Mikrosystem Test 2021 – De bedste 5 kåret af eksperterne

Vi vil hos testoverblikket.dk forsøge at komme med vores liste over de 5 bedste mikrosystemer på markedet, når man skal ud og købe et nyt mikrosystem. Er det vigtigt at man finder den som passer bedst til netop det behov du har brug for, som også passer til de forventninger man har før man køber den, derfor har vi lavet en top-5-liste med de bedste bedømte mikrosystemer. Disse 5 er udvalgt efter anmeldelser fra forbrugerne, udgangseffekt, strømforbrug, størrelse, pris og ekstraudstyr. Disse test er ikke fysisk foretaget af os, men vurderet fra eksterne testere.


Philips BTM2560/12

Vil du gerne have kvalitetslyd, men stadig købe det til, en overkommelig pris så, er det her mikrosystem det rigtige valg. Om du vil lytte til en cd, eller du vil høre musik, fra din mobiltelefon af er det muligt. Det er desuden også muligt at, indstille det her mikrosystem, til at tænde på et bestemt tidspunkt, så du kan lytte til din morgenradio hver eneste morgen. Med en høj udgangseffekt kan du, lytte til musik eller podcast, som bliver sendt ud i en meget klar lyd. Det er desuden også, et mikrosystem som har et lavt strømforbrug, så den ikke er særlig dyr i drift. Dette mikrosystem fra Philips, fylder en smule hvor, du skal være sikker på at have plads, til at have det stående. Prisen på dette mikrosystem, er meget attraktivt da, den er ret billig at købe.

[afp id=”847″]

Udgangseffekt

Dette mikrosystem har en udgangseffekt, som er på 70 Watt, hvilket gør at selvom du afspiller højt musik. Vil du stadig kunne høre, det i en meget klar lyd, mens du også kan høre højt musik. En høj udgangseffekt er vigtig, da den afgør om godt et mikrosystem, kan afspille de forskellige former for lyde.

Strømforbrug

Selvom dit mikrosystem kører uafbrudt, døgnets 24 timer året rundt, er det et mikrosystem som er billig i drift. Det er et mikrosystem, som bruger meget lidt strøm, hvilket er en kæmpe fordel. Dog er de fleste mikrosystemer, ikke ret dyre i drift, da de ikke anvender ret meget strøm. Men jo større dit nye mikrosystem er, så kræver det nogle gange, flere penge i strøm og drift.

Størrelse

Højtalerne på dette mikrosystem, er flytbare så du kan skjule, dem meget bedre. Disse højtalere har en størrelse, som er på 14 centimeter i bredden, 18,5 centimeter i dybden og hele 26 centimeter høj. Derudover er hoveddelen 22 centimeter bred, har en højde på 10,4 centimeter og kun 23,1 centimeter dyb.

Pris

Høj kvalitet skal ikke være dyrt, det er det i hvert fald, ikke i det her tilfælde. Dette enormt effektive mikrosystem, har en lav pris som, gør det velegnet til alle forbrugere. Philips BTM2560/12 koster en lav sum, som kun er på 1.527 kr. så du ikke skal spare sammen, i lang tid for at købe dette brugervenlige mikrosystem.

Ekstraudstyr

Med hele 20 forudindstillede kanaler, er det bare et plug and play mikrosystem, mens du også kan lytte til musik fra din mobil eller tablet.


Sony CMT-SBT100

Vil du gerne købe et mikrosystem, som ikke kun afspiller god musik, men også er meget flot. Så frygt ej fordi, her kommer et mikrosystem, fra producenten Sony. Som har et stilrent og elegant design, som pryder dit hjem rigtig meget, det er et mikrosystem som hurtigt, vil skabe meget opmærksomhed. Det har en meget god udgangseffekt, så du får noget for dine penge, mens alt lyd bliver afspillet kanon godt. Derudover har den også, et ultra lavt strømforbrug, så den er meget billig i drift. Du kan her købe, et stort mikrosystem til dit hjem, som har et sindssygt flot design. Et stort og flot mikrosystem, behøver ikke koste en bondegård, hvor det her sæt er et godt eksempel på det. Anmeldelserne på et højkvalitets mikrosystem, som det her er meget gode, da den afspiller klar lyd.

[afp id=”848″]

Udgangseffekt

Det her mikrosystem har, en meget god udgangseffekt, som sender alle lyde meget klart ud. Der er også en bas tilsluttet, så du kan mærke vibrationerne, mens du lytter til en sand med god bas i. Den udgangseffekt som dette mikrosystem, er udstyret med er på, omkring 50 Watt, hvilket giver en kraftig og mulighed for meget høj lyd.

Strømforbrug

Når Sony CMT-SBT100 står i standby funktion, har en et meget lavt strømforbrug, der kun er på 0,5 Watt. Selv når den står og afspiller musik, hele dagen eller radio for den sags skyld, der har den stadig et meget lavt strømforbrug. Strømforbruget under drift er, på sølle 35 Watt, som er et utrolig lavt strømforbrug for et mikrosystem.

Størrelse

Hovedenheden vejer 2,6 kg mens hver højtaler, vejer 2 kg hver for sig, så det i alt vejer hele 6,6 kg. Derudover har hovedenheden en bredde på 29 centimeter, en højde på 10,6 centimeter og en dybde på 22,1 centimeter. Højtalerne er ens i størrelsen, hvorpå de har en højde på 24 centimeter, er 14 centimeter brede og kun 22,1 centimeter dyb.

Pris

1.765 kr. kan godt lyde som mange penge, dog kan du købe, et mikrosystem i meget høj kvalitet. Mens det på samme tid, står knivskarpt i designet, så det passer ind i de fleste hjem. Dette mikrosystem har et prisskilt, som hedder 17.65 kr. hvor dette beløb, er givet meget godt ud fordi, det kan holde i mange år.

Ekstraudstyr

Med NFC funktioner behøver, du ikke tilslutte mikrosystemet, men bare holde din afspiller tæt på mikrosystemet. Så opfanger denne funktion, det hele automatisk og afspiller din musik på mikrosystemet i stedet for.


Philips BTB8000

Det her mikrosystem er det største, blandt disse 5 forskellige mikrosystemer, det er også et af de flotteste. Det er et mikrosystem som, kan afspille en af de bedste lyde, mens det ser meget professionelt ud. Der er mange funktioner, på dette mikrosystem såsom, bluetooth, DAB radio og usb indgang til gemt musik. Med en meget høj udgangseffekt, opnår du en utrolig klar lyd, der bare skal høres i virkeligheden. Selvom det har en høj udgangseffekt, så er strømforbruget stadig, meget lavt under drift. Det er ikke bare et af de bedste, men også et af de største mikrosystemer, på den her liste. Dette gør dog også at, prisen på at købe et mikrosystem, som det her er lidt høj. Går du efter et mikrosystem, som giver dig en lyd der er knivskarp, men også har et stilrent og elegant design, så er det her mikrosystem et du skal købe.

[afp id=”849″]

Udgangseffekt

Dette mikrosystem har en udgangseffekt, som er den største, på den her liste overhovedet. Det er et mikrosystem, som har en meget høj udgangseffekt, så du får en af de bedste lyde. Det her mikrosystem er udstyret, med en udgangseffekt der, er på hele 150 Watt når det er taget i brug. Der er ikke et mikrosystem, som har en højere udgangseffekt, hvilket giver dig en meget høj kvalitet.

Strømforbrug

På trods af at, Philips BTB8000 har en meget høj udgangseffekt, så bruger den faktisk ikke særlig meget strøm. Det er et mikrosystem, som er meget energibesparende, når det kommer til strømforbruget. Strømforbruget under drift er, på kun 35 Watt mens, den under standbyfunktion kun er på 0,5 Watt.

Størrelse

Derudover er det et mikrosystem, som fylder en smule, samt er ret tungt at flytte rundt på. Bare hovedenheden vejer 2,8 kg, mens hver højtaler vejer, 2,9 kg for sig selv. Højtalerne er 26,1 centimeter høje, mens de 24,1 centimeter dybe og kun 17,3 centimeter brede. Hovedenheden er 14,5 centimeter høj, 23 centimeter bred og kun 24 centimeter dyb.

Pris

Den eneste ting som, måske kan føles som en ulempe, kan kun være prisen på Philips BTB8000. Det er nemlig en pris, som er lidt høj, men du vil ikke fortryde dit køb. Især ikke hvis du går, meget op i at musikken skal være klar, men stadig ikke fylde alt for meget. Du får rigtig meget mikrosystem, for dine penge hvis, du køber det her sæt fra Philips.

Ekstraudstyr

Der er en fjernbetjening med, så du kan skifte sang, eller skrue op og ned for lyden. Derudover er der en usb indgang, som understøtter op til 32 gb med plads.


Panasonic SC UX104

Dette mikrosystem er til fyren, som ikke mangler noget, men er en rigtig drengerøv. Det her mikrosystem er et godt valg, hvis du har en søn eller datter, som mangler et musikanlæg. Der kan afspille din musik, til perfektion hver eneste gang, uden at gå ned på kvaliteten, af den musik som bliver afspillet. Det er det mikrosystem, der har den største udgangseffekt, med en kæmpe afstand til den næste. Selvom du spiller højt musik, eller lytter til radio, så er strømforbruget utrolig lavt. Det er et mikrosystem som, har en rigtig fin størrelse, selv når det gælder både hovedenheden og højtalerne. Selvom det kan spille meget højt, samt gør dette i enormt god kvalitet, gør det at prisen er rigtig god.

[afp id=”850″]

Udgangseffekt

En høj udgangseffekt er vigtig, da det er afgørende, hvis du vil have et godt mikrosystem. Hvor Panasonic SC UX104, har en udgangseffekt på svimlende 300 Watt, hvilket er en meget høj udgangseffekt. Der er ikke et mikrosystem, som har en udgangseffekt, der er højere end hvad det her mikrosystem har.

Strømforbrug

Når det her mikrosystem, skal have strøm i brug, behøver det faktisk ikke særlig meget strøm. Det er et mikrosystem, der kun har et strømforbrug, der er på 49 Watt. Det strømforbrug er et meget lavt strømforbrug, når det gælder et mikrosystem. Et lav strømforbrug er at foretrække, da det er god mod miljøet, men også mod din pengepung.

Størrelse

Selvom det ikke er et stort mikrosystem, så har det en stor lyd, hvor det her mikrosystem måler følgende. Højtalerne har en højde på 30,8 centimeter, en bredde på 18,1 centimeter, en dybde på 16,5 centimeter og en vægt på kun 2 kg. Hovedenheden har en højde på 13,2 centimeter, en bredde på 25 centimeter, samt en dybde på 22,7 centimeter og vejer kun 1,7 kg.

Pris

Det her mikrosystem er, i meget høj kvalitet samt, giver dig en meget god lyd. Når man kigger på de funktioner, skulle man tro at, prisen på det her produkt er højt. Et mikrosystem som dette, har en attraktiv pris, som kun ligger på 1.450 kr. Det er en pris, som de fleste kan være, med på når der skal købes et nyt mikrosystem.

Ekstraudstyr

Med så fint et mikrosystem, er der ikke behov, for at være noget ekstraudstyr. Det er dog muligt at, koble din mobil til det her mikrosystem, via bluetooth funktion.


Panasonic SC HC200

Hvis du ikke har noget stort budget, men gerne vil købe, et stilrent design samt et godt mikrosystem. Så er det denne model, som du måske burde, overveje at købe til hjemmet. Det her er et fint og elegant mikrosystem, som er beregnet til at, blive hængt op på væggen. Det er ikke et mikrosystem, som har den største effekt, dog kan den stadig spille højt. Derudover har den et strømforbrug, som er meget lavt i drift, så du sparer penge hvert eneste år. Fordi den hænger på væggen, så fylder den minimalt, mens størrelsen også er rigtig fin. Det her er et billigt mikrosystem, som alle kan få råd til at købe, hvilket de fleste foretrækker når de kun lytter til radio om morgenen.

[afp id=”851″]

Udgangseffekt

Udgangseffekten på det her system, er ikke særligt høj, hvilket heller ikke er nødvendigt, hvis du kun lytter til radio eller cd’er engang i mellem. Dette mikrosystem har en udgangseffekt, som ligger på 20 Watt, hvilket kun gør den egnet, til almindelig hverdagsbrug. Det er derfor ikke, et mikrosystem som burde, anvendes til fester eller lignede.

Strømforbrug

Du risikere ikke at, få en stor strømregning ind ad døren, selv hvis du bruger det her mikrosystem hele tiden. Strømforbruget på det her produkt, er i den meget lave ende, hvilket gør at dette mikrosystem kun har et strømforbrug på 14 Watt. Hvis du går efter, et mikrosystem som koster minimalt, når det kommer til drift, så er det her det rette mikrosystem at købe.

Størrelse

Panasonic SC HC200 er ikke et mikrosystem, som fylder særlig meget, af mere end 1 grund. Grunden til at du ikke behøver at, have noget bordplads er, fordi det kan hænges på væggen. Bredden er på 40 centimeter, højden er på kun 19,7 centimeter, mens bredden også kun er 10,7 centimeter.

Pris

En af de største grunde, til at købe det her mikrosystem, det er med sikkerhed prisen. Det er nemlig et mikrosystem, som ikke koster ret mange penge, så selvom du er studerende, kan du finde råd til at købe det. Panasonic SC HC200, har et prisskilt med, et beløb på 525 kr. som du skal betale for dette mikrosystem.

Ekstraudstyr

Du kan både afspille cd’er, lytte til radiokanaler eller, tilslutte din mobil via bluetooth.


Vores liste

Dette er vores vurdering ud af eksterne testere, som vi mener hører til blandt de 5 mikrosystemer i test, de er vurderet ud fra forskellige kriterier såsom, udgangseffekt, strømforbrug, størrelse, pris, ekstraudstyr og vurderinger fra kunder. Dette er ikke nogen officiel liste, men taget ud fra vores vurdering og anmeldelser taget online. Listen er lavet for at den almene befolkning kan skabe sig et overblik, over de forskellige mikrosystemer når de skal ud og købe en ny.

Disclaimer

Vi har ved Testoverblikket ikke lavet nogle former for fysiske test af disse mikrosystemer, de er udelukkende vurderet ud fra eksterne vurderinger givet af forbrugerne, som har lavet anmeldelser på disse forskellige mikrosystemer og diverse uafhængige tests foretaget af fx tænk.dk.