Miniovn Fra ARIETE Test 2021 – De bedste 5 kåret af eksperterne

Vi vil hos testoverblikket.dk forsøge at komme med vores liste over de 5 bedste miniovne fra ARIETE på markedet, når man skal ud og købe en ny miniovn fra ARIETE. Er det vigtigt at man finder den som passer bedst til netop det behov du har brug for, som også passer til de forventninger man har før man køber den, derfor har vi lavet en top-5-liste med de bedste bedømte miniovne fra ARIETE. Disse 5 er udvalgt efter anmeldelser fra forbrugerne, effekt, kapacitet, størrelse, pris og ekstraudstyr. Disse test er ikke fysisk foretaget af os, men vurderet fra eksterne testere.


ARIETE Bon Cuisine 600 mod

Hvis du flytter for dig selv, for første gang og der ikke, er en ovn i den bolig du flytter i. Samt der heller ikke, er plads til en stor almindelig ovn, så er en miniovn det lette valg at tage. Især med en model som, den her fra ARIETE da den er, en rigtig god miniovn samt har den nogle, funktioner der sikrer den en førsteplads. Den har også den største effekt, hvilket betyder den bruger, en smule mere strøm når den er under brug. Med en rigtig høj kapacitet, kommer du ikke til at, mangle nogle former for plads når du skal tilberede noget med. Fordi det er en miniovn, så betyder det også at, den fylder betydeligt mindre end, hvad en helt almindelig ovn ville gøre. Det er ikke nogen alt, for dyr miniovn at købe, dog har den stadig en pris, der er en smule høj for disse 5 forskellige modeller.

[afp id=” 1154″]

Effekt

Jo større din miniovn er, jo højere effekt kræves det, for at den kan fungere optimalt under brug. Derfor har den her model, også en effekt der, er på 2.200 Watt som er i den høje ende. Det betyder dog også at, den koster lidt flere penge, når det kommer til strømforbruget på modellen.

Kapacitet

Det er den absolutte største miniovn, der er på den her liste, når det gælder kapaciteten på modellen. Du vil på ingen måde, komme til at mangle plads, når du skal tilberede mad til dig selv eller hvis i er et par. Hvis i er mere end 1 person, der anvender den vil, det heller ikke være et problem, fordi ARIETE Bon Cuisine 600 mod, har en kapacitet på hele 60 liter.

Størrelse

Ofte står din nyindkøbte miniovn, på dit køkkenbord hvor denne miniovn, hvilket denne miniovn også vil gøre. Den har en højde, der er på 495 millimeter, en bredde på hele 585 millimeter, samt en dybde på 405 millimeter. Det er en smule stor miniovn, som du skal sikre dig at dit køkkenbord, har en stor nok plads til at have stående.

Pris

Et større produkt koster, næsten altid en smule mere, end hvad et lille produkt koster. Det gør også at denne miniovn, har en smule høj pris, for selv den mest almindelige borger. En miniovn som den her, den koster 2.499 kr. at købe men det, er en miniovn i rigtig fin kvalitet og meget holdbar.

Ekstraudstyr

Som en helt ekstraordinær funktioner, så sidder der 2 kogeplader, på toppen af den her miniovn. Så du både kan koge kartofler, mens du er ved at lave en steg eller lignede ind i ovnen.


ARIETE Bon Cuisine 300 mod

Hvis du gerne vil købe, en mindre model, men stadig rigtig effektiv miniovn. Så tag et ekstra kig på, den næste model her, det er en kraftig og enormt god miniovn. Det er en miniovn, der har fået rigtig gode anmeldelser, af både forbrugerne men også, af eksperterne som har testet den, under meget specifikke krav. Den har en mindre effekt, hvilket betyder en mindre strømregning, selv hvis du bruger den hver eneste dage. Kapaciteten er også rigtig fin, når der omtales en miniovn, hvor man sjældent har behov for rigtig meget plads. Det er en miniovn, der egner sig specielt godt, til en campingovn fordi den, fylder nemlig ikke alt for meget, derudover er den let at flytte rundt på. Du skal ikke betale, noget højt beløb fr denne model, hvilket gør at de fleste kan finde, råd til at købe den.

[afp id=” 1155″]

Effekt

Det er ikke påkrævet at, du køber en miniovn som har, en meget høj effekt. Det kan ofte betyde at, du får en del højere strømforbrug, fordi dit produkt bruger meget strøm. Det vil du dog ikke, komme til at opleve med, en miniovn som denne fra ARIETE. Den er billig i strøm, samt stadig rigtig effektiv, fordi den har en effekt på 1.500 Watt.

Kapacitet

Det er let at bage boller, eller opvarme rundstykker om morgenen, hvis du har den med på campingpladsen. Den kan dog stadig uden problemer, bruges til en studiebolig, eller til et kollegium værelse. Hvis du vil gøre, det lettere for dig selv, når du skal lave aftensmad, det kan du fordi den har en kapacitet på 30 liter.

Størrelse

Fordi kapaciteten er mindre, betyder det også at størrelsen, er mindre når den bliver målt. De udvendige mål er 330 millimeter i højden, 500 millimeter i bredden og 365 millimeter i dybden. Mens de indvendige mål er, 275 millimeter i højden, 355 millimeter i bredden og 305 millimeter i dybden.

Pris

For at købe kvalitet, så behøver du faktisk ikke, betale en bondegård for det. Hvilket ARIETE Bon Cuisine 300 mod, er en god grund til, den koster ikke ret mange penge. Det er en miniovn, der med en pris på 749 kr. betyder at den er billig at købe, mens den også er billig i drift.

Ekstraudstyr

Med dobbeltglas kommer fronten, ikke til at blive varm, så du brænder dig på den. Derudover er der varmluft funktion, hvilket tilbereder din mad, på en meget bedre måde.


ARIETE Gran Gusto 100 mod

Hvis du kun har brug, for en meget lille miniovn, til at varme nogle rundstykker med. Så er det her, den helt rigtige model at købe, til sommerhuset eller hvis du har brug, for en miniovn til dit fortelt på campingpladsen. Det bliver ikke lettere at, bruge en miniovn end, ved den her model fordi den, er nemlig rigtig brugervenlig. Den har en meget lille effekt, så den ikke koster, ret mange penge når det gælder strømforbruget. Det er en fordel, hvis du ikke gider, bruger mange penge på strøm hvert år. Den eneste ulempe er muligvis, den mindre kapacitet den har, den er nemlig ikke ret stor så der, ikke er plads til en stor steg eller lignede. På grund af den mindre kapacitet, betyder det også at, størrelsen ikke er ret stor. Den er let at, tage under armen når du, skal bringe den med rundt omkring. Det koster ikke spidsen, af en jetjager at købe, en miniovn som den her, den er nemlig rigtig billig at købe for alle kunder.

[afp id=” 1156″]

Effekt

Der sidder ikke nogen kraftig motor, i den her miniovn, hvilket holder dit strømforbrug helt i bund. Den effekt som denne miniovn bruger, den ligger på 800 Watt, hvilket er et af de laveste blandt, disse 5 forskellige miniovne. Det betyder at den, er god mod miljøet men, også meget god mod din pengepung når strømregningen kommer.

Kapacitet

Hvis du bor alene, i en lille lejlighed så er det ikke altid, at der følger en ovn med når du flytter ind. Det er heller ikke altid at, der er plads til dette, hvor en miniovn er det ideelle valg. ARIETE Gran Gusto 100 mod har en mindre kapacitet, der er på 10 liter, det er en meget lille kapacitet når det kommer, til at skulle købe en miniovn.

Størrelse

Det giver næsten sig selv, at fordi kapaciteten er lille, så er størrelsen og lille. Hvor den her miniovn, fylder rigtig lidt i det rum, som den skal stå i. Med en lille højde, på kun 180 millimeter, derudover er den også kun 380 millimeter bred og sidst men ikke mindst, så er den 290 millimeter dyb.

Pris

Det bliver ikke billigere, end at købe en miniovn som ARIETE Gran Gusto 100 mod, den er billig at købe men også billig i drift. For under 500 kr. kan du, købe den her miniovn, så selv om du er studerende. Vil du godt kunne finde, råd til at købe den, fordi den har en rigtig lav pris.

Ekstraudstyr

Der er dobbeltglas, samt en timer funktioner, så du kan indstille den til 60 minutter.


ARIETE Vintage 979

Går du efter et flot design, hvor det gammeldags design, bliver overholdt til det ypperste. Så er den her miniovn, muligvis noget for dig at købe, fordi den har et vintage design. Mens den er udstyret, med helt ny teknologi, så den fungere optimalt til et dagligt forbrug. Med en god effekt, behøver du ikke tænke, på om den kommer til at koste, for mange penge når din strøm skal betales. Den har en fin kapacitet, ikke noget helt vildt, hvilket også betyder at den fylder mindre. Der er nok plads, til at en enkelt person kan bruge den, til at tilberede mad i den. Størrelse er rigtig god, hvilket betyder at du ikke, behøver særlig meget plads for at have den stående i dit køkken. Prisen er presset helt i bund, så kunderne kan købe høj kvalitet, til en lille pris som alle godt kan lide at gøre.

[afp id=” 1157″]

Effekt

Selv om det er en miniovn, så har den stadig, en rigtig god effekt. Så der ikke bliver, brugt for meget strøm, mens den stadig opretholder den gode styrke. Det kræver en god teknologi, for at du kan gøre dette, det er den her model heldigvis udstyret med. Den har en effekt, som er på 1.380 Watt, hvor den sikrer dig et lavt strømforbrug, men stadig er kraftig.

Kapacitet

Kapaciteten er ikke alt for stor, hvilket måske kan være, en ulempe når den skal bruges. Selvfølgelig alt efter, hvilket behov du har, når du skal ud og købe en ny miniovn. ARIETE Vintage 979 har en kapacitet, der er på 18 liter, som burde være rigeligt til en enkelt person.

Størrelse

Den er ikke særlig stor, når det gælder størrelsen, på selve produktet. Det betyder at den kun, har en bredde på 475 millimeter, en højde der er på 245 millimeter, mens dybden også kun er 400 millimeter. Det er en kæmpe fordel, at den ikke er ret stor, fordi så er den let at flytte, når du skal gøre bordet rent.

Pris

Der er ikke noget værre, end når man skal flytte hjemmefra, at de produkter du skal bruge. At de koster rigtig mange penge, fordi det kan let blive dyrt, fordi der skal købes rigtig mange ting. Men en ting der ikke er dyr, det er en miniovn som den her, denne miniovn har en pris på 591 kr.

Ekstraudstyr

Den er udstyret med 3 funktioner, 60 minutters timer, dobbelt glas. Det dobbelt glas sørger, for at du ikke brænder dig på den, når den står og varmer din mad.


ARIETE Bon Cuisine 450 mod

Ønsker du at købe, en simpel men alligevel, meget effektiv miniovn der fungere, hver eneste gang du har brug for det. Så skal du bestemt tage, et ekstra kig på denne model, som er blevet rost rigtig højt af alle forbrugere. Når du skal købe, en miniovn så er der mange, forskellige modeller på markedet, dog vil valget naturligt falde på den her miniovn. Den har en kraftig effekt, men stadig ikke en effekt, der kommer til at sprænge budgettet når det gælder strøm. Det der den miniovn, som har den anden højeste kapacitet, når det gælder disse 5 forskellige miniovne. Den større kapacitet betyder også at, den er lidt større når, den står på dit bord, den kommer dog slet ikke til at fylde det hele alligevel. Når det gælder prisen, så betaler du ikke mange penge, for kvaliteten af en miniovn, som den her da du, køber højeste kvalitet.

[afp id=” 1158″]

Effekt

Den her miniovn, har en effekt der, ligger på omkring 1.800 Watt i alt. Denne effekt bliver dog målt, på når den kører på fuld styrke, hvis du kører på mindre styrke, så bruger den også mindre strøm. Den kan let tilberede, en større portion mad uden problemer, mens den stadig ikke bruger for meget i strøm.

Kapacitet

Du ikke næsten ikke mærke, at du har købt en miniovn, fordi den er udstyret med en høj kapacitet. På grund af en høj kapacitet, kan et par som bor i en lejlighed, uden problemer have kapacitet nok i denne model. Hvor denne miniovn har en kapacitet, der er på hele 45 liter i alt.

Størrelse

Det udvendige mål på denne miniovn, giver en indikation om, hvor meget den fylder på bordet på campingpladsen eller i din lejlighed. Med en dybde der er på 400 millimeter, højde der ligger på 380 millimeter, hvor den også har en bredde der er på 580 millimeter.

Pris

Der sidder et skarpt prisskilt, på en miniovn som ARIETE Bon Cuisine 450 mod, den koster ikke ret mange penge at købe. Du vil være meget tilfreds, efter du har købt en miniovn, som denne miniovn i stærk kvalitet, den kan du købe for 1.499 kr.

Ekstraudstyr

Når du køber den, medfølger der en krummebakke, rottseri, mens der også er lys indvendigt.


Vores liste

Dette er vores vurdering ud af eksterne testere, som vi mener hører til blandt de 5 bedste miniovne fra ARIETE i test, de er vurderet ud fra forskellige kriterier såsom effekt, kapacitet, størrelse, pris, ekstraudstyr og vurderinger fra kunder. Dette er ikke nogen officiel liste, men taget ud fra vores vurdering og anmeldelser taget online. Listen er lavet for at den almene befolkning kan skabe sig et overblik, over de forskellige miniovne fra ARIETE når de skal ud og købe en ny.

Disclaimer

Vi har ved Testoverblikket ikke lavet nogle former for fysiske test af disse miniovne fra ARIETE, de er udelukkende vurderet ud fra eksterne vurderinger givet af forbrugerne, som har lavet anmeldelser på disse forskellige miniovne fra ARIETE. og diverse uafhængige tests foretaget af fx tænk.dk.