Krøllejern Test 2021 – De bedste 5 kåret af eksperterne

Vi vil hos testoverblikket.dk forsøge at komme med vores liste over de 5 bedste krøllejern på markedet, når man skal ud og købe et nyt krøllejern. Er det vigtigt at man finder den som passer bedst til netop det behov du har brug for, som også passer til de forventninger man har før man køber den, derfor har vi lavet en top-5-liste med de bedste bedømte krøllejern. Disse 5 er udvalgt efter anmeldelser fra forbrugerne, max temperatur, opvarmningstid, belastningsevne, størrelse og ekstraudstyr. Disse test er ikke fysisk foretaget af os, men vurderet fra eksterne testere.


OBH Bjn Ax Tools Genius curler

Det her krøllejern er et, krøllejern som er meget eftertragtet, da det er et meget effektivt krøllejern. Det er utrolig let at, krølle dit hår med, et krøllejern som det her fra OBH. Ledningen er rigtig lang, du har faktisk hele 3 meter, ledning at gøre godt med. Hvilket er en fordel da, du ikke skal tænke så meget over, hvor du står i rummet. Dette krøllejern har en, rigtig fin max temperatur som, kan fungere til alt hår. Det tager desuden heller ikke, særlig lang tid for den at, blive varm da opvarmningstiden er relativ kort. Den har et lavt strømforbrug, da belastningsevnen ikke er særlig høj, så selvom du bruger den ofte, er den ikke ret dyr i drift. Den er let at tage, med rundt på farten, da den ikke fylder særlig meget.

[afp id=”815″]

Max temperatur

En høj max temperatur er vigtig, da det afgør om du, kan anvende til dit hår. Det kræver nemlig forskellige temperaturer, hvis du har enten meget tykt hår, eller har meget tyndt hår. Det her krøllejern fra OBH, har en max temperatur som, er på 210 grader så du let kan, krølle dit hår uanset tykkelse.

Opvarmningstid

Det tager ikke særlig lang tid, for OBH Bjn Ax Tools Genius curler at, opnå den valgte temperatur. Det tager faktisk kun, et enkelt minut for det her krøllejern, at blive varm og opnå en temperatur på de 210 grader. 1 minut i opvarmningstid, er ikke en særlig lang, opvarmningstid for et krøllejern i den her kvalitet.

Belastningsevne

Dette krøllejern bruger ikke, særlig meget strøm selvom, du bruger den hver eneste dag. OBH Bjn Ax Tools Genius curler, har en meget lav effekt, som kun er på 67 Watt. Hvilket er utrolig lavt, så du ikke pludselig får, en strømregning som er meget høj.

Størrelse

Det her er ikke, noget stort krøllejern derfor, er den meget let at tage med rundt. Det er et krøllejern, som har en længde på 45 centimeter, har en højde på 6 centimeter, kun 10 centimeter bred og vejer sølle 450 gram. Derfor kan du uden problemer, tage den med rundt til dine veninder, hvis i skal gøre jer klar til fest.

Ekstraudstyr

Den kan automatisk krølle dit hår, så du opnår de perfekte krøller, hver eneste gang du bruger den.


GHD Curve Classic Curl Gold

Vil du gerne have, et enormt godt anmeldt, samt et meget rost krøllejern. Så er det her krøllejern, en meget god mulighed, da det er et meget godt krøllejern. Som kan holde i mange år, hvis du behandler det pænt, kan du uden problemer, have det i mere end 10 år, hvis ikke meget længere. Alt efter hvilken tykkelse, som dit hår har, kræver det en anden temperatur. Dog har GHD brugt, rigtig mange ressourcer og timer, på at finde den helt rigtige max temperatur. Det er et professionelt krøllejern, som har en kort opvarmningstid, så du hurtigt kan få taget den i brug. Den bruger ikke særlig meget strøm, så du kommer ikke til at, mærke dit forbrug selvom du, bruger den meget. Det er en medium størrelse, så den ikke fylder særlig meget, hvilket er en stor fordel.

[afp id=”816″]

Max temperatur

GHD er en meget anerkendt producent, af forskellige produkter til personlig pleje, hvor de har et ry, for at være enormt gode. Hvor det her krøllejern, ikke er nogen undtagelse, fordi den max temperatur, er perfekt til alt slags hår. Den maksimale temperatur, som det her krøllejern kan opnå, er på 185 grader.

Opvarmningstid

Det tager meget kort tid at, blive klar til brug, så du ikke skal vente ret lang tid. Fra du stikke den i stikkontakten, samt tænder for GHD Curve Classic Curl Gold, går der kun 25 sekunder til at, den er blevet helt varm. Som er en kort tid, til at du kan få krøllet dit hår, så du står knivskarpt.

Belastningsevne

Det er aldrig sjovt at, bruge for mange penge på strøm, det kan nemlig løbe op, hvis du køber nye el produkter. Det kommer du dog, ikke til at opleve med GHD Curve Classic Curl Gold, da det kun bruger minimalt strøm. På den måde kommer, du ikke til at få en elregning, som du ikke kan betale.

Størrelse

Der er ikke brug for, et stort krøllejern hvis du, skal have flotte krøller. Det her krøllejern fra GHD, har en størrelse som hedder medium, som betyder at det, ikke kræver særlig meget plads, i din taske og let kan være i den.

Ekstraudstyr

Der er automatisk dvale funktion, som slukker for den, efter 30 minutters inaktivitet.


PHILIPS BHB876/00

Det bliver ikke lettere at, få de krøller du gerne, vil have samt hurtigere. Det her krøllejern klarer, det hele for dig, det eneste du skal gøre er at tænde for den. Det her krøllejern laver, perfekte krøller hver eneste gang, om det er store eller små krøller, kan det her krøllejern klare det. Den har 3 forskellige varmeindstillinger, så du kan få de krøller, som passer til dit hår. Derudover har den også, en kort opvarmningstid, så du ikke skal vente i særlig lang tid. Den bruger heller ikke, ret meget strøm at bruge, hvilket gør det til en bedre oplevelse. Det er et krøllejern, som ikke vejer ret meget, så du ikke overbelaster din arm, når du er ved at krølle dit hår. Det her er et krøllejern, du skal købe hvis du, ikke selv er særlig god til at lave krøller, med et traditionelt krøllejern.

[afp id=”817″]

Max temperatur

Med 3 forskellige temperaturindstillinger, kan du få de perfekte krøller, hver gang du skal lave krøller. Disse temperaturer går fra 170 grader, samt op til en max temperatur på 210 grader. Det kommer selvfølgelig an, på hvilken type hår du har, meget tykt hår skal bruge højere varme, mens tyndt hår skal bruge lavere temperatur.

Opvarmningstid

Har du meget travlt, men gerne vil have flotte krøller, så er det her krøllejern lige noget for dig. Du skal bare vente på at, dit krøllejern er blevet varmt nok, så dit hår kan blive krøllet. For at det her krøllejern, får den helt rigtige temperatur, går der kun 30 sekunder når du har trykket på knappen.

Belastningsevne

PHILIPS BHB876/00 bruger ikke, mere strøm end et normalt krøllejern, en af grundene til dette, er de 3 forskellige varmeindstillinger. Det gør den billig i drift, selvom du bruger den hver eneste morgen, dog kan dine krøller holde i lang tid, selv om natten.

Størrelse

PHILIPS BHB876/00 er et let krøllejern, der kun vejer 580 gram, det gør den lidt tungere. End hvad de tidligere, krøllejern vejer da det, hele sker automatisk, du skal kun sætte dit hår i den. Så vil den automatisk, klare det for dig, så dit hår får de perfekte krøller.

Ekstraudstyr

Der er tilbehør til at, rengøre det indvendige af, det her krøllejern. Så du ikke risikere at, dit hår tager skade, hvis du har brugt hårlak eller lignede.


OBH Bjn Ax Vand Elliptic Styler

Ønsker du et krøllejern, som er enormt effektivt, samt er billig i drift. Men stadig gerne vil have, et krøllejern som ikke, er alt for dyr at købe. Så tag et ekstra kig, på det her krøllejern, det koster nemlig kun 800 kr. Eksperterne som har haft, det her krøllejern inde og teste, har rost den til at være enormt god, til at lave meget flotte krøller. Det har en rigtig fin max temperatur, så du kan krølle alt slags hår, uanset om det er langt, kort, tyndt, tykt eller midt i mellem. Når det her krøllejern, er klar til brug, er der en lampe som lyser, så du ved når det har den, helt rigtige temperatur. Derudover er det et krøllejern, som bruger minimalt med strøm, da den har en lav belastningsevne. Der er ikke noget fancy, ved dette krøllejern hvilket, betyder at den fylder minimalt og er let at tage med i din pusle.

[afp id=”818″]

Max temperatur

Med 3 forskellige indstillinger, kan du vælge 3 forskellige temperaturer, hvor den laveste er meget lav. Den laveste temperatur som, du kan vælge er 120 grader, hvor nummer 2 er 160 grader, mens den max temperatur er på 200 grader. Vil du have lette krøller, så er den lave temperatur en mulighed, men hvis du vil have stærke og kraftige krøller, så er en højere temperatur bedre.

Opvarmningstid

Når du køber et krøllejern, kan det være en god ide at, kigge på hvor hurtigt den bliver varm. Det er nemlig ikke særligt sjovt at, vente i flere minutter, på at krøllejernet er blevet varmt. OBH Bjn Ax Vand Elliptic Styler, er hurtig til at blive varm, så du kun skal vente i meget kort tid.

Belastningsevne

Med en utrolig lav effekt, er den billig i drift, fordi den ikke har en høj belastningsevne. OBH Bjn Ax Vand Elliptic Styler, har en lav effekt, som kun er på 42 Watt. Der er desuden også, en funktion som automatisk, slukker for den når den ikke har været aktiv.

Størrelse

Det her er et traditionelt krøllejern, så har den et elliptisk form, som måler 40 x 20 millimeter. Derfor er OBH Bjn Ax Vand Elliptic Styler, ikke noget stort krøllejern, hvilket gør at du let kan pakke det ned, samt tage det med dig.

Ekstraudstyr

Ledningen på dette krøllejern, har en længde på 2,8 meter, mens det er en roterende ledning. Som betyder at den kan dreje rundt, så du ikke risikere at, få krøllet ledning.


BABYLISS BaByliss C1300E

Krøller er ikke bare krøller, der er mange forskellige, former for krøller med hår. Hvis du vil have, små stramme krøller skal du bruge, det hoved på 25 millimeter som følger med. Hvis du vil have store krøller, som har meget volumen, skal du bruge hovedet på 35 millimeter. Alt dette sker endda automatisk, du skal bare indstille krøllejernet, sætte håret ind i produktet. Du kan let vælge temperatur, hvor den max temperatur, som krøllejernet her har er meget høj. Du behøver ikke vente, på at det her krøllejern er, blevet varm nok til at bruge. Det bruger desuden heller ikke, ret meget strøm hvert år, selvom du bruger den flere gange i ugen. Det er et krøllejern som, fylder lidt mere end et traditionelt krøllejern, da det har et stort og rundt hoved som krøller dit hår.

[afp id=”819″]

Max temperatur

Den højeste temperatur som, det her krøllejern kan have, er en max temperatur på 230 grader. Mens den laveste er, på 190 grader under krølning. Hvis du skal have små tætte krøller, skal du bruge en max temperatur på 210 – 230 grader, i mellem 10 – 14 sekunder. Men hvis du vil have store flotte krøller, skal du bruge en max temperatur på 190 – 210 grader, i mellem 8 til 12 sekunder.

Opvarmningstid

Du behøver som sagt, ikke vente på at det her krøllejern, bliver varmt så du kan bruge det. Du kan starte den, sætte dit hår i den, så gør den resten selv. Det eneste du skal, bekymre dig om er tiden, samt hvilke slags krøller du gerne vil have. Det er meget ligetil, når du skal bruge dette krøllejern, tager meget kort tid at lære.

Belastningsevne

Fordi det hele foregår automatisk, så kræver det også at, dit krøllejern har en større motor. Da den ikke kun skal, opvarme en keramisk plade længere, men dreje håret rundt. Derfor bruger BABYLISS C1300E, også lidt mere strøm, end hvad et traditionelt krøllejern bruger.  

Størrelse

Når du skal have, BABYLISS BaByliss C1300E med i din taske, skal du huske at, det er et lidt større krøllejern. Der er desuden en meget lang ledning, på krøllejernet som ikke begrænser, dig ret meget fra stikkontakten, denne ledning er på hele 2,5 meter.

Ekstraudstyr

Udstyret med en børsteløs motor, har den en motor med lang levetid, faktisk op til 5.000 timer.


Vores liste

Dette er vores vurdering ud af eksterne testere, som vi mener hører til blandt de 5 krøllejern i test, de er vurderet ud fra forskellige kriterier såsom, max temperatur, opvarmningstid, belastningsevne, størrelse, ekstraudstyr og vurderinger fra kunder. Dette er ikke nogen officiel liste, men taget ud fra vores vurdering og anmeldelser taget online. Listen er lavet for at den almene befolkning kan skabe sig et overblik, over de forskellige krøllejern når de skal ud og købe et nyt.

Disclaimer

Vi har ved Testoverblikket ikke lavet nogle former for fysiske test af disse krøllejern, de er udelukkende vurderet ud fra eksterne vurderinger givet af forbrugerne, som har lavet anmeldelser på disse forskellige krøllejern og diverse uafhængige tests foretaget af fx tænk.dk.