Kompostkværn Fra Bosch Test 2023 – De bedste 5 kåret af eksperterne

Vi vil hos testoverblikket.dk forsøge at komme med vores liste over de 5 bedste kompostkværne fra Bosch markedet, når man skal ud at købe en ny kompostkværn fra Bosch. Er det vigtigt at man finder den som passer bedst til netop det behov du har brug for, som også passer til de forventninger man har før man køber den, derfor har vi lavet en top-5-liste med de bedste bedømte kompostkværne fra Bosch. Disse 5 er udvalgt efter anmeldelser fra forbrugerne, effekt, kapacitet, pris og ekstraudstyr. Disse test er ikke fysisk foretaget af os, men vurderet fra eksterne testere.


Bosch AXT 25 TC

Hvis du elsker at lave havearbejde, så er en kompostkværn, et super vigtigt stykke værktøj at eje. Det gør det lettere for dig, hvis du har en maskine, som kværner dine grene eller lignede, når du er ved at ordne din have. Den her model er støjsvag, så den ikke larmer, særlig meget når du bruger den i din have, hvis du bor i et tætpakket nabolag. Den har en høj effekt, hvilket gør det til en kraftig maskine, som uden problemer kværner sig gennem det mest du byder den. Når det gælder kapaciteten, så er den også rigtig høj, på den her kompostkværn der er utrolig effektiv. Det er et produkt, som de fleste vil blive meget tilfreds med, efter de har købt den. Derudover er prisen ikke særlig høj, så de fleste vil kunne finde råd, når den skal købes ind til hjemmet.

Effekt

Det her er en stor og kraftig kompostkværn, den har en rigtig høj effekt, som gør at den er meget kraftig under brug. Dette betyder dog også at, den koster en smule mere, når det gælder strømforbruget. En maskine som har en motorydelse i effekt, bliver den her kompostkværn, målt til 2.500 Watt.

Kapacitet

Det bliver ikke lettere, end at bruge en kompostkværn, som den her under brug. Når den er ved at, kværne dine grene eller buske, kommer resterne ned i en beholder. Hvor beholderen har en god kapacitet, der er nemlig plads, til hele 53 liter på en gang. Det giver dig masser af plads, mens det også betyder at, du skal tømme den meget mindre.

Pris

Selv om det er en kraftig maskine, som har nogle meget stærke funktioner, så betyder det slet ikke at prisen er høj. Bosch AXT 25 TC har en rigtig god pris, hvor du ikke betaler noget højt beløb, faktisk skal du kun betale omkring 3.421 kr. for en stærk og effektiv kompostkværn som den her.

Ekstraudstyr

Der følger en praktisk nedstopper med i handlen, så du ikke risikere at få fingrene i klemme, eller kommer til skade.


Bosch AXT Rapid 2200

Hvis du ikke har den største have, men stadig har brug for en kompostkværn, så kan en mindre model som den her. Være et rigtig godt valg at købe, hvis du ønsker en mindre model, som ikke er ligeså kraftig som den første model. Den her kompostkværn, kan kværne op til 90 kg i timen, samt den maksimale skærekapacitet er på 40 millimeter. Den har en mindre effekt, så den ikke er alt for dyr i drift, men stadig har masser af styrke til at kværne grene eller stykker af en busk. Den har en rigtig fin kapacitet, hvor det kunne være en god ide at, putte en sæk under hvis det findes nødvendigt, det gør det meget lettere i længden. Den har ikke nogen høj pris, så du ikke føler du bruger for mange penge, når den her model af en kompostkværn den skal købes.

Effekt

Med en mindre effekt, betyder det selvfølgelig også at, den koster mindre når det gælder strøm. Det er en super god funktion, hvis du gerne vil, spare på dit strømforbrug hvert år. Derfor er effekten, på den her kompostkværn, også kun på 2.200 Watt under brug.

Kapacitet

Bosch AXT Rapid 2200 har ikke nogen bestemt kapacitet, men er beregnet til at, putte en pose eller sæk under hullet hvor det kommer ud. Den kan skære en stor mængde, hver eneste time under brug, hvilket gør det super effektivt at bruge den. Det er muligt for den her kompostkværn at, skære op til 90 kg i timen, når du er ved at ordne din have.

Pris

Prisen er en af de bedste, du kan finde på den her liste, den er super billig at købe. Faktisk skal du kun betale, en lille sum der er på 1.653 kr. som ikke er et beløb, der vil kunne ødelægge et budget. Men bare fordi den er billig, så er det ikke en grund til at, tro det er nogen dårlig kompostkværn fordi den er stadig rigtig god under brug.

Ekstraudstyr

Der følger også en nedstopper med, når du har købt den her model, derudover kan klingen dreje rundt med 3.650 omdrejninger i minuttet.


Bosch AXT Rapid 2000

Det her er den mindste kompostkværn, som er placeret på den her liste, det er dog ikke en alt for lille model. Det betyder dog ikke at, den ikke kan klare en større have, hvilket den let kan. Det kræver dog bare at, du tømmer den lidt oftere, end hvad du skal med en større kompostkværn. Selve maskinen har en lav vægt, den vejer under 12 kg, mere præcist vejer den 11,5 kg at løfte rundt på. Den har en meget lav effekt, så den er kraftig og effektiv, men bruger minimalt med strøm, så den er billig når din elregning den kommer. Med en fin kapacitet, samt en utrolig høj mulighed for at, skære store mængder hver eneste time, så er den her kompostkværn super god. Det er derudover heller ikke, nogen ret dyr kompostkværn, når den skal købes ind til dit hjem.

Effekt

Det her er ikke den største kompostkværn, når det gælder effekten, hvilket er både godt og skidt. Det gode er at, den er billig i driftsomkostninger, som de fleste vil blive meget glad for. Den lidt dårlige ting, det er at den ikke er lige så stærk, som en model der har en meget højere effekt, da den her model kun har en effekt, der er på 2.000 Watt.

Kapacitet

Det er en lille kompostkværn, som ikke har mulighed for at, kværne meget store mængder hver eneste time. Det er en perfekt kompostkværn, til en mindre have, hvor behovet ikke er alt for stort. Bosch AXT Rapid 2000 kan kværne, op til 80 kg hver eneste time.

Pris

Der skal på ingen måde, betales noget stort beløb, når den her kompostkværn skal købes. Hvilket har en stor betydning, for de fleste der ønsker at, købe en kompostkværn til sin have. Når den skal købes, skal du betale et lille beløb, der faktisk kun er på 1.534 kr.

Ekstraudstyr

Som med de andre kompostkværne, så følger der også, en praktisk nedstopper med når den her kompostkværn bliver købt.


Bosch AXT 25 D

Det er nærmest en selvfølge at, den her kompostkværn er effektiv, fordi den er produceret af en meget kendt producent. Som har etableret sig, som en af de bedste på markedet, hvad angår forskellige elektroniske produkter. Den er selvfølgelig designet så brugervenlig, som overhovedet muligt hvilket gør det lettere at, tage den frem når den skal bruges. Effekten er rigtig høj, det betyder også at, den er super kraftig under brug. Men også at den bruger, en smule mere i strøm, når den er i gang med at blive brugt. Det er en kompostkværn, som har en af de største kapaciteter, blandt hele den her liste over disse 5 forskellige modeller. Derfor er prisen også i den høje ende, men det er bestemt en kompostkværn, der er alle pengene værd i sidste ende.

Effekt

Effekten er i den høje ende, men det betyder ikke at, den kommer til at rive dit strømbudget i stykker. Det betyder at den er stærk, så den her kompostkværn, den kan klare større grene ad gangen. Bosch AXT 25 D har en effekt, der er på 2.500 Watt, som er rigtig højt og gør den, til en kraftig kompostkværn.

Kapacitet

En elektrisk kompostkværn er meget støjsvag, så den larmer så lidt, som muligt når den bliver brugt. Den kan kværne op til 175 kg i timen, mens der også følger, en opsamlingsboks med i handlen, hvor de kværnede grene og buske falder ned i. Det gør den let at tømme, mens den har en kapacitet, der er på 53 liter.

Pris

Når det omhandler prisen, så hænger pris og kvalitet, ofte sammen ved produkter til hjemmet og haven. Hvor denne kompostkværn fra Bosch, har en pris lyder på 3.059 kr. så er det et billig produkt, men som kommer i en super høj kvalitet. Hvilket sikrer dig en effektiv, men også en lydsvag kompostkværn under brug.

Ekstraudstyr

Ingen overraskelse at der er en, praktisk nedstopper med i handlen, så du ikke risikere nogle skader under drift.


Bosch AXT 22 D

Bare fordi den her kompostkværn fra Bosch, den er placeret sidst, på denne liste betyder det ikke at, det på nogen som helst måde er et dårligt produkt. Den her liste er helt tilfældig, i forhold til hvilken placering, hvert produkt det er placeret på. Den maksimale skærekapacitet, den her model den kan klare, det er en skærekapacitet på 38 millimeter. Når det gælder effekten, så er den ikke for høj, men heller ikke for lav. Det betyder at den er kraftig, men stadig ikke bruger, alt for mange penge i strøm. Kapaciteten er super fin, hvilket betyder at du ikke, skal tømme den særlig ofte når du er i gang med at ordne haven. Prisen er ikke for høj, så du føler at, du bliver snydt ved at købe det her produkt. Det er en pris som de fleste, de kan være med på, når der skal købes rigtig høj kvalitet.

Effekt

Selv om den her kompostkværn fra Bosch, ikke har den største effekt, betyder det ikke at den ikke er kraftig. Fordi den er super stærk under brug, men bruger bare mindre strøm, så den ikke koster ret mange penge i det årlige strømforbrug. Når der måles effekt, så har den her model, en effekt på 2.200 Watt.

Kapacitet

Fordi der er opsamlingsboks med, så gør det arbejdet lettere for dig, da du ikke behøver sætte en pose på. Så skal du kun tænke over at, du skal tømme denne boks, når den er blevet fuld. Derudover kan den kværne, omkring 170 kg i timen, så du måske skal tømme opsamlingsboksen lidt oftere.

Pris

Netop på grund af de gode funktioner, så gør det også at, den koster en lille smule mere i indkøb. Det skal dog ikke begrænse dig, for at købe et produkt, der er i super høj kvalitet. Da den er bygget i stærke materialer, som kan holde til rigtig meget, alt det kan du købe til en pris på 3.484 kr.

Ekstraudstyr

Du vil ikke komme til at, risikere at få fingrene i klemme, så du kommer slemt til skade. Det er fordi der, følger en nedstopper med, som du skubber grene og buske ned i selve kværnen med.


Vores liste

Dette er vores vurdering ud af eksterne testere, som vi mener hører til blandt de 5 bedste kompostkværne fra Bosch i test, de er vurderet ud fra forskellige kriterier såsom effekt, kapacitet, størrelse, pris, ekstraudstyr og vurderinger fra kunder. Dette er ikke nogen officiel liste, men taget ud fra vores vurdering og anmeldelser taget online. Listen er lavet for at den almene befolkning kan skabe sig et overblik, over de forskellige kompostkværne fra Bosch når de skal ud at købe en ny.

Disclaimer

Vi har ved Testoverblikket ikke lavet nogle former for fysiske test af kompostkværne fra Bosch, de er udelukkende vurderet ud fra eksterne vurderinger givet af forbrugerne, som har lavet anmeldelser på disse forskellige kompostkværne fra Bosch og diverse uafhængige tests foretaget af fx tænk.dk.