Mikrofon Til Streaming Test 2021 – De bedste 5 kåret af eksperterne

Vi vil hos testoverblikket.dk forsøge at komme med vores liste over de 5 bedste mikrofoner på markedet, når man skal ud og købe en ny mikrofon. Er det vigtigt at man finder den som passer bedst til netop det behov du har brug for, som også passer til de forventninger man har før man køber den, derfor har vi lavet en top-5-liste med de bedste bedømte mikrofoner. Disse 5 er udvalgt efter anmeldelser fra forbrugerne, forbindelse, pris, størrelse, frekvensrespons og ekstraudstyr. Disse test er ikke fysisk foretaget af os, men vurderet fra eksterne testere.


Audio-Technica AT2020 USB+ Mikrofon

Den her mikrofon er, nok en af de mikrofoner, som der er blevet solgt flest af. Det er en enormt god mikrofon, som mange køber for, ikke bare at live streame, men også bare for at have en god mikrofon. Den har et rygte, som en mikrofon der virker upåklageligt, samt har en meget klar lyd. Mange mikrofoner kræver at, du har en boks ved siden af, fordi den ikke kan kobles direkte i din computer. Selvom det her er en mikrofon, som er rigtig god, så er prisen faktisk ikke ret høj. Det er heller ikke nogen, stor mikrofon at have ved din computer, det er desuden også muligt at, købe en mikrofon arm. Derudover har den en frekvensrespons, som er rigtig god, så din stemme kommer knivskarpt gennem til dine seere eller venner.

[afp id=”729″]

Forbindelse

Du skal ikke købe, en boks at have ved siden, af din computer når, du køber den her mikrofon. Hvilket er en kæmpe fordel, da du kun skal bruge penge, på at købe denne meget gode mikrofon. Den her mikrofon er forbundet, til din computer med, ledning som du putter direkte i din usbport på computeren.

Pris

Det her er en billig mikrofon, som ikke skal koste, dig ret mange penge at købe. Det er ikke bare en billig mikrofon, som kan købes for, kun 999 kr. men den er også meget god. Det er en af de bedste, mikrofoner du kan købe, når det kommer til den her prisklasse.

Størrelse

Når du køber den her mikrofon, så medfølger der nogle ben, så den kan stå på dit bord. Selve mikrofonen har en vægt, der kun ligger på 386 gram, mens den er 16,2 centimeter høj. Dybden er på 5,2 centimeter, mens den er 5,2 centimeter bred også.

Frekvensrespons

For at du kan få, en lyd som er meget klar, samt ikke har noget støj. Så kræver det at, du køber en mikrofon, som har en meget god frekvensrespons. Den skal helst variere, fra meget høj til meget lav, når du kigger på specifikationerne. Audio-Technica AT2020 USB+, har en frekvensrespons som, går fra 20 Hz og op til 20.000 Hz.

Ekstraudstyr

Der medfølger selvfølgelig kabel, samt en holder til mikrofonen, så den står på nogle ben på dit bord.


Kingston HyperX QuadCast Mikrofon

En meget god konkurrent, til den tidligere nævnte mikrofon, fordi den her mikrofon er næsten lige så god. Hvis ikke på helt samme niveau, der er dog bare nogle få faktorer, som spiller ind på det her felt. Kingston er et anerkendt mærke, når man snakker hardware, til computere uanset om, det er det indvendige på din pc. Eller om det tastatur, mus, headset eller mikrofon. Den her mikrofon har, også en forbindelse til din pc, som er kabel så du ikke mister noget styrke. Prisen er rigtig god, faktisk er den meget konkurrencedygtig, til flere af de store producenter. Det er en af de mikrofoner, som er lidt større, når det kommer til målene af den her mikrofon. Den har samme frekvensrespons, som nummer 1 på vores liste, så lyden er meget klar, samt ikke har noget støj.

[afp id=”730″]

Forbindelse

Det er en fordel at, bruge kabel når du, skal bruge sådan en mikrofon her. Det gør at du ikke, mister noget forbindelse, på vejen når din stemme bliver overført. Derfor bruger den her mikrofon, også kabel når du skal, koble den til din computer.

Pris

Kingston HyperX QuadCast, er en meget god mikrofon, som varmt kan anbefales. Den har fået meget god anmeldelse, både for dens funktionalitet, samt dens meget stærke pris, den koster faktisk kun 1.048 kr. Som ikke er mange penge, når man kan have den i flere år, hvis man behandler den pænt og ikke taber den på gulvet, det er der jo kun få ting som kan holde til.

Størrelse

Det her er en mikrofon, som er lidt større end de andre, fordi den fod som den står på. Vægten er på 254 gram, mens den er 24,9 centimeter høj, dybden er på 12,8 centimeter og så er den 10,1 centimeter bred. Derfor skal du sikre, dig selv at du, har plads til at have den stående på bordet.

Frekvensrespons

Det er som sagt vigtigt at, du kigger på hvilken frekvensrespons, den mikrofon du køber har. Den her minder enormt meget, om førstepladsen på vores liste, da den går fra 20 Hz og helt op til 20.000 Hz. Hvilket giver din stemme, en klar og skarp lyd, uden der kommer støj på linjen når du snakker. Det er nemlig vigtigt, hvis du er livestreamer eller lignede, for at beholde dine seere.

Ekstraudstyr

En meget smart funktion, det er at der er LED-lys, integreret i mikrofonen når den er tændt. Det giver det ekstra krydderi, samt et ekstra flot udseende, mens der også følger en fod med.


Trust Gaming GXT 232 Mantis Mikrofon

Det her er en mikrofon, som er egnet til den person, som ikke har noget stort budget. Det er en meget billig mikrofon, som også fungerer rigtig godt, på trods af at den er billig. Selvfølgelig hænger pris og kvalitet, meget ofte sammen ved mikrofoner, men den her model har overrasket eksperterne rigtig meget. Den er forbundet via kabel, hvilket mange foretrækker, da det næsten bare er plug and play. Det her er klart, den mikrofon som er den billigste, blandt disse 5 forskellige mikrofoner. Selve mikrofonen fylder ikke meget, men der følger en del ekstraudstyr med, når du køber det her produkt, derfor fylder det en smule til sammen. Den har ikke den største frekvensrespons, når man snakker en mikrofon, men det er også på grund af den lave pris.

[afp id=”731″]

Forbindelse

Denne mikrofon er selvfølgelig forbundet, med et kabel til din computer, der er dog forskel på hvilket forbindelse. Dette produkt er fx forbundet, med et usb stik så, du let kan tilslutte den din computer. Det gør at du, med intet problem kan, stikke den i din computer og anvende mikrofonen.

Pris

Nu kommer den største fordel, når vi snakker den her mikrofon, Trust Gaming GXT 232 Mantis. Det er nemlig prinsen på den, det er den mikrofon, som er den billigste overhovedet. Den har en meget lav pris, som faktisk kun er, på omkring 188 kr. for hele produktet.

Størrelse

Den her mikrofon er, en meget let mikrofon, som ikke vejer ret meget. Den har kun en vægt, som er på 120 gram, mens den har en højde på 15 centimeter. Mens den har en dybde, som er på 3,5 centimeter, samt en bredde på kun 5 centimeter. Det betyder at du, kan købe en mikrofon, som er billig men heller ikke fylder ret meget.

Frekvensrespons

Fordi prisen er lav, så har den også, en frekvensrespons som er lavere. Dette giver i sidste ende, en lidt dårligere lydkvalitet, når du snakker i din mikrofon. Denne frekvensrespons ligger på, den laveste frekvensrespons på 50 Hz, mens den største frekvensrespons kun er på 16.000 Hz.

Ekstraudstyr

Ofte når du skal købe, en mikrofon så skal, du købe andet udstyr med i handlen. Hvor det kan være popfilter, stativ eller lignede, dette skal du dog ikke her. Der følger det hele med, når du køber det her produkt, for en utrolig lav pris.


Razer Seirēn X Mikrofon

Vil du have høj kvalitet, som ikke ødelægger dit budget, når du skal købe en ny mikrofon. Så er denne mikrofon, muligvis et ekstra kig værd, i sidste ende med et mindre budget. Den er udstyret med, en teknologi som er avanceret, så du ikke går ned på kvaliteten af lyden. Den er forbundet med kabel, som ikke skal i en lydboks, for at virke først. Prisen er rigtig lav, så de fleste kan være med, på banen når den skal købes. Det er en rigtig god mikrofon, når det kommer til størrelsen, hvilket er en meget gennemsnitlig størrelse. Frekvensresponsen er ligesom, de 2 første på den her liste, hvilket gør at lyden er meget klar. Eksperterne har rost denne mikrofon, da den er let at anvende, samt fordi den ikke kræver ret meget.

[afp id=”732″]

Forbindelse

Den er forbundet til din computer, med kabel som skal sættes til din computer, men det fornemme er at det er usb stik. Dette usb stik skal, du bare putte i en usbport på din computer, så ændre indstillingerne, til hvilken mikrofon som din computer skal anvende.

Pris

Selvom Razer er et kendt mærke, så er det faktisk, ikke altid et dyrt mærke. Det er den her mikrofon, et tydeligt bevis for, den koster nemlig ikke ret mange penge. Hvis du gerne, vil købe en model som, Razer Seirēn X så koster den kun et lille beløb, der kun ligger på 701 kr.

Størrelse

Dette er ikke en mikrofon, som er meget stor, derfor kan du let have den på dit bord. Højde på Razer Seirēn X, er på cirka 21,3 centimeter, mens den har en længde på 10,4 centimeter, derudover er den kun 19,6 centimeter bred og vejer sølle 379 gram.

Frekvensrespons

Frekvensresponsen er rigtig god, så du ikke går ned, på den høje kvalitet, når du anvender den. Den højeste frekvensrespons er på hele 20.000 Hz, mens den laveste frekvensrespons kun er på 20 Hz. Hvis du ikke kender til dette, så betyder det at, du får en mikrofon i høj kvalitet.

Ekstraudstyr

For at du hurtigt kan slukke lyden, så er der en knap på mikrofonen, du kan trykke på så er den slukket.


Røde NT1-A Mikrofon

Det her er en mikrofon, som bliver brugt til alverdens ting, når der er behov for en mikrofon. Om det er til tv, live streaming eller bare almindeligt brug, så er den her mikrofon det helt rigtige valg for dig. Det er mikrofon som, bliver anvendt af rigtig mange, verden over af forbrugerne. Du skal sørge for at, købe en mixer ved siden af, fordi det er den eneste måde du får forbindelse. Prisen er lidt høj, men grunden til dette, er fordi du får enormt meget med i handlen. Det er en fin og flot mikrofon, som ikke fylder meget, derudover skal der også købes en mikrofonarm med. Frekvensresponsen er meget god, men fordi der skal bruges mixer, så bliver lyder meget bedre end ved usb stik.

[afp id=”733″]

Forbindelse

Som der allerede er, blevet nævnt ovenover så, skal der købes en mixer. Denne mixer skal købes, fordi ellers kan du ikke tilslutte, den til din computer. Derfor er det meget vigtigt at, du sørger for at have købt en mixer, de kan købes nye eller brugte. Det betyder selvfølgelig også at, den her mikrofon er forbundet, til din computer via kabel.

Pris

Røde NT1-A er en mikrofon, som er i enormt høj kvalitet, men det er stadig en billig mikrofon. Den har en meget lav pris, som stort set alle, vil kunne spare sammen til. Dette er en mikrofon, som har en lav pris, der kun ligger på 1.214 kr. Dit barn vil blive ellevild, hvis du køber denne mikrofon, i gave til ham eller hende.

Størrelse

Det er vigtigt at, du køber en mikrofonarm, hvis du køber det her produkt. Derfor fylder den ikke, særlig meget netop fordi, den skal monteres på en mikrofonarm. Selve mikrofonen vejer 326 gram, mens den kun er 19 centimeter lang og har en diameter på 5 centimeter.

Frekvensrespons

Det står længere oppe at, du skal købe en mixer, hvis du køber den her mikrofon. Fordi det kræver at, du skal have den tilsluttet gennem, en mixer giver det dig en meget god lyd. Frekvensresponsen er meget klar, den laveste frekvensrespons er på 20 Hz, mens den højeste er 20.000 Hz. Dog på grund af mixeren, gør det lyder bedre, da du kan indstille den mere.

Ekstraudstyr

Med i købet følger, der et popfilter med, mens der også er shockmount, som gør stødene i bordet meget lavere.


Vores liste

Dette er vores vurdering ud af eksterne testere, som vi mener hører til blandt de 5 bedste mikrofoner i test, de er vurderet ud fra forskellige kriterier såsom forbindelse, pris, størrelse, frekvensrespons, ekstraudstyr og vurderinger fra kunder. Dette er ikke nogen officiel liste, men taget ud fra vores vurdering og anmeldelser taget online. Listen er lavet for at den almene befolkning kan skabe sig et overblik, over de forskellige mikrofoner når de skal ud og købe en ny.

Disclaimer

Vi har ved Testoverblikket ikke lavet nogle former for fysiske test af disse mikrofoner, de er udelukkende vurderet ud fra eksterne vurderinger givet af forbrugerne, som har lavet anmeldelser på disse forskellige mikrofoner og diverse uafhængige tests foretaget af fx tænk.dk.