Lamineringsmaskine Test 2023 – De bedste 5 kåret af eksperterne

Vi vil hos testoverblikket.dk forsøge at komme med vores liste over de 5 bedste lamineringsmaskiner markedet, når man skal ud at købe en ny lamineringsmaskine. Er det vigtigt at man finder den som passer bedst til netop det behov du har brug for, som også passer til de forventninger man har før man køber den, derfor har vi lavet en top-5-liste med de bedste bedømte lamineringsmaskiner. Disse 5 er udvalgt efter anmeldelser fra forbrugerne, størrelse, maksimal arbejds størrelse, pris og ekstraudstyr. Disse test er ikke fysisk foretaget af os, men vurderet fra eksterne testere.


Leitz iLAM HomeOfficeA4

Hvis du vil gemme, gamle dokumenter som er vigtige, så er en lamineringsmaskine super vigtig at have. Den putter dine papir, ind i en plastiklomme som, derefter fjerner alt luft og forsegler plastik lommen. På den måde sker, der ikke noget hvis dine laminerede papirer, får vand på sig. De kan desuden også, holde til meget mere slid, end hvad et stykke almindelig papir, vil kunne holde til gennem årene. Denne lamineringsmaskine er ikke særlig stor, hvilket betyder at den, ikke fylder særlig meget hvis du vil gemme den ad vejen. Denne lamineringsmaskine har også, en rigtig god maksimal arbejds størrelse, så du ikke er vildt begrænset når du skal bruge den. Det skal ikke være dyrt, når der skal købes en lamineringsmaskine, som har en super høj kvalitet men stadig har en lav pris. Det vil kun tage, omkring 3 minutter fra du starter den, til at den er klar til at blive taget i brug for at laminere.

Størrelse

Det er som sagt, ikke nogen alt for stor lamineringsmaskine, hvilket er en rigtig god ting. Bredden er en størrelse, der er på 37 centimeter, mens dybden den er på 12,5 centimeter. Derudover har den en højde, som er på 7,5 centimeter, hvor den også kun vejer en lav vægt på 1,25 kg.

Maksimal arbejds størrelse

Når du skal laminere papir, så er der selvfølgelig forskellige størrelser, hvor den maksimale arbejds størrelse som Leitz iLAM Home Office A4. Det er papir som, maksimalt må have en størrelse, der hedder A4 hvilket er den gennemsnitlige størrelse på et stykke papir man bruger.

Pris

Det her er en billig lamineringsmaskine, som de fleste kan finde råd til, når den skal købes ind til hjemmet. Med en pris som ligger på 379 kr. så, skal du ikke betale noget højt beløb, for en lamineringsmaskine som er i rigtig høj kvalitet, hvor den også er meget effektiv at bruge.

Ekstraudstyr

Der følger et startsæt med, så du kan afprøve, hvilke plastiklommer som passer bedst til dit behov. Derudover har den sluk-funktion, hvor den automatisk slukker, efter en bestemt antal tid.


GBC Inspire+ A4

Denne model af en lamineringsmaskine, det er ikke nogen meget kendt producent, men stadig ikke en producent man skal tage fejl af. De er en super god producent, som har et rigtig godt rygte, for at producere maskiner i enorm høj kvalitet. Den har en lidt, længere opvarmningstid for at være klar, faktisk tager det omkring 5 minutter, fra at du trykker på knappen til at du kan tage den i brug. Når det kommer til størrelsen, så er det ikke nogen alt for stor lamineringsmaskine, hvilket er en rigtig god fordel da man ikke, skal købe en alt for stor maskine. Den kan bruges til størstedelen af, den slags papir man bruger, i en normal hverdag da det er en meget normal størrelses papir. Prisen er i den lave ende, så du ikke skal betale, noget alt for højt beløb for en god og solid lamineringsmaskine.

Størrelse

Når det gælder størrelsen, så kan den være vigtig, hvis du ikke bor i nogen stor lejlighed hvis du er studerende. Derfor har GBC produceret, en lamineringsmaskine som ikke er ret stor, når det kommer til størrelsen. Hvor den kun har, en bredde på 35 centimeter, dybden er 12,5 centimeter og så er den kun små 6 centimeter i højden.

Maksimal arbejds størrelse

Hvis man kigger på GBC Inspire+ A4, så har den en gennemsnitlig maksimal arbejds størrelse, så den kan bruges af en studerende som har brug for en lamineringsmaskine til sit studie. Den maksimale arbejdsstørrelses af papir, det er en størrelse, som hedder A4 papir.

Pris

Kvalitet behøver selvfølgelig ikke, være ret dyr at købe, hvilket denne model viser ret godt. Du køber et produkt, som er i super stærk kvalitet, mens du ikke behøver betale noget højt beløb for det. En lamineringsmaskine som den her, den har kun en pris på 319 kr.

Ekstraudstyr

Hvis du har selvklæbende lommer, så kan du indstille den til at, laminere med kold funktion, så du ikke behøver varme til den.


Fellowes Saturn 2 A3

Hvis du vil have en, lamineringsmaskine som har lidt, bedre funktioner som er super hurtig at bruge. Så skal du tage, et ekstra kig på en model, som den her fra Fellowes. Det er en meget eftertragtet lamineringsmaskine, som har fået gode anmeldelser, af eksperterne men også af forbrugerne, der har købt den og testet den under meget specifikke krav. Den er selvfølgelig en lille smule større, end hvad de tidligere modeller, som er blevet nævnt på den her liste af lamineringsmaskiner. Det er muligt at, laminere større stykke papir, hvis der er brug for det. Alt efter hvilken størrelse, du skal bruge når dit papir, skal lamineres tager det rigtig kort tid. På grund af de meget gode funktioner, så koster den også en lille smule mere, men det er bestemt en lamineringsmaskine som er alle dine penge værd i sidste ende.

Størrelse

Den her model er en af, de bedste modeller som, der er placeret på den her liste. Det er endda på trods af at, den ikke er alt for stor, når man skal have den stående. Den er 53,2 centimeter bred, hvor dybden er på 14,6 centimeter, derudover er den kun omkring 10,5 centimeter høj.

Maksimal arbejds størrelse

Hvis du vil købe, en lamineringsmaskine som giver dig, mulighed for at laminere større stykker papir. Så er det her, muligvis den model du skal, tage et ekstra godt kig på. Den giver dig nemlig mulighed, for at laminere papir med en, størrelse der er på A3 i størrelsen.

Pris

Fordi det er en af de bedste lamineringsmaskiner, der er blandt disse 5 forskellige modeller, så koster den også en smule mere at købe. Fellowes Saturn 2 har en rigtig god pris, hvor du kun behøver at, betale en lille pris på 887 kr. Det er en lav pris, for en maskine som kan holde i flere år, der også er super effektiv.

Ekstraudstyr

Hvis du midt i det hele, gerne vil ændre i laminerings processen, så har du ofte ikke mulighed for dette. Det har du dog, med den her lamineringsmaskine, som du kan stoppe midt i det hele.


GBC Fusion 3000L A3

De fleste vil gerne, købe kvalitet frem for kvantitet, især når det kommer til maskiner til hjemmet. Hvor denne model kommer, ind som en af topmodellerne, da det er en meget vellidt lamineringsmaskine på markedet. Den er klar på kun, et enkelt minut når du tænder på knappen, hvor den afgiver en lyd for at indikere at maskinen er klar til brug. Det er en af de større lamineringsmaskiner, som betyder at den, fylder en smule mere men stadig, ikke nogen alt for stor en lamineringsmaskine at have stående. Når du skal laminere noget papir, i en plastiklomme uanset, om det skal være en kold eller varm laminerings metode, så kan den her maskine godt klare en stor størrelse. Det er en super effektiv lamineringsmaskine, som har en rigtig skarp pris, hvor de fleste kan være med på at købe den.

Størrelse

Det er vigtigt at købe, en lamineringsmaskine som er effektiv, mens du ikke behøver betale en formue for det. Hvor en lamineringsmaskine som denne, ikke fylder alt for meget i dit hjem, fordi den har en god størrelse. Bredden er 57 centimeter, hvor højden er 15 centimeter, mens dybden er på 20 centimeter og så vejer den kun 2,9 kg.

Maksimal arbejds størrelse

Det er selvfølgelig også muligt at, anvende GBC Fusion 3000L A3, til større stykker papir. Den kan også tage, de helt normale stykker papir, som man ofte anvender i hverdagen som hedder A4. Det er dog også muligt at, laminere papir der er større og, som hedder A3 papir.

Pris

Prisen er ikke i den høje ende, men faktisk ret lav, når man kigger på kvaliteten af den. For at købe en lamineringsmaskine, som den her i høj kvalitet, skal du ikke betale for mange penge. Da denne model kun, har en pris som er på 749 kr. hvilket er en pris, de fleste kan finde råd til.

Ekstraudstyr

For at laminere et stykke papir, som har en størrelse der hedder A3, så tager det kun 30 sekunder fra du starter til den er færdig med det.


Fellowes Voyager

Hvis du vil købe, en lidt mere professionel lamineringsmaskine, så er den her model måske noget for dig. Den er til de brugere, som har et større forbrug, af en lamineringsmaskine hvor den skal bruges lidt oftere. Den har en rigtig smart teknologi, som gør at maskinen ikke bliver varm, så du ikke risikere at brænde dig på selve maskinen når den lige har været brugt. Det er som sagt en større og mere professionel lamineringsmaskine, som betyder at den er ret stor, så du ikke bare lige flytter den, men også gør at den er super stabil under brug. Når det gælder den maksimale arbejds størrelse, så har du mulighed for at, laminere større stykke papir hvis det er nødvendigt. Derfor har den også, en pris som er ret høj når den skal købes, men du vil på ingen måde komme til at fortryde dit køb af den her maskine.

Størrelse

Det her er en professionel lamineringsmaskine, hvilket betyder at det, er en af de større modeller at have stående. Hvor den bedst egner sig, til et kontor som har et, meget stort forbrug af en lamineringsmaskine. Den vejer 12,1 kg, mens den er 63,4 centimeter bred, 15,9 centimeter høj, sidst men ikke mindst så er dybden på 21,5 centimeter.

Maksimal arbejds størrelse

Det papir du vil laminere, må maksimalt have en bredde, som er på 33 centimeter. Det er papir med en stor størrelse, hvilket er en lille smule større, end hvad A3 papir har af størrelse, det er den største størrelse af papir den kan laminere. Fordi A3 papir har, en størrelse som er på 29,7 centimeter i bredden, mens højden er 42 centimeter.

Pris

Fordi det er en professionel lamineringsmaskine, så koster Fellowes Voyager også, en smule mere end alle andre modeller. Hvis den her store og effektive lamineringsmaskine, skal købes ind til kontoret, så koster den en pris på 4.801 kr. det er en ret høj pris.

Ekstraudstyr

Med en sikkerhedsfunktion som gør at, den ikke bryder ud i brand, hvis den står tændt for længe. Så er den udstyret, med en automatisk sluk funktion, som gør at den selv slukker efter et bestemt antal minutter.


Vores liste

Dette er vores vurdering ud af eksterne testere, som vi mener hører til blandt de 5 bedste lamineringsmaskiner i test, de er vurderet ud fra forskellige kriterier såsom størrelse, maksimal arbejds størrelse, pris, ekstraudstyr og vurderinger fra kunder. Dette er ikke nogen officiel liste, men taget ud fra vores vurdering og anmeldelser taget online. Listen er lavet for at den almene befolkning kan skabe sig et overblik, over de forskellige lamineringsmaskiner når de skal ud at købe en ny.

Disclaimer

Vi har ved Testoverblikket ikke lavet nogle former for fysiske test af lamineringsmaskiner, de er udelukkende vurderet ud fra eksterne vurderinger givet af forbrugerne, som har lavet anmeldelser på disse forskellige lamineringsmaskiner og diverse uafhængige tests foretaget af fx tænk.dk.