Ladyshaver Test 2024 – De bedste 6 kåret af eksperterne

Vi vil hos testoverblikket.dk forsøge at komme med vores liste over de 6 bedste ladyshavere på markedet, når man skal ud og købe en ny ladyshaver. Er det vigtigt at man finder den som passer bedst til netop det behov du har brug for, som også passer til de forventninger man har før man køber den, derfor har vi lavet en top-6-liste med de bedste bedømte ladyshavere. Disse 6 er udvalgt efter anmeldelser fra forbrugerne, driftstid, ladetid, hastigheder, pris og ekstraudstyr. Disse test er ikke fysisk foretaget af os, men vurderet fra eksterne testere.


Philips HP6341

Er du også træt af at købe skrabere hele tiden, fordi man kan jo ofte komme til at glemme at købe dem, så mangler man dem jo når det vigtigste tidspunkt gælder. Så kan denne ladyshaver fra Philips, være det rigtige valg for dig som er lidt glemsom, eller fordi du det bare går hurtigere med en ladyshaver. Den har en god driftstid som kører på batterier, hvilket betyder at du ikke skal oplade den men bare udskifte batterierne, som godt kan være lettere irriterende. Den har almindelig hastighed, prisen er utrolig lav og overkommelig, selvom økonomien ikke er den bedste.

Driftstid

Denne ladyshaver kan fungere så længe der er strøm på batterierne, dette betyder også at det ikke er nødvendigt at oplade den, men hvor du hurtigt kan tage den i brug igen når den er løbet tør for strøm. Som er en kæmpe fordel da man let kan glemme sin lader, hvis man tager sin ladyshaver med på ferie eller lignede. Det er nemlig ikke altid lige let, at købe en ny lader men de fleste supermarkeder og købmænd, forhandler batterier i alle former.

Ladetid

Som tidligere nævnt bruger denne ladyshaver batterier, hvilket gør at der ikke er nogen ladetid på enheden, men kun kræver udskiftning af batterierne. Når den er ved at løbe tør for strøm, er det hurtigt og let at skifte batterierne, dog kan det godt være en ulempe med batterier. Fordi det er ofte det samme med batterier, som det er med skrabere, man glemmer ofte at købe nye når man er ude at handle ind.

Design

Philips HP6341 bliver leveret i et flot og kraftigt design, det er en utrolig holdbar ladyshaver, som uden tvivl vil kunne klare de udfordringer som den bliver budt. Den er i et design af hårdt plastik, hvor grebet er lavet i gummi så man let kan holde fast på den, det hårde plastik er hvidt mens grebet er lilla.

Pris

Selvom den er på førstepladsen af vores liste, så er den faktisk også den billigste, hvis du skal ud og købe denne koster den 189 kr. Som er et lavt beløb, som næsten uanset indkomst kan have råd til at købe, plus man skal ikke købe mange skrabere før den har tjent sig selv ind igen.

Ekstraudstyr

Er vaskbar og kan fungere under vand, så du kan tage den ind under bruseren, hvis du bedst kan lide det.


Philips BRL130

Denne ladyshaver er den første på vores liste, som er en genopladelig ladyshaver, hvilket godt kan være en fordel for mange. Ved at du køber en ladyshaver som er genopladelig, skal du ikke tænke på at købe batterier, som man jo let kan komme til at glemme. Derfor kan vi anbefale at købe en genopladelig model, den har en lang driftstid så du kan få fjernet alle dine hår, ladetiden er dog i den meget lange ende. Den er designet meget ergonomisk, så du ikke risikere at tabe den på gulvet, det er ikke en dyr post når du skal ud og købe den her ladyshaver.

Driftstid

For at du kan nå at fjerne alle dine hår, så kræver det en lang driftstid for dette, fordi det kan godt tage lang tid at fjerne alle hår. En ladyshaver som denne, har en driftstid på hele 60 minutter, som burde være mere end rigeligt til at fjerne alle hår. Det er dog vigtigt at du husker din lader, fordi du ikke bare kan udskifte batterierne, som du kan ved den tidligere model som er blevet nævnt.

Ladetid

Et af de punkter hvor denne model, ikke har fået så gode anmeldelser, det er lade tiden fra 0% til en fuld opladning. Fordi den har en meget lang ladetid, hvilket godt kan begrænse de fleste købere, fordi den bruger lang tid på at lade helt op. Philips BRL130 har en ladetid på 480 minutter, som også kan fortælles som 8 timer, for en fuld opladning hvilket er en stor ulempe.

Design

Philips har designet denne ladyshaver, så den er så ergonomisk som overhovedet muligt, mens der også er tænkt på holdbarheden. Den er lavet så du kan have den i mange år, selvom den bliver brugt rigtig meget, imens den også er flot at kigge på imens den er i brug.

Pris

På trods af at det er en genopladelig ladyshaver, så er den faktisk utrolig billig i indkøb, som klart kan anbefales hvis man ikke har et stort budget. Hvis du gerne vil ud og købe denne model, skal du betale 261 kr. det er dog billigt for en holdbar og effektiv model.

Ekstraudstyr

Der er inkluderet en oplader, vandtæt så du kan barbere dig under bruseren, der medfølger desuden også en trimmekam.


Braun LS5160

Er en meget ergonomisk ladyshaver, som har fået meget gode anmeldelser, af forbrugerne og ekspertanmelderne. Det er desuden også den første fra denne producent, den er meget brugervenlig i design, samt utrolig holdbar. Denne model er er udstyret med batterier, som betyder at du ikke skal oplade den, hvilket både er en fordel og ulempe. Den har en lang driftstid, hvor det eneste du skal tænke på er batterier, den har ikke nogen ladetid. Den er designet i ergonomisk design, samt har den en utrolig lav pris, den er desuden også vaskbar.

Driftstid

Fordi den her ladyshaver er udstyret med batterier, hvilket også gør at du ikke skal tænke på driftstiden, så længe du har ekstrabatterier i nærheden. Dette betyder at du i teorien, kan have en driftstid på ubestemt længde, fordi du bare kan skifte batterierne ud og så er den klar igen. Det er en kæmpe fordel, fordi du ikke skal tænke på, hvor lang tid den kan køre før den vil miste kræfter på grund af manglende strøm.

Ladetid

Det er muligt at købe genopladelige batterier, det kan være en god ide at købe 2 sæt batterier, så du kan have det ene sæt i opladeren mens det andet sidder i maskinen. På den måde vil du ikke opleve, at du enten skal ud og købe nye batterier, eller at den er løbet tør for strøm. Det kan dog godt være en god ide at købe almindelige batterier så du altid har nogle, ekstra batterier på dig hvis uheldet er ude.

Design

Kommer i en lettere blå farve der består af hård plast, den har et hoved som har en trimmer og en shaver, så du får mest muligt hår fjernet samt en glat og blød ud. Den er naturligvis vandtæt så du kan vaske den efter brug, desuden kan du også tage den med ind i bruseren, da varm vand åbner dine porre så din hud bliver glat.

Pris

Selvom den er utrolig effektiv, samt let kan fjerne alle dine hår, så er prisen utrolig lav for denne ladyshaver. Braun LS5160 koster kun 235 kr. som er en billig pris, når man tænker på du får en høj kvalitet, samt en langtidsholdbar ladyshaver.

Ekstraudstyr

Hvis du vælger at købe denne lady shaver, medfølger der i købet en bikinitrimmer, et eksfolieringshoved og Optishave.


Philips BRL140

Dette er en flot og meget effektiv ladyshaver, som er en genopladelig maskine, der let fjerner alle dine hår uden at rive dem ud. Du kommer aldrig til at døje med skrabere igen, hvis du vælger at købe denne ladyshaver fra Philips, man kan jo let glemme at købe nye skrabere når man handler ind. Den har en lang driftstid, der giver dig rigeligt med tid til at fjerne alle hår nødvendigt, tiden den bruger på at lade op er dog meget lang. Det er en rigtig feminin ladyshaver, som kommer i nogle meget flotte farver, imens prisen er skruet helt i bund. Så du skal vælge den her ladyshaver, hvis du vil have høj kvalitet samt en holdbar ladyshaver, som på samme tid også er flot at kigge på.

Driftstid

Det kan tage noget tid at fjerne alle hår på kroppen, som du føler er nødvendigt at fjerne, derfor kræver det en lang driftstid. Derfor er den her maskine også udstyret, med en lang driftstid som kan køre uafbrudt i 60 minutter ad gangen, før den løber tør for strøm og skal lades op igen. Du vil ikke komme til at have brug for længere driftstid, hvis du vælger den her ladyshaver, da den er meget lang og holdbar.

Ladetid

Hvis du alligevel skulle risikere at Philips BRL140 løber tør for strøm, så er den heldigvis genopladelig, så du ikke skal købe batterier når du handler ind. Det kan dog godt være en ulempe at den er genopladelig, fordi så skal du vente på den er ladet op, før du kan tage den i brug igen. Når denne ladyshaver er helt afladet, kommer det til at tage 480 minutter, før den er ladet helt op igen som godt kan virke som lang tid.

Design

Denne ladyshaver bliver leveret i en hård plast, som er af farven lyserød, dette gør den til en meget feminin ladyshaver. Mens den kun har 1 knap til at tænde og slukke, hvilket også gør den brugervenlig, så den ikke har brug for noget fancy udstyr.

Pris

Når du skal købe denne model på nettet, skal du kun af med en let sum af 314 kr., som gør den til en meget billig ladyshaver. Kvaliteten er i den meget høje ende, dette gør at du kan have den i mange år ud i fremtiden.

Ekstraudstyr

Der medfølger en trimmekam, hætte til jævn glidning, hudstrammer hætte, etui og en rensebørste.


Braun LS5560

Med den sidste model fra denne producent Braun, får du her en ladyshaver som ikke kun er meget god, men som former sig efter dit ansigt imens du bruger den. Den fjerner nænsomt og effektivt dine hår, den er ledningsfri så du kan anvende den hvor du gerne vil, den er dog ikke vandtæt som også gør at den har fået denne placering. Den har en mindre drifts tid, dog ikke en alt for lav driftstid, imens den har en utrolig kort ladetid. Den korte ladetid har stor betydning, fordi du meget hurtigt kan have en fuldt ladet ladyshaver igen, imens prisen er rigtig fair for alle og enhver.

Driftstid

Selvom den har en mindre driftstid, end de andre ladyshavere der er genopladelige på vores liste, har det ikke betydning på grund af ladetiden på modellen her. Den her ladyshaver har en driftstid på 40 minutter, som måske ikke lyder som meget, men det er stadig meget tid til at fjerne hårene på kroppen. Den er utrolig effektiv når du trimmer dine hår, da den går helt i dybden og fjerner dem længst nede mod huden.

Ladetid

Selvom den kun har en driftstid på 40 minutter, så er den slet ikke i nærheden af de andre på vores liste, hvad angår opladningstiden da de er på cirka 480 minutter. Braun LS5560 skal kun bruge 60 minutter, på at lade helt op fra et tomt batteri, som er utroligt lidt og meget eftertragtet blandt forbrugerne.

Design

Fordi der er tænkt meget på designet, da denne ladyshaver blev designet, har de tænkt meget på det ergonomiske. Fordi du kan bruge den i de 40 minutter driftstiden er på, uden at du får ondt i fingrene eller lignede, der er et godt greb på den. Den viser desuden også batteriniveauet, så du kan holde øje med hvor meget strøm maskinen har på.

Pris

Hvis du har lyst til at købe den her ladyshaver, skal du ikke af med en ret stor sum penge, fordi den er meget billig i forhold til hvad man får. Du skal kun betale 347 kr. hvor du får super høj kvalitet, samt en meget effektiv ladyshaver.

Ekstraudstyr

Der medfølger et eksfolierings hoved, svævende blad og trimmer for tæt barbering.


Philips BRL170

Ønsker du dig en simpel men stadig meget effektiv ladyshaver, så er den her model en rigtig god mulighed, da den kan det som en ladyshaver skal kunne og det er at fjerne hår. Den er udstyret med nogle innovative skæreblade, som er fleksible og buede hvilket giver en større effektivitet og skarpere skæreblade. Den har en rigtig god driftstid, for en genopladelig ladyshaver, imens den ikke skal oplade særlig længe før den er klar til brug igen. Designmæssigt er der tænkt meget på ergonomien, imens den koster lidt mere end de andre på vores liste, så er den stadig attraktiv fordi kvaliteten er super høj.

Driftstid

Som tidligere nævnt er driftstiden meget vigtig, fordi det er afgørende for om du når at fjerne alle hår, så du ikke pludselig får en ladyshaver der går ud midt i det hele. Derfor er denne model med en driftstid på 60 minutter, en klar konkurrent til de bedste ladyshavere.

Ladetid

Driftstiden og ladetiden er samme antal minutter, som betyder at du kan fjerne hår ligeså længe, som det tager den at lade helt op igen. Philips BRL170 har en ladetid på 60 minutter, som er en af de bedste på hele vores liste, når man kigger på ladetiden af disse ladyshavere.

Design

Fordi der er tænkt meget på det ergonomiske, så er den let at håndtere, uanset om det er i badet eller uden for badet. Den er nemlig vandtæt og kan bruges under bruseren, når du er færdig med at bruge den kan du vaske den af under vandhanen.

Pris

Selvom den ikke er på førstepladsen af vores liste, så er det faktisk den dyreste model, men du får stadig meget høj kvalitet. Fordi Philips er kendte for deres høje kvalitet, får du en stærk og holdbar ladyshaver til kun 443 kr.

Ekstraudstyr

Når du køber denne ladyshaver er der inkluderet, Bikini-trimmer, trimmerkam til bikinilinjen, beskyttelseshætte, hudstrammerhætte, etui, rensebørste


Vores liste

Dette er vores vurdering ud af eksterne testere, som vi mener hører til blandt de 6 bedste ladyshavere i test, de er vurderet ud fra forskellige kriterier såsom rotationer, batteritid, funktioner, pris, ekstraudstyr og vurderinger fra kunder. Dette er ikke nogen officiel liste, men taget ud fra vores vurdering og anmeldelser taget online. Listen er lavet for at den almene befolkning kan skabe sig et overblik, over de forskellige ladyshavere når de skal ud og købe en ny.

Disclaimer

Vi har ved Testoverblikket ikke lavet nogle former for fysiske test af disse ladyshavere, de er udelukkende vurderet ud fra eksterne vurderinger givet af forbrugerne, som har lavet anmeldelser på disse forskellige ladyshavere og diverse uafhængige tests foretaget af fx tænk.dk.