Makulator Fra HSM Test 2023 – De bedste 5 kåret af eksperterne

Vi vil hos testoverblikket.dk forsøge at komme med vores liste over de 5 bedste makulatorer fra HSM på markedet, når man skal ud at købe en ny makulator fra HSM, er det vigtigt at man finder den som passer bedst til netop det behov du har brug for, som også passer til de forventninger man har før man køber dem, derfor har vi lavet en top-5-liste med de bedste bedømte makulatorer fra HSM. Disse 5 er udvalgt efter anmeldelser fra forbrugerne, kapacitet, størrelse, pris og ekstraudstyr. Disse test er ikke fysisk foretaget af os, men vurderet fra eksterne testere.


HSM shredstar X6pro

Hvis du har dokumenter, som andre ikke må læse, efter du selv har læst dem. Så skal man bare eje, en makulator til at skære disse dokumenter i stykker, så hemmelighederne forbliver hemmelige. Hvor denne model måske, er en af de bedste, som er placeret på den her liste. Hvor den er super effektiv, næsten uanset hvad du end fodrer den med, så kan den klare det. Den har en rigtig høj kapacitet, så du ikke behøver at, tømme den hver eneste gang du har makuleret noget papir eller andre dokumenter. Den fylder ikke særlig meget, hvilket betyder at størrelsen gør at, den kan stå de fleste steder uden at man går ind i den hele tiden. Derudover er prisen ikke, særlig høj så den bliver for dyr, det er nemlig en rigtig billig makulator til en skarp pris.

Kapacitet

De ark denne makulator, den kan skære i stykker, det papir med målene som hedder 2 x 15 millimeter. Derudover har indgangen, hvor du putter dine dokumenter ind, en størrelse eller rettere bredde, der er på 220 millimeter. Det er en makulator, der kan bruges i en hverdag, eller på et kontor.

Størrelse

Det er ikke den største makulator, når det kommer til størrelsen, hvilket betyder at den fylder mindre. Men også betyder at, kapaciteten er en smule mindre, den er nemlig på 20 liter i kapacitet. HSM shredstar X6pro vejer 6 kg, mens den er 44,5 centimeter høj, 34,5 centimeter bred og har en dybde på 24,5 centimeter.

Pris

Det skal selvfølgelig ikke, være alt for dyrt at, købe en makulator som er i høj kvalitet. Hvilket denne model viser rigtig godt, da den har en lav pris, mens den stadig er super effektiv. For at kunne købe, en makulator som den her, så skal du betale en pris på 1.265 kr.

Ekstraudstyr

Det er muligt at, makulere alt fra cd’er, kreditkort, hæftestifter til almindeligt papir og dvd film.


HSM SECURIO C14

Arbejder du på et kontor, eller i et større firma, hvor der kommer mange dokumenter ind hver dag. Faktisk er det dokumenter, som kan være private, uanset om det er til privatforbrug eller arbejdsmæssigt. Så kan den her makulator, uden problemer løse det her problem for dig, den skærer nemlig disse dokumenter i meget små stykker på meget kort tid. Kapaciteten er rigtig god, så du ikke skal tømme den hver dag, hvilket betyder at du ikke skal bruge meget tid på dette. Den skærer alt du byder den, ned i meget små stykker, så det nærmest er helt umuligt at, sætte dem sammen igen fra posen. Prisen er ikke ret høj, så du ikke skal betale, en kæmpe stor sum for at sikre dig selv, for at dine oplysninger ikke bliver lækket. Den stopper automatisk når, den ikke registrer at, der bliver puttet mere papir i den.

Kapacitet

Den har en rigtig høj kapacitet, der faktisk er på 20 liter, hvilket er den mængde det må fylde. Når papirer er blevet makuleret, det kan let tage flere dage at, skulle fylde hele makulatoren så den skal tømmes igen. Det er vigtigt at, du køber en makulator, som har en rigtig god kapacitet.

Størrelse

Den fylder meget lidt, når den skal stå på gulvet, derudover er den let at flytte rundt på. Fordi den vejer ikke ret meget, når den selvfølgelig er tom, dog vejer 20 liter papirstrimmel ikke særlig meget. Derudover er den 40,5 centimeter høj, mens dybden er 25,8 centimeter og så er HSM SECURIO C14 36,6 centimeter bred.

Pris

Med en super skarp pris, skal du kun betale, et mindre beløb for en maskine der kan holde i mange år. Derudover har den et mindre strømforbrug, da effekten kun er på 300 Watt under brug. Hvis du vil købe en makulator, der er i høj kvalitet, så behøver du kun at betale 1.535 kr.

Ekstraudstyr

Kreditkort skal helst makuleres, så informationerne forbliver private, det kan den her maskine meget let gøre for dig.


HSM SECURIO AF300

Hvis forbruget af en makulator, det er meget stor så er, det meget vigtigt du kigger på kapaciteten. En makulator er et, meget vigtig stykke værktøj at, have både i hjemmet men også på kontoret. Det sikrer nemlig privatlivet, hvis det står på papir, fordi den makulerer nemlig disse stykker papir. Til nærmest umulig sammensætning igen, så hvad er der fortrolig forbliver fortroligt, hvilket enormt mange mennesker rigtig gerne vil have. Kapaciteten på denne maskine, det er en kæmpe stor kapacitet, som gør tømningstiden meget stor. Du vil ikke særlig ofte, skulle tømme den, fordi der er plads til rigtig meget. Det betyder dog også at, størrelsen på den her makulator, den er meget stor. Det er ikke en man bare, tager under armen og går med, fordi den er faktisk ret tung. Prisen er dog også, i den høje ende, så prisen kan godt virke ret høj. Men du køber et produkt, der er i super god kvalitet, som også er meget effektiv at bruge.

Kapacitet

Det er bare så vigtig en funktion at, du køber en makulator, der har en rigtig stor kapacitet. Når det kommer til kapaciteten, så er denne model, udstyret med en rigtig stor kapacitet. Det betyder at, du måske kun behøver at tømme den, en gang hver anden uge, fordi den har en kapacitet på 34 liter.

Størrelse

Det er en stor makulator, der fylder ret meget når du har den stående, det skal dog ikke lade dig skubbe væk. Når den står på dit gulv, så har den en vægt på 20,6 kilo, som gør den rigtig stabil. Derudover er højde på 83,7 centimeter, bredden er 39,5 centimeter og så er dybden 43,5 centimeter.

Pris

Prisen er i den høje ende, men det er et produkt som er pengene værd, så engangsbeløbet kan godt virke høj. Det er muligt for HSM SECURIO AF300 at, tage op til 14 ark på samme tid. Dog er prisen på 5.552 kr. en smule høj men du vil, blive utrolig glad for dit køb.

Ekstraudstyr

Der automatisk start så snart, du sætter papir i nærheden af en sensor, mens den også slukker automatisk når der ikke er mere at makulere.


HSM SECURIO AF500

Hvis du vil have en stor makulator, så skal du bestemt, tage et ekstra kig på lige netop den her model. Det er en af de bedste makulatorer, der overhovedet er på den her liste, fordi den er super effektiv under brug. Den kan tage op til mellem 14 og 16 ark, på samme tid du begynder at, putte papir i den her makulator. Den bruger desuden heller ikke, særlig meget strøm da, den kun har en forbrugseffekt på 500 Watt. En kæmpe stor kapacitet, betyder at der er plads til, en meget stor kæmpe makuleret papir i den her maskine. Der er let plads, til mange hundrede ark papir i den her makulator, hvilket i sig selv betyder at den har en enorm kapacitet. Den meget høje kapacitet, betyder dog også at, størrelsen er rigtig stor. Så det ikke bare, er en makulator som, man gemmer ad vejen under bordet. Når det gælder prisen, på den her makulator så er den ret dyr, men det vil være en makulator, der er dine penge værd at købe.

Kapacitet

Du finder ikke en makulator, blandt de her 5 forskellige, fra den samme producent HSM. Der har en større kapacitet, end lige netop den her model, den har en kæmpe stor kapacitet. Hvor du vil have kapaciteten til at, have op til 82 liter i den, før du skal til at tømme den igen.

Størrelse

Det er en stor og fyldig makulator, der fylder rimelig meget på gulvet, derfor skal du sikre dig at pladsen er til det. Ellers vil der hurtigt, opstå problemer da den fylder meget. Den har en bredde på 49,7 centimeter, dybde på 49,1 centimeter, højde på 100,2 centimeter og så vejer den hele 27 kg.

Pris

Den høje kapacitet og den store størrelse, betyder også at prisen er ret høj, men stadig ikke en pris som gør at den koster en bondegård. HSM SECURIO AF500 har nogle gode funktion, der betyder at den er meget kraftig, men også er utrolig effektiv at bruge. Dog har den en pris, der ligger på 8.447 kr. så den måske koster en smule.

Ekstraudstyr

Med en automatisk føder, så begynder den selv at, makulere efterhånden så du ikke skal holde øje hele tiden.


HSM shredstar X5

Den sidste makulator på den her liste, det er en makulator, som nok er mere beregnet til hjemme brug. Der er nemlig mange faktorer, som spiller ind alt efter, hvilket funktioner din makulator den har. Derudover hvilke behov, du har for en makulator før du køber den. Denne model har fået, rigtig gode anmeldelser af, forbrugerne men også af eksperterne, der har testet den under meget specifikke krav. Den har en fin kapacitet, men dog ikke den største, men mere end rigeligt hvad den almindelige borger har behov for. Det er en mindre makulator, som sagtens kan stå på dit bord, hvis du ikke vil have at, den skal stå på gulvet. Prisen er meget lav, så du kun skal betale, et mindre beløb for at købe denne makulator. Der desuden er meget effektiv, hvor den er bygget i gode materialer, der kan holde i meget lang tid.

Kapacitet

Den har muligvis ikke, men det er stadig en god kapacitet, hvor du stadig ikke behøver at tømme den hver dag. Når du skal tømme den, så anbefales det at, du putter en pose i den. Fordi så er det en del lettere at, tømme den hver gang, endda på trods af en kapacitet på 18 liter.

Størrelse

Det er ikke den største makulator, du kan købe hvilket, både er en fordel men også en ulempe. En mindre størrelse betyder, selvfølgelig at den har en mindre kapacitet, men ikke noget af betydning. Hvis du ikke vil købe, en makulator som fylder det hele, så er HSM shredstar X5 et super fantastisk valg at købe.

Pris

Det er en meget billig makulator, som de fleste let burde, kunne finde råd til at kunne købe. Prisen er nemlig skruet, helt i bund så du ikke, vil få følelsen af at have betalt alt for meget. Den her makulator med en høj kvalitet, vil kun skulle koste dig, et beløb på 548 kr.

Ekstraudstyr

Selvom den er lille, så kan den stadig makulere, cd’er, kreditkort, clips, papir og almindelige dvd film.


Vores liste

Dette er vores vurdering ud af eksterne testere, som vi mener hører til blandt de 5 makulatorer fra HSM i test, de er vurderet ud fra forskellige kriterier såsom kapacitet, størrelse, pris, ekstraudstyr og vurderinger fra kunder. Dette er ikke nogen officiel liste, men taget ud fra vores vurdering og anmeldelser taget online. Listen er lavet for at den almene befolkning kan skabe sig et overblik, over de forskellige makulatorer fra HSM når de skal ud at købe en ny.

Disclaimer

Vi har ved Testoverblikket ikke lavet nogle former for fysiske test af makulatorer fra HSM, de er udelukkende vurderet ud fra eksterne vurderinger givet af forbrugerne, som har lavet anmeldelser på disse forskellige makulatorer fra HSM og diverse uafhængige tests foretaget af fx tænk.dk.