Kompostkværn Test 2022 – De bedste 5 kåret af eksperterne

Vi vil hos testoverblikket.dk forsøge at komme med vores liste over de 5 bedste kompostkværne på markedet, når man skal ud og købe en ny kompostkværn. Er det vigtigt at man finder den som passer bedst til netop det behov du har brug for, som også passer til de forventninger man har før man køber den, derfor har vi lavet en top-5-liste med de bedste bedømte kompostkværne. Disse 5 er udvalgt efter anmeldelser fra forbrugerne, motorydelse, kapacitet, maksimal grendiameter, pris og ekstraudstyr. Disse test er ikke fysisk foretaget af os, men vurderet fra eksterne testere.


Bosch AXT 25 TC Kompostkværn

Det her er en meget effekt, kompostkværn som kan hjælpe, dig med næsten alt du byder den. Den er blevet skamrost, af forbrugerne som har købt den, samt eksperterne som har testet den under specifikke krav. Det er muligt for denne kompostkværn at, kværne op til 230 kg materiale, som du fylder den med i timen. Den har en høj motorydelse, så den let kan tygge, igennem selv hårde grene uden problemer. Den har en opsamler, som har en høj kapacitet, så dine kværnede grene bliver samlet et sted. Den maksimale grendiameter er rigtig høj, så du ikke behøver at, skærene grenene i meget mindre stykker. Det er den kompostkværn, som koster mest blandt, disse 5 forskellige kompostkværne, dog er det også en af de kompostkværne, som har de bedste funktioner.

Motorydelse

Det er vigtigt med, en høj motorydelse når, du skal ud og kigge efter en ny kompostkværn. Dette afgør nemlig hvor, hurtigt den kan skære dine grene, men også hvor effektivt den kan gøre det. Derfor har denne kompostkværn, en motorydelse som er, på hele 2.500 Watt som giver dig en kraftig motor, men stadig ikke en motor, som koster for mange penge i strøm.

Kapacitet

Rydder du op i haven, efter at bladene og grenene er faldet ned, så er en kompostkværn meget eftertragtet. Fordi du skal bare putte, bladene og grenene i maskinen, så klarer den resten af arbejdet. Derudover kommer resterne som, bliver skåret i små stykker, ned i opsamler som har en kapacitet på hele 53 liter.

Maksimal Grendiameter

Der er ikke noget mere irriterende at, skulle stå og skære dine grene i hånden, derfor skal du også kigge på den maksimale grendiameter. Det er nemlig afgørende, for hvor tykke grene din kompostkværn, kan tygge i stykker. Bosch AXT 25 TC Kompostkværn, har en maksimal grendiameter, som ligger på hele 45 millimeter.

Pris

Den eneste ulempe ved at, købe en kompostkværn som denne, kan kun være prisen. Det er nemlig en pris, som er i den høje ende, hvilket godt kan skræmme nogle forbrugere. Men du vil kunne købe, den her kompostkværn for 3.444 kr. hvor du får en kompostkværn, som er i meget høj kvalitet samt utrolig effektiv.

Ekstraudstyr

Den her kompostkværn er kun 67 centimeter høj, mens den også kun vejer 30,5 kg, netop fordi den er produceret i plastik.


AL-KO Easy Crush LH 2800 Kompostkværn

Har du ikke noget stort budget, så kan det godt være svært at, tage ud og købe en god kompostkværn. Men frygt ej fordi, her kommer en kompostkværn, som er er billig men stadig enormt effektiv. Dette er et godt alternativ, til en kompostkværn som, hjælper dig med at få en flot og ren have. Den har en meget høj motorydelse, som giver maskinen en stor styrke, som helt bestemt er at foretrække. Opsamleren har en god kapacitet, så du ikke skal tømme den, ret ofte fordi den ikke bliver fyldt så hurtigt. Den har dog en maksimal grendiameter, som ikke er den højeste, men stadig høj nok til at skære en god størrelses gren. Det er den billigste kompostkværn, som du kan finde blandt, disse 5 forskellige kompostkværne.

Motorydelse

Motoren på den her kompostkværn, har en rigtig høj ydelse, så du får rigeligt med kræfter. Derfor har denne kompostkværn, også en høj motorydelse, der ligger på 2.800 Watt. Som sørger for at, knivene rotere med en høj hastighed, samt mange gange i minuttet.

Kapacitet

Med en opsamler kommer, de grene og blade som, er blevet kværnet ikke ud på græsset igen. Dog skal du også købe, en kompostkværn som har en god kapacitet, hvor den her kompostkværn har en kapacitet på hele 48 liter. Som er en rigtig god kapacitet, der egner sig til en mellemstørrelses have, uden at du behøver tømme den flere gange.

Maksimal Grendiameter

Den maksimale grendiameter på denne maskine, er meget lidt under gennemsnittet, som betyder at den maksimale grendiameter er på 40 millimeter. Det betyder at den tykkeste gren, som AL-KO Easy Crush LH 2800 Kompostkværn, kan klare har en maksimal grendiameter på 40 millimeter.

Pris

Dette er en af de billigste kompostkværne, som gør at de fleste, kan være med på bølgen og købe en kompostkværn. Den her kompostkværn har, en pris som er utrolig lav, så du let kan købe den for kun 1.686 kr. Hvilket er meget få kroner, for en kompostkværn som, ikke bare er billig men stadig i enormt høj kvalitet.

Ekstraudstyr

Denne kompostkværn vandt bedst i test, hos ekspertesteren Gør det selv i 2018, mens den kun vejer 29 kg. så den er let at flytte rundt på.


AL-KO Easy Crush MH 2800 Kompostkværn

Dette er en af de mindre kompostkværne, som vejer utrolig lidt, så den er let at flytte rundt på. Derudover kan den tage, helt op til 125 kg materialer, i timen uden problemer. Denne kompostkværn vejer kun 25 kg, så du behøver ikke at, have store muskler for at løfte på den. Dette er dog kun, hvis kompostkværnen er tom, mens den er fyldt vejer den betydeligt mere. Motoren på den her kompostkværn, er kraftig og giver stor ydelse, som også kan ses på hvor mange kg den kan tage i timen. Denne maskine har en høj kapacitet, som har plads til mange liter, så du ikke skal bekymre dig om resterne af de kværnede grene. Den maksimale grendiameter er rigtig høj, så den kan gnave sig igennem, selv rimelig store grene meget let. Det her er ikke en kompostkværn, som koster ret mange penge, hvilket er særligt attraktivt for kunderne.

Motorydelse

Det er vigtigt at, når du kigger efter en ny kompostkværn at, den har en stor motorydelse. Dette er nemlig afgørende for at, den kan klare selv tykke grene, uden at den sløver ned. Motoren i den her kompostkværn, har en høj ydelse, som ligger på omkring 2.800 Watt. Den her motorydelse sikrer dig at, kompostkværnen har mange kræfter, men stadig ikke bruger for meget i strøm.

Kapacitet

Der er plads til rigtig mange kilo, blade eller grene som du putter i den, hvilket er en meget god funktion. Dette gør nemlig at, du kan anvende den, i længere tid uden at, du har behov for at tømme den. Kapaciteten på AL-KO Easy Crush MH 2800 Kompostkværn, er på hele 50 liter, hvilket er i den høje ende samt sparer dig for meget tid.

Maksimal Grendiameter

Den har en maksimal grendiameter, som er højere end gennemsnittet, som betyder at den kan skære store grene. Den maksimale grendiameter som, AL-KO Easy Crush MH 2800 Kompostkværn kan klare, ligger på 42 millimeter. Som er den tykkeste gren, som den her kompostkværn, kan klare at skære sig igennem uden de største problemer.

Pris

På trods af disse enormt, gode funktioner så koster, en kompostkværn som den her ikke ret meget. Det er en billig kompostkværn, der kan erhverves for et mindre beløb, på kun 2.012 kr. hvilket er et lavt beløb, når man kigger på hvad, du får for dine penge i forhold til funktioner, som denne kompostkværn har.

Ekstraudstyr

Fordi den er i plast, er det en let kompostkværn, mens den også har valsesystem.


Makita UD2500 Kompostkværn

Det er meget ofte at, når man hører et produkt, som er produceret af Makita. Så tror folk ofte at, de koster rigtig mange penge, netop fordi de er af meget høj kvalitet. Det er en kompostkværn, som er blevet rost rigtig meget, af både forbrugerne men også eksperterne. Den har en meget høj motorydelse, så motoren er kraftig, men stadig ikke for høj til at den er dyr i drift. Denne kompostkværn har en, af de kapaciteter som er den største, kapacitet som overhovedet er på denne liste. Den har desuden også en høj maksimal grendiameter, så du ikke skal bekymre dig om, den kan klare lidt tykkere grene. Det her er ikke nogen dyr kompostkværn, endda på trods af at, den bærer dette navn som den har.

Motorydelse

Dette er en kompostkværn, som har en god og kraftig motorydelse, hvilket gør havearbejdet meget lettere. Du skal ikke køre det ud på en genbrugsplads, men bare finde et sted, i haven som du gerne vil tømme den. Motoren i denne kompostkværn, har en motorydelse som, ligger på hele 2.500 Watt.

Kapacitet

Nu kommer vi til den funktion, som nok er en af de, funktioner som er den bedste. Det er nemlig kapaciteten, som den her kompostkværn er udstyret med, som er meget høj. Dette gør at du ikke, skal tømme den hele tiden, men engang imellem da kapaciteten er på hele 67 liter.

Maksimal Grendiameter

Du skal ikke bekymre dig, om at den ikke kan klare at, tygge sig gennem tykke grene. Fordi det kan den her kompostkværn, den har nemlig en, høj maksimal grendiameter. Som betyder at, den kan tykke sig gennem, grene som har en maksimal grendiameter på 45 millimeter.

Pris

Det skal ikke koste en bondegård at, købe en kompostkværn som Makita UD2500 Kompostkværn, det er nemlig en billig kompostkværn. Som de fleste kan, finde råd til at købe, selvom indtægten ikke er for høj i husstanden. Den her kompostkværn koster, kun en let sum på, små 1.579 kr. hos en forhandler ovenover.

Ekstraudstyr

Det er en let kompostkværn at, flytte rundt på når den er tom, fordi den vejer nemlig kun 27,6 kg.


Bosch AXT 25 D Kompostkværn

Nu kommer vi til rosinen i pølseenden, som er den her meget effektive, kompostkværn fra producenten Bosch. Denne model kan ikke noget ekstraordinært, men kan det som, den er designet til nemlig at kværne blade og grene. Den har en gennemsnitlig skærehastighed, som er 41 omdrejninger i minuttet, mens den har et drejningsmoment på 650 Nm. Den har desuden også, en motorydelse som er høj, men stadig ikke for høj til at springe strømforbruget. Den har desuden også en middelmådig kapacitet, som betyder at bladene og grenene, som bliver kværnet havner i en opsamler i maskinen. Den har en maksimal grendiameter, som er en lille smule, under hvad gennemsnittet ligger på. Den største ulempe ved, en model som den her, kan kun være prisen som er ret høj.

Motorydelse

Denne kompostkværn har en stor motor, som har en motorydelse, der ligger på 2.500 Watt. Dette er en motorydelse, som ikke er den højeste, men stadig giver masser af kræfter til maskinen. Dog koster den stadig, ikke ret mange penge i strøm, da man sjældent bruger den ret ofte hvert år.

Kapacitet

Med en kapacitet som er meget gennemsnitlig, kan du købe denne kompostkværn, som har en kapacitet på 53 liter. Fordelen ved en opsamler, er at du ikke skal, skrabe det sammen efter dine blade og grene er blevet kværnet, det bliver nemlig samlet i en beholder som er i maskinen.

Maksimal Grendiameter

Den maksimale grendiameter er, som du kan læse, lidt mindre end gennemsnittet. Men ikke særlig meget, den gennemsnitlige grendiameter ligger, nemlig på 41 millimeter, hvor den her models maksimale grendiameter ligger på 40 millimeter. Dette er kun en forskel, som er på 1 millimeter, hvilket næsten ikke vil kunne mærkes i sidste ende.

Pris

En ulempe ved den her model, er bestemt prisen på, dette produkt fra Bosch. Den er nemlig ret dyr at, købe når man kan, finde muligheder som har bedre funktioner, samt er billigere at købe. Bosch AXT 25 D Kompostkværn, koster cirka 3.227 kr. der er ret dyrt, men du får stadig utrolig høj kvalitet.

Ekstraudstyr

Denne model kan tage op til 175 kg materialer i timen, mens den kun vejer 31,3 kg, dette skal dog siges at denne vægt er når produktet er tomt.


Vores liste

Dette er vores vurdering ud af eksterne testere, som vi mener hører til blandt de 5 bedste kompostkværne i test, de er vurderet ud fra forskellige kriterier såsom motorydelse, kapacitet, maksimal grendiameter, pris, ekstraudstyr og vurderinger fra kunder. Dette er ikke nogen officiel liste, men taget ud fra vores vurdering og anmeldelser taget online. Listen er lavet for at den almene befolkning kan skabe sig et overblik, over de forskellige kompostkværne når de skal ud og købe en ny.

Disclaimer

Vi har ved Testoverblikket ikke lavet nogle former for fysiske test af disse kompostkværne, de er udelukkende vurderet ud fra eksterne vurderinger givet af forbrugerne, som har lavet anmeldelser på disse forskellige kompostkværne og diverse uafhængige tests foretaget af fx tænk.dk.