Løbehjul Til Børn Test 2021 – De bedste 5 kåret af eksperterne

Vi vil hos testoverblikket.dk forsøge at komme med vores liste over de 5 bedste løbehjul til børn på markedet, når man skal ud og købe et nyt løbehjul til børn. Er det vigtigt at man finder den som passer bedst til netop det behov du har brug for, som også passer til de forventninger man har før man køber den, derfor har vi lavet en top-5-liste med de bedste bedømte løbehjul til børn. Disse 5 er udvalgt efter anmeldelser fra forbrugerne, højde, maksimal vægt, størrelse, pris og ekstraudstyr. Disse test er ikke fysisk foretaget af os, men vurderet fra eksterne testere.


Micro Mini2go

For at styrke dit barns muligheder, for at hurtigere lære at gå, så skal dit barn selvfølgelig have de bedste redskaber. Hvor et løbehjul som det her, det er et af dem, da den gør mulighederne meget bedre for dit barn. Dit barn kan sidde ned, mens barnet anvender det her løbehjul, hvilket gør det hurtigere vant til at bruge, et produkt som det her. Den er udstyret med en justerbar højde, som gør det lettere for dig at, tilpasse den så den passer lige netop til dit barn. Derudover har den en maksimal vægt, som gør at selv større børn, kan bruge den uden at den går i stykker. Det er et let løbehjul, der kan tages med over alt, fordi den er meget let. Det gør også at, hvis dit barn sidder fast med den at, de selv kan løfte den væk fra forhindringen. Den kan bruges i mange år, det betyder at materialerne er stærke, men også at prisen er meget skarp for den normale bruger at købe.

[afp id=” 1253″]

Højde

Styret har en justerbart højde, så den kan anvendes af et større antal børn, hvor højden ikke er en begrænsning. Det er en fordel da, den kan bruges i flere år, før den skal skiftes ud til en cykel. Den justerbare højde kan ændres, fra den laveste på 49 centimeter og op til 67 centimeter.

Maksimal Vægt

Den plade som dit barn står på, har en rigtig stærk holdbarhed, så den maksimale vægt er i den høje ende. Det hjælper også på at, størstedelen af alle børn, kan bruge en model som Micro Mini2go. Uden at der er en chance for at, den muligvis går i stykker, det kan gøres på grund af den maksimale vægt, der er på 50 kg.

Størrelse

Fordi der kan sættes et sæde på, så er vægten også helt anderledes, når den har sædet på. Når den står uden sæde, så har den en vægt, som kun er på 1.95 kg. Mens den med det eksterne sæde monteret, så har den en vægt, som er på 3,6 kg. Det giver en større stabilitet, så chancen for at vælte er så lille som muligt.

Pris

Prisen er en smule høj, men du vil med sikkerhed, på ingen måde fortryder dit køb af det her løbehjul. Du vil kunne have den, i flere år til dit barn, før den har opnået sin arbejdstid. Dit barn vil få rigtig meget sjov, ud af et løbehjul som det her, hvilket faktisk kan købes, for en pris på 1.099 kr.

Ekstraudstyr

Der er selvfølgelig det ekstra sæde med, mens der også er en stang, som du kan sætte på og styre og skubbe løbehjulet med.


Globber Primo foldbar

Det bliver meget svært, for dit barn eller dine børn at, vælte på et løbehjul som den her. Fordi den er udstyret med 3 hjul, som giver en højere stabilitet, så barnet bliver mere komfortabelt med løbehjulet. Det bliver desuden ikke lettere at, stige på det her løbehjul, fordi den plade du står på er langt nede mod jorden. Derudover er det let at, tage med på farten fordi, som der står i titlen er det et foldbart løbehjul. Højden går fra lav til rimelig høj, hvilket betyder at det er justerbart, så mindre børn også let kan anvende den. Den maksimale brugervægt er høj, så større børn også kan bruge den, det er en stor fordel i det lange løb når, du køber et løbehjul som det her. Det er ikke noget tungt løbehjul, hvilket og er en fantastisk fordel, når den kan foldes sammen, så er den ikke tung at løfte rundt på. Det har en rigtig lav pris, som gør at de fleste burde kunne, finde pengene til at købe et løbehjul, der er i meget høj kvalitet.

[afp id=” 1254″]

Højde

Det her er et løbehjul, der er beregnet til et større barn, fordi højden på styret kan justeres. Det er anbefalet at, det her løbehjul bliver brugt, af børn som, har ramt 3 års alderen. Ellers som har en højde, der er på 67,5 centimeter, samt op til 77,5 centimeter.

Maksimal Vægt

Det er de færreste børn, der er inden for disse højder, der ikke kan bruge den her. Fordi det her løbehjul har nemlig, også en rigtig høj maksimal vægt, som kan bruges af rigtig mange børn. Dit barn må maksimalt have, en vægt på 50 kg, hvilket faktisk kan betyde at 2 børn kan bruge den på samme tid.

Størrelse

Størstedelen af det her løbehjul, det er produceret i plastik, hvilket gør den meget let at løfte på. Globber Primo foldbar vejer kun 2,3 kg. hvilket gør at, du let kan folde den sammen, putte den i bilen og køre afsted. Hjulet har en diameter på mellem, 80 og 120 millimeter, da ikke alle hjul er ens.

Pris

Hvis der ikke er et stort budget, når der skal købes et, helt ny løbehjul. Så er denne model, et rigtig godt valg at købe, fordi det er et billig løbehjul. Et stærkt produkt som det her, det er et løbehjul der koster, omkring 519 kr. at købe, hvilket gør det til et billigt løbehjul.

Ekstraudstyr

Den er udstyret med nogle kuglelejer, der gør oplevelse at køre rundt på den, til en meget god oplevelse.


Micro Mini

Hvis du kigger efter et løbehjul, som dit barn skal kunne have i, rigtig mange år før der skal overvejes om det skal udskiftes. Det her løbehjul har vundet, rigtig mange europæiske priser, for at være et særdeles effektivt løbehjul. Det styrker dit barns motorik, fordi når der skal drejes på den, skal barnet læne sig til siden for at dreje. Det er vigtigt at, du køber et løbehjul med justerbar højde, så det er så ergonomisk som overhovedet muligt for dit barn. Det er et stærkt løbehjul, der kan holde til tungere børn, hvilket også gør det særdeles effektivt. Det har en høj maksimal vægt, der gør den mere holdbar i længere tid. Det er et letvægts løbehjul, der er let at tage med rundt, fordi den har en lav vægt, fordi materialerne er slidstærke og gode. Prisen gør den særdeles attraktiv, da det ikke er et dyrt produkt, når det skal ud og købes, fordi prisen er faktisk ret lav.

[afp id=” 1255″]

Højde

Dit barn kan i en tidlig alder, begynde at bruge det her løbehjul, fordi styret kan justeres i forskellige højder. Ved at styret kan justeres, kan du får den mest ergonomiske holdning, når dit barn skal bruge den i flere timer. Styret kan blive justeret, fra en højde på 49 centimeter og op, til 67 centimeter der er det højeste.

Maksimal Vægt

Den maksimale brugervægt som Micro Mini, kan holde til er i den høje ende, så selv en teenager kan bruge den. Det kan give en situation, hvor dine børn kan hjælpe hinanden, når de skal have en hyggelig stund. Den maksimale vægt, som en model som den her, den kan holde til er en vægt på 50 kg.

Størrelse

Dette løbehjul er lavet i slidstærke materialer, som også øger vægten, men det er stadig ikke noget tungt løbehjul. Men det er stadig ikke, et løbehjul som er for tungt, så dit barn ikke selv kan løfte den. Micro Mini har en produktvægt, som er på 1,95 kg, selvfølgelig med lidt snavs så er den nok på 2 kg.

Pris

Med en lav pris, kan de fleste købe den her model, som har en rigtig lav pris. Det er et løbehjul, der er i rigtig høj kvalitet, som desuden er produceret i slidstærke materialer. For et beløb som, der er på 699 kr. hvor du køber et holdbart løbehjul, du kan bruge i mange år.

Ekstraudstyr

Når dit barn skal dreje, skal det bare læne sig mod siden, fremfor at dreje med styret.


Globber Primo Lights

Det burde ikke være en overraskelse at, når du læser navnet, på det her løbehjul så siger det sig selv. At du køber et produkt, som har en rigtig fin ekstrafunktion, der gør at hjulene lyser op. Det er en funktion, alle børn vil syntes er enormt sej, samt vil få mange kommentarer om med på vejen. Disse lys kræver desuden ikke, at der bliver tilkoblet batterier, som gør det meget let bare at begynde at rulle afsted. Det er designet til lidt større børn, hvor den helst ser blive brugt, til børn som har ramt en alder på 3 år. Hvilket højden også, kan justeres efter da børn, på ingen måde er ens i højden. Med en maksimal vægt, der følger alle de andre modeller, der er blandt disse 5 forskellige løbehjul til børn, så kan mange børn bruge det her produkt. Det er ideelt til at blive brugt, når dine børn skal have motion, da den er produceret i lette materialer, så de kan få brugt rigtig meget energi. Når du skal købe den, behøver du ikke være skræmt af prisen, fordi dette løbehjul til børn, det er et ret billig løbehjul at købe.

[afp id=” 1256″]

Højde

Det er et løbehjul, der er beregnet til et lidt større barn, hvilket betyder at den egnede alder er cirka 3 år. Det betyder også at, højden som børnene der kan bruge den, det er en justerbar højde. Hvor den laveste højde, det er en højde på 67,5 centimeter, mens den største højde er en højde på 77,5 centimeter.

Maksimal Vægt

Den gennemsnitlige maksimalvægt, som de her modeller på, den her liste over disse 5 forskellige løbehjul til børn. Det er en rigtig høj maksimal vægt, der betyder at hvis du har mere, end et enkelt barn kan de begge to, anvende den på samme tid. Det her løbehjul, har en maksimal vægt, der er på 50 kg.

Størrelse

Globber Primo Lights er ikke et løbehjul, der er alt for stort, hvilket gør det lettere at tage med rundt. Det betyder også at, dit barn uden problemer kan rejse den op, hvis den skulle vælte. Det er et løbehjul, der er produceret i materialer, som er lette men stadig rigtig slidstærke, da det kun har en vægt på 2,3 kg.

Pris

Prisen for at købe, et løbehjul som det her, det er ikke nogen særlig høj pris. Især ikke hvis der bliver kigget, på hvor høj en kvalitet, den er produceret i. Samt den har nogle funktioner, der gør den særdeles attraktiv, for størstedelen af forbrugerne. Globber Primo Lights koster kun 499 kr. hvilket er en pris, de fleste kan spare sammen til.  

Ekstraudstyr

Den har en ekstrafunktion, der allerede er blevet nævnt, men den funktion er bare så god at den bliver nævnt igen. Det er nemlig at, hjulene lyser op lige så snart, der bliver kørt på det her løbehjul.


Micro Mini – 3 i 1

Det sidste løbehjul til børn, som der er på den her liste, det er en model der er enormt effektiv. Der følger et sæde med, som gør det lettere for mindre børn, når de skal lære at bruge den. Det bliver en meget lettere overgang, når dit barn skal gå fra at, sidde på den og til at stå op og køre på den. Det hjælper dit barn med at udvikle sin motorik, samt gøre balancen meget bedre. Netop på grund af sædet, så kan meget mindre børn starte med at bruge den, i en meget tidligere alder end ved andre modeller. Der er 2 forskellige maksimale vægte, hvor selve løbehjulet har en maksimal vægt, mens sædet også har en maksimal vægt. Det er et løbehjul som, der er produceret i stærke materialer, mens stabiliteten også er rigtig vigtig, så dit barn ikke vælter ud af det blå. Prisen kan måske godt virke, en smule høj men det er bare så vigtigt at, du køber et produkt i stærke materialer som holder i mange år.

[afp id=” 1257″]

Højde

Du kan ændre højden, fordi der er to forskellige styr, hvor det ene er beregnet til de mindre børn. Mens det andet er beregnet, til lidt større børn som, har lidt mere styr på hvordan den her model skal bruges. O styret har en højde, der er på 51 centimeter. Mens T styret har en højde, der kan gå fra 48 centimeter, op til 68 centimeter.

Maksimal Vægt

Når man snakker den maksimale vægt, så er det den vægt, som løbehjulet maksimalt kan holde til. Fordi den her model, har et sæde til de mindre børn, så har den også 2 forskellige maksimal vægte. Når du anvender sæder, så er den maksimale vægt på 20 kg, hvor den uden sæde er på 50 kg.

Størrelse

Micro Mini – 3 i 1 er ikke et stort løbehjul, der gør den nem at håndtere, når den skal ind i bilen. Fordi den ikke er alt, for tung at flytte rundt på, hvis i har travlt og skal hurtigt afsted. Med sædet monteret er vægten, på kun 2,2 kg hvor den, uden sædet har en vægt på 1,95 kg.

Pris

Fordi det er et multifunktionel løbehjul, så hiver det også prisen, en lille smule op. Det betyder dog stadig ikke at, det her løbehjul er et produkt, som koster alt for mange penge at købe. Det har nemlig kun, en pris der er på 899 kr. som selvfølgelig er en meget skarp pris.

Ekstraudstyr

Der er bremser på baghjulene, så dit barn selv kan bremse, hvis farten føles for høj.


Vores liste

Dette er vores vurdering ud af eksterne testere, som vi mener hører til blandt de 5 bedste løbehjul til børn i test, de er vurderet ud fra forskellige kriterier såsom højde, maksimal vægt, størrelse, pris, ekstraudstyr og vurderinger fra kunder. Dette er ikke nogen officiel liste, men taget ud fra vores vurdering og anmeldelser taget online. Listen er lavet for at den almene befolkning kan skabe sig et overblik, over de forskellige løbehjul til børn når de skal ud og købe en ny.

Disclaimer

Vi har ved Testoverblikket ikke lavet nogle former for fysiske test af disse løbehjul til børn, de er udelukkende vurderet ud fra eksterne vurderinger givet af forbrugerne, som har lavet anmeldelser på disse forskellige løbehjul til børn og diverse uafhængige tests foretaget af fx tænk.dk.