Luftkøler Test 2023 – De bedste 5 kåret af eksperterne

Vi vil hos testoverblikket.dk forsøge at komme med vores liste over de 5 bedste luftkølere markedet, når man skal ud at købe en ny luftkølere. Er det vigtigt at man finder den som passer bedst til netop det behov du har brug for, som også passer til de forventninger man har før man køber den, derfor har vi lavet en top-5-liste med de bedste bedømte luftkølere. Disse 5 er udvalgt efter anmeldelser fra forbrugerne, effekt, størrelse, pris og ekstraudstyr. Disse test er ikke fysisk foretaget af os, men vurderet fra eksterne testere.


EVAPOLAR evaCHILL White

Det her er den første og eneste model, som er på den her liste, hvor den kan stå på dit bord uden problemer. Den her model hjælper, ikke kun med at holde temperaturen nede, men også med at fjerne bakterier og støvpartikler i luften. Det giver et rigtig godt indeklima, både for dig men også, for dine børn hvis den står på deres værelse. Når det kommer til strømforbruget, for hver time den bliver brugt, så er det et utroligt lavt strømforbrug målt i Watt. Fordi den kan stå på dit bord, betyder det selvfølgelig også at, det ikke er nogen stor luftkøler som er en kæmpe fordel. På grund af den mindre størrelse, så er prisen også skruet helt i bund, så den er billig at købe, men også billig i drift.

Effekt

Det er en luftkøler der er, beregnet til at stå på et bord, hvilket også betyder at den bruger meget mindre strøm. Det betyder selvfølgelig også at, den har en rigtig lav effekt, så du ikke behøver være bange for et højt strømforbrug. Den effekt som denne luftkøler, den er udstyret med, det er en effekt på kun 7 Watt i timen som er utrolig lavt.

Størrelse

Det er en rigtig lille luftkøler, som sagt er egnet til at stå på bordet, hvilket betyder at størrelsen ikke er særlig stor. Det er en firkantet luftkøler, der har en højde på 17 centimeter, en bredde der også er på 17 centimeter, mens dybden kun er på 17,2 centimeter og så vejer den 750 gram når den er tom.

Pris

EVAPOLAR evaCHILL White er en billig luftkøler, som på grund af sin lille størrelse, så har den også en rigtig lav pris. Det er en luftkøler, de fleste uden problemer vil, kunne finde råd til at købe. For at købe netop denne model, skal du betale en pris, der er på 699 kr. det gør den til, den billigste luftkøler på den her liste.

Ekstraudstyr

Der sidder LED-lys i den her model, så den lyser rigtig flot op, dog kan du selv vælge om det LED-lys skal være tændt.


DELONGHI EV250.WH

En luftkøler er meget vigtig om sommeren, især hvis det er meget varmt, eller hvis du sidder på et kontor, hvor der er meget varme. Så kan man næsten ikke, undvære en luftkøler til at, køle dig ned på en varm sommerdag. Der er dog meget forskel, på de forskellige modeller, hvor vi vil komme med de bedste 5 af dem. Den har en lav effekt, så den ikke koster dig, alt for mange penge når det, kommer til strømforbruget. Hvilket er en fordel, da et produkt let kan bruge, rigtig meget strøm. Det er en stor luftkøler, men stadig ikke et produkt, som fylder alt for meget. Den er desuden også, meget let at flytte rundt på, hvis det kræves når du flytter rundt i boligen. Prisen er ikke ret høj, hvor den er pengene værd, især hvis det er meget varmt, så er en luftkøler det helt perfekte redskab at købe.

Effekt

Det er super vigtigt at, du kigger på den effekt, som din nyindkøbte luftkøler har. Det har stor betydning, for hvor dyr den er i drift, når sommeren den er ovre. Her kommer en luftkøler som den her, ind som en billig en af slagsen, fordi den bruger ikke ret meget strøm. Når den kører på fuld styrke, så har den en effekt, der er på 55 Watt, hvilket er i den lave ende.

Størrelse

Selv om den er en smule høj, så er vægten ikke ret stor, så den er let at flytte rundt på. DELONGHI EV250.WH har en højde, der er på 75 centimeter, mens bredden er 31 centimeter og så er dybden på kun 34,5 centimeter. Derudover har den en vægt, der er på 7,4 kg så du let, kan flytte rundt på den.

Pris

Det kan godt virke som mange penge, når du skal købe den her luftkøler, men det er bestemt pengene værd. Denne maskine har en pris, der er på 1.499 kr. det er en god pris, hvor du får en bedre hverdag, samt en køligere hverdag når det er meget varmt. Når du først har købt maskinen, så vil du være rigtig glad for dit køb, fordi så slem er prisen slet ikke.

Ekstraudstyr

Der er mulighed for at, sætte en isblok ind i maskinen, så det booster nedkølingen af den varme lufte.


HONEYWELL TC10 Air Cooler

Når det gælder en luftkøler, som er egnet til lidt større rum, hvor der er brug for en kraftig luftkøler. Så er det her modellen, som passer til det behov, fordi den er rigtig kraftig at bruge. Det er en luftkøler, som kan køre i lang tid, fordi den har en stor vandtank, hvor du påfylder den. Fordi den bruger vand, så løfter den også luftfugtigheden, samt nedkøler den selvfølgelig også luften rigtig godt. Den har et lavt strømforbrug, når det kommer an på effekten, hvilket gør den billig i drift. Men det er med sikkerhed, dit køb værd når du, har afprøvet den og oplevet, hvor god den er under drift. Det er en høj luftkøler, som man ikke bare gemmer ad vejen, fordi den fylder faktisk en smule. Men når man har haft den, et stykke tid kommer man, ikke til at lægge mærke til at den er der. Udover når man skal påfylde den igen, hvilket hurtigt kommer til at, blive til en vane. Prisen er super lav, så de fleste kan finde råd til at, købe den selv hvis budgettet, ikke er særlig stort.

Effekt

Nu kommer vi til de lidt større modeller, når det gælder en luftkøler, der er egnet til dem som har et større behov. Det her er en rigtig kraftig model, men stadig en luftkøler der ikke, bruger alt for meget strøm. Den kan blæse op til 330 kubikmeter luft, ud hver eneste time den er i brug.

Størrelse

Når det gælder højden, så er den faktisk ret stor, men det betyder ikke den er svær at flytte rundt på. HONEYWELL TC10 Air Cooler har en højde, som er på 75,2 centimeter, en dybde på 29,4 centimeter, bredden er 27,9 centimeter og så vejer den kun 4,9 kg. Den er meget let at, flytte rundt på men også, fordi den har hjul på bunden så du kan rulle den rundt.

Pris

Det her er en stor og effektiv luftkøler, det betyder dog på ingen måde at, prisen er rigtig høj. Fordi det er den slet ikke, prisen på den her maskine, det er en lav pris som gør den rigtig attraktiv at købe. Med en pris på bare 903 kr. kan du købe, et produkt der er i rigtig høj kvalitet, der selvfølgelig også er yderst effektiv.

Ekstraudstyr

Med 3 indstillinger kan du vælge, hvilket niveau som passer, bedst til dig når det gælder luftgennemstrømning.


EEESE Aya AirCooler 1000

Går du efter det bedste, af det bedste når det, gælder en luftkøler til hjemmet. Så tag et ekstra kig, på en model som den her, den er nemlig super effektiv. Den kan bruges i et rum, som maksimalt kan have en størrelse, der er på 30 kvadratmeter. Dog kan den godt bruges, til et rum som er en lille smule større, uden at den tager nogen form for skade. Den har 3 forskellige hastighedstrin, alt efter hvilket niveau, du finder nødvendigt til dit behov. Alt efter hvilken hastighed, du vælger når du bruger den, så variere effekten også, så du kan ændre strømforbruget for dit behov. Det er en af de største luftkølere, når det gælder den her liste, så den fylder en smule. Men du vil blive enormt glad, for den efter du har prøvet at, bruge den et par gange i dit hjem. Prisen kan godt virke lidt høj, men du køber et produkt i kraftig kvalitet, som kan holde til enormt mange timers brug uden problemer.

Effekt

Den her model er nok, den kraftigste luftkøler på hele listen, hvilket også betyder at, den bruger en smule mere strøm. Grunden til dette er fordi at, den kan blæse op til 1.000 m3 luft, ud hver eneste time så det højeste niveau. Det gør at den kan, stå i større strøm uden problemer.

Størrelse

Denne luftkøler er en af de største, du vil kunne finde på den her liste, den har nemlig en høj vægt som gør den lidt tung. Selve maskinen har en højde, der er på 90 centimeter, mens den er 38 centimeter bred, derudover har den en dybde på 30 centimeter og så vejer den hele 8,5 kg. når den skal løftes på.

Pris

EEESE Aya AirCooler 1000 er billig at købe, på trods af en stor størrelse, så er den stadig i høj kvalitet. Hvor du ikke behøver betale, en bondegård for et produkt, der er effektivt eller bygget i høj kvalitet. Du vil kunne købe, denne luftkøler for et beløb, der er på 1.299 kr.

Ekstraudstyr

Der følger en fjernbetjening med, som betyder at du kan styre den, fra afstand af så du ikke skal lette dig fra sofaen hver gang.


AEG LK 5689

Hvis design ikke betyder, alt for meget for dig, men du bare gerne vil købe en effektiv luftkøler. Så er det her måske, den model som du skal købe, den har nemlig nogle kraftige funktioner. Men det er måske ikke, den mest designmæssige flotteste luftkøler, men den klarer jobbet til perfektion hver eneste gang. Den kan kører i rigtig mange timer, før vandtanken skal påfyldes igen, faktisk op til 20 timer på en enkelt påfyldning. Effekten er ikke alt for høj, men heller ikke den billigste, luftkøler der er at finde blandt disse 5 forskellige luftkølere. Den bruger en smule strøm, men på ingen måde, noget du vil kunne mærke. Når det gælder størrelsen, så er det en god model, der har en god effekt alt efter, hvilket rum den står i. Det betyder at den har en god størrelse, hvor den ikke er for stor, eller for lille når den er blevet købt. For under 1.000 kr. kan du købe en luftkøler, som er super god under drift, hvor den også er ret billig at købe.

Effekt

Det er en kraftig luftkøler, men effekten er i den lave den, så den er energivenlig under brug. Den er god mod miljøet, men også mod din pengepung, så du ikke skal betale spidsen af en jetjager i strøm. Bare fordi du har, brug for en luftkøler på en meget varm sommerdag, derfor har den her luftkøler også kun en effekt på 70 Watt.

Størrelse

Der sidder en vandtank, som du skal påfylde når den er tom, det er måden du får en kold luft i rummet på. Den vandtank på denne luftkøler, har en kapacitet som, der er på 4,5 liter. Derudover er maskinen 69,5 centimeter høj, længden er 36 centimeter og så er den 28 centimeter bred.

Pris

Hvis du vil købe kvalitet, som holder i mange år, fordi den er bygget i kraftige materialer. Så er det den her luftkøler, som du skal købe, der desuden kan købes til en lav pris. AEG LK 5689 er stadig billig, hvor du kun betaler 999 kr. for den her model til dit hjem

Ekstraudstyr

Du har mulighed for at sætter timer til, så den kører i op til 8 timer ad gangen, før du skal starte den igen.


Vores liste

Dette er vores vurdering ud af eksterne testere, som vi mener hører til blandt de 5 bedste luftkølere i test, de er vurderet ud fra forskellige kriterier såsom effekt, størrelse, pris, ekstraudstyr og vurderinger fra kunder. Dette er ikke nogen officiel liste, men taget ud fra vores vurdering og anmeldelser taget online. Listen er lavet for at den almene befolkning kan skabe sig et overblik, over de forskellige luftkølere når de skal ud at købe en ny.

Disclaimer

Vi har ved Testoverblikket ikke lavet nogle former for fysiske test af luftkølere, de er udelukkende vurderet ud fra eksterne vurderinger givet af forbrugerne, som har lavet anmeldelser på disse forskellige luftkølere og diverse uafhængige tests foretaget af fx tænk.dk.