

Du kan selvfølgelig også, vælge flere forskellige træningsprogrammer, hvor du kan finde det program som passer dig bedst. Abilica WinMag Cruise har 12 indbygget træningsprogrammer, hvor du kan vælge et mildt program, samt et mere intenst program.

Pris

Rigtig høj kvalitet behøver ikke, koste ret mange penge, når du skal købe en motionscykel. Det her er ikke, en motionscykel som koster mange penge, hvilket gør at selv hvis du er studerende, kan du spare sammen til den, den har en meget lav pris på 2.999 kr.

Ekstraudstyr

Med computeren kan du følge med, i hvor langt du har cyklet, din puls og din hastighed.


Masterfit TP900

Den sidste motionscykel som egner, sig bedst til den almindelige borger, er en enormt effektiv motionscykel under brug. Det er en rigtig stærk cykel, som kan holde til meget tunge personer, den maksimale personvægt er på 150 kg. Hvilket er den vægt, personen højst må veje, når de skal bruge en motionscykel som den her. Den fylder en smule, men den er stadig let at flytte rundt med, fordi den har nogle hjul så du kan køre den rundt. Du kan bruge mange modstandsniveauer, du let kan indstille mellem, når du træner på denne motionscykel. Når du vælger det, træningsprogram der passer dig, er der en funktion hvor den automatisk skifter, mellem de forskellige modstandsniveauer. Prisen på den her motionscykel, er enormt skarp og giver, dig et produkt i høj kvalitet til en meget fair pris. Når du har købt, en helt ny motionscykel, kan en underlagsmåtte være et godt valg, fordi så undgår du at slide på dit gulv.

[afp id=” 1075″]

Størrelse

Fordi denne motionscykel er designet, i rigtig gode materialer, kan den stå næsten over alt. Om det er inde på et værelse, eller ude i din garage, kan den let gøre dette uden problemer. Der skal dog være plads, til en motionscykel med en højde, der er på 154 centimeter, længde på 122 centimeter og en bredde der ligger på 61 centimeter.

Modstandsniveauer

Hvis du godt kan lide, at presse din krop til det yderste, så kræver det en motionscykel som har mange modstandsniveauer. Det har den her model, Masterfit TP900 har rigtig mange forskellige, modstandsniveauer hvor de går fra mildt, til meget hård, du kan vælge mellem op til 32 forskellige modstandsniveauer.

Træningsprogrammer

For at udfordre dig selv, kan du vælge en del forskellige træningsprogrammer, eller vælge forskellige ruter. Disse ruter er fra hele Europa, med mange forskellige stigninger, op ad bakke eller lige veje. Hvis du ikke orker, at indstille den til, en bestemt rute så kan, du vælge mellem 12 forskellige træningsprogrammer.

Pris

Det er måske en lidt høj pris, du skal betale for en motionscykel, som Masterfit TP900. Men det er med sikkerhed, en investering i et bedre og sundere liv, hvis du bruger den og ikke bare lader den stå hen. Du skal betale 5.995 kr. for den her motionscykel, hvilket ikke er mange penge for en investering i din fremtid.

Ekstraudstyr

Der er bluetooth i motionscyklen, hvilket gør det lettere, at vælge hvilken rute du vil cykle.


Spirit Fitness CU800

Den første motionscykel der er designet, til at blive sat i enten et motionscenter, eller et cykelklub hvor den bliver brugt rigtig meget. Den har nogle funktioner, der gør den til en yderst effektiv, men stadig enormt god motionscykel. Den behøver dog ikke udelukkende, at blive brugt i et motionscenter, eller i en klub. En privatperson kan sagtens, købe den hvis de vil, købe en motionscykel der bare kan det mere. Den fylder ikke mere, end hvad en normal motionscykel gør, derfor har den ingen stor størrelse. Der er rigtig mange modstandsniveauer, faktisk er det den motionscykel, der har flest modstandsniveauer. Nok den eneste ulempe, det er det antal af træningsprogrammer, du kan vælge mellem på denne motionscykel. Der er nemlig ikke, særlig mange forskellige træningsprogrammer, men det er dog stadig mere end rigeligt. Fordi det er en mere professionel motionscykel, så er prisen også højere, hvilket godt kan virke som rigtig mange penge, for bare en motionscykel.

[afp id=” 1076″]

Størrelse

Det er en mere professionel motionscykel, det betyder dog ikke, at den fylder mere end normalt. Den har nogle helt gennemsnitlige mål, med en højde der er 136 centimeter, den har en bredde på 55 centimeter, mens den også har en længde som er på 108 centimeter.

Modstandsniveauer

Der er enormt mange forskellige modstandsniveauer, det er faktisk den motionscykel, der har flest modstandsniveauer. Den sadel der sidder på Spirit Fitness CU800, er ekstra blød og har dobbelt affjedring, der gør den behagelig at sidde på. Du kan vælge mellem, op til 40 forskellige modstandsniveauer, så du finder det niveau der passer præcis dig.

Træningsprogrammer

Den første og eneste ulempe, kan være det mindre antal, af træningsprogrammer den her motionscykel har. Der er dog stadig, hele 10 forskellige træningsprogrammer, der kan vælges mellem når du skal, påbegynde din træning af din krop. Enten for at tabe dig, eller for at få en strammere krop, kan du let bruge den her motionscykel til det.

Pris

Det prisskilt som denne motionscykel har, den er ret høj, dog er det en cykel der er pengene værd. Når du skal købe, den her motionscykel koster, den 10.900 kr. Det er en af de højeste, priser for en motionscykel, når man kigger blandt disse 5 forskellige motionscykler.

Ekstraudstyr

Fordi der sidder generator, behøver du ikke et strømstik, fordi den bliver opladet, når du cykler på den.


Freemotion U8.1

Dette er den sidste motionscykel, der er placeret på den her liste, over disse 5 forskellige motionscykler. Det er en meget professionel motionscykel, der mest er produceret, til at blive brugt i motionscentre. Derfor er det ikke ofte, det bliver set at den, bliver købt hjem til et almindeligt hjem. Det er en stor motionscykel, der fylder en smule, hvor den end skal stå henne. Der er ikke så mange modstandsniveauer, men dem der er, det er nogle rigtige fornuftige valg at kunne, vælge mellem når du skal motionere. Der er mange træningsprogrammer, integreret fra start når den bliver produceret, fra fabrikken når den bliver samlet. Det er en dyr motionscykel, der koster ret mange penge at købe, hvilket godt kan begrænse antallet af potentielle kunder. Stellet er meget kraftigt, hvilket betyder at personer, med en personvægt på maksimalt 181 kg kan bruge den.

[afp id=” 1077″]

Størrelse

Det er ikke nogen lille motionscykel, hvilket betyder at den fylder en del, det er en ting du skal bide mærke i. Fordi det betyder nemlig, at den ikke er så let, når den skal gemmes lidt ad vejen. Den her motionscykel har en længde på 138 centimeter, bredden er 61 centimeter, højden er 148 centimeter og så vejer den 69 kg.

Modstandsniveauer

Der er kun 24 forskellige modstandsniveauer, du kan vælge mellem, alt efter hvilket niveau, som du selv føler du er i stand til at kunne cykle. Meget højt modstandsniveau svarer, til at cykle op ad en meget stejl bakke, hvor et lavt modstandsniveau svarer til almindelig vej.

Træningsprogrammer

Der er også 10 træningsprogrammer, så du hurtigt kan vælge, præcis det program der passer til din krop. Det er en af de motionscykler, der har mindst antal træningsprogrammer, der er dog stadig mulighed, for at vælge mellem mange forskellige slags træningsprogrammer.

Pris

Når du som motionscenter, ønsker at købe et produkt ind, der er i super høj kvalitet. Det koster dog også nogle penge, fordi det er en motionscykel, der kommer til at blive brugt rigtig meget. Freemotion U8.1koster 19.995 kr.

Ekstraudstyr

Der er også en generator, monteret i denne motionscykel, som betyder at du ikke skal bruge strømstik.


Vores liste

Dette er vores vurdering ud af eksterne testere, som vi mener hører til blandt de 5 bedste motionscykler i test, de er vurderet ud fra forskellige kriterier såsom størrelse, modstandsniveauer, træningsprogrammer, pris, ekstraudstyr og vurderinger fra kunder. Dette er ikke nogen officiel liste, men taget ud fra vores vurdering og anmeldelser taget online. Listen er lavet for at den almene befolkning kan skabe sig et overblik, over de forskellige motionscykler når de skal ud og købe et nyt.

Disclaimer

Vi har ved Testoverblikket ikke lavet nogle former for fysiske test af disse motionscykler, de er udelukkende vurderet ud fra eksterne vurderinger givet af forbrugerne, som har lavet anmeldelser på disse forskellige motionscykler og diverse uafhængige tests foretaget af fx tænk.dk.