Køleskab fra Liebherr test 2023 – De bedste 5 kåret af eksperterne

Vi vil hos testoverblikket.dk forsøge at komme med vores liste over de 5 bedste køleskab fra Liebherr på markedet, når man skal ud og købe et ny køleskab. Er det vigtigt at man finder den som passer bedst til netop det behov du har brug for, som også passer til de forventninger man har før man køber den, derfor har vi lavet en top-5-liste med de bedste bedømte køleskab fra Liebherr. Disse 5 er udvalgt efter anmeldelser fra forbrugerne, energiklasse, lydniveau, pris, kølekapacitet og ekstraudstyr. Disse test er ikke fysisk foretaget af os, men vurderet fra eksterne testere.


Liebherr Kef 4310

Nummer 1 på den her liste, over 5 forskellige køleskabe fra Liebherr, er denne super lækre model som har meget eftertragtet funktioner. Den er desuden blevet kåret som testvinder, af forbrugerrådet tænk.dk i 2016, hvilket siger bare lidt om kvaliteten af dette produkt. Den har den bedste energiklasse, som et køleskab overhovedet kan modtage, hvilket gør den meget billig i drift. Imens den også har et meget lavt lydniveau, så du ikke bliver forstyrret af larm eller lignende, den kan købes utrolig billigt hvis man kigger de rigtige steder. Den har en stor kølekapacitet, hvilket gør den velegnet til en større familie, så du ikke kommer til at mangle plads.

Energiklasse

Med den bedste energiklasse på markedet, er det næsten åbenlyst at den er billig i drift, hvis man kigger på energiklassen som er A+++. Med så god en energiklasse, så har den også et meget lavt energiforbrug, årligt har den et strømforbrug på kun 78 kWh, hvilket giver et beløb på 187 kr. i gennemsnit på prisen i strøm. En af grundene til at den har et lavt strømforbrug, det er en funktion der hedder ventileret køl, som sender den kolde luft rundt hele tiden, på den måde skal den ikke blive ved med at bruge strøm på at køle den ned.

Lydniveau

Det kan være meget forstyrrende, at hvis man har et køleskab stående, som står og brummer hele tiden. Det vil du på ingen måde opleve med den her model, den har nemlig et meget lavt lydniveau, som kun ligger på cirka 38 dB under drift. Hvilket er utrolig lavt, som gør at du ikke vil blive forstyrret, selvom det er et fritstående køleskab.

Pris

Når den har så gode funktioner, som dette køleskab er udstyret med, så skulle man tro at den kostede rigtig mange penge. Det er dog slet ikke tilfældet med Liebherr Kef 4310, den koster nemlig kun 9.998 kr. så udover at være det bedste køleskab, placeret på den her liste, så er det også det billigste køleskab at købe.

Kølekapacitet

Det her køleskab er velegnet til en større familie på 4-5 medlemmer, en af årsagerne til dette er den store kølekapacitet, som udover at have plads til mange madvarer. Den er udstyret med superkøl-funktion, så du hurtigt kan få kølet dine madvarer ned, den har desuden en kølekapacitet på hele 390 liter.

Ekstraudstyr

Har meget ekstraudstyr hvor der kan nævnes ventileret køl, elektronisk temperaturstyring, 0-zone skuffe, vendbar dør og LED belysning.


Liebherr KB 4350-20 057

Vil du gerne have et innovativt køleskab, som er udstyret med mange smarte funktioner, samt flere former for ekstraudstyr. Den er blevet kåret som testvinder i 2016 af forbrugerrådet tænk.dk, Den har en energiklasse, som er i den høje ende af energiklasser på et køleskab, der også betyder den ikke koster mange penge årligt i strøm. Derudover har den et meget lavt lydniveau, som gør at du næsten ikke kan høre den, selv når du står lige ved siden af den. Du skal ikke betale mange penge, hvis du gerne vil købe en model som denne, så kan de fleste finde plads i budgettet til at købe den. Den har en stor kølekapacitet, der betyder at den passer fint ind i en almindelig familie på 4 medlemmer, uden at de skal være bange for om der er plads nok i en travl hverdag.

Energiklasse

Den er udstyret med den næst højeste energiklasse, som kun er en karakter fra det bedste, det gør at den er meget mild imod miljøet og dit årlige elforbrug. Dette køleskab har en energiklasse der hedder A++, hvilket sørger for at holde et lavt strømforbrug, den bruger nemlig kun 90 kWh om året, hvilket koster 216 kr. som bliver sat på din strømregning.

Lydniveau

Dette køleskab fra LiebHerr har et meget lavt lydniveau, der sørger for at holde støjen fra motoren, så lav som overhovedet muligt. Selvom den har ventileret køl, som godt kan øge lydniveauet, så har den kun et lydniveau på 37 dB. Ved at have et lavt lydniveau, er det muligt at stå lige ved siden af den, uden at du skal hæve stemmen for at snakke med andre, hvilket ingen forbrugere vil brokke sig over.

Pris

Liebherr KB 4350-20 057 er det anden billigste køleskab, på denne liste over køleskabe fra Liebherr, den koster nemlig kun 10.059 kr. som gør at de fleste kan finde pengene til at købe den. Et køleskab af høj kvalitet, holder ofte i mange år, bare man behandler den pænt og servicere den løbende med årene.

Kølekapacitet

Derudover har den også en stor kølekapacitet, så en almindelig familie med 2 voksne og 2 børn, let kan købe den uden at være bange for om der er plads nok. Den har nemlig en kølekapacitet på 367 liter, som bliver kølet ned med ventileret køl, derfor skal du ikke være bange for om nogle madvarer bliver for varme.

Ekstraudstyr

Dette køleskab er udstyret med ventileret køl, LED-belysning, o-zone skuffe, elektronisk temperaturstyring og vendbar dør.


Liebherr KBes 4350-20 057

Den sidste som bliver nævnt på vores liste, over de 5 forskellige køleskabe fra Liebherr, er denne utrolige fine model. Det er ikke noget fancy køleskab, som skal have alt muligt pingel pangel, men faktisk designet så enkelt som muligt i udseende. Imens den er spækket med udstyr, samt rigtige gode funktioner indvendigt. Den har en stærk energiklasse, som gør at den ikke koster mange penge, hvert år med sit lave strømforbrug. Den er også blevet kåret som testvinder af forbrugerrådet tænk.dk, det er vigtigt med et lavt lydniveau, så man ikke bliver forstyrret af en summen fra motoren. Den koster mange penge at købe, det er faktisk den dyreste på hele vores liste, som godt kan skræmme de fleste forbrugere, imens den har en stor kølekapacitet til store mængder mad.

Energiklasse

Dette køleskab har en energiklasse som hedder A++, den har nemlig kun et strøm på 90 kWh om året, hvilket er i den meget lave ende. Med det lave strømforbrug, følger et lavt beløb selvfølgelig med, den koster nemlig kun 216 kr. hvert år. Selvom den har det lave energiforbrug, så har den stadig ventileret køl, hvilket hjælper med at holde din mad frisk i længere tid.

Lydniveau

Liebherr KBes 4350-20 057 har et meget lavt lydniveau, det gør at du kan købe den selvom, du kun bor i en et værelses lejlighed. Så skal du ikke være bange, for om det kommer til at larme for meget, fordi den har kun et lydniveau på 37 dB.

Pris

En af de store ulemper ved denne model, det er prisen på køleskabet her, fordi det er det dyreste på hele vores liste. Den har et højt prisskilt, som lyder på 17.499 kr. som godt kan gøre at, hvis du har en mindre indtægt ikke kan finde råd til at købe den.

Kølekapacitet

Liebherr producerer kun produkter med gode funktioner, det er ikke en undtagelse med kølekapaciteten, som er rigtig høj med 369 liter kølekapacitet.

Ekstraudstyr

Du får hurtigt et godt overblik over indholdet, fordi den udstyret med LED-belysning, imens den også er udstyret med ventileret køl, vendbar dør, o-zone skuffe, elektronisk temperaturstyring og anti-fingerprint.


LiebHerr K 4310

Den næste på vores liste over køleskabe fra LiebHerr, er denne familievenlige mode, som er utrolig smart og brugervenlig. Den har et 2,4” touch skærm, så du let kan indstille temperatur eller starte superkøl-funktionen, imens du også kan skabe dig et overblik over hvor mange grader der er i køleskabet. Den har den bedste energiklasse, som gør at den ikke koster mange penge, hvert år i strøm som er godt imod din pengepung og miljøet. Den har desuden også et utrolig lavt lydniveau, så du ikke kommer til at mærke den er i gang, eller blive forstyrret imens du står og snakker. Den kan købes for en relativt lav pris, men kan godt virke som mange penge for nogle familier, men du skal se det som en investering i et langtidsholdbar produkt. Den har en meget stor kølekapacitet, så selv store familier kan anvende den, uden at være bekymret for om der er plads nok.

Energiklasse

LiebHerr er kendt for at producere hvidevarer, som har meget gode energiklasser, her er denne model ikke nogen undtagelse. Den er udstyret med den bedste mulige energiklasse, som et køleskab kan have, hvilket gør at den også er meget billig i drift. Den har en energiklasse der hedder A+++, imens den kun bruger 78 kWh om året i strøm, den koster desuden kun 187 kr. om året i strøm.

Lydniveau

En normal samtale imellem to voksne mennesker, har et lydniveau på cirka 60 dB, det er ikke ret højt men dette køleskab er endnu lavere end det. Den har et lydniveau der ligger på 39 dB, så du vil næsten ikke lægge mærke til det, selvom du står lige ved siden af den, selvfølgelig vil du kunne høre den, hvis du koncentrere dig om lyden.

Pris

Hvis du gerne vil ud og købe det her køleskab, så koster det kun 12.000 kr., som ikke er mange penge for et køleskab. Et køleskab holder ofte i rigtig mange år, derfor skal du ikke blive skræmt af beløbet, fordi LiebHerr K 4310 har fået rigtige gode anmeldelser af eksperttesterne.

Kølekapacitet

Den gør særdeles velegnet til store familier, som har brug for et nyt køleskab, der har plads til madvarer fra store indkøb. Den har en kølekapacitet på 390 liter, som bliver kølet rigtig godt ned med ventileret køl, der sørger for at temperaturen er den samme hele vejen rundt.

Ekstraudstyr

Har mange former for ekstraudstyr, der kan blandt andet nævnes vendbar dør, ventileret køl, LED-belysning, elektronisk temperaturstyring som kan styres via en touch-display.


Liebherr KBbs 4350-20 001

Dette køleskab kommer i et meget stilrent design, det bliver leveret i en front af sort aluminium, som godt kan gøre at den ikke passer ind i de fleste hjem. Liebherr er kendt for deres produkter, ofte bliver kåret som testvinder, hvilket dette køleskab selvfølgelig også er blevet kåret som i 2016 af tænk.dk. Den har en rigtig god energiklasse, som ligger i toppen af denne liste, det er ikke den højeste men meget tæt på. Derudover har den et lavt lydniveau, som sørger for at du ikke bliver forstyrret, hvis du gerne vil have en samtale imens du står ved siden af den. Den koster en god portion penge, men stadig ikke mange penge for høj kvalitet, som inkluderer meget ekstraudstyr. Den har en stor kølekapacitet, som gør sig velegnet til en almindelig størrelses familie, der handler stort ind et par gange i ugen.

Energiklasse

Med et årligt strømforbrug på kun 90 kWh, hvilket betyder at den kun koster 216 kr. årlig i strøm, dette er på grund af en rigtig god energiklasse der hedder A++. Derfor skal du købe dette køleskab, hvis du gerne vil have et produkt, som ikke koster mange penge hvert år i drift men som også er god imod miljøet.

Lydniveau

Liebherr producere stort set kun produkter, som er meget støj svage, så du ikke får et produkt der står og larmer i det rum hvor køleskabet står. Den har et lydniveau som kun er på 37 dB, hvis man sammenligner den med en samtale imellem to personer, er det kun lidt over halvdelen af den samtale.

Pris

Prisen på Liebherr KBbs 4350-20 001, kan godt virke som mange penge for et køleskab, men fordi det er i meget høj kvalitet så passer prisen meget godt. Hvis du passer godt på det her køleskab, så burde det ikke være noget problem at have det i 10+ år, uden at du skal skifte det ud for et nyt køleskab, så er det faktisk et køleskab som er billigt da det kun koster 11.599 kr.

Kølekapacitet

Det er vigtigt at du har en stor kølekapacitet, da det er afgørende for hvor meget plads, du har til dine madvarer i køleskabet. På den måde har du ikke behov for at putte ting i fryseren, men bare lade det være i køleskabet fordi den har en kølekapacitet på 367 liter, som desuden bliver kølet ned med ventileret køl, så temperaturen er den samme hele vejen rundt i køleskabet.

Ekstraudstyr

For at undgå fedtede fingre på skabslågen, så er den udstyret med anti-fingerprint, imens den også er udstyret med ventileret køl, elektronisk temperatur styring, o-zone skuffe, vendbar dør og LED-belysning.


Vores liste

Dette er vores vurdering ud af eksterne testere, som vi mener hører til blandt de 5 bedste køleskab fra Liebherr i test, de er vurderet ud fra forskellige kriterier såsom energiklasse, lydniveau, pris, kølekapacitet, ekstraudstyr og vurderinger fra kunder. Dette er ikke nogen officiel liste, men taget ud fra vores vurdering og anmeldelser taget online. Listen er lavet for at den almene befolkning kan skabe sig et overblik, over de forskellige køleskabe når de skal ud og købe et ny.

Disclaimer

Vi har ved Testoverblikket ikke lavet nogle former for fysiske test af disse køleskab fra Liebherr, de er udelukkende vurderet ud fra eksterne vurderinger givet af forbrugerne, som har lavet anmeldelser på disse forskellige køleskabe og diverse uafhængige tests foretaget af fx tænk.dk.