Køleskab Fra Siemens Test 2023 – De bedste 5 kåret af eksperterne

Vi vil hos testoverblikket.dk forsøge at komme med vores liste over de 5 bedste køleskab fra Siemens på markedet, når man skal ud og købe et nyt køleskab fra Siemens. Er det vigtigt at man finder den som passer bedst til netop det behov du har brug for, som også passer til de forventninger man har før man køber den, derfor har vi lavet en top-5-liste med de bedste bedømte køleskab fra Siemens. Disse 5 er udvalgt efter anmeldelser fra forbrugerne, energiklasse, lydniveau, pris, kølekapacitet og ekstraudstyr. Disse test er ikke fysisk foretaget af os, men vurderet fra eksterne testere.


SIEMENS KS36VXI3P

Det er meget vigtigt at du køber, et køleskab som har nogle, enormt gode funktioner til at køle dine madvarer. Det har det her køleskab, som Siemens har produceret, med tanke på funktionerne. Det er desuden det køleskab, som har førstepladsen på den her liste, hvilket giver en indikation om at den er særdeles effektiv. Energiklassen er rigtig høj, så den ikke koster ret mange, penge hvert år når det gælder strømforbruget. Der sidder en meget god motor, i det her køleskab som sikrer, dig at lydniveauet er så lavt som muligt. Kvalitet behøver ikke koste mange penge, hvilket det her køleskab, er et rigtig godt bevis på, fordi den er nemlig ikke særlig dyr. Det er et meget rummeligt køleskab, der har en god kølekapacitet, der let egner sig til en større familie, der opbevarer meget mad ad gangen.

Energiklasse

Energiklassen er meget vigtig, når du skal købe et nyt køleskab, det afgør hvor meget dit køleskab koster i strøm. Det her køleskab har en energiklasse, som er på A++ hvilket, næsten er helt i toppen af skalaen over energiklasser. Årligt har den et strømforbrug, der er på 112 kWh i strøm.

Lydniveau

Når det gælder lydniveauet, så er det en god ting, at du kigger efter en model med et lavt lydniveau. Jo lavere jo bedre, fordi et lavt lydniveau betyder nemlig, at du får et meget stille køleskab. SIEMENS KS36VXI3P har fx et lydniveau, som er på 39 dB, hvilket er rigtig lavt og gør den næsten lydløs.

Pris

Dette køleskab koster ikke mange penge, selvfølgelig kan et beløb, som er på 8.299 kr. godt lyde som mange penge. Men du får et rigtig godt køleskab, som kan holde i meget lang tid, faktisk rigtig mange år. Det er et enormt godt køleskab, der har fået gode anmeldelser, af forbrugerne der har købt køleskabet.

Kølekapacitet

Hvis i er en større familie, der har brug for et nyt køleskab, med en høj kapacitet. Dette køleskab fra Siemens, har en kølekapacitet der er høj, den er på 346 liter. Det her køleskab har en kapacitet, der passer til en familie, som er på omkring 5-6 medlemmer.

Ekstraudstyr

Der er LED-belysning, elektronisk temperaturstyring, ventileret køl og Anti-fingerprint.


SIEMENS KS36VVW3P

Den næste på denne liste, over disse 5 forskellige køleskab fra Siemens, er det her fantastiske køleskab. Det har et flot design, hvor den har en farve i hvid, der gør den elegant at have stående. Det har en vægt på 68 kg, mens højden er 186 centimeter, dybde på 65 centimeter og en bredde på 60 centimeter. Med en af de bedste energiklaser, koster den mindst muligt i strøm, fordi den har et meget lavt strømforbrug. Derudover er det et meget stille køleskab, der har et utrolig lavt lydniveau, så det ikke er et forstyrrende produkt at have stående. Det er en god ting, hvis du får høj kvalitet, for et mindre beløb når, der skal købes et nyt køleskab. Selvom det er billigt, så har det en høj kølekapacitet, der giver dig et rummeligt køleskab. Det er blevet flot bedømt, efter meget specifikke kriterier, af eksperter som har testet det.

Energiklasse

Det første du skal kigge på, det er hvilken energiklasse, dit nye køleskab er udstyret med. Fordi det kan have stor betydning for, hvor mange penge du skal bruge, hvert år når din strømregning kommer. Her har det her køleskab, en energiklasse som er på A++, hvilket næsten er det bedste. Derudover bruger den omkring, 112 kWh om året i strøm, hvilket er en kæmpe stor ting at gå efter.

Lydniveau

Det her er ikke, et køleskab som er meget larmende, fordi den er faktisk meget stille. Det betyder at du ikke, vil kunne høre det, hvis du har et åbent køkken hvor du kan sidde i sofaen. SIEMENS KS36VVW3P har et lydniveau, som er på 39 dB, hvor du næsten ikke kan få et mere stille køleskab.

Pris

Kvalitet behøver ikke koste spidsen, af hvad en jetjager koster, hvilket denne model indikere. Det er et billigt køleskab, selvom den har enormt gode funktioner, de fleste går efter når de, skal ud og købe et nyt køleskab. Når du skal købe, den her model fra Siemens, der har den en pris på 7.099 kr.

Kølekapacitet

Der er ekstra meget plads, i det her køleskab, hvor du har mulighed for at putte meget mad i den. Den kølekapacitet som den her model, er udstyret med er, på hele 346 liter. Det er en af de største, blandt den her liste, der gør at den passer ind i stort set, næsten alle hjem der mangler et rummeligt køleskab.

Ekstraudstyr

Der er flaskeholder i det, så du ikke risikere at de vælter, men de ligger meget stabilt. Mens der også er en funktion, som hedder supercooling der nedkøler, de varer meget hurtigere.


SIEMENS KS36FPI4P

Før du vælger hvilket, køleskab du gerne vil købe, er det meget vigtigt. At du sætter dig ned, finder ud af hvilke funktioner, som er de højeste prioriteter for dig. Nogle vil have et meget billigt køleskab, som ofte ikke er billige i drift, men måske fordi pengene er små. Det er et køleskab, som har den bedste energiklasse, det overhovedet kan have når, det gælder hvilken energiklasse du har. Lydniveauet er enormt lavt, så du på ingen måde kommer, til at blive forstyrret selvom den kører på fuld styrke. Det er dog også, et køleskab som koster lidt mere, når den skal købes ind, men her køber du kvalitet frem for kvantitet. Den eneste ulempe kan kun, være hvilken kølekapacitet det her køleskab har, det er nemlig den laveste blandt den her liste. Hvis du gerne vil købe, et køleskab der måske er et, af de bedste på den her liste, så kig en ekstra gang på den her model.

Energiklasse

Når man skal måle energiklasse, går karakteren fra A+++ der er det bedste, helt ned til D som er det dårligste. I denne test har det her produkt, modtaget en karakter der er på A+++, så den har den bedste mulige energiklasse. Fordi den har et rigtig god energiklasse, så har den også et meget lavt forbrug, i gennemsnit bruger den 84 kWh om året i strøm.

Lydniveau

Motoren der sidder i det her køleskab, er meget lydsvag det betyder, at du får et særlig attraktivt lydniveau. Lydniveauet er på sølle 38 dB, det er meget lavt og gør, at det nærmest er fuldstændigt lydløst under brug. Det er svært at finde, et køleskab med et lavere lydniveau, der er lige så effektivt som det her.

Pris

Netop på grund af de meget stærke funktioner, gør det også at prisen, måske er i den lidt høje ende. Det er dog et køleskab, du med sikkerhed aldrig, kommer til at fortryde at du har købt. SIEMENS KS36FPI4P koster 11.399 kr. det er en ret høj pris, men det er hver eneste krone værd.

Kølekapacitet

Dette køleskab fra Siemens, har den laveste kølekapacitet, på den her liste overhovedet. Det er dog ikke en meget lav kølekapacitet, fordi den er stadig på 300 liter, hvilket er nok for en mellemstørrelses familie. Det er endda mere end rigeligt, til en mindre familie, der har et stort behov.

Ekstraudstyr

Med ventileret køl undgår, du at der er temperaturforskel, i dit køleskab fordi den holder samme temperatur over alt.


SIEMENS KS36VAW4P

Det her køleskab fra Siemens, er måske den største kandidat, til at blive det bedste køleskab på den her liste. Den har nogle af de bedste funktioner, på hele den her liste, over disse 5 forskellige køleskab fra Siemens. Der er ikke nogen funktion, som er dårlig ved den, når det gælder de specifikke kriterier den er testet på. Det er et køleskab som ikke koster, særlig mange penge hvert år, når det gælder strømforbruget, hvor den også har en enormt effektiv energiklasse. Lydniveauet er også rigtig lavt, hvilket man selvfølgelig skal gå efter, når du trænger til et nyt køleskab. Det behøver ikke tage lang tid, at spare sammen til et køleskab, der er i rigtig høj kvalitet, fordi prisen er nemlig ikke særlig høj for det her produkt. Det har desuden også, en høj kapacitet når det, gælder hvor meget der kan være inde i skabet.

Energiklasse

Når det kommer til energiklasse, så skal den være så høj, som overhovedet muligt. Jo bedre energiklasse dit nye køleskab har, jo billigere er den når det kommer til strøm. Det her køleskab er udstyret, med en energiklasse på A+++, det er det bedste mulige. Det årlige strømforbrug ligger, på kun 75 kWh hvert år, det er det billigste køleskab i drift, på hele den her liste.  

Lydniveau

Siemens er en meget kendt producent, når det kommer til, hvor lydsvage deres produkter er. Det er det her køleskab, selvfølgelig ikke foruden fordi, det er også et meget lydsvagt køleskab. Det er udstyret med en stille motor, der har et lydniveau på 39 dB.

Pris

Hvis du ikke har noget højt rådighedsbeløb, fordi det pludseligt er kommet, da dit gamle køleskab er gået i stykker. Men du vil altså stadig gerne, have et køleskab i høj kvalitet, der også har nogle rigtig gode funktioner. Så frygt ej, fordi det her køleskab er både billigt, men stadig i toppen når det gælder kvaliteter, prisen for SIEMENS KS36VAW4P er på 4.698 kr.

Kølekapacitet

Selvom det ikke er et dyrt produkt, så skulle man tro at mange af funktionerne, ikke var særlig gode. Det er slet ikke tilfældet, med det her køleskab, det har mange gode funktioner, hvor den desuden også har en høj kølekapacitet. Dette køleskab har en kølekapacitet, der er på 346 liter i alt.

Ekstraudstyr

Der er LED-belysning, elektronisk temperaturstyring, vendbar dør og ventileret køl, med når du køber det her produkt.


SIEMENS KS36VVW4P

Rosinen i pølseenden er dette køleskab, der er blevet rost til skyerne, af både eksperter men også af forbrugerne. Det har en gennemsnitlig størrelse, da den har en højde på 186 centimeter, en bredde på 60 centimeter, en dybde på 65 centimeter og så vejer den kun 67 kg. Det har selvfølgelig en god energiklasse, der slet ikke kan blive bedre, mens den også har et utrolig lavt strømforbrug. Lydniveauet er også meget lavt, det betyder at du får, et lydsvagt køleskab der også er rigtig flot. Det er ikke en højt prisniveau, dette køleskab ligger i, hvor du køber et køleskab der er meget effektivt, samt i den kendte Siemens kvalitet. Der er en rigtig høj kølekapacitet, det giver meget plads, hvor du kan opbevare større mængder mad. Der er også meget ekstraudstyr med, som giver dig en lettere hverdag.

Energiklasse

Hvis du vil købe, et køleskab med en god energiklasse, så kig ej længere. Fordi det her køleskab, har en af de bedste energiklasser, som et køleskab overhovedet kan have. Energiklassen hedder A+++, der ikke kan blive bedre, mens den også kun i gennemsnit bruger 75 kWh om året i strøm.

Lydniveau

Det her køleskab er et meget stille køleskab, som kan stå lige hvor, du gerne vil have det skal stå. Uden at du bliver forstyrret, for meget af det når den holder, dine madvarer kølige. Derfor har det her køleskab, et lydniveau som er på 39 dB, det er meget gennemsnitligt.

Pris

Det er et køleskab, der er i rigtig høj kvalitet, samt et flot køleskab. Funktionerne er helt i top, hvilket betyder at du kan købe SIEMENS KS36VVW4P, for en pris på 8.079 kr. Det er en stærk og attraktiv pris, som appellere til næsten alle forbrugere, der ønsker kvalitet og kvantitet på samme tid.

Kølekapacitet

Der en god kølekapacitet, der er på omkring 346 liter, som er det antal liter der kan være, i køleskabet før det er helt fyldt. På den måde kan en stor familie, uden problemer købe den, samt have plads til nok maden i hverdagen.

Ekstraudstyr

Med vendbar dør kan du selv vælge, hvilke side døren skal åbne til, alt efter din indretning i dit køkken. Du får hurtigt et overblik, over hvilket indhold du har i dit køleskab, dette kan du gøre fordi der er LED-belysning.


Vores liste

Dette er vores vurdering ud af eksterne testere, som vi mener hører til blandt de 5 bedste køleskab fra Siemens i test, de er vurderet ud fra forskellige kriterier såsom energiklasse, lydniveau, pris, kølekapacitet, ekstraudstyr og vurderinger fra kunder. Dette er ikke nogen officiel liste, men taget ud fra vores vurdering og anmeldelser taget online. Listen er lavet for at den almene befolkning kan skabe sig et overblik, over de forskellige køleskab fra Siemens når de skal ud og købe et nyt.

Disclaimer

Vi har ved Testoverblikket ikke lavet nogle former for fysiske test af disse køleskab fra Siemens, de er udelukkende vurderet ud fra eksterne vurderinger givet af forbrugerne, som har lavet anmeldelser på disse forskellige køleskab fra Siemens og diverse uafhængige tests foretaget af fx tænk.dk.