Ladyshaver fra Philips test 2021 – De bedste 5 kåret af eksperterne

Vi vil hos testoverblikket.dk forsøge at komme med vores liste over de 5 bedste ladyshavere fra Philips på markedet, når man skal ud og købe en ny ladyshaver. Er det vigtigt at man finder den som passer bedst til netop det behov du har brug for, som også passer til de forventninger man har før man køber den, derfor har vi lavet en top-5-liste med de bedste bedømte ladyshavere fra Philips. Disse 5 er udvalgt efter anmeldelser fra forbrugerne, driftstid, ladetid, design, pris og ekstraudstyr. Disse test er ikke fysisk foretaget af os, men vurderet fra eksterne testere.


Philips HP6341

Philips er anerkendte for at producere, produkter som er toppen af poppen, de er næsten altid i højeste kvalitet. Alt efter hvor effektive de er, samt hvor gode materialer, de er blevet produceret i. Så kan Philips følge med, sammen med de bedste af de bedste, også selvom Philips ikke er noget dyrt mærke. Den her ladyshaver fra Philips, har fået enormt gode anmeldelser af forbrugerne, fordi den er så simpel at anvende, men også på grund af de udskiftelige batterier.  Som den eneste på listen, har den ikke en bestemt driftstid, da det er den eneste hvor du kan skifte batterierne hurtigt. Derfor har den heller ikke en lade tid, hvilket er meget behjælpeligt, da du ikke skal vente på den skal oplade. Det er desuden en utrolig flot ladyshaver, som er utrolig stilfuld og simpel i design, sidst men ikke mindst så er det en utrolig billig ladyshaver.

[afp id=”309″]

Driftstid

Fordi den ikke har nogen bestemt driftstid, det kan nemlig variere ret meget, da det kan komme an på hvilket mærke af batterier du anvender. Nogle batterier har nemlig, en bedre driftstid end andre, det kan dog også betyde at nogle batterier, koster lidt mere end de andre. Det gode ved at den anvender batterier, det er at du ikke skal tænke på, om den pludselig går tør for strøm. Du kan nemlig bare have nogle batterier, med på turen du skal på, så er det meget hurtigt bare at udskifte dem.

Lade tid

Netop fordi den er udstyret med batterier, så er der ikke en bestemt lade tid, da det maksimalt tager 30 sekunder. At udskifte disse batterier, til nogle nye så den er good to go igen, hvis uheldet skulle være ude og den løber tør for strøm.

Design

Det her er en simpel men effektiv ladyshaver, som har et fint pink og hvidt design, imens du hurtigt kan fjerne bunden. Hvis du åbner den i bunden, kommer du ind til rummet, hvor batterierne er placeret. Den er desuden meget brugervenlig, da du kun skal trykke på 1 knap, for at starte maskinen.

Pris

Philips laver kraftfulde maskiner, men stadig til en meget overkommelig pris, Philips HP6341 har en meget lav pris. Hvis du gerne vil købe den, koster den kun 156 kr. som de fleste hurtigt, kan finde råd til hvis det er nødvendigt.

Ekstraudstyr

Udover at være vaskbar, så kan du faktisk også anvende den under vand, så du får en meget glat hud.


Philips BRL130

Den første ladyshaver på listen, som er en genopladelig ladyshaver, er den her super effektive model. Som er let at anvende, fordi du kan have den med overalt, uanset om du skal på ferie, eller du bare hurtigt skal bruge den i haven. Det er dog sjældent, at kvinder anvender den andre steder, end på badeværelset som man ofte bruger den på. Den har en lang driftstid, hvilket burde give dig nok med tid, til at anvende denne ladyshaver i hverdagen. Den har dog en rimelig lang lade tid, så du skal altid sætte den i opladeren, hver gang du har brugt den. Designmæssigt har den et hoved, som er fleksibel, så den drejer sig efter kroppen under drift. Det er en meget billig ladyshaver, så du ikke skal bruge mange penge, på høj kvalitet i hverdagen.

[afp id=”310″]

Driftstid

Når man snakker driftstid, så er det arbejdstiden, som den kan fungere i. Fra man starter den med 100% strøm, til at den ikke har mere strøm igen, her er gennemsnittet 55 minutter. Dog har den her ladyshaver, en længere driftstid en gennemsnittet, fordi den har en driftstid på hele 60 minutter, før den er løbet tør for strøm. Når den er løbet tør for strøm, skal du ikke skifte batterier, men bare sætte den i opladeren for at få strøm igen.

Lade tid

Philips BRL130 har en meget lang lade tid, som du desværre skal tænke over, fordi det tager hele 480 minutter. Fra den ikke har noget strøm på, til at den er helt opladet igen, gennemsnittet af lade tiden er kun på 270 minutter. Så den har en noget længere lade tid, end hvad gennemsnittet er på, dette burde dog ikke være et problem, da du bare skal huske at sætte den i opladeren efter brug.

Design

Det meget smarte ved denne ladyshaver, det er at den er meget ergonomisk, samt har et hoved som følger kroppens former. Dette gør det både hurtigere, men også meget mere belejligt at anvende, fordi du får en mere effektiv fjernelse af hår hvor du anvender den.

Pris

Med en indkøbspris som faktisk, kun ligger på små 223 kr. kan du let købe den her ladyshaver, det er et beløb der ikke tager lang tid at spare op til. Selvom du er studerende, vil du let kunne finde råd, til at købe en ladyshaver som den her.

Ekstraudstyr

En ting som er meget lækkert, det er at du kan tage den med i bruseren, da den fungere under vand, derudover kan du også let rengøre den da den også er vaskbar efter brug.


Philips BRL140

Det her er nok en af de flotteste, men også mest stilrene ladyshavere, som er på den her liste over ladyshavere fra Philips. Det er en model, som ikke kun er flot, men som stadig er effektiv. Eksperttesterne har rost denne fine model, for at være både flot og effektiv, derudover har forbrugerne også givet den meget gode anmeldelser efter køb. Modellen her har en god driftstid, som uden problemer burde klare, hvad der er brug for. Dette er dog endnu en ladyshaver, som desværre har en længere lade tid, hvilket godt kan være irriterende. Men hvis du husker at sætte den til opladning når du, har brugt den, så vil du ikke opleve nogle problemer. Designet er nok en af de flotteste, som der er at finde på markedet, det er en super smuk ladyshaver at kigge på, derudover er den ikke bare flot men også meget effektiv. Dette er en ladyshaver, som stadig ikke koster mange penge, på trods af dens mange gode egenskaber.

[afp id=”312″]

Driftstid

Det tager ikke lang tid at barbere hårene, hvis man har en ladyshaver, derfor er en driftstid på 60 minutter rigeligt. Fordi det er virkelig sjældent, at forbrugerne bruger mere tid, på at barbere deres hår på kroppen, hvor det er nødvendigt fordi de er blevet lange. Gennemsnittet over driftstiden er cirka 55 minutter, men hvor Philips kommer ind med en længere driftstid, fordi deres produkter er i høj kvalitet.

Lade tid

Den eneste ulempe ved Philips BRL140, kan være at den har en lang lade tid, hvilket godt kan være et problem. Modellen her har en lade tid, som er på hele 480 minutter, som er lang tid hvis du en dag havde glemt at sætte den til opladning. Derfor er det med vigtigt, at du husker at sætte den til opladning, hver gang efter brug.

Design

Nu kommer vi til en af de helt store grunde, til at du skal købe denne ladyshaver, udover at den selvfølgelig er rigtig god. Den er super flot at kigge på, hvilket betyder at det ikke er noget problem, hvis den ligger fremme da den er designet enormt smukt.

Pris

Du vil for kun 270 kr. kunne købe, denne ladyshaver som ikke bare er flot, men også meget let og effektiv at anvende. Dette er en lav pris, for et produkt fra Philips, som er meget anerkendte for deres høje kvalitet.

Ekstraudstyr

Vaskbar efter brug, samt kan den anvendes under vand, hvilket er en kæmpe fordel.


Philips BRL170


Ønsker du en silkeblød hud, samt en utrolig glat hud, efter du har barberet dine hår, så skal du tage et ekstra kig på denne ladyshaver. Den her meget innovative ladyshaver, som er super smart, hvis man kigger på lade tiden samt driftstiden. Den har en driftstid, som er en smule over gennemsnittet, hvilket man ofte ser ved ladyshavere fra Philips. Nu kommer den ting, som er en kæmpe fordel ved denne model, den har en meget lav lade tid, hvilket betyder du kan have den med over alt. Uden at skulle bekymre dig, om at den pludselig går tør for strøm, så går det lynhurtigt at oplade den igen. Designet gør den også utrolig god, fordi den også har et hoved, som følger kroppen når du er i gang med at barbere dine hår. En af de få ulemper ved denne model, det er at prisen er lidt højere, end de andre på vores liste.

[afp id=”314″]

Driftstid

Den her ladyshaver fra Philips, følger den samme driftstid, som de andre på vores liste. Hvilket sørger for at den har en driftstid, som er på 60 minutter, fra den er helt opladet, til at den løber tør for strøm. Med en driftstid på 60 minutter, burde der være mere end rigeligt, med tid til at bruge den på hele kroppen.

Lade tid

Nu kommer den største grund, til at du skal købe den her ladyshaver, den har en MEGET kort lade tid. Den har en lade tid, som er langt lavere, end nogen anden ladyshaver, som er placeret på vores liste. Philips BRL170 har en lade tid, som lyder på kun 60 minutter, hvilket betyder at lade tiden og driftstiden er præcis den samme i længde.

Design

Udover at have et stilrent design, så har Philips også sørget for, at deres produkter er enormt brugervenlige. På den måde vil du ikke opleve, at du ikke kan finde ud af, anvende produktet. Det er legende let, det eneste du skal gøre er at trykke på 1 knap, for at starte maskinen og så bare gå i gang.

Pris

Fordi der er blevet brugt mange ressourcer, på at udvikle denne ladyshaver, så er det også et produkt som koster lidt mere. Den har en pris som er på 399 kr., hvilket godt kan lyde som mange penge, men du skal kigge på dens funktioner, før du vælger at købe den.

Ekstraudstyr

Den har en batteri indikator, så du kan se hvor meget strøm, der er tilbage før den skal oplades. Den kan selvfølgelig også vaskes efter brug, derudover kan den fungere under vand.


Philips BRL160

Den sidste model som er på vores liste, betyder ikke at det er en dårlig ladyshaver, tvært imod faktisk. Vores liste har ikke sat produkterne, i rækkefølge efter hvor gode de er, det er helt tilfældigt hvilket rækkefølge de bliver nævnt i. Denne ladyshaver har en rigtig god driftstid, der gør at du kan anvende den i en god portion tid, før den løber tør for strøm. Hvis du skulle være uheldig, at den løb tør for strøm, så har den en meget lav lade tid. Den er udstyret med, et helt innovativt barberhoved, som gør at du får en pænere og glattere barbering. Selv på trods af disse funktioner, så har den en lav pris, som der hurtigt kan blive sparet sammen til. Forbruger har givet den her ladyshaver, nogle meget gode anmeldelser, efter de har købt og testet produktet.

[afp id=”499″]

Driftstid

Philips producerer kun produkter, som har en lang holdbarhed, samt en rigtig god driftstid. Den her maskine har en driftstid, som er på hele 60 minutter, hvilket gør at du i 1 time kan anvende den. Så du kan roligt, bruge den til at barbere dine hår med, uden at være bange for at den pludselig løber tør for strøm. Desuden er den også ledningsfri, så du ikke altid skal være i nærheden, af en stikkontakt fordi det er nødvendigt.

Lade tid

Philips BRL160 har en meget smart funktion, som gør at du kan sætte den til opladning, lade maskinen oplade i 5 minutter. Så vil du have strøm nok, til at kunne bruge den til en hel barbering, hvilket er en meget smart teknologi. Dog hvis du vil anvende ladyshaveren, i hele driftstiden på 60 minutter, kræver det at du sætter den til opladning i 60 minutter som er lade tiden på maskinen.

Design

Den er udstyret med et bevægeligt barberhoved, så du får en meget finere barbering, du får en meget glattere hud samt en mere effektiv barbering. Den er desuden også ergonomisk, så selvom du bruger den i en hel time, så vil du ikke kunne mærke det.

Pris

Selvom den har nogle gode funktioner, så betyder dette ikke, at den koster spidsen af en jetjager. Det er faktisk en utrolig billig ladyshaver, du får enormt meget produkt, for et beløb på kun 358 kr.

Ekstraudstyr

Af ekstraudstyr kan der blandt andet nævnes batteriindikator, at den kan fungere under vand, hvilket selvfølgelig også betyder at den er vaskbar efter brug.


Vores liste

Dette er vores vurdering ud af eksterne testere, som vi mener hører til blandt de 5 bedste ladyshavere fra Philips i test, de er vurderet ud fra forskellige kriterier såsom driftstid, lade tid, design, pris, ekstraudstyr og vurderinger fra kunder. Dette er ikke nogen officiel liste, men taget ud fra vores vurdering og anmeldelser taget online. Listen er lavet for at den almene befolkning kan skabe sig et overblik, over de forskellige ladyshavere fra Philips når de skal ud og købe en ny.

Disclaimer

Vi har ved Testoverblikket ikke lavet nogle former for fysiske test af disse ladyshavere, de er udelukkende vurderet ud fra eksterne vurderinger givet af forbrugerne, som har lavet anmeldelser på disse forskellige ladyshavere og diverse uafhængige tests foretaget af fx tænk.dk.