Løbebånd Test 2021 – De bedste 5 kåret af eksperterne

Vi vil hos testoverblikket.dk forsøge at komme med vores liste over de 5 bedste løbebånd på markedet, når man skal ud og købe et nyt løbebånd. Er det vigtigt at man finder den som passer bedst til netop det behov du har brug for, som også passer til de forventninger man har før man køber den, derfor har vi lavet en top-5-liste med de bedste bedømte løbebånd. Disse 5 er udvalgt efter anmeldelser fra forbrugerne, størrelse, maksimal personvægt, pris, trænings programmer og ekstraudstyr. Disse test er ikke fysisk foretaget af os, men vurderet fra eksterne testere.


Masterfit TP100

Det er ikke blevet lettere, at løbetræne med et løbebånd, så du slipper for at løbe i naturen. Det er et løbebånd, som er ideelt til de mindre løbeture, hvis du ikke er vant til at løbe. Så kan dette løbebånd, hjælpe dig med at få, en bedre kondition hvis du desuden også, har en meget travl hverdag. Et løbebånd er selvfølgelig lidt stort, der er dog mulighed, for at slå det op så den fylder en del mindre. Hvis du har lidt ekstra fylde på kroppen, så er der stadig mulighed, for at du kan bruge det her løbebånd. Det er ikke et løbebånd, der koster alt for mange penge, at købe hjem så du kan påbegynde din løbetræning. Med de forudindstillede programmer, kan du vælge forskellige programmer, der passer bedst til din krop og kondition på nuværende tidspunkt. Det er en god mulighed, hvis du ikke kan lide at løbe i naturen, men også gerne vil løbe alene.

[afp id=” 1063″]

Størrelse

Før du vælger at købe, et helt nyt løbebånd, kan det være en god ide, at kigge på størrelse på det. Det er især vigtigt, hvis du ikke har meget plads at gøre godt med, der hvor dit nye løbebånd skal stå. Dette løbebånd har en længde, der er på 183 centimeter, højde på 142 centimeter, en bredde på 87 centimeter og så vejer den hele 84 kg.

Maksimal personvægt

Stort set alle har mulighed, for at bruge det her løbebånd, det har nemlig en rigtig høj maksimal personvægt. Du kan maksimalt have en personvægt, på op til 125 kg, hvilket er det antal kilo, du maksimalt må veje før du ikke, må anvende den til at løbe på.

Pris

Det er billigere at løbe ude i naturen, men hvis du ikke har mulighed, for at tage et par løbesko på og løbe en tur i skoven. Så er alternativet at købe, et løbebånd til dit hjem, her kommer dette løbebånd ind som et godt valg. Det er endda ikke særlig dyrt, du kan købe Masterfit TP100 for en pris på 6.595 kr.

Træningsprogrammer

Du har mulighed for at løbe, med en hastighed på op til 18 kilometer i timen, samt have en stigning på op til 15 grader. Der er også træningsprogrammer, som du hurtigt kan vælge mellem, så de passer bedst til dig, der er mulighed for at vælge mellem op til 15 forskellige programmer.

Ekstraudstyr

Hvis du har lyst, kan du tilslutte din mobil eller anden form, for musikafspiller til det her løbebånd og spille din playliste.


Abilica Trex 25

Hvis du har dårlige knæ, eller dårlige led i kroppen, kan det næsten være en umulig opgave. Hvis du skal løbe udenfor, derfor er det en god ide, at kigge på et løbebånd som det her, fordi det har nemlig afdæmpning. Fordi det har en ekstra blød støddæmpning, så kan din krop bedre, holde til at løbe i længere tid. Et løbebånd fylder selvfølgelig en smule, hvilket man også skal regne med, når man køber et løbebånd. Det er et løbebånd, der kan holde til lettere tunge personer, der har brug for en god løbetur. Ved at købe et løbebånd som det her, kan du løbe helt alene, hvis du ikke kan lide at løbe med folk. Der er ikke en høj pris, på det her løbebånd hvilket gør, at det er et godt valg hvis du vil have en sundere krop. Der er rigtig mange forskellige træningsprogrammer, installeret fra start du køber den, hvilket betyder at du kan vælge det program, som passer bedst til dig.

[afp id=” 1064″]

Størrelse

Det fylder en smule når, du skal have det stående, derfor skal du sørge for at du har pladsen til det. Det er et langt løbebånd, det har nemlig en længde på 195 centimeter, mens den har en bredde på 83 centimeter, højden er på 145 centimeter og så vejer den 85 kg at flytte rundt på.

Maksimal personvægt

Den maksimale personvægt det her løbebånd, kan holde til at bliver anvendt på det, er personer som har en maksimal personvægt på 125 kg. Det giver de fleste en chance, for at påbegynde sin konditionstræning, hvis formålet er at tabe sig eller, bare få en meget bedre kondi.

Pris

Det behøver faktisk ikke koste, mange penge at købe, et løbebånd som det her. Det er et løbebånd, der er i rigtig høj kvalitet, hvor det også er rigtig effektivt at bruge. For at købe en model, som Abilica Trex 25 skal du betale, et beløb som ligger på omkring 7.995 kr. det er en rigtig skarp pris, for et løbebånd med disse funktioner.

Træningsprogrammer

Det her er et løbebånd, som har rigtig mange træningsprogrammer, hvilket giver dig mulighed, for at vælge det træningsprogram. Der passer bedst til dig, hvis du skal begynde langsomt, eller du gerne vil presse dig selv til det yderste, du kan vælge mellem 20 forskellige træningsprogrammer.

Ekstraudstyr

Topfart på 22 kilometer i timen, samt 15 forskellige niveauer, hvor du kan vælge en bestemt stigning du gerne vil bruge.


NordicTrack T14.0

Dette løbebånd er til, de lidt mere erfarne løbere, der har lyst til motionere der hjemme fremfor ude på vejen. Der sidder en meget stille motor, i det her løbebånd, hvilket får den til, at være så lydløs som muligt. Motoren bliver afkølet med luft, for at den kan holde i længere tid, samt være mere effektiv til at nedkøle motoren. Det er et stort løbebånd, men det har en funktion, som gør at den kan fylde meget mindre når du ikke bruger den. Det er det løbebånd, der har den største maksimale personvægt, hvilket betyder den kan bære, de personer der har en personvægt i den højde ende. På trods af de meget fine funktioner, så koster den ikke mange penge, når du skal købe et effektivt løbebånd ind i dit hjem. En kæmpe stor fordel, ved dette løbebånd er den skærm, som følger med i handlen, den har nemlig videotræningsprogrammer, der betyder du kan følge med i præcis hvilket program du vælger.

[afp id=” 1065″]

Størrelse

Der er en stor længde, på det her løbebånd, hvilket for nogle kan være en problem. Det er dog de færreste, der køber et løbebånd, uden at være sikker på at der er plads til den. Det her løbebånd kan dog foldes op, mens den som udfoldet, har en længde på 203 centimeter, en højde på 188 centimeter, samt en bredde på 91 centimeter og en vægt på 91 kg.

Maksimal personvægt

Hvis du har lidt ekstra fylde, så behøver du ikke være bekymret, for om NordicTrack T14.0 kan holde til dig. Fordi det er nemlig, et løbebånd som kan holde, til at tunge personer anvender den. For ikke at skade løbebåndet, når du bruger den må du ikke, have en maksimal personvægt på over 135 kg.

Pris

Prisen på høj kvalitet, behøver ikke være helt oppe ved skyerne, det er det her løbebånd et meget godt bevis på. Det er nemlig ikke, et dyrt produkt at købe, da prisen er på 9.900 kr. for et løbebånd i kraftig kvalitet, der er et kæmpe hjælpemiddel, til dig der vil løbe en tur inde i varmen.

Træningsprogrammer

En rigtig smart ting ved dette løbebånd, det er den 7 tommer skærm, der sidder på løbebåndet. Med en kan du få videoer, af de træningsprogrammer du gerne vil anvende, så den selv ændrer i stigninger. Alt efter hvilket program, du vælger kan du løbe i en konstant stigning, eller langsom opadgående stigning.

Ekstraudstyr

Med den videoskærm kan du endda, vælge at løbe en rute, som du har fundet via google maps. Det giver dig en følelse, af at løbe en tur i naturen, mens du stadig er derhjemme.


Sole F63 2020

Du har her mulighed, for at købe dette testvindende løbebånd, der har vundet rigtig mange priser for sine funktioner. Den har fået førstepladsen, som det bedste løbebånd i Skandinavien, denne test er udført af pricerunner. Det er et løbebånd, som også har fået meget gode, anmeldelser af forbrugerne efter de har købt det. Det har en god størrelse, hvor det også kan foldes op, så den fylder meget mindre, når du ikke er ved at bruge den. Den maksimale personvægt er også høj, så selv kraftige mennesker kan bruge den uden problemer. Prisen er dog i den høje ende, hvilket godt kan virke som en ulempe, men den er med sikkerhed dine penge værd. Der er ikke mange træningsprogrammer, men det er heller ikke nødvendigt, fordi du vil let komme i form med dem der er. Du kan høre musik gennem dit løbebånd, mens du er i gang med at holde formen ved lige.

[afp id=” 1066″]

Størrelse

For at sikre dig selv, til at du har plads, nok til at have dette løbebånd stående. Skal du sørge for, at der minimum er plads, til et løbebånd som har følgende mål. Højde på 145 centimeter, bredde på 89 centimeter, en længde på 208 centimeter. Dog fylder den meget mindre, når den er foldet sammen,

Maksimal personvægt

Når du kigger på, et nyt løbebånd som det her, så har det ikke nogen høj maksimal personvægt. Hvis din personlige vægt, overstiger et tal på 148 kg, kan det være en god ide, at kigge efter et helt nyt løbebånd. Dog er det stadig, et rigtig effektivt løbebånd, alle forbrugere vil blive meget glade for.

Pris

Når man kigger på prisen, kan det godt virke skræmmende, hvis du skal bruge 12.900 kr. på et løbebånd. Men du køber ikke bare et løbebånd, du køber et produkt, som giver dig en bedre kondition, samt sørger for at du kommer i meget bedre form. Eller holder din krop, ved lige når det er vinter, hvor det er for koldt at løbe udenfor.

Træningsprogrammer

Der er op til 10 forskellige træningsprogrammer, hvor du frit kan vælge, mellem dem som passer bedst til dit niveau. Du kan vælge et mildt program, mens du også kan vælge nogle, programmer der er meget mere intense. Hvis du gerne vil presse, din krop rigtig meget, kan du let gøre dette med Sole F63 2020.

Ekstraudstyr

Du kan tilslutte din mobil, hvor du kan vælge dit eget musik, for at undgå at din mobil eller tablet. Løber tør for strøm, mens du er ved at træne, er der et usb stik i maskinen.


Sole F65 2020

Det her løbebånd er en, nyere udgave af en tidligere model, det har samme funktioner. Som betyder at der ikke, er gået ned på kvalitet, samt dens enormt gode funktioner. Det er nok også det løbebånd, der er blandt de bedste, på denne liste over 5 forskellige løbebånd. Det er selvfølgelig et løbebånd, der fylder det sted, hvor du vælger at stille det, men det er råd for ved den her model. Det er desuden et løbebånd, der kan benyttes af stort set, alle personer der ønsker en ændring i deres liv, hvor de vil have noget mere motion. Måske den første og eneste ulempe, det er prisen du skal betale, for at købe det her fantastiske produkt hjem. Der er ikke mange træningsprogrammer, hvilket heller ikke er nødvendigt, fordi det er bare et fantastisk løbebånd. Det her løbebånd er ikke, et produkt til hjemmet, som du på nogen måde vil tage fejl af.

[afp id=” 1067″]

Størrelse

Der er en stor og bred løbeflade, altså den måtte du løber på, den har en længde som er på 152 centimeter og en bredde på 55 centimeter. Derudover har hele løbebåndet, en længde på 208 centimeter, mens bredden er 94 centimeter, den er 145 centimeter høj og vejer i alt 119 kg.

Maksimal personvægt

Der skal rigtig meget til, når det kommer til personvægt, før du ikke må løbe det her løbebånd. Det er nemlig et løbebånd, der har en meget høj maksimal personvægt, hvis du stiller dig på din vægt, hvor den siger at du vejer mere end 158 kg, så må du ikke løbe på det her løbebånd.

Pris

Sole F65 2020 har en lidt høj pris, hvilket godt kan gøre antallet af kunder, lidt mindre end ved en billigere model. Dog er det slet ikke, samme løbebånd du køber for dine penge, fordi det her løbebånd er i enormt høj kvalitet. Prisen på dette løbebånd, ligger på 14.900 kr.

Træningsprogrammer

Du har mulighed for at løbe, med en hastighed på, op til 20 kilometer i timen. Mens du også kan løbe, med en stigning på op til 15 grader. Dertil er der op til 6, forskellige træningsprogrammer du frit kan vælge mellem, når du vil begynde at løbetræne.

Ekstraudstyr

Der er en 7,5 tommer LCD skærm, hvor du kan følge med i dine oplysninger, så du kan vælge det bedste program.


Vores liste

Dette er vores vurdering ud af eksterne testere, som vi mener hører til blandt de 5 bedste løbebånd i test, de er vurderet ud fra forskellige kriterier såsom størrelse, maksimal personvægt, pris, træningsprogrammer, ekstraudstyr og vurderinger fra kunder. Dette er ikke nogen officiel liste, men taget ud fra vores vurdering og anmeldelser taget online. Listen er lavet for at den almene befolkning kan skabe sig et overblik, over de forskellige løbebånd når de skal ud og købe et nyt.

Disclaimer

Vi har ved Testoverblikket ikke lavet nogle former for fysiske test af disse løbebånd, de er udelukkende vurderet ud fra eksterne vurderinger givet af forbrugerne, som har lavet anmeldelser på disse forskellige løbebånd og diverse uafhængige tests foretaget af fx tænk.dk.