Kostumefester kan stadig noget 

For mange er en af de første ting man tænker på når der nævnes udklædning og kostumer nok fastelavn. Men man kan sagtens bruge disse kostumer til mange andre festligheder.

Bredt eller snævert tema

Selvom nogle vil mene det er barnligt, så kan det faktisk være meget morsomt at planlægge og deltage i en fest med et eller andet form for tema der involverer udklædning. Det kan både være en firmafest, klassefest eller bare en helt almindelig fest med gode venner. Det afgørende er egentlig at man vælger ikke at holde sig tilbage, men bare være ligeglad med om man ser fjollet ud og give den gas med sit kostume.

 

Temaet kan være bredt og kun stille det krav at man er klædt ud som et eller andet efter eget valg. Men det kan også mere snævert. Eksempelvis kan det være et krav at man er klædt ud som en film, at udklædningen passer til et overordnet tema for eksempel ferie, eller noget helt andet. Det er kun fantasien der sætter grænsen. Du kan se fastelavnskostumer på kostumeguiden og lade dig inspirere af dem.

Gå også all in på detaljerne

Vil du virkelig gerne have at dit kostume er noget helt særligt og skiller sig ud fra mængden, så kan du overveje lige at pifte et købt kostume op. Det kan være at du har nogle ekstra accessories der virkelig vil understrege ideen med dit moderne og holdbare kostume. Du kan også gøre mere ud af makeuppen eller din frisure, så det hele passer sammen. Det vil gøre hele oplevelsen mere fuld og gennemarbejdet.

 

Er du virkelig kreativ kan du endda lave kostumet helt fra bunden og dermed få et unikt og anderledes kostume, som ingen har set før. Så kan du endda lave dig selvom om til en pina colada, hvis det er ønsket.