Løbecykel Til Børn Test 2021 – De bedste 5 kåret af eksperterne

Vi vil hos testoverblikket.dk forsøge at komme med vores liste over de 5 bedste løbecykler til børn på markedet, når man skal ud og købe en ny løbecykel til børn. Er det vigtigt at man finder den som passer bedst til netop det behov du har brug for, som også passer til de forventninger man har før man køber den, derfor har vi lavet en top-5-liste med de bedste bedømte løbecykler til børn. Disse 5 er udvalgt efter anmeldelser fra forbrugerne, maksimal belastning, størrelse, design, pris og ekstraudstyr. Disse test er ikke fysisk foretaget af os, men vurderet fra eksterne testere.


Globber Trike Explorer

Det her er ikke bare, nogen helt almindelig løbecykel, det er nemlig en 3 i 1 løbecykel. Der kan bruges fra dit barn, det er helt lille til at, det er nogle år før den skal udskiftes. Den kan anvendes fra at, dit barn kun er et år gammel, hvor det ikke kan finde ud af at bruge pedaler endnu. Du kan omdanne den, fra en trehjulet cykel, til en løbecykel uden brug af værktøj. Den har en god belastningsevne, både når det gælder som løbecykel, men også når den er lavet om til en trehjulet cykel. Størrelsen bliver ikke anderledes, når du ændrer måden den skal bruges på, den forbliver nemlig samme størrelse men kun en smule bredere. Det er muligvis den løbecykel, der har det flotteste samt, det mest praktiske design på hele den her liste, over 5 forskellige løbecykler. Du behøver faktisk ingen gang, betale nogen enorm sum, for den her løbecykel i meget høj kvalitet. Den har fået rigtig gode anmeldelser, af både eksperter men også, af forbrugerne der har anmeldt den efter køb.

[afp id=” 1258″]

Maksimal Belastning

Fordi den kan anvendes af børn, som har en minimumsalder, der kan anvende den på minimum 2 år. Så kræver det også at, det produkt du køber, har en høj maksimal belastning. Men fordi den kan ændres til en løbecykel, så kan børn helt op til, en alder på 5 år faktisk uden problemer bruge den, fordi den maksimale belastning er på 20 kg.

Størrelse

Globber Trike Explorer har en rigtig god størrelse, Når du ændrer den fra, en trehjulet cykel til en løbecykel, så bliver størrelsen ikke ændret. Det eneste der bliver ændret, det er bredden fordi, hjulene på siden bliver flyttet ind i midten, derudover vejer den 5,3 kg at løfte rundt på.

Design

Det her er ikke bare, en helt almindelig trehjulet cykel, fordi du kan ændre den til en løbecykel også. Du kan desuden også, købe den i forskellige farver, så den passer både til drenge men også til piger. Det er en meget holdbar cykel, der kan holde i mange år, hvis den bliver holdt ved lige.

Pris

Det bliver ikke bedre, end at købe det her produkt, hvis du gerne vil købe et produkt der kan bruges i mange år. Så er den her løbecykel, et åbenlyst valg at købe, fordi den er utrolig brugbar. Den kan desuden købes, til en lille sum på kun 769 kr. hvilket ikke er noget højt beløb.

Ekstraudstyr

Den er udstyret med massive dæk, som ikke kan punktere, hvilket er en kæmpe fordel fordi dækket, faktisk ikke kræver vedligeholdelse.


My Hood Rider

Hvis du gerne vil købe, en løbecykel der er simpel, men bare fungerer dag ud og dag ind. Hver eneste dag hele året rundt, så er det her en ideel løbecykel, til dit barn som du gerne vil have høj kvalitet til. Det er utrolig let at, indstille sadlen så den passer, præcis til det barn som bruger den, fordi det er et trinløs justering niveau. Det er en kraftig løbecykel, der kan holde til det meste, fordi den har en rigtig høj belastningsevne når den skal anvendes. Cykel er ikke alt for stor, så selv mindre børn kan bruge den, hvilket også betyder at den er let at løfte på. Designet er så simpelt som muligt, hvilket er gjort fordi at, det ikke skal være noget indviklet design for en løbecykel. Kvaliteten er helt i toppen af skalaen, hvilket også betyder at, prisen er lidt højere. Det er dog på ingen måde, en pris der vil ødelægge, et helt normalt budget for en løbecykel.

[afp id=” 1259″]

Maksimal Belastning

Det er en rigtig kraftig løbecykel, der har en høj maksimal belastning, fordi den er bygget i stærke materialer. Dine børn kan bruge den, i flere år ad gangen, uden at den kommer til at tage skade. Den maksimale belastning den her model, den er udstyret med, det er en maksimal belastning på 25 kg.

Størrelse

Det er ikke nogen stor og tung løbecykel, da den har en styrhøjde på 50 centimeter, mens den har en længde på 86 centimeter. Derudover er den heller ikke, særlig tung at løfte på, den her løbecykel har en vægt, der er på 3,5 kg. Det gør den let at, tage med rundt omkring, hvis den skal ind i bilen eller lignede.

Design

Designet er gjort meget simpelt, fordi den er let at rengøre, hvis den bliver beskidt. Når den bliver brugt udenfor, derudover er den udstyret, med brede dæk som man kender dem. Det giver meget bedre aflastning, hvis dit barn kører på en ujævn vej, så vibrationerne bliver optaget af dækkene.

Pris

En løbecykel som My Hood Rider, den er produceret i slidstærke materialer, der betyder at du kan have den i flere år. Faktisk kan den holde, til at flere børn bruger den, gennem årene uden at der opstår nogle problemer med den. Det er en løbecykel, der er holdbar, men til en pris på kun 899 kr.

Ekstraudstyr

Med trinløst sadel justering er der ikke, nogen bestemt højde som den skal indstilles i, hvilket gør at du kan justere den som du gerne vil.


Puky – LR XL

Hvis du vil købe mere, end en løbecykel der ikke, kun er rigtig god eller er i høj kvalitet, men også gerne vil købe en rigtig flot løbecykel. Så skal du tage, et ekstra kig på en løbecykel, som den her fra Puky. Det er den sødeste model, vi har valgt til at, være på en liste med disse andre løbecykler. Ved at købe en løbecykel, hjælper du dit barns koordinationsevne, samt hjælper det med at få en rigtig god balance også. Den har en meget god maksimal belastning, det betyder at dit barn, vil kunne bruge det i mange år før den skal udskiftes med en cykel der har pedaler. Den her løbecykel er ikke, en løbecykel til de helt små børn, da de helst skal have en god alder, før de lærer at bruge den her løbecykel. Da producenten ville designe, den her løbecykel, var der fokuseret enormt meget på komforten, men også fokuseret på sikkerheden. Det er den løbecykel, som har den største pris, blandt disse 5 forskellige løbecykler, men det er også et produkt der er hver eneste krone værd.

[afp id=” 1260″]

Maksimal Belastning

Det er en kraftig løbecykel, der har en rigtig god maksimal belastning, der gør at den kan bruges i mange år af dit barn. Den har en høj maksimal belastning, der gør at selv lidt større børn, kan bruge den som løbecykel. Det her er en klar vinder, hvis der skal købes, en god løbecykel til dit barn.  

Størrelse

Den kan bruges af flere børn, som har forskellige højder, da sædet kan justeres på kort tid. Dog anbefales det at børn, som minimum har en alder på 3 år, før den bliver brugt for den er en smule stor. Derudover vejer selve cyklen, også kun en lav vægt, der er på 5,5 kg at løfte den.

Design

Der er ikke en finger at, sætte på designet af den her løbecykel, det er en utrolig flot løbecykel. Den har flere funktioner, der gør den til en sikker løbecykel, den er udstyret med lav indstigning. Med den lave indstigning, risikere du ikke at dit barn, vælter når de skal bruge den. Håndtagene har en sikkerhedsfunktion, der gør at hænderne ikke smutter, ud over hvis dit barn skulle styrte.

Pris

Den eneste ting som måske, kan virke som en lille ulempe, det er prisen på Puky – LR XL. Den kan godt virke en smule høj, men det er bestemt et produkt, der er alle pengene værd at bruge på. Fordi det er en løbecykel, der er i rigtig høj kvalitet, så får løbecykel, du vil blive rigtig glad for.

Ekstraudstyr

Der er støtteben med, så den ikke skal ligge ned, når dit barn ikke bruge den længere. Så holder den sig bedre, fordi den ikke bliver ridset lige så meget.


EXCELSIOR – Retro

Hvis du vil købe mere, end en løbecykel der ikke, kun er rigtig god eller er i høj kvalitet, men også gerne vil købe en rigtig flot løbecykel. Så skal du tage, et ekstra kig på en løbecykel, som den her fra EXCELSIOR. Den er udstyret med nogle dæk, der er ekstra tykke så, små bumps eller lignede ikke bliver bemærket. Den maksimale belastning som en løbecykel, som den her enormt flotte model, den har en god maksimal belastning. Det er en lidt større løbecykel, der passer til et lidt større barn, frem for et helt lille barn til at bruge den her løbecykel. Der er ikke en finger at, sætte på designet af den her løbecykel, fordi det er bare en af de flotteste modeller du kan købe. En kæmpe fordel som denne løbecykel har, det er prisen på den, hvilket ikke er nogen høj pris så den er billig at købe.

[afp id=” 1261″]

Maksimal Belastning

Hvis du går efter kvalitet, som kan holde i mange år, så er den her model lige noget for dig. Den har en høj maksimal belastning, der sikrer dig at dit barn, kan cykle frit, uden at den maksimale belastning bliver opnået. Derudover er den udstyret, med 12 tommer dæk, så det er en høj løbecykel.

Størrelse

Netop fordi det er en større løbecykel, så er den også anbefalet, til børn som er mellem 2-4 år. Hvor 2 år er den mindste alder, på det barn som du køber den til, mens den højeste alder før det bør skifte, er en alder på omkring 4 år. Dog er det muligt at, justere sadlen og styret så det passer, helt perfekt til dit barn.

Design

Der er blevet nævnt lidt om designet, hvor den her løbecykel, vil passe til ethvert barn som den bliver købt til. Det er en af de sødeste modeller, der er blandt disse 5 løbecykler, som bare passer ind over alt. Den kan desuden købes, i flere forskellige farver, såsom lysegrøn, mørkegrøn, creme og rose farvet.

Pris

Selvom det er en løbecykel, der er i rigtig høj kvalitet, så er det også en rimelig billig løbecykel. EXCELSIOR – Retro er en billig løbecykel, men det ændrer på ingen måde, den høje kvalitet samt hvor effektiv den er. Du kan købe denne løbecykel, til en pris på kun 699 kr.

Ekstraudstyr

Både sadel og håndtagene, har et læderlook som gør, den til en super flot løbecykel.


Puky – Pukylino

Hvis du vil starte tidligt ud, så dit barn hurtigst muligt, får udviklet sin balance og chance for at gå hurtigere. Så det får de bedste muligheder, både til koordinering og balance, til når dit barn bliver ældre. Så skal du bestemt, tage et ekstra kig på denne lille løbecykel, fordi det er en løbecykel i stærk kvalitet. Den kan købes til både drenge, mens den også kan købes til piger. Der kræves ingen vedligeholdelse, af en løbecykel som den her, da den mest er beregnet til indendørs brug. Det er en lille løbecykel, der egner sig til helt små børn, hvilket også gør at den maksimale vægt ikke er alt for høj. Det gør dog også at, størrelsen på modellen er i den lave ende, som også kan ses som en stor fordel. Den er udstyret med gummihjul, der gør hjulene meget lydsvage, så det larmer minimalt når der bliver løbet rundt på den. På grund af størrelsen, så er det også en billig løbecykel, som desuden også er den billigste løbecykel på den her liste.

[afp id=” 1262″]

Maksimal Belastning

Det er en løbecykel, der er beregnet til de helt små børn, hvilket også gør den maksimale belastning mindre. Dit barn kan faktisk bruge den, fra det kun er et enkelt år gammel, så det hurtigere får en bedre balance. Puky – Pukylino har en maksimal belastning, der er på 20 kg, hvilket er rigeligt, indtil det kan bruge en større løbecykel.

Størrelse

Det er en mindre model af en løbecykel, det betyder også at, den er let at gemme ad vejen når dit barn ikke bruger den. Det er også en løbecykel, dit barn hurtigt vil lære at kontrollere, så deres balance og koordineringsevne bliver så god som overhovedet muligt.

Design

Designet er meget simpelt, men stadig gjort så komfortabelt, som muligt hvilket giver dit barn en god løbecykel. Hvor hjulene er lavet i en blød, men stadig meget holdbart materiale, så de ikke larmer men kan holde til det meste. Der er en let på- og afstigning, det er en funktion, dit barn lynhurtigt vil lære.

Pris

Puky – Pukylino er den billigste, løbecykel der overhovedet er placeret, på den her liste over disse 5 forskellige løbecykler. Du kommer slet ikke, til at betale noget højt beløb, for en model som den her. Den har nemlig en rigtig lav pris, hvor du betaler et lavt beløb, der er på 289 kr.

Ekstraudstyr

Med nogle rigtig gode håndtag, opnår dit barn et rigtig godt greb, så hænderne ikke bare smutter i farten.


Vores liste

Dette er vores vurdering ud af eksterne testere, som vi mener hører til blandt de 5 bedste løbecykler til børn i test, de er vurderet ud fra forskellige kriterier såsom maksimal belastning, størrelse, design, pris, ekstraudstyr og vurderinger fra kunder. Dette er ikke nogen officiel liste, men taget ud fra vores vurdering og anmeldelser taget online. Listen er lavet for at den almene befolkning kan skabe sig et overblik, over de forskellige løbecykler til børn når de skal ud og købe en ny.

Disclaimer

Vi har ved Testoverblikket ikke lavet nogle former for fysiske test af disse løbecykler til børn, de er udelukkende vurderet ud fra eksterne vurderinger givet af forbrugerne, som har lavet anmeldelser på disse forskellige løbecykler til børn og diverse uafhængige tests foretaget af fx tænk.dk.