Minihakker Test 2023 – De 6 bedste kåret af eksperterne

Vi vil hos testoverblikket.dk forsøge at komme med vores liste over de 6 bedste minihakkere på markedet, når man skal ud og købe en ny minihakker. Er det vigtigt at man finder den som passer bedst til netop det behov du har brug for, som også passer til de forventninger man har før man køber den, derfor har vi lavet en top-6-liste med de bedste bedømte minihakkere. Disse 6 er udvalgt efter anmeldelser fra forbrugerne, motoreffekt, kapacitet, pris, design og ekstraudstyr. Disse test er ikke fysisk foretaget af os, men vurderet fra eksterne testere.


PHILIPS Chopper 450W

Er du på udkig efter en minihakker, som både er billig men også utrolig effektiv, så kan denne model fra Philips være valget for dig. Den er blevet kåret som testvinder hos Tænk.dk og Råd & Rön, den er utrolig brugervenlig så alle kan finde ud af at bruge den, dette gør at den er landet på førstepladsen af vores liste. Den har en kraftig motor, som uden problemer vil kunne hakke alt du tilbyder den, som er realistisk at putte i en minihakker. Den er også udstyret med en god størrelses beholder, der sørger for at du ikke skal hakke over flere gange. Den har en meget lav pris, mens designet er simpelt i udseende og funktionalitet.

Motoreffekt

For at du let kan få hakket dine løg eller nødder, så er det vigtigt at du har en kraftig motoreffekt, som uden problemer kan hakke det du putter i denne minihakker på kort tid. Det har denne minihakker fra Philips selvfølgelig også, den er udstyret med en motor som udover sin høje effekt, har en motor som har et højt omdrejningstal. Den her model fra Philips har en motoreffekt på hele 450 Watt, som kan hakke et helt løg på få sekunder.

Kapacitet

For at du ikke skal hakke madvarer over flere gange, så er denne minihakker udstyret med en god størrelses beholder, så du undgår at bruge maskinen mere end nødvendigt. Det er ikke den største beholder på listen, men heller ikke den laveste overhovedet, den har nemlig en kapacitet på 0,7 liter. Dog bliver det anbefalet at man putter 0,5 liter i, så man kan ryste den under brug, så det hele bliver hakket på præcis samme måde.

Pris

På trods af at den er testvinder hos to forskellige testere, så er den faktisk den anden billigste på vores liste, den har en utrolig lav pris i forhold til hvad man får for pengene. Prisen på PHILIPS Chopper er på kun 224 kr. hvilket ikke burde være noget problem, for nogen som helst at finde råd til at kunne købe.

Design

Alt udover motoren kan puttes i opvaskemaskinen, så du ikke skal bruge unødvendig tid på rengøring, imens den er elegant i design og flot at kigge på.

Ekstraudstyr

Kniven som medfølger er i rustfrit stål, så du ikke skal være bange for at den begynder at ruste efter flere års brug.


Bosch MMR08A1

På en flot andenplads kommer denne super effektive model fra Bosch, det er en model som har fået topscorer hos tænk.dk og Råd & Rön, hvilket har gjort den meget attraktiv blandt forbrugerne. Det er en meget brugervenlige minihakker, som enhver hurtigt kan lære at anvende på få minutter, uden at det skal være indviklet. Den har en fin motoreffekt der let kan klare de fleste opgaver, mens den har en høj kapacitet til store portioner, prisen er også meget lav. Et flot og elegant design, som man let kan have stående fremme.

Motoreffekt

Det er vigtigt at have en fin motoreffekt når du skal hakke grønsager, da en høj motoreffekt giver mange omdrejninger i minuttet, så du let kan hakke hele løg eller andre former for grønsager. Denne model fra Bosch har en motoreffekt på 400 Watt, som gør at den er billig i drift men også god imod miljøet, der med sin kniv der har 2 blade er meget effektiv.

Kapacitet

Som en af de minihakkere der har en af de højeste kapaciteter på vores liste, får du rigeligt med plads til hvad du end skal hakke, det er også muligt at piskefløde med denne minihakker. Den bliver desuden leveret med en piske skive, så du undgår at der sprøjter fløde eller lignede ud over det hele, denne minihakker har en kapacitet på hele 0,8 liter.

Pris

På trods af at du får en minihakker, som kan stort set det hele og har en stor kapacitet, så har Bosch MMR08A1 en utrolig lav pris. Hvis du skal ud og købe denne minihakker, skal du kun ud og betale en lille sum af 200 kr. hvis du selvfølgelig er medlem hos denne forhandler.

Design

Bliver leveret i et flot design, hvor motoren kommer i et hvidt design, dette kan dog godt være en ulempe da pletter hurtigt vil kunne bemærkes. De aftagelige dele kan puttes i opvaskemaskinen, du skal dog ikke putte motoren i, da den ikke kan tåle det men let kan tørres af med en fugtig klud.

Ekstraudstyr

Der medfølger en piske skive, som du kan piske fløde med.


OBH Quick Black 6721

Er en af de mindre modeller på vores liste, den gør sig meget attraktiv blandt dem med et mindre køkken, da den ikke fylder særlig meget i hjemmet. Den er udstyret med en sikkerhedsanordning, der gør at du ikke vil kunne komme i nærheden af kniven imens den rotere, som betyder at dine børn ikke vil kunne komme til skade ved et uheld. Den har en mindre effekt som passer på størrelsen af denne minihakker, den har desuden også en mindre kapacitet, som gør at du ikke kan hakke større portioner ad gangen. Bliver leveret i et stilfuldt og flot design, mens den har en rigtig fin pris.

Motoreffekt

Fordi den er en af de mindre minihakkere, betyder det at den ikke fylder meget i hjemmet, imens den også er let at transportere rundt. Dette betyder også at den har en mindre motoreffekt, dog følges kapacitet og motoreffekt hinanden, da du med en motoreffekt på 120 Watt. Uden problemer vil kunne hakke, løg eller lignede som du har fyldt i denne minihakker, den hakker de fleste madvarer til perfektion hver gang du bruger den.

Kapacitet

Netop fordi det er den mindste på vores liste, så har den også den mindste kapacitet, hvilket betyder at den ikke er så attraktiv blandt familier. De vil nemlig helst have en noget større kapacitet, end hvad denne model kan levere, den har nemlig kun en kapacitet på 0,4 liter. Dette betyder at hvis du bor alene, så er denne minihakker et rigtig godt valg, fordi man sjældent har brug for større kapacitet hvis det kun er til dig.

Pris

På grund af størrelsen på denne minihakker, så er prisen også i den lave ende, fordi du får ikke særlig meget minihakker for pengene. Den har et prisskilt på kun 199 kr. som er en rigtig god pris, som gør den attraktiv blandt studerende eller til campingvognen, eller til ferien hvis du skulle mangle en.

Design

Ligner en mindre version af en foodprocessor, fordi den skal låses fast før du vil kunne bruge denne minihakker, hvis den ikke er sat på korrekt vil du ikke kunne anvende den. De aftagelige dele kan desuden puttes i opvaskemaskinen, så du undgår at bruge tid på at rengøre den efter brug.

Ekstraudstyr

Ankommer med sugekop fødder, så den står fast på bordet samt ledningsoprul.


KENWOOD CH250

Kenwood er en meget anerkendt producent af køkkenudstyr, de er kendt for at deres køkkenudstyr holder i rigtig mange år, på trods af dagligt brug af dem. De har et meget traditionelt design, så man hurtigt kan adskille et produkt fra Kenwood fra de andre producenter, man vil aldrig være i tvivl hvis man støder på en af disse produkter hvis man bare kender lidt til dem. Den har en stærk og meget effektiv motoreffekt, den har en mindre kapacitet til små portioner, imens den har en pris i den høje ende.

Motoreffekt

Har en rigtig fin motoreffekt som uden problemer kan få høje omdrejninger, som let og hurtigt kan hakke et helt løg på meget kort tid, den er udstyret med en motor der har en motoreffekt på 500 Watt. Kenwood er kendt for deres meget holdbare motorer, som kan holde i mange år med dagligt brug, det er muligt at finde minihakkere hos ældre mennesker som har holdt 20+ år. Derfor er der mange der finder denne producent tiltrækkende, fordi man kan købe et produkt som holder utrolig godt.

Kapacitet

På trods af den effektive motor, så har KENWOOD CH250 en mindre kapacitet, som kun gør at denne model fra Kenwood har en kapacitet på 0,5 liter. Som måske godt kan være for lidt plads, hvis man er en større familie, fordi så skal man bruge den over flere gange. Dog hvis du er alene eller er en familie på 2-3 medlemmer, så kan du roligt købe denne minihakker, fordi den uden problemer kan levere varen som du forventer af den.

Pris

På grund af den høje kvalitet, som Kenwood produkter altid bliver leveret i, så er prisen også den højeste på hele vores liste. Det kan godt virke som mange penge, når man skal betale 947 kr. men du får en minihakker, som er i højeste kvalitet og utrolig effektiv.

Design

Bliver leveret i et meget stilrent design, som gør den yndig at kigge på, mens de aftagelige dele kan skilles ad og puttes i opvaskemaskinen. Bunden hvor motoren sidder, kommer i materialer af rustfrit stål, så den er både flot at kigge på men også let at rengøre efter brug.

Ekstraudstyr

Bliver desværre ikke leveret med noget ekstraudstyr, dog er det heller ikke nødvendigt, da den uden problemer kan håndtere stort set alt hvad du tilbyder den.


PHILIPS HR2505/90

På en flot femteplads kommer denne minihakker fra Philips, som har nogle utrolige gode egenskaber, blandt andet til at kunne hakke stort set alle slags madvarer. Den har en utrolig lav vægt, som gør at den er let at håndtere og flytte rundt på, samt kan den hakke dine grønsager ens. Den er udstyret med en teknologi, der gør at dit løg eller lignede bliver hakket med præcis samme størrelse, hver eneste gang som en professionel kok. Den har en rigtig god størrelses motor, imens den har den største kapacitet på hele vores liste, imens prisen er rigtig lav så alle kan have råd til at købe den.

Motoreffekt

Med en motoreffekt som ikke er den højeste, men heller ikke den laveste på vores liste, får du en minihakker som er god imod din pengepung men også miljøet. Den har en teknologi der hedder ChopDrop, som sikrer dig at dine grønsager eller løg er den samme størrelse, hver eneste gang du har behov for at hakke dem. Derfor har den med en motoreffekt på 500 Watt, ikke behov for flere kræfter, som også gør at den er billig i drift.

Kapacitet

Som den minihakker på vores liste, som har den største kapacitet uden nogen kommer i nærheden af den, så får du en minihakker der er let men meget rummelig. PHILIPS HR2505/90 har en kapacitet på 1,1 liter, hvilket placerer den helt i toppen af vores liste, hvad angår kapacitet på en minihakker. Dette gør at den er velegnet til en større familie, som ofte skal hakke større portioner ad gangen, uanset hvad det er.

Pris

På trods af at den har en effektiv motor, samt en utrolig høj kapacitet til de madvarer du vil hakke, så er prisen skruet så langt ned som muligt. Den har en lav pris i forhold til hvad du får, hvis du vælger at købe denne minihakker, som gør den særdeles attraktiv. Den har en pris som ligger på cirka 320 kr. alt efter hvilken forhandler du vælger, du kan se prisen ovenover denne tekst.

Design

Bliver leveret i et enkelt men meget stilrent design, den er utrolig brugervenlig da du kun skal trykke ned på 1 knap, for at bruge denne minihakker. Den har automatisk hastighedsvælger, der afgør hastigheden ud fra, hvor hårdt du trykker ned på knappen til at starte den med. De aftagelige dele selvfølgelig gå i opvaskemaskinen, som gør arbejdet letter når du skal rengøre dem.

Ekstraudstyr

Bliver leveret med værktøj til grov rivning, samt til fin rivning.


WMF Lineo

Det er en meget eksklusiv minihakker, som er produceret i materialer af høj kvalitet, den kan klare alt du byder den. Den kan hakke de fleste madvarer, uden at den møder ret meget modstand, da den har et meget stærkt blad. Den har en fin motoreffekt som skåner miljøet, imens den har en fin kapacitet, prisen ligger i den høje ende af vores liste. Den er meget velegnet til at hakke grønsager til dip, eller til at lave pesto med, da den kan hakke grønsager eller lignede i meget fine stykker.

Motoreffekt

Denne minihakker har en motoreffekt på 500 Watt, som uden tvivl burde være mere end rigeligt, til et normalt hverdagsforbrug. Den er kraftfuld nok til at hakke det meste, imens den stadig er billig i drift, fordi den har et lavt strømforbrug men en høj effekt.

Kapacitet

På trods af at den har en mindre kapacitet, som betyder at hvis du har en større familie, så er det nok nødvendigt at skulle anvende den over flere gange. Dog er en kapacitet på 0,5 liter, nok til en familie på 2-3 personer, eller hvis du bor alene er den kapacitet også mere end nok.

Pris

På grund af at den er blevet produceret i materialer af høj kvalitet, som er utrolige holdbare i mange år, så har denne minihakker også en høj pris. WMF Lineo har et prisskilt på 590 kr. som godt kan lyde som mange penge, men du får en minihakker som kan holde i minimum 10 år, på trods af at du bruger den meget ofte.

Design

Bliver leveret i materialer af rustfrit Cromargan stål, som er et utrolig stærkt materiale, som godt kan tåle at blive tabt uden at du skal være bange for at den går i stykker. De aftagelige dele kan tåle opvaskemaskine, dog er det ligeså let at rengøre den i hånden.

Ekstraudstyr

Selvom den har en høj indkøbspris, så har den ikke noget ekstraudstyr, da den kan det meste uden at den har brug for ekstraudstyr.


Vores liste

Dette er vores vurdering ud af eksterne testere, som vi mener hører til blandt de 6 bedste minihakkere i test, de er vurderet ud fra forskellige kriterier såsom motoreffekt, kapacitet, pris, design, ekstraudstyr og vurderinger fra kunder. Dette er ikke nogen officiel liste, men taget ud fra vores vurdering og anmeldelser taget online. Listen er lavet for at den almene befolkning kan skabe sig et overblik, over de forskellige minihakkere når de skal ud og købe en ny.

Disclaimer

Vi har ved Testoverblikket ikke lavet nogle former for fysiske test af disse minihakkere, de er udelukkende vurderet ud fra eksterne vurderinger givet af forbrugerne, som har lavet anmeldelser på disse forskellige minihakker. og diverse uafhængige tests foretaget af fx tænk.dk.