Løvsuger Test 2024 – De bedste 5 kåret af eksperterne

Vi vil hos testoverblikket.dk forsøge at komme med vores liste over de 5 bedste løvsugere markedet, når man skal ud at købe en ny løvsuger. Er det vigtigt at man finder den som passer bedst til netop det behov du har brug for, som også passer til de forventninger man har før man køber den, derfor har vi lavet en top-5-liste med de bedste bedømte løvsugere. Disse 5 er udvalgt efter anmeldelser fra forbrugerne, effekt, luftmængde, pris og ekstraudstyr. Disse test er ikke fysisk foretaget af os, men vurderet fra eksterne testere.


Makita BHX2501

Hvis du har brug, for en løvsuger som er, støjsvag men også billig i driftsomkostninger. Fordi den har et, benzinniveau der er super lavt, så du ikke behøver tænke for meget over forbruget på den. Det er en brugervenlig løvsuger, der er meget let at bruge, selv for en helt nybegynder. Den har et lydniveau, der er på 106 dB, når den bliver målt på sit højeste niveau. Der er en stor og kraftig motor, monteret som giver en høj effekt, hvor du får en kraftig løvblæser. Det er vigtigt at, have en stærk løvblæser, fordi det skal være en høj prioritet ved en stor have. Den kan blæse rigtig meget luft ud, hvert eneste minut under brug, samt med en høj hastighed, så det er let at fjerne blade. Prisen er måske en smule høj, men det er der en rigtig god grund til, nemlig at den har en benzinmotor og ikke kører på strøm.

Effekt

Den første og eneste model, der er placeret på den her liste, som har en motor på benzin. Det betyder at du får, en super stærk løvsuger, som har en kraftig og stærk motor. Denne løvsuger har en, effekt der er på 1,1 hestekræfter, det giver den i sidste ende en høj blæseevne når du skal rengøre haven for blade og smågrene.

Luftmængde

For at du skal få mest muligt, ud af din løvblæser, så har den her løvblæser en super høj effekt. Det kan få hjulet inden i den, til at dreje rundt med 7.800 omdrejninger i minuttet. Derudover har den en høj luftmængde, som betyder at den, kan blæse med 10,1 liter luft i minuttet.

Pris

Fordi den kører på benzin, så koster den også, en smule mere at producere. Hvilket også betyder at, den koster en smule mere at købe, så den har en af de højeste priser. Når det gælder de her, 5 forskellige løvblæsere, når din have eller indkørsel skal rengøres. Makita BHX2501 har en pris, som er på 1.923 kr. hvilket er en smule høj pris.

Ekstraudstyr

Der følger et mundstykke med, så luften bliver mere koncentreret, når du anvender den.


Bosch ALB

Denne mindre løvblæser er rigtig god, hvis forbruget på produktet, ikke er alt for højt. Den har dog en funktion, som gør at den ikke, har den største effektivitet, den har en mindre batteritid. Det er en letvægts løvblæser, som ikke vejer særlig meget, faktisk vejer den her model, kun en lille vægt der er på 1,8 kg. Så du uden problemer, vil kunne håndtere den, før den løber tør for strøm, uden at få ondt i armen. Effekten er stadig høj, selvom den er på strøm, faktisk er den på batteri. Det vil være en god ide at, gå rundt med ekstra batterier, så du kan udskifte dem når den løber tør for strøm. Selvom den er elektrisk, så kan den stadig uden problemer, blæse rigtig meget luft ud i timen, hvilket gør den rigtig god og kraftig under brug. Hvis budgettet ikke er særlig stort, så er det her en løvblæser for dig, da den har en meget lav pris. Prisen er en pris, de fleste kan være med på, fordi de ikke skal betale ret meget for den.

Effekt

Mens den bliver brugt, så har den en god effekt, den har dog ikke, den største driftstid når den er i brug. Du skal sikre dig at, du har ekstra batterier med, eller ekstra batterier der er klar til at blive taget i brug. Fordi du har kun mulighed, for at anvende den her løvblæser, i 17 minutter for hver opladning.

Luftmængde

Den kører på strøm, men kan stadig blæse, med en stor luftmængde i timen. Når den blæser på sit højeste niveau, så ryger luften ud gennem maskinen, med op til 210 kilometer i timen. Det er en meget høj hastighed, der hurtigt får styr på dine blade, som er faldet ned gennem efteråret.

Pris

Du skal ikke betale, nogen høj pris selvom den er i høj kvalitet, så er det her en billig løvblæser. Bosch ALB er en billig model, når den skal købes til hjemmet, så har den her model en pris, der er på 515 kr. Selvom prisen er lav, så er kvaliteten stadig god, fordi den her model er rigtig under brug.

Ekstraudstyr

Den her model vejer kun 1,8 kg, der medfølger dog ikke, noget andet ekstraudstyr udover mundstykket på maskinen.


Makita DUB361Z

Første model på den her liste, af løvblæsere fra Makita, som ikke er en model på benzin. Men hvor den får strøm, fra et batteri som du montere, på bagenden af løvblæseren. Lydniveauet er i den høje ende, hvor den på høj styrkeniveau, har et lydniveau der er på 94,7 dB når den bliver målt. Den måler 905 millimeter i længden, mens dybden er 204 millimeter og så er den 142 millimeter bred. Det er en kraftig løvblæser, hvor der skal monteres, 2 forskellige batterier på den. Du har mulighed for at, bruge den i ret lang tid, alt efter hvilket niveau du bruger. Alt efter niveauet som du kan vælge, har den forskellige styrker, hvor luftmængden også ændres efter hvilket niveau du vælger. Bare fordi producenten hedder Makita, betyder det ikke at, det koster en bondegård at købe den. Det er ikke nogen dyr løvblæser, så de fleste kan få råd til at købe den.

Effekt

Med 2 forskellige niveauer, så er driftstiden også forskellige, så er effekten og driftstiden også forskellige. Med op til 17.000 omdrejninger, på det største niveau, så er den her løvblæser super effektiv at bruge. Når den bliver brugt, på sit højeste niveau, så har den også forskellige driftstider på mellem 30 minutter og 14 minutter.

Luftmængde

Der er som sagt, 2 forskellige niveauer hvor disse niveauer, også har forskellige slags luftmængder. Det største niveau har en luftmængde, der er på 4,4 kubikmeter i minuttet, som er en stor luftmængde. Mens det lave niveau styrke, har en luftmængde der, er på 2,6 kubikmeter i minuttet.

Pris

Makita er en meget stor producent, hvor de har nogle skarpe priser, hvor de ikke koster for meget at købe. Makita DUB361Z er ikke nogen alt, for dyr løvblæser når den skal købes, mens prisen på den her model den er lav. For at købe den her løvblæser, så koster den kun 900 kr. hvilket ikke er alt for mange penge.

Ekstraudstyr

Der medfølger et skulderbælte, så den er meget ergonomisk, mens der også mundstykke med i handlen.


Dewalt DCV100

Ønsker du at købe, en løvblæser der er let at transportere, fordi den har en lav vægt. Men stadig er rigtig effektiv, hvor den har lave driftsomkostninger, fordi den ikke bruger benzin, så er den også meget miljøvenlig. Selve løvblæseren har en størrelse, der har en længde, som er på 508 millimeter, mens den også kun vejer 1,3 kg at løfte rundt på. Med en lav effekt, så koster den ikke særlig meget, når det gælder strømforbruget. Hvilket i sidste ende, ikke hiver din strømregning ret meget op, det kan være en vigtig funktion at kigge på effekten før du køber. Med enormt mange omdrejninger, hvert minut kan den her løvblæser, blæse med super meget luft hvert minut den er tændt. Med en skarp pris, behøver du ikke at få, ødelagt dit månedlige budget fordi du gerne, vil købe en løvblæser.

Effekt

Med en lav effekt, så koster den ikke ret mange penge, når det gælder strømforbruget. Motoren er støjsvag men også, rigtig stærk på samme tid, hvor den har en lav effekt. Dewalt DCV100 har en motor, som kun har en effekt, der er på 265 Watt under brug, det er en meget lav effekt, faktisk en af de laveste på hele listen.

Luftmængde

Det er en kraftig løvblæser, som let kan blæse, en stor mængde luft ud. For at være så effektiv, som overhovedet muligt når du, skal fjerne små grene og blade væk fra din have eller terrasse. For at det ser så godt ud, hvis du skal have gæster, så har den her model en løvblæser en luftmængde på 2,8 kubikmeter i minuttet.

Pris

Hvis du vil købe kvalitet, som giver dig en løvblæser, der er en letvægts maskine. Så skal du tage et ekstra kig, på det her super gode produkt, hvor du køber en maskine, som kan holde i rigtig mange år. Prisen på den her maskine, det er en pris på kun 815 kr.

Ekstraudstyr

Der er ikke noget ekstraudstyr med, udover det sædvanlige udstyr, som et godt mundstykke at montere.


Bosch UniversalGardenTidy

Det her er ikke bare en almindelig løvblæser, det er nemlig en maskine som suger bladene op, fremfor at blæse dem væk. På den måde slipper, du for at bladene muligvis kommer tilbage, det er en kæmpe fordel for de fleste. Det er derfor også en funktion, de fleste gerne vil have, da de slipper for at have blade liggende i græsset eller i indkørslen. Den har en super høj effekt, så du i sidste ende køber, en maskine der er rigtig kraftig under brug. Den kan desuden suge, mens den selvfølgelig også, kan blæse luft afsted under brug hvilket er en kæmpe fordel. Prisen er ikke alt for høj, mens den heller ikke er alt for lav, hvor du køber et produkt i meget høj kvalitet til en skarp pris.

Effekt

Hvis du vil købe en motor, som er super kraftig motor, så er det den her du skal købe. Motoren har en af de største ydelser, hvor du får rigtig meget power, ved at købe en maskine som den her. Bosch UniversalGardenTidy har en motor, som kan yde en effekt, der er op til 1.800 Watt.

Luftmængde

Det er en super kraftig løvblæser, som kan bruges til at suge også, så du slipper for bladene og kan, smide dem ud i skraldespanden når posen er fuld. Du kan skrue hastigheden ned, så luftmængden kun er 165 kilometer, hver time den er i brug. Mens den største hastighed, det er en hastighed på 285 kilometer i timen.

Pris

Det er en løvblæser, mens den også kan bruge, som støvsuger til blade eller lignede. Hvor den kværner bladene, ned i små stykker, når de kommer ned i posen. Når du skal købe, denne 2 i 1 løvblæser, så koster den ikke ret mange penge. Bosch UniversalGardenTidy har en pris, der er på 747 kr. som er en pris i den lave ende.

Ekstraudstyr

Der følger både mundstykke, men også en pose, der skal monteres på 45 liter, hvor bladene ryger op i.


Vores liste

Dette er vores vurdering ud af eksterne testere, som vi mener hører til blandt de 5 bedste løvsugere i test, de er vurderet ud fra forskellige kriterier såsom effekt, luftmængde, pris, ekstraudstyr og vurderinger fra kunder. Dette er ikke nogen officiel liste, men taget ud fra vores vurdering og anmeldelser taget online. Listen er lavet for at den almene befolkning kan skabe sig et overblik, over de forskellige løvsugere når de skal ud at købe en ny.

Disclaimer

Vi har ved Testoverblikket ikke lavet nogle former for fysiske test af løvsugere, de er udelukkende vurderet ud fra eksterne vurderinger givet af forbrugerne, som har lavet anmeldelser på disse forskellige løvsugere og diverse uafhængige tests foretaget af fx tænk.dk.