Miniovn Fra Steba Test 2021 – De bedste 5 kåret af eksperterne

Vi vil hos testoverblikket.dk forsøge at komme med vores liste over de 5 bedste miniovne fra Steba på markedet, når man skal ud og købe en ny miniovn fra Steba. Er det vigtigt at man finder den som passer bedst til netop det behov du har brug for, som også passer til de forventninger man har før man køber den, derfor har vi lavet en top-5-liste med de bedste bedømte miniovne fra Steba. Disse 5 er udvalgt efter anmeldelser fra forbrugerne, effekt, kapacitet, størrelse, pris og ekstraudstyr. Disse test er ikke fysisk foretaget af os, men vurderet fra eksterne testere.


STEBA STDG40

Det her er den første, af 5 forskellige miniovne fra Steba, det er nok den miniovn. Som minder mest om en almindelig ovn, både i design men også i funktioner, hvor det er en af de bedste blandt den her liste. Den er blevet skamrost af forbrugerne, samt af eksperterne som har testet, den under meget specifikke krav. Effekten er en smule høj, men en af grundene til dette, er på grund af de mange forskellige programmer den kan bruge. Det er en stor og rummelig miniovn, som har en høj kapacitet, selvom det er en miniovn er der stadig meget plads. Den er beregnet til at stå på køkkenbordet, hvilket er grundlaget for en miniovn, hvis du bor i en mindre lejlighed eller har brug, for en miniovn i din campingovn. Det er dog også, den miniovn på den her liste, der har den største pris. Du køber dog rigtig høj kvalitet, samt en utrolig effektiv miniovn.

[afp id=” 1048″]

Effekt

Effekten som den her miniovn har, er den højeste på listen, men det er også fordi den kan meget mere end de andre. Den har en effekt som, er på 2.100 Watt hvor denne store effekt, kan bruges med op til 49 forskellige automatiske programmer. Der er både varmluft, over varme, under varme og et spyd til grillkylling.

Kapacitet

Der er faktisk rigtig meget plads, selv om det er en miniovn, så er kapaciteten rigtig høj. Normalt har en almindelig ovn, en kapacitet på 71 liter, mens den her mindre miniovn, har en kapacitet på 41 liter. Det er en høj kapacitet, især for en miniovn, hvor du har plads til at

Størrelse

Det er en miniovn, dog har den stadig en størrelse, der er lidt stor. Men den kan sagtens stå, på dit køkkenbord hvis du bor, i en mindre lejlighed eller på kollegium, hvor du gerne vil have din egen ovn. Den er 44 centimeter høj, 50 centimeter dyb og har en bredde på 52,5 centimeter.

Pris

Når man ser prisen, kan det godt være mange penge, at betale for en miniovn. Men hvis du vil have mest muligt, ud af en miniovn, så skal du helt klart vælge den her model. STEBA STDG40 koster 3.999 kr. hvilket er en rigtig høj pris, men du køber en miniovn, af høj kvalitet som også er meget effektiv.

Ekstraudstyr

Der følger en krummebakke, rist, emaljeret hullet bageplade og en almindelig emaljeret bageplade med når du køber det her produkt.


STEBA KB41ECO

Nummer to på listen, er en rigtig god og vellidt miniovn, der er yderst effektiv. Der er en dobbelt glasdør i lågen, så lågen ikke bliver varm, mens du også kan sætte en hånd på uden at brænde dig. Det er en ideel miniovn, at have som en ekstra ovn, eller hvis du mangler en ny ovn til campingovnen. Den har en høj effekt, som hjælper miniovnen med at blive varm, samt gøre den så effektiv som muligt. Det er ikke nogen lille miniovn, den har en god kapacitet, så du har meget plads i den til at lave meget mad. Det er ikke nogen stor miniovn, så den er let at putte væk, hvis du ikke gider have den stående fremme hele dagen. Du skal ikke betale noget højt beløb, selvom den er rigtig effektiv, så koster den her miniovn ikke ret mange penge.

[afp id=” 1049″]

Effekt

Det er vigtig med en god effekt, fordi det er ofte afgørende for, hvor effektiv en miniovn du køber. Hvor den her miniovn, har en effekt der er på 2.000 Watt, der er rigtig høj og giver dig en god ovn. Den vil være rigtig god, at have med i campingvognen, eller med som en ekstra ovn i sommerhuset.

Kapacitet

Du skal ikke lade dig snyde, når du læser ordet miniovn, fordi STEBA KB41ECO har faktisk en rigtig fin kapacitet. Denne enormt gode miniovn, har en kapacitet på omkring 38 liter, hvor du også har mulighed for at anvende varmluft. Derudover er der også grill funktion, hvis din mad kræver at det hurtigt, får et grillprogram.

Størrelse

Det her er ikke en miniovn, der fylder meget på dit bord, hvilket er en meget god fordel. Fordi den kommer nemlig til, at tage noget af din bordplads, når den står i dit køkken. Den har dog kun en, højde på 33 centimeter, en bredde på 55 centimeter og en dybde på 44 centimeter.

Pris

Kvalitet behøver ikke koste mange penge, man ser dog ofte, at de går hånd i hånd. Det er dog ikke tilfældet, med en miniovn som den her, fordi STEBA KB41ECO koster kun sølle 1.253 kr. at købe. Det gør den ideel, til en studiebolig eller lignede, hvor der ikke står en ovn i forvejen.

Ekstraudstyr

Der er grillrist med, samt en nonstick bageplade og en krummebakke, med når du køber dette produkt. Du kan også indstille den, med en timer som kan indstilles til max 90 minutter.


STEBA Convection

Det er vigtigt at når du, skal ud og kigge på, en miniovn at du kigger på funktionerne. Samt gør dig klar, på hvilke funktioner du prioritere, mest når du skal flytte hjemmefra. Det er nemlig forskelligt, fra person til person, hvad du foretrækker ved en miniovn. På grund af en god isolering, så er der en god energibesparelse, så der ikke er brug for en alt for høj effekt. Det er en rummelig miniovn, hvor du godt kan stege, en lille steg eller lave, en portion lasagne fordi der er en rimelig god kapacitet. Den fylder minimalt når den står fremme, derfor er det en ovn, de fleste studerende gerne vil have. Det er også en fordel, at den ikke koster ret mange penge, nemlig fordi en studerende ikke har mange penge, når de er på offentlig ydelse.

[afp id=” 1050″]

Effekt

Den er rigtig godt isoleret, hvilket holder varmen inde, så overfladetemperaturen er lav og du ikke brænder dig. Det gør også at, du bruger mindre strøm, fordi den holder bedre på varmen. Det gør den billig i strøm, netop fordi den har en effekt, som er på 1.600 Watt, der ikke er alt for høj.

Kapacitet

Ovnrummet har en kapacitet, som ligger på 35 liter, det er en meget fin kapacitet for en miniovn. Det er dog muligt, at købe en miniovn med en større kapacitet, men hvis du bor alene er 35 liter, mere end rigeligt for en miniovn. Den kan dog også fungere, med 2 personer i husstanden, dog er en større ovn anbefalet.

Størrelse

STEBA Convection er ikke en stor miniovn, den er meget gennemsnitlig, når det gælder højde, bredde og dybde i centimeter. Den har en dybde på 40 centimeter, mens bredden er på 55 centimeter og så er højden på 33 centimeter, hvilket du skal sikre dig du har plads, til at haven stående på.

Pris

Når man er på SU, så har man ikke altid, det største rådighedsbeløb at købe en miniovn for. Derfor har Steba også sørget for, at prisen på den her miniovn, ikke er alt for høj og muligt for de fleste at købe. Prisen på den her model, er på 1.605 kr. hvilket er en meget skarp pris.

Ekstraudstyr

Der er mulighed for varmluft, hvor der også er krummebakke med, en grillrist og indvendig belysning.


STEBA Eco KB23

Hvis du er på udkig, efter en mindre miniovn, som stadig er meget effektiv. Så er den her model, måske lige det rigtige valg for dig, den er ikke bare effektiv, men også meget flot. Den kommer i et design af sølv, som let passer ind i de fleste hjem, næsten uanset hvordan dit køkken er designet. Der er ikke en høj effekt, det betyder dog også, at strømforbruget er meget lavt. Det er en af de mindre miniovne, hvilket betyder at kapaciteten, ikke er alt for høj, men den har stadig en relativ fin kapacitet. Du behøver ikke særlig meget plads, for at have en miniovn, som den her stående i dit køkken. Det er muligt for rigtig mange, at købe denne miniovn til dit hjem, fordi den har nemlig ikke nogen særlig høj pris. Det er en rigtig god miniovn, de fleste kan vil blive tilfredse med, efter at have købt den.

[afp id=” 1051″]

Effekt

Der er ikke en høj effekt, hvilket er en stor fordel, hvis du vil bruge mindst muligt strøm. Ved at købe en miniovn, med en lav effekt, bruger den en del mindre strøm. Denne miniovn har en lav effekt, den bruger ikke ret meget strøm, fordi den har en effekt på kun 1.400 Watt.

Kapacitet

Den har dog også, en kapacitet der ikke er alt for høj, det gør den kun ideel til en studiebolig. Fordi den kun har en kapacitet, som er på 23 liter, giver det dig ikke alt for meget plads, til at lave mad på. Hvis du bor alene, burde det dog stadig række, til at tilfredsstille det madbehov du har.

Størrelse

STEBA Eco KB23 er en meget flot miniovn, hvor du køber en flot miniovn, der stadig er rigtig god at bruge. Den har en gennemsnitlig størrelse, hvor højden er 28 centimeter, dybde på 39 centimeter og en bredde på 46 centimeter.

Pris

Det er vigtigt at en miniovn, ikke koster for mange penge, hvis du studerer. Ellers bliver det ikke let, at købe en miniovn som den her, men den er nemlig ikke særlig dyr. Fordi prisen ligger på 1.425 kr. det er en af de billigste, du kan købe når, det gælder denne liste.

Ekstraudstyr

Den leveres med 1 drejespyd, 1 emaljeret bageplade, 1 krummebakke og 1 forkromet rist.


STEBA KB27U2

Har du ikke brug, for en stor og rummelig miniovn, så er den her miniovn fra Steba måske lige noget for dig. Det er nemlig en af de mindre modeller, som fylder minimalt, men som også har en mindre kapacitet. Dette gør dog ikke, at kvaliteten er ringe, fordi den er stadig helt i top. Den har en fin effekt, når det gælder størrelsen, men den bruger stadig en smule strøm. Kapaciteten er ikke særlig stor, hvilket begrænser hvad du kan, bruge den til når du skal lave mad. Når det gælder størrelsen, på selve miniovnen så er den heller ikke ret høj, det betyder at den kan stå de fleste steder. Det er den billigste miniovn, du overhovedet kan finde, blandt disse 5 forskellige miniovne fra Steba. Det er en rigtig god mulighed, at tage hvis du ikke, har ret mange penge at købe en ny miniovn for.

[afp id=” 1052″]

Effekt

For at du opnår den rigtige temperatur, når du tænder for din nye miniovn, så skal den også have en lidt høj effekt. Hvilket den her miniovn har, det gør dog også at, den bruger en smule mere strøm under drift. Den er udstyret med en effekt, der er på 1.500 Watt når den er taget i brug.

Kapacitet

Der er ikke noget stort ovn rum, hvilket gør at kapacitet er mindre på den her miniovn, det er meget vigtigt du læser dette. Det er vigtigt at funktioner, som de forskellige miniovne har, opfylder de krav du har sat for en miniovn, her har den her miniovn en kapacitet på 20 liter.

Størrelse

Med en højde på 280 millimeter, en bredde på 430 millimeter, en dybde på 360 millimeter. Så fylder STEBA Eco KB23, minimalt når du skal finde, et sted den kan stå lettilgængeligt. Den har en låge med dobbelt glas, der holder varmen inde, frem for at lukke den ud.

Pris

Hvis du ikke har mange penge, fordi det er sidst på måneden, samt din gamle miniovn er gået i stykker. Så kan det være svært, at finde råd til en ny miniovn, så skal erstatningen bare være billig at købe. Når du vil købe, den her miniovn så koster, den en lille sum på 629 kr.

Ekstraudstyr

Der følger et drejespyd med, så din kylling bliver tilberedt perfekt, samt får den rigtige temperatur og en fin sprød skorpe.


Vores liste

Dette er vores vurdering ud af eksterne testere, som vi mener hører til blandt de 5 bedste miniovne fra Steba i test, de er vurderet ud fra forskellige kriterier såsom effekt, kapacitet, størrelse, pris, ekstraudstyr og vurderinger fra kunder. Dette er ikke nogen officiel liste, men taget ud fra vores vurdering og anmeldelser taget online. Listen er lavet for at den almene befolkning kan skabe sig et overblik, over de forskellige miniovne fra Steba når de skal ud og købe et nyt.

Disclaimer

Vi har ved Testoverblikket ikke lavet nogle former for fysiske test af disse miniovne fra Steba, de er udelukkende vurderet ud fra eksterne vurderinger givet af forbrugerne, som har lavet anmeldelser på disse forskellige miniovne fra Steba og diverse uafhængige tests foretaget af fx tænk.dk.