Kummefryser test 2023 – Frys dine madvarer ned bedst muligt!

Vi vil hos testoverblikket.dk forsøge at komme med vores liste over de 10 bedste kummefrysere på markedet, Når man skal ud og købe en ny kummefryser, så er det vigtigt at man finder den som passer bedst til netop det behov du har brug for, som også passer til de forventninger man har før man køber den, derfor har vi lavet en top-10-liste med de bedste bedømte kummefrysere, disse 10 er udvalgt efter anmeldelser fra forbrugerne, energiklasse, kapacitet, indfrysningskapacitet, pris og lydniveau. Disse test er ikke fysisk foretaget af os, men vurderet fra eksterne testere.


Electrolux EC4231AOW Kummefryser

På en flot førsteplads kommer denne super effektive kummefryser, den har en meget stor kapacitet, som gør at du har plads til mange madvarer. Den har også en super flot energiklasse, med en stor indfrysningskapacitet gør den sig velegnet til større familier, som har brug for meget plads til hverdagen.

Energiklasse

Da den har en stor kapacitet kræver det noget mere strøm, dog kommer den flotte energiklasse som ligger på A+, ind som en stor hjælp da den alligevel ikke er meget dyr i forbrug. I gennemsnit bruger den 323 kWh om året i strøm, hvilket giver en totalpris på kun 775 kr. som er en smule over gennemsnitsprisen.

Kapacitet

Med en meget stor kapacitet der gør at du har rigeligt med plads, selv hvis du handler mange varer ind som skal fryses ned, dette har en stor betydning hvis man er en større familie. En stor familie kræver meget fryseplads, der kommer Electrolux EC4231AOW med sin kapacitet på hele 400 liter ind med en stor rummelighed.

Indfrysningskapacitet

Når man køber store portioner af madvarer som skal fryses ned, så er det vigtigt at man har en kummefryser der kan fryse mange kilo ned i døgnet, der har denne kummefryser en indfrysningskapacitet på 19 kg i døgnet.

Pris

Man vil jo gerne have en billig kummefryser, men stadig en som er meget effektiv på samme tid, hvis man sammenligner størrelsen og prisen på vores liste. Så kommer denne kummefryser ind som den billigste, da den har en pris på kun 2.639 kr.

Lydniveau

Selvom de fleste kummefrysere står i et skur, så er det ikke alle der har plads til det, derfor er det vigtigt at man har en kummefryser der ikke larmer. Med et lydniveau på kun 45 dB, rammer denne kummefryser gennemsnittet.


Electrolux EC3131AOW Kummefryser

Som en kummefryser der er blevet kåret til testvinder af Tænk i 2013, får du her en kummefryser der egner sig til en almindelig familie, den har en meget god energiklasse som sparer på din pengepung. Den har desuden også en flot kapacitet mens den på samme tid, har en rigtig god indfrysningskapacitet.

Energiklasse

Har fået en energiklasse som hedder A++, som er en af de bedste energiklasser den kan få, dette gør at du sparer på den årlige elregning og på miljøet. Med et årligt forbrug på kun 211 kWh, er den betydeligt lavere end gennemsnittet der ligger på 262 kWh, dette giver en totalpris på kun 506 kr. om året. Den totalpris er over 100 kr. billigere om året end gennemsnittet, hvor en kummefryser typisk holder mange år, giver et større beløb i sidste ende.

Kapacitet

Electrolux EC3131AOW har en flot kapacitet på 292 liter, hvilket gør den velegnet til en almindelig familie på 3-4 personer, som får rigeligt med plads til at kunne fryse madvarer ned. Dette er dog en lille smule lavere end gennemsnittet i kapacitet, dog skulle det være mere end rigeligt for en kummefryser.

Indfrysningskapacitet

Med en af de bedste indfrysningskapaciteter, får du her en kummefryser der kan fryse store mængder ned, især hvis man finder gode tilbud kan man købe store portioner og fryse dem ned. Da denne kummefryser kan fryse hele 25 kg ned i døgnet, hvilket burde være mere end nok til hverdagens indkøb.

Pris

Kummefrysere er en billig løsning fremfor en skabsfryser, da den typisk har en større kapacitet, dog er det ikke fordi at de er dyre at indkøbe. Kummefryseren her koster faktisk kun 2.559 kr., hvilket er billigt for en kummefryser der har en stor kapacitet, især hvis man ønsker en fryser der skal stå i et skur eller lignende.

Lydniveau

En samtale mellem to voksne mennesker har et lydniveau på 60 dB, så kommer den her kummefryser ind med et lydniveau på kun 43 dB, ind som en støjsvag kummefryser der ikke larmer betydeligt.


Electrolux EC2331AOW Kummefryser

Hvis du ønsker dig en kummefryser, som er billig i drift men som har en rimelig kapacitet, som også har en stor indfrysningskapacitet. Så kan dette være en super god mulighed, da den kommer ind på en stærk tredjeplads, den har med sin gode energiklasse et lavt strømforbrug hvert år.

Energiklasse

Med sin utrolig gode energiklasse, ender du med at bruge meget lidt strøm hvert år, som skåner både miljøet og din penge pung. Denne kummefryser har energiklassen A++, hvilket gør at den kun bruger 180 kWh om året i strøm, dette giver en totalpris på 432 kr. om året i strøm. Dette beløb er betydeligt lavere end gennemsnittet, hvilket ligger på 628 kr. om året i strøm.

Kapacitet

Selvom den har en lavere kapacitet, er det stadig en kummefryser der har rigeligt med plads til den mindre familie, også selv hvis man laver større indkøb. Med en kapacitet på 216 liter gør det den velegnet til en mindre familie, som ofte har brug for at fryse madvarer ned netop fordi de laver store portioner mad.

Indfrysningskapacitet

Med en mindre kapacitet skulle man tro at indfrysningskapaciteten var lav, dette gælder dog ikke ved Electrolux EC2331AOW, da den kan nedfryse hele 24 kg madvarer ned i døgnet. Det er en fordel at have så stor indfrysningskapacitet, da det har en betydning for hvor meget du kan fryse ned om dagen.

Pris

Det er vigtigt at man får en fin kummefryser, men det skal stadig ikke koste for mange penge, her kommer denne kummefryser ind med en lav pris. Prisen på denne er kun på 2.871 kr. hvilket er relativt billigt, hvis man ønsker en kummefryser der ikke fylder særligt meget.

Lydniveau

Gennemsnittet for lydniveauet ligger på omkring 45 dB, hvor denne kummefryser har et lydniveau på 46 dB, hvilket kun er 1 dB højere end gennemsnittet, hvilket er umuligt at kunne høre for det normale øre.


Electrolux EC3931AOW Kummefryser

Er en kummefryser med en meget god energiklasse, som på samme tid har en stor kapacitet, med den højeste indfrysningskapacitet. Så kan det her være et super godt valg, især hvis man vil have en kummefryser, som er god imod din pengepung men også imod miljøet.

[afp id=”114″]

Energiklasse

Denne kummefryser har en super god energiklasse, som sørger for at energiforbruget er så lavt som muligt, så du får en kummefryser som er billig i drift. Med en energiklasse som er blevet vurderet til A++, bruger den kun 241 kWh årligt som betyder at den koster 578 kr. om året i strøm.

Kapacitet

Med en kapacitet som er 50 liter over gennemsnittet, kommer Electrolux EC3931AOW ind med en kapacitet på hele 368 liter, hvilket er mere end rigeligt til hverdagens forbrug. Dette gør den velegnet til en familie 4-5 personer, som køber store portioner ind hver dag.

Indfrysningskapacitet

Som den kummefryser med den højeste indfrysningskapacitet, på vores liste kan du købe mange kilo varer som skal nedfryses, da den med en indfrysningskapacitet på 29 kg i døgnet. Giver den mulighed for at man kan foretage store indkøb, uanset om det er meget kød eller andre varer som skal fryses ned.

Pris

Som den tredje dyreste på vores liste, får du en meget effektiv kummefryser, som kan klare det meste du byder den. Den har en pris som de fleste burde have råd til, da den kun ligger på 3.379 kr. er det muligt for selv personer, som har et mindre budget at købe en ny kummefryser for.

Lydniveau

Uanset om man vælger at have den stående indenfor, eller om man stiller den ud i et skur så den ikke fylder i hjemmet, så er det en fordel at have et lavt lydniveau. Fordi man undgår at have en larmende kummefryser, denne har et lydniveau på 43 dB, hvilket er 2 dB lavere end gennemsnittet.


Electrolux EC3231AOW Kummefryser

Med en energivenlig kummefryser der er billig i drift, som på samme tid har en stor kapacitet, mens den stadig har en høj indfrysningskapacitet. Får du her en oplagt mulighed ved at vælge denne, da den er billig at købe, men som har en god energiklasse. Den har desuden også et lavt lydniveau, hvilket gør at den kan stå fremme uden at man bliver forstyrret, dog kan den godt gemmes ude i et skur.

Energiklasse

Kun overgået af 2 andre energiklasser, får du her en kummefryser med energiklassen A+, som kun er en lille smule over gennemsnittet i årligt strømforbrug. Med et strømbrug på 272 kWh om året, koster den nemlig kun 652 kr. i strøm om året, hvilket cirka er gennemsnitsprisen på en god kummefryser.

Kapacitet

Når man skal have en ny kummefryser, er det vigtigt at man sørger for at der er nok plads i den, da det ikke er sikkert at man nødvendigvis har plads til mere end en kummefryser. Med en kapacitet på hele 300 liter, kommer du ikke til at undvære plads, fordi den er meget velegnet til en mellem og lidt større familier.

Indfrysningskapacitet

Electrolux EC3231AOW har en indfrysningskapacitet, som er lidt lavere end gennemsnittet, dog kommer man ikke til at mærke dette. Denne kummefryser har en indfrysningskapacitet, som er på 17 kg hvilket er et fint antal kilo i døgnet.

Pris

Som den anden billigste på vores liste af denne størrelse, får du en kummefryser der har en god kapacitet, har en flot energiklasse som på samme tid er billig i indkøb. Du kan købe den her kummefryser for kun 2.589 kr.

Lydniveau

Gennemsnits lydniveauet på en kummefryser, ligger i omegnen af 45 dB og det gør denne også, da den rammer gennemsnittet med et lydniveau på kun 45 dB. Hvilket betyder at du får en kummefryser, der ikke larmer betydelig meget selvom den står og kører hele tiden.


Scandomestic SB 300 Kummefryser

Er ønsket en kummefryser der har en høj energiklasse, som på samme tid er billigt i drift, da den ikke bruger særlig meget strøm. Med en stor kapacitet der sikrer den almindelige familie masser af plads, der er også mulighed for at arrangere dine frosne varer, da den bliver leveret med 3 kurve.

Energiklasse

Har en utrolig høj energiklasse som er blevet vurderet til det næstbedste, hvilket er højt for en kummefryser, med et energiforbrug på 215 kWh om året. Er det betydeligt lavere end gennemsnittet som ligger på 215 kWh, om året koster den 516 kr. i strøm hvilket er 112 kr. lavere end gennemsnittet.

Kapacitet

Scandomestic SB 300 har en stor kapacitet på 305 liter, hvilket er velegnet for en mellem og lidt større familier, som har brug for pladsen til mange råvarer. Det er vigtigt at man har rigeligt med plads, til hverdagens strabadser.

Indfrysningskapacitet

Denne kummefryser har en lidt mindre indfrysningskapacitet, hvilket gør at der kun kan puttes op til 16 kg mad i, før temperaturen bliver påvirker i fryseren. Dog er 16 kg stadig en stor portion mad, uanset om det er råvarer eller færdiglavet mad.

Pris

Hvis man ønsker at købe denne kummefryser, så skal man ikke af med særligt mange penge, fordi den koster faktisk kun 3.139 kr. som mange burde have råd til, der kan dog godt findes billigere men dette er stadig en god mulighed.

Lydniveau

Den larmer 5 dB mere end gennemsnittet, dog er det ikke en forskel man vil kunne mærke i hverdagen, så kan denne kummefryser med sine 50 dB være yderst tilfredsstillende, selvom den har et højere lydniveau.


Scandomestic BSW107 Kummefryser

Er pladsen til en kummefryser ikke ret stor, men du mangler stadig fryseplads da du ofte køber stort ind, her kan denne model fra Scandomestic være en oplagt mulighed. Fordi den kan let og diskret gemmes væk i et skab eller lignede, dog kan den stadig godt stå fremme da den med et lavt lydniveau, ikke larmer meget.

Energiklasse

Modellen her har en energiklasse der hedder A+, hvilket gør den til en energivenlig kummefryser, den er billig i drift, da den årlig kun bruger 168 kWh. Totalprisen i strømforbrug ligger på sølle 403 kr. hvilket er betydeligt lavere, end hvad gennemsnitsprisen på vores listen ligger på.

Kapacitet

Som den mindste kummefryser på vores liste, får du her en lille og kompakt kummefryser, som har en lille men fin kapacitet. Selvom kapaciteten kun er på 98 liter, er det stadig rigeligt for et par eller en enlig person.

Indfrysningskapacitet

Kapaciteten og indfrysningskapaciteten følges hånd i hånd her, Scandomestic BSW107har kun en indfrysningskapacitet på 5 kg som kan fryses ned i døgnet, uden at det vil påvirke temperaturen.

Pris

Som den absolutte billigste på vores liste, da det ikke er en kummefryser som er ret stor, får du her en fin kummefryser til kun 1.229 kr., hvilket alle burde kunne have råd til at købe. Det kan dog være en super mulighed, fordi det giver mulighed for at fryse rester ned efter aftensmaden.

Lydniveau

Med et lydniveau på 44 dB, får du en kummefryser som rammer gennemsnittet, hvis man sammenligner lydniveau på de forskellige kummefrysere.


Scandomestic SB 650A+ Kummefryser

Mangler du en meget stor kummefryser, der har en kæmpe kapacitet, en flot energiklasse. Den bruger en del strøm, som man skal tage i betragtning før du køber den, hvilket er en stor faktor der spiller ind hvis man skal kigge på priserne.

Energiklasse

Selvom den har en energiklasse der hedder A+, bruger den en del mere strøm end de andre på listen, i gennemsnit ligger strømforbruget på 262 kWh, hvor denne ligger på 423 kWh. Hvilket betyder at den koster 1.015 kr. om året i strøm, hvilket er et betydeligt beløb i strøm hvert år.

Kapacitet

Som den kummefryser med den allerstørste kapacitet på vores liste, får du en kapacitet på hele 560 liter, hvilket er en enorm kapacitet som gør sig egnet til selv helt store familier. Den gennemsnitlige kapacitet ligger på 316 liter, hvilket er betydeligt mindre end hvad denne har plads til.

Indfrysningskapacitet

Selvom den har en høj kapacitet, kan den stadig fryse store mængder af madvarer ned i døgnet, for at være mere præcis kan den fryse hele 26 kg ned i døgnet. På den måde kan du lave meget store indkøb, som du har rig mulighed for at fryse ned uden problemer.

Pris

Som den største på listen, er det også den dyreste på vores liste, hvilket betyder at man skal overveje hvor meget plads der er brug for. Scandomestic SB 650A+ koster hele 3.889 kr. at købe, hvilket godt kan lyde som mange penge, men du får også en rummelig kummefryser med meget plads.

Lydniveau

Selvom den bruger en del mere strøm end de andre, så er lydniveauet ikke meget højere da den med et lydniveau på kun 50 dB, er en stor men stadig støjsvag fryser.


Whirlpool WHM4611 Kummefryser

Er en stor og rummelig kummefryser, som på samme tid er meget støjsvag at have stående, den gør sig meget velegnet til større familier der har brug for meget fryseplads. Den har en stor indfrysningskapacitet, som gør at du kan fryse store mængder indkøbt mad ned.

Energiklasse

Med energiklassen A+ får du en kummefryser, som har en god energiklasse så du er skånsom mod miljøet. Dog er den stadig lidt dyr i strømforbrug, da den bruger 368 kWh om året i strøm, hvilket betyder at den koster 883 kr. i årligt strømforbrug.

Kapacitet

Som den andenstørste i form af kapacitet, får du en stor kummefryser med en enorm plads, den gør sig velegnet til store familier. Hvis man er en stor familie, som kun køber ind et par gange i ugen, får man en stor mængde mad som kan være godt at fryse ned, det kan du med denne da den har en kapacitet på hele 437 liter.

Indfrysningskapacitet

Hvis du køber store mængder af varer, er det vigtigt at du har en stor indfrysningskapacitet, det har du ved den her da du kan fryse hele 21 kg ned i døgnet, uden at det vil påvirke temperaturen i fryseren.

Pris

En stor fryser koster naturligvis en sum penge, dog koster Whirlpool WHM4611faktisk kun 3.839 kr. hvilket er billigt, når man køber en stor kummefryser med masser af plads.

Lydniveau

Selvom det er en stor og fyldig kummefryser, så har den et lavere lydniveau end gennemsnittet, den her larmer faktisk næsten ikke og har kun et lydniveau på 42 dB. Hvilket ikke er særligt højt, hvis man sammenligner med en samtale, imellem to voksne mennesker der ligger på 60 dB i gennemsnit.


Scandomestic SB 175 Kummefryser

Som en af de mindste kummefrysere på vores liste, er dette en kummefryser der er ideel til boligen, der ikke har særligt meget plads. Den har dog stadig en rigtig god energiklasse, hvilket gør den utrolig billig i drift, dog har den en mindre kapacitet da den ikke fylder meget.

Energiklasse

Med en energiklasse der hedder A++, får du her en kummefryser der kun bruger 156 kWh årligt, hvilket betyder at den koster 374 kr. årligt i strømforbrug. Det 250 kr. mindre end gennemsnittet på vores liste, dog skal man tage i betragtning at det er en mindre kummefryser.

Kapacitet

Da det er en lille og kompakt fryser som ikke fylder særligt meget, skal man huske på at kapaciteten selvfølgelig også er mindre, fordi Scandomestic SB 175 har kun en kapacitet på 153 liter. Hvilket er cirka halvdelen af de andre frysere, dog er denne velegnet til en mindre familie eller en enkelt person.

Indfrysningskapacitet

Netop på grund af størrelsen, er indfrysningskapaciteten lavere, dog er den stadig på 10 kg i døgnet, hvilket betyder at du kan fryse 10 kg madvarer ned før det begynder at påvirke temperaturen i din fryser.

Pris

Selvom den ikke er ret stor, koster den stadig en slat penge, dog stadig en overskuelig pris på kun 2.169 kr. som de fleste burde have råd til.

Lydniveau

Lydniveauet på denne kummefryser er på kun 44 dB hvilket er lige under gennemsnittet, dog vil du slet ikke kunne høre forskel på dette, da det er så lav et lydniveau at ingen vil kunne høre det.


Vores liste

Dette er vores vurdering ud af eksterne testere, som vi mener hører til blandt de 10 bedste kummefrysere i test, de er vurderet ud fra forskellige kriterier såsom energiklasse, kapacitet, indfrysningskapacitet, pris, lydniveau og vurderinger fra kunder. Dette er ikke nogen officiel liste, men taget ud fra vores vurdering og anmeldelser taget online. Listen er lavet for at den almene befolkning kan skabe sig et overblik, over de forskellige kummefrysere når de skal ud og købe en ny.

Disclaimer

Vi har ved Testoverblikket ikke lavet nogle former for fysiske test af disse kummefrysere, de er udelukkende vurderet ud fra eksterne vurderinger givet af forbrugerne, som har lavet anmeldelser på disse forskellige kummefrysere. og diverse uafhængige tests foretaget af fx tænk.dk.