Kondenstørretumbler Fra LG Test 2023 – De bedste 5 kåret af eksperterne

Vi vil hos testoverblikket.dk forsøge at komme med vores liste over de 5 bedste kondenstørretumblere fra LG på markedet, når man skal ud og købe en ny kondenstørretumbler fra LG. Er det vigtigt at man finder den som passer bedst til netop det behov du har brug for, som også passer til de forventninger man har før man køber den, derfor har vi lavet en top-5-liste med de bedste bedømte kondenstørretumbler fra LG. Disse 5 er udvalgt efter anmeldelser fra forbrugerne, energiklasse, tørrekapacitet, pris, lydniveau og ekstraudstyr. Disse test er ikke fysisk foretaget af os, men vurderet fra eksterne testere.


LG FDRC308N0W9

Den første på listen, er en tørretumbler fra LG, som har fået enormt gode anmeldelser. Forbrugerne har rost maskinen, til at være en effektiv tørretumbler, der tørre dit tøj perfekt hver gang. Det er en tørretumbler som, er lidt tung at flytte rundt med, den vejer nemlig 56 kg. Den har en fantastisk energiklasse, der gør at den ikke, koster ret mange penge årlig i strøm. Tørrekapaciteten er også rigtig høj, hvilket betyder at den, kan tørre meget tøj på en gang. Prisen er i den lave ende, så de fleste kan være med, når den skal købes. Derudover er den rigtig stille, når den skal tørre dit tøj, fordi lydniveauet er lavt. En tørretumbler fra LG, er et godt valg når, der skal vælges en ny tørretumbler til hjemmet.

Energiklasse

Det er vigtig når du køber, en helt ny tørretumbler, at du køber en med en god energiklasse. Det afgøre ofte hvor mange penge, din helt nye tørretumbler koster, i strøm hvert år når du bruger den meget. Denne tørretumbler fra LG, har en energiklasse som hedder A+++, mens den kun bruger 159 kWh om året i strøm.

Tørrekapacitet

Tørrekapaciteten på 8 kg, gør den velegnet til en mellemstørrelse familie, mens den også let kan bruges. Hvis en større familie, køber den vil den også, let kunne passe ind uden problemer. Ved at den her tørretumbler, kan tørre en stor portion tøj, skal du ikke tørre tøj over flere gange.

Pris

Når der skal købes, en helt ny tørretumbler, er prisen ofte afgørende. Nogle modeller har en høj pris, mens andre har en lav pris, dog er prisen på LG FDRC308N0W9 rigtig god. Hvis du skal købe, denne kondenstørretumbler fra LG, så koster den 4.699 kr. at købe.

Lydniveau

En tørretumbler larmer ofte, ikke særlig meget når, den er i gang med at tørre tøjet. Derfor er lydniveauet, også kun på 64 dB, hvilket er laveret end almindelig samtale, som to voksne mennesker har.

Ekstraudstyr

Der er meget ekstraudstyr med, den kan styres via wifi, indvendig belysning, vendbar dør, selvrensende kondensator og udskudt start.


LG RC80U2AV0W

Der er meget lidt forskel, på denne model og den første model, som er på den her liste. Denne tørretumbler fra LG, er en enormt god tørretumbler, der aldrig skuffer forbrugerne. Den her tørretumbler gør sig velegnet, til både små men også, store familier der har et stort behov for en, effektiv tørretumbler hver dag. Det er ikke altid en selvfølge, at en tørretumbler har en god energiklasse, dog er tiderne at forbrugerne efterspørger dette. Dette er en god tørretumbler, der har en høj tørrekapacitet, hvilket ikke begrænser dit tørreforbrug. Prisen er en af de laveste, blandt disse forskellige tørretumblere, hvilket ikke hiver den i kvaliteten af maskinen. Lydniveauet er rigtig lavt, så den ikke vækker hjemmet, når den er ved at tørre tøjet.

Energiklasse

Når du køber en tørretumbler, specielt en kondenstørretumbler, er det altafgørende du køber en med en høj energiklasse. Den her kondenstørretumbler er billig i drift, en af grundene til dette, er på grund af Dual inverter heat pump, den sørger nemlig for at holde energiforbruget langt nede. Energiklassen hedder på denne model, A+++ som er det bedste, mens den kun bruger 159 kWh om året.

Tørrekapacitet

Du vil altid få tøj, som er helt tørt når, en tørretumbler som LG RC80U2AV0W, er færdig med at tørre tøjet. Der er nemlig en sensor, som måler fugtigheden inde, i maskinen for at sikre dig at tøjet er tørt. Derudover har den her tørretumbler, en tørrekapacitet som ligger, på hele 8 kg tøj som den kan tørre på en gang.  

Pris

Selvom LG er et velkendt firma, der producere produkter i høj kvalitet, så behøver denne kvalitet ikke være for dyr. Hvilket denne tørretumbler er et bevis på, den er meget effektiv, men også billig at købe, den koster kun 4.499 kr. som er en meget lav pris, for rigtig høj kvalitet.

Lydniveau

Det er vigtigt når du køber en kondenstørretumbler, at den ikke larmer for meget, hvilket den her model ikke gør. Den har nemlig kun, et lydniveau under tørring, der ligger på sølle 62 dB. Hvilket ikke er særlig højt, du vil dog stadig kunne høre, den hvis du står ved siden af maskinen under drift.

Ekstraudstyr

Der er sensor til måling af fugtigheden, den kan styres via Wifi, samt er der udskudt start funktion.


LG RC8084AV3W

Er du til produkter fra LG, hvor du ønsker en tørretumbler, som er enormt effektiv. Mens den også har, en meget lang motorgaranti, der er på hele 20 år. Dette betyder at du i de 20 år, vil have en garanti fra fabrikanten, hvis motoren går i stykker, så er den helt dækket uden det koster dig nogle penge. Energiklassen er rigtig høj, den kan ikke blive højere, hvilket sparer dig for rigtig mange penge hvert år. Derudover er tørrekapaciteten også rigtig høj, så du kan tørre meget tøj, uden at være bekymret om den kan klare det. Det kan være en overraskelse, når man ser prisen, på den her kondenstørretumbler som er ret høj. Lydniveauet er ikke noget at klage over, da det er i den lave ende, hvilket de fleste gerne vil have.

Energiklasse

Med en god energiklasse, er det en tørretumbler, der er god mod din pengepung men også mod miljøet. Dette er en tørretumbler, som har en energiklasse der, hedder A+++ mens den kun bruger 159 kWh om året i strøm. Med varmepumpeteknologi sørger, denne funktion for, at energiforbruget er meget lavt.

Tørrekapacitet

Tørrekapaciteten er afgørende for, hvor effektiv den er, når det kommer til en stor familie. Jo større den er, jo mere tøj kan du tørre, uden at skulle bekymre dig om kapaciteten på din tørretumbler. LG RC8084AV3W har en god tørrekapacitet, der er på 8 kg, der er meget gennemsnitlig på vores liste.

Pris

Den her kondens tørretumbler, har en ret høj pris, hvilket gør kundekredsen mindre. Dog vil du ikke fortryde, dit køb hvis du vælger, at købe denne tørretumbler. Det er nemlig en fantastisk tørretumbler, der er rigtig god blandt kunderne, mens den har en pris på 13.856 kr. der er den højeste pris på denne liste.

Lydniveau

Lydniveauet er rigtig lavt, så du ikke bliver forstyrret, selv når du står tæt på maskinen. Hvor den her tørretumbler, har et lydniveau der er på 65 dB, hvilket er rigtig fint.

Ekstraudstyr

Der er selvfølgelig udskudt start funktion, mens der også er mulighed, for at styre tørretumbleren med Wifi fra din mobil eller tablet.


LG S0RC308N1W9

Der er mulighed for at montere, en afløbsslange så du ikke, skal tømme beholderen for vand når dit tøj er færdig. Med smartThinQ funktion kan, du styre din kondenstørretumbler via din mobil, eller din tablet. På den måde undgår du, at der opstår problemer samt fortæller, den dig før tid hvis der skulle ske nogle fejl, så disse fejl kan blive udbedret. Energiklassen er i top, hvilket gør den særdeles billig i drift, men også er rigtig mild mod miljøet. En høj og god tørrekapacitet, gør at du kan tørre dit tøj, ikke bare hurtigt men også effektivt. Prisen er ikke særlig høj, mens kvaliteten stadig er på sit højeste niveau. Lydniveauet er selvfølgelig, heller ikke ret højt, så du ikke får en larmende tørretumbler.

Energiklasse

Med den bedste kondenseringsevne, samt den bedste energiklasse, er den her tørretumbler meget billig i drift hvert år. Kondenseringsevnen har en karakter, som hedder A mens, energiklassen hedder A+++ hvilket er den bedste energiklasse. Hvert år bruger den, i gennemsnit omkring 176 kWh i strøm, alt efter hvor ofte den bliver brugt.

Tørrekapacitet

Som de andre tørretumblere fra LG, der har funktionen kondens, har den her tørretumbler også en høj tørrekapacitet. Tørre Kapaciteten er på 8 kg, hvilket er rigtig højt, en familie på 5 medlemmer, vil finde den meget anvendelig at bruge.

Pris

LG S0RC308N1W9 er ikke en dyr tørretumbler, hvis du vil købe en tørretumbler, der er i rigtig høj kvalitet men ikke er for dyr. En model som den her, skal du kun betale, en sum på 6.999 kr. for, som er en rigtig fair pris, når man snakker om et produkt der kan holde i mange år.

Lydniveau

Lydniveauet er et af de laveste, når man kigger blandt, disse 5 forskellige kondenstørretumblere fra LG. Når den er på sit højeste, måler den kun 62 dB, hvilket er en måleform for lyd, det hedder også decibel.

Ekstraudstyr

Der medfølger en afløbsslange, som desuden også kan monteres, derudover er der udskudt startfunktion så du kan starte den på hvilket, som helst tidspunkt på dagen.


LG S0RV708N1W9

Hvis du bekymrer dig, meget om hvordan mennesker, behandler miljøet er den her tørretumbler den rette maskine for dig. Den har en funktion, som hedder ECO hybrid, hvilket tørrer dit tøj ved lavere varme. Med en selvrensende kondensator, skal du ikke selv rense den, dette gør den helt automatisk, hvilket sparer dig for meget tid og kræfter. Derfor har denne tørretumbler, også den bedste energiklasse, for at være mild mod miljøet. Mens den også har, en rigtig høj tørrekapacitet, der tørrer dit tøj blidt men stadig effektivt. Prisen er stadig ikke særlig høj, hvilket gør at selvom du har en lav indkomst, vil du kunne finde råd til at købe den. Denne tørretumbler er en eftertragtet model, der har fået positive anmeldelser af eksperter og forbrugere.

Energiklasse

Det skal være førsteprioritet, at du køber en tørretumbler, som har en god energiklasse. Det har den her tørretumbler, som er en kondenstørretumbler, producenten LG har designet og konstrueret. Energiklassen hedder A+++, det er det bedste en tørretumbler kan have, den bruger 176 kWh strøm om året.

Tørrekapacitet

Uanset om der er mange i husstanden, der bruger en tørretumbler, flere gange om dagen. Eller om der kun er et par, der vasker tøj hver anden dag, kan en stor tørrekapacitet være meget behjælpelig. LG S0RV708N1W9 har en tørrekapacitet, på 8 kg der let, kan servicere en stor familie hvis det er nødvendigt.

Pris

Hvis du vil have en tørretumbler, der kan holde i mange år, mens den stadig fungerer som den gjorde fra start af. Så vil det være en god ide, at tage et ekstra kig, på den her model fra LG. Det er en meget god tørretumbler, der kan holder i mange år, før den skal skiftes ud, alt dette kan du købe for kun 7.499 kr.

Lydniveau

LG S0RV708N1W9 har en meget stille motor, dog hjælper det også, at den har Gente Care funktion. Dette holder lydniveauet nede, derfor har den et lydniveau, som kun er på 62 dB under drift. Det er et lavt lydniveau, når det kommer til en tørretumbler, man vil dog stadig kunne høre maskinen i brug.

Ekstraudstyr

Det er muligt at vende døren, alt efter hvor din nye tørretumbler, skal stå henne i hjemmet. Der medfølger også et stativ, hvor du kan stille sko og sætte uld tøj på.


Vores liste

Dette er vores vurdering ud af eksterne testere, som vi mener hører til blandt de 5 bedste kondenstørretumblere fra LG i test, de er vurderet ud fra forskellige kriterier såsom energiklasse, tørrekapacitet, pris, lydniveau, ekstraudstyr og vurderinger fra kunder. Dette er ikke nogen officiel liste, men taget ud fra vores vurdering og anmeldelser taget online. Listen er lavet for at den almene befolkning kan skabe sig et overblik, over de forskellige kondenstørretumblere fra LG når de skal ud og købe en ny.

Disclaimer

Vi har ved Testoverblikket ikke lavet nogle former for fysiske test af disse kondenstørretumblere fra LG, de er udelukkende vurderet ud fra eksterne vurderinger givet af forbrugerne, som har lavet anmeldelser på disse forskellige kondenstørretumblere fra LG og diverse uafhængige tests foretaget af fx tænk.dk.