Luftfugter Test 2021 – De bedste 5 kåret af eksperterne

Vi vil hos testoverblikket.dk forsøge at komme med vores liste over de 5 bedste luftfugter på markedet, når man skal ud og købe en ny luftfugter. Er det vigtigt at man finder den som passer bedst til netop det behov du har brug for, som også passer til de forventninger man har før man køber den, derfor har vi lavet en top-5-liste med de bedste bedømte luftfugter. Disse 5 er udvalgt efter anmeldelser fra forbrugerne, effekt, vandbeholder, lydniveau, pris og ekstraudstyr. Disse test er ikke fysisk foretaget af os, men vurderet fra eksterne testere.


SOEHNLE Airfresh Hygro 500

Ved at købe en luftfugter, opnår du en meget bedre luft, så du ikke får en tør hals. Det er nemlig meget slemt, om vinteren da luftfugtigheden daler meget, så risikere du også en dårligere nattesøvn. Luften bliver også mere ren, da den fjerner stort set, alle bakterier i luften. Med en rigtig lav effekt, koster den ikke ret meget, i årligt strømforbrug. Med en stor vandbeholder, kan den let stå, i et rum som har en god størrelse. Lydniveauet er også rigtig lavt, hvilket gør at den, kan stå på børneværelset uden at forstyrre. Høj kvalitet behøver ikke at, koste mange penge som, desuden giver en bedre livskvalitet. Det er en luftfugter, som har fået meget gode anmeldelser, af forbrugerne som siger den gør luften meget bedre.

[afp id=”826″]

Effekt

For at du ikke, skal købe en luftfugter, som koster mange penge i strøm. Derfor har den her luftfugter, også kun en effekt, som ligger på 40 Watt. Det gør den utrolig billig, når man skal holde den kørende, i flere timer i træk. Den vejer desuden 5,26 kg, så den ikke bare bliver, flyttet rundt af dit barn eller væltet.

Vandbeholder

Den vandbeholder som SOEHNLE Airfresh Hygro 500, er udstyret med har, en kapacitet på 4,9 liter. Hvilket gør at den, har et max arbejdsområde, som er på 50 m2. Det giver den et arbejdsområde, som er ret stort, hvilket gør din hverdag meget bedre når, du skal indånde den friske luft.

Lydniveau

Selvom den kører på fuld styrke, så har den her luftfugter, et lavt lydniveau. Som gør at den ikke, larmer særlig meget i drift, så den kan stå over alt. SOEHNLE Airfresh Hygro 500, har et lydniveau der kun, er på 30 dB. Det er dog ikke nødvendigt at, køre den her luftfugter, med fuld styrke om natten.

Pris

Det skal ikke være dyrt at, købe en god luftfugter, som sørger for at luften er frisk. Det er endda på trods af at, den kører hele tiden, så kan den let holde i flere år. Den pris som du, skal betale er på 1.699 kr. hvilket ikke er nogen høj pris, selv for en luftfugter som den her.

Ekstraudstyr

Der er timerfunktion, som maksimalt er op til 12 timer, mens den også har LCD skærm.


PHILIPS HU4813/10

Vil du gerne købe, en luftfugter som er elegant, men stadig en meget effektiv luftfugter. En luftfugter fungerer sådan at, den tørre lufte bliver suget ind, mens vanddamp bliver tilføjet, så du får en meget højere luftfugtighed i det rum, som den her luftfugter står i. Med en meget lav effekt, er den billig i drift, da den bruger utrolig lidt strøm. Selvom den ikke har, en stor vandbeholder så, kan den stadig klare et stort rum. Når en luftfugter som, den her står og kører, har den et lavt lydniveau under fuld styrke. Philips producerer kun produkter, som er i rigtig høj kvalitet, hvor den her ikke koster, ret mange penge at købe. Det er ikke nogen stor luftfugter, den er nemlig kun, 33,9 centimeter høj, 24,9 centimeter bred og 24,9 centimeter dyb.

[afp id=”827″]

Effekt

Det skal ikke være dyrt at, købe en luftfugter og få en frisk luft, inde i dit hjem. Den her model fra Philips, har en lav effekt, som gør at den ikke er dyr i drift. Ledningen har en længde, som er på 1,6 meter, fra stikkontakten ud til hvor den skal stå. Den er beregnet til at, blive brugt indendørs så, i ikke oplever en tør luft.

Vandbeholder

Det er ikke en luftfugter, som har en stor vandbeholder, men den har stadig et stort arbejdsareal. Den vandbeholder som sidder, på den her luftfugter, har en kapacitet på kun 2 liter. Dog er det som sagt, stadig nok til at, klare et rum på op til 44 m2. Hvilket er et rum, som er en god størrelse, samt den let kan klare mindre rum uden problemer.

Lydniveau

Det er vigtigt med frisk luft, som har en høj luftfugtighed, hvilket PHILIPS HU4813/10. Meget let kan levere, samt gør den dette, med et lavt lydniveau. Lydniveauet når den kører, med fuld styrke er stadig lavt, det er nemlig på kun 34 dB.

Pris

Kvalitet behøver ikke koste, mange penge at købe, ind til dit hjem. En luftfugter som PHILIPS HU4813/10, har en pris der kun, er på 1.042 kr. Hvilket ikke er nogen pris, som kan ødelægge de fleste hjems budget, plus så vil det med garanti, være alle pengene værd i sidste ende.

Ekstraudstyr

Der er 3 blæser hastighedsindstillinger, mens der også er en, timerfunktion på op til 8 timer.


BEURER LB88

Det her er ikke, bare en almindelig luftfugter, den har nemlig andre funktioner også. Det er en af de luftfugter, som er af de store modeller, hvilket også gør at den fylder lidt mere. Dog har den også, et enormt flot design, så den er meget flot at kigge på selvom, den bare står ovre i hjørnet. Men en god og stærk effekt, er den billig i strøm, hvilket alle foretrækker når, de skal ud og købe en luftfugter. Den har en meget stor vandbeholder, som gør at den, kan køre i meget længere tid. Det er ikke en luftfugter, som har et højt lydniveau, men som faktisk er ret stille i drift. Der er op til 3 års garanti, når du køber den her luftfugter, hvilket betyder at, hvis der sker det mindste, så bliver den erstattet.

[afp id=”828″]

Effekt

Du skal kigge på 2 ting, når du køber en luftfugter, som du står og mangler. Den første ting er, den effekt som din nye luftfugter, er udstyret med. Det kan nemlig være afgørende, for hvor meget den koster, hvert eneste år du anvender den. Den højeste effekt som, den her luftfugter kan bruge, er på 280 Watt.

Vandbeholder

BEURER LB88 er udstyret med, en meget stor vandbeholder, som har en stor kapacitet. Med et anbefales arbejdsområde, som er op til 48 m2, hvilket er et rimelig stort rum. Den vandbeholder som den her, luftfugter er udstyret med, har en kapacitet på op til 6 liter vand.

Lydniveau

Den her luftfugter er ikke, nogen luftfugter som larmer, særlig meget under drift. Hvilket er en stor fordel, hvis du har den stående, på dit spædbarns værelse. Fordi den står på dit barns værelse, gør det at dit barn, får en bedre nattesøvn, mens den ikke vækker dem ved at være i drift.

Pris

Den her utrolige effektive, men stadig meget billige, luftfugter kan blive din, for en lav sum på kun 641 kr. Det er en pris, som alle kan være med på, selv hvis du ikke har en høj indkomst. Så kan en luftfugter, som BEURER LB88 klart anbefales, det giver dig en større livsglæde.

Ekstraudstyr

Det her er en luftfugter, som også kan sprøjte med aroma, så rummet ikke bare har en høj luftfugtighed, men det dufter også rigtig godt.


VICKS Mini Cool Mist

Denne luftfugter er den, luftfugter som koster mindst, men også er en transport bar luftfugter. Det er en mindre luftfugter, som ikke fylder særlig meget, hvilket gør den let at tage med rundt. Den her luftfugter vejer, kun en lav vægt, som er på 2,12 kg. Hvis du har brug, for en luftfugter som, er simpel men stadig meget effektiv. Det er den luftfugter, som har den laveste effekt, blandt disse 5 forskellige luftfugter. Selvom den er lille, så har den stadig, en rigtig fin vandbeholder med en god kapacitet. Med et lydniveau som, er i den lidt høje ende, men stadig ikke larmer alt for meget. Det her er den, luftfugter du skal købe, hvis du ikke har særlig mange penge.

[afp id=”829″]

Effekt

Det her er en luftfugter, som bruger minimalt med strøm, hvilket er en kæmpe fordel. Da det kan være irriterende at, skulle betale mange penge i strøm, for et produkt som giver dig en bedre livskvalitet. Derfor har den her luftfugter, kun en effekt som, er på sølle 21 Watt.

Vandbeholder

Det er blevet nævnt at, det her ikke er nogen stor luftfugter, hvilket også kan ses på størrelsen. Dog har den stadig, en vandbeholder som er fin, hvilket sørger for at holde varigheden, som den kan køre i. Vandbeholderen som denne luftfugter, har er på hele 1,9 liter, hvilket kan holde længe.

Lydniveau

VICKS Mini Cool Mist er en luftfugter, som larmer minimalt under brug, dog kan den stadig godt høres. Det er nok den funktion, som er den største ulempe, ved at købe den her luftfugter. Den har et lydniveau, som er på 40 dB, hvilket er lidt højt, men stadig ikke et lydniveau du bliver forstyrret af.

Pris

Med et utrolig lav pris, kan du selvom at, du er studerende få råd til. Den her billige men, stadig meget gode luftfugter, kan blive din for kun 500 kr. Det kommer ikke til at, tage lang tid at, spare sammen til en luftfugter som den her.

Ekstraudstyr

Du kan også sprede dufte, da du kan putte nogle pads ind, i den her luftfugter som, har en dejlig duft.


WILFA HU-230W Moist S

Går du efter at, designet skal være meget flot, samt have gode funktioner. Så er den her luftfugter, fra Wilfa det åbenlyse valg, da den ikke kun er super flot, men også er meget god at bruge. Det her er en luftfugter, som fjerner de fleste bakterier, samt øger luftfugtigheden i stor stil. Med en meget lav effekt, er den billig i strøm, hvilket gør at du er god mod miljøet også. Den har en stor vandbeholder, men et mindre maksimalt arbejdsområde, hvilket begrænser dens brug. Lydniveauet er ikke særlig højt, så du mærker ikke at, den er i brug selvom, den står og kører hele tiden. Designet hiver prisen op, dog vil du ikke fortryde det, hvis du køber en luftfugter som denne. Hvis du går meget op i dit hjem, så er den her luftfugter, et meget stærkt køb.

[afp id=”830″]

Effekt

Den her luftfugter har, en meget lav effekt, som gør at du holder dit strømforbrug, helt nede ved brug af denne. Den er god for miljøet, men også for din pengepung, så den ikke koster, for mange penge at have kørende hele tiden. Derudover har den funktioner, som gør at du kan se, når beholderen er tom for vand.

Vandbeholder

Når denne luftfugter er tom, så vejer den kun 1,57 kg, mens den har en god vandbeholder. Som har plads til at, have hele 2,3 liter vand i sig, dette gør at den er let at flytte rundt på. Du kan indstille den, til at sprøjte med, 2 forskellige indstillinger af dis.

Lydniveau

Når du bruger denne luftfugter, larmer den meget lidt, endda selvom den kører med højeste indstilling. WILFA HU-230W Moist S, har et lydniveau som, er på 40 dB som er lidt højt, men ikke noget som du vil blive, forstyrret af under brug.

Pris

Designet på den her luftfugter, gør at den, er en af de flotteste på den her liste. Dette gør dog også at, prisen er højere end, andre med samme funktioner. WILFA HU-230W Moist S, har en pris som er på, 799 kr. som er ret dyrt, men du vil på ingen måde, fortryde dit køb af den her luftfugter.

Ekstraudstyr

Det er muligt at, anvende den i op til 10 timer, når vandbeholderen er helt fyldt.


Vores liste

Dette er vores vurdering ud af eksterne testere, som vi mener hører til blandt de 5 luftfugter i test, de er vurderet ud fra forskellige kriterier såsom, effekt, vandbeholder, lydniveau, pris, ekstraudstyr og vurderinger fra kunder. Dette er ikke nogen officiel liste, men taget ud fra vores vurdering og anmeldelser taget online. Listen er lavet for at den almene befolkning kan skabe sig et overblik, over de forskellige luftfugter når de skal ud og købe et nyt.

Disclaimer

Vi har ved Testoverblikket ikke lavet nogle former for fysiske test af disse luftfugter, de er udelukkende vurderet ud fra eksterne vurderinger givet af forbrugerne, som har lavet anmeldelser på disse forskellige luftfugter og diverse uafhængige tests foretaget af fx tænk.dk.