M.2 SSD Harddisk Test 2024 – De bedste 5 kåret af eksperterne

Vi vil hos testoverblikket.dk forsøge at komme med vores liste over de 5 bedste M.2 harddiske markedet, når man skal ud at købe en ny M.2 harddisk. Er det vigtigt at man finder den som passer bedst til netop det behov du har brug for, som også passer til de forventninger man har før man køber dem, derfor har vi lavet en top-5-liste med de bedste bedømte M.2 harddiske. Disse 5 er udvalgt efter anmeldelser fra forbrugerne, kapacitet, hastighed, pris og ekstraudstyr. Disse test er ikke fysisk foretaget af os, men vurderet fra eksterne testere.


Samsung 970 EVO SSD M.2 2280

Har du en lidt ældre computer, men gerne vil opgradere den, uden at skulle lave for meget ved den. Så er er en M.2 harddisk, en mulighed der gør det hele lettere, når du skal opgradere din gamle pc. Fordi en nyere harddisk som den her, det er en af de hurtigste harddiske, som kan købes af en helt almindelig person på det danske marked. Kapaciteten er rigtig høj, så du ikke kun behøver at, have dit styresystem eller lignede på den, men faktisk også have en del spil opbevaret. Hastigheden er meget vigtig, for jo hurtigere en hastighed, jo bedre bliver din computer efter opgraderingen, hvor hastigheden på lige netop den her model er super høj. Selv på trods af at, hastigheden er meget høj, samt en rigtig god kapacitet, så er det faktisk en ret billig opgradering at lave.

Kapacitet

Med en høj kapacitet, så kan du udnytte din harddisk noget mere, ved at have større filer på den. Så loader din computer hurtigere, mens spil eller lignede også, loader en del hurtigere ved at være på en M.2 harddisk. Hvor en model som den her, den har en kapacitet, der er på 1 TB som er rigtig godt.

Hastighed

Hastigheden er bare bedre, jo nyere en M.2 harddisk du har, så har den ofte også en del højere hastighed. Både når den skal læse data, eller skal skrive data, så er hastigheden rigtig høj. Ved læsning er hastigheden på 3.400 MBps, mens den ved skrivning har en hastighed, som er på 2.500 MBps.

Pris

Når det kommer til prisen, så er det en billig M.2 harddisk, hvor du får rigtig meget power for dine penge. Samsung 970 EVO SSD M.2 2280, har en pris som er på, omkring 1.099 kr. hvor den selvfølgelig godt, kan svinge lidt i pris nogle gange alt efter hvor du køber den.

Ekstraudstyr

Den har et super lavt strømforbrug, hvor den under brug kun, bruger sølle 6 Watt på sit højeste strømforbrug.


Samsung 980 PRO SSD PCIe 4.0

Hvis du vil have, en af de bedste M.2 harddiske, der er på markedet så er den her model, bestemt en M.2 harddisk du skal tage et ekstra godt kig på. Det er en super stærk harddisk, hvor du fået en lynhurtig en af slagsen, mens den også kan findes til en fornuftig pris. En lille harddisk som den her, den vejer kun 9 gram, så den er meget let at løfte på, mens den også er let at installere. Den har en meget god kapacitet, hvor det giver dig mange muligheder, når du skal anvende en harddisk til det yderste. Hastigheden er en af de højeste, så du ikke vil opleve problemer, med at din nye harddisk vil være langsom, når den skal loade selv større filer. Prisen kan måske godt, virke en lille bitte smule høj, men det er helt bestemt en M.2 harddisk der er alle pengene værd at købe.

Kapacitet

Alt efter hvor store spil du spiller, så kan en M.2 harddisk ofte være nok, selvfølgelig hvis du vælger en stor nok kapacitet. Hvis du har mange spil eller lignede, så skal du nok have en ekstra harddisk, ved siden af din M.2 harddisk. Dog har den her harddisk, en kapacitet som er på 1 TB, hvilket er mere end rigeligt til den almindelige bruger.

Hastighed

Hastigheden er en høj prioritet, fordi der er ikke noget værre, end en langsom computer. Det vil du ikke opleve, med en M.2 harddisk som den her, den er sindssyg hurtig under drift. Samsung 980 PRO SSD PCIe 4.0, har en læsehastighed på 7.000 MBps, mens skrivehastigheden den er på 5.000 MBps, det er hurtigere end nogen anden model på den her liste.

Pris

Selv med en meget høj hastighed, hvor den loader ting på super kort tid, så er det faktisk ikke den dyreste harddisk at købe. Der er nemlig en rigtig skarp pris, på lige netop den her eftertragtet model, hvor du ikke behøver betale en bondegård for at købe den. Det er en M.2 harddisk, der blot koster en pris på 1.798 kr.

Ekstraudstyr

Du skal forvente meget lille chance, for at der sker fejl med den, hvor den forventede tid mellem fejl er på 1.500.000 timer.


Samsung 970 EVO Plus

En normal harddisk som, man kan finde i de ældre computere, de fylder ret meget når de skal sidde i kabinettet. Det vil en M.2 harddisk, på ingen måde gøre, det er lidt utroligt at, man kan få så meget plads på så lille et produkt. Hvor længden er på 80 millimeter, mens den er 22 millimeter bred, 2,38 millimeter høj og så vejer den faktisk kun 8 gram. Kapaciteten er høj for et lille produkt, faktisk har den en kapacitet, som gør at den er meget attraktiv blandt de mange forskellige brugere af en computer. Når man kigger på hastigheden, skal man vide hvad ens nuværende harddisk, den har mulighed for at læse og skrive. Vil du have en lidt billigere løsning, på en super effektiv opgradering af din computer, så skal du bestemt vælge en M.2 harddisk da det er et produkt, som gør underværker for din computer.

Kapacitet

Som alle de andre modeller, du vil kunne finde, på den her liste over disse 5 forskellige M.2 harddiske. Så har den en kapacitet, der minder om de andre, så du ikke kommer til at mangle plads på din harddisk. Denne kraftfulde harddisk har, en kapacitet som er på 1 TB, det er nok til flere forskellige spil, men også nogle film hvis det er nødvendigt.

Hastighed

Du vil mærke betydelig forskel, fra hvis du køber en almindelig SSD harddisk, til en M.2 harddisk som den her. Det er en verden til forskel, når det kommer til hastigheden, hvor en harddisk som Samsung 970 EVO Plus er lynhurtig under drift. Skrivehastigheden er på 3.300 MBps, mens den kan læse med 3.50 MBps, hvilket er en meget høj hastighed.

Pris

Det behøver ikke koste, en formue når du vil købe, en harddisk ligesom Samsung 970 EVO Plus. Du køber et produkt, der kan holde til enormt mange timers brug, uden at den miste det mindste styrke. Alt dette kan du købe, for en pris som er på 1.419 kr. som faktisk er en billig pris, når man kigger på hvad du får for dine penge.

Ekstraudstyr

Der følger selvfølgelig udstyr med, når den skal monteres, dog skal du selv sørge for en skruetrækker.


Samsung 970 PRO

Hvis du skal ud at købe, en M.2 harddisk skal du, som noget af det første sikre dig selv. Du skal sørge for at, dit bundkort faktisk har mulighed, for at tilslutte lige netop den her type harddisk. Det er nemlig ikke alle bundkort, som har mulighed for at kunne det, næsten alle nyere bundkort har dog muligheden, for at kunne sætte en M.2 harddisk i så du får en hurtig computer. Kapaciteten giver dig store muligheder, for at vælge præcis hvilke filer, du gerne vil have på din computer uanset om det er film, eller enormt mange billeder. Hastigheden er hurtig så, du burde vælge at, dit styresystem skal være på din M.2 harddisk, så den loader op på få sekunder fra du trykker på knappen. Det er en af de lidt dyre M.2 harddisk, men du vil på ingen måde, fortryde det hvis du køber en model som den her.

Kapacitet

Det vil gavne sig selv super meget, hvis du kun vælger at, opbevare de filer du ofte bruger. På den M.2 harddisk, du vælger at købe, fordi hvis du vælger andre filer, du ikke bruger så er det bare spild af plads. Der er dog plads, til ret meget på den her M.2 harddisk, da den har en kapacitet på 1 TB.

Hastighed

Hvis du vælger at, sætte dit styresystem på din nye M.2 harddisk, så skal du formatere din pc til ny. Det betyder at, du sletter næsten alt gammelt data, derfor skal du tage en sikkerhedskopiering af de filer du gerne vil gemme. Hastigheden er meget høj, hvor den har en læsehastighed på 3.500 MBps, samt en skrivehastighed der er på 2.700 MBps.

Pris

Det kan godt virke, som et meget højt beløb, du skal betale når du vælger en M.2 harddisk som den her. Samsung 970 PRO er dog også, en af de M.2 harddiske, med den største pris blandt disse 5 forskellige. Men du vil købe et produkt, der er meget solidt, fra en kæmpe producent, hvor du vil kunne købe den for 2.528 kr.

Ekstraudstyr

Der følger ikke ekstraudstyr med, hvilket der meget sjældent gør, når du køber en M.2 harddisk, da der ikke er brug for nogle kabler eller noget, kun en enkelt skrue for at spænde den på plads.


Kingston A2000

Den sidste super gode M.2 harddisk, vi har valgt at putte på vores liste, det er en meget kraftig og effektiv en af slagsen. Størrelsen er også rigtig god, da den kun er 80 millimeter lang, 22 millimeter bred, 3,5 millimeter høj og så vejer den 6,6 gram. Det er et super lille produkt, der fylder meget lidt, men så indeholder enormt mange kræfter under brug. Den har selvfølgelig en høj kapacitet, så du ikke kommer til at, mangle plads når du vælger denne slags M.2 harddisk. Det er måske en af de langsommere M.2 harddiske, der er på den her liste, men det betyder ikke at den er meget langsom, fordi den har stadig en høj hastighed. Hvis du vil købe, et billig model af en M.2 harddisk, så er det den her du skal købe. Den har en super lav pris, hvor du betaler et meget lille beløb, for en super fantastisk harddisk.

Kapacitet

Det er en god M.2 harddisk, hvor du får en meget fin kapacitet, som er ligesom alle de forrige modeller. Faktisk er kapaciteten præcis, ligesom alle de andre modeller, der er blevet nævnt på den her liste over, disse 5 forskellige M.2 harddiske. Den har nemlig en kapacitet, der er på 1 Tb, hvilket er den plads du har mulighed for at fylde din harddisk med.

Hastighed

Det er ikke den største hastighed, men stadig en meget god hastighed, som betyder at den er hurtig. Jo hurtigere din M.2 harddisk den er, jo hurtigere kan den aflæse data, samt afskrive data over på din anden harddisk. Når den skal læse data, så er hastigheden 2.200 MBps, mens den er 2.000 MBps når den skal skrive data.

Pris

Det er en super billig løsning, hvis dit problem er at, din computer starter langsomt op. Eller hvis dine spil loader meget langsomt, så kan en M.2 harddisk være præcis din løsning. Hvor du vil kunne, købe denne effektive M.2 harddisk, for en pris på kun 869 kr.

Ekstraudstyr

Som en ekstrafunktion, vil du kunne bruge, den her M.2 harddisk i op til 2.000.000 timer før der er en chance for en fejl.


Vores liste

Dette er vores vurdering ud af eksterne testere, som vi mener hører til blandt de 5 bedste M.2 harddiske i test, de er vurderet ud fra forskellige kriterier såsom kapacitet, hastighed, pris, ekstraudstyr og vurderinger fra kunder. Dette er ikke nogen officiel liste, men taget ud fra vores vurdering og anmeldelser taget online. Listen er lavet for at den almene befolkning kan skabe sig et overblik, over de forskellige M.2 harddiske når de skal ud at købe en ny.

Disclaimer

Vi har ved Testoverblikket ikke lavet nogle former for fysiske test af M.2 harddiske, de er udelukkende vurderet ud fra eksterne vurderinger givet af forbrugerne, som har lavet anmeldelser på disse forskellige M.2 harddiske og diverse uafhængige tests foretaget af fx tænk.dk.