Køle-fryseskab fra Bosch Test 2021 – De bedste 5 kåret af eksperterne

Vi vil hos testoverblikket.dk forsøge at komme med vores liste over de 5 bedste køle-fryseskab fra Bosch på markedet, når man skal ud og købe et ny køle-fryseskab. Er det vigtigt at man finder den som passer bedst til netop det behov du har brug for, som også passer til de forventninger man har før man køber den, derfor har vi lavet en top-5-liste med de bedste bedømte køle-fryseskab fra Bosch. Disse 5 er udvalgt efter anmeldelser fra forbrugerne, energiklasse, kølekapacitet, frysekapacitet, pris og ekstraudstyr. Disse test er ikke fysisk foretaget af os, men vurderet fra eksterne testere.


Bosch KGV39VW31

På førstepladsen af vores liste over køle-fryseskabe fra Bosch, kommer denne super lækre model som har mange gode funktioner, samt utrolige flotte udseende er den flot at kigge på. Den har modtaget enormt gode anmeldelse af forbrugerne, men er også blevet vurderet meget højt af eksperttesterne, den har desuden også et meget lavt lydniveau på kun 39 dB. Den er udstyret med en energiklasse som ligger helt i toppen, over vurderinger af køle-fryseskabe i energiklasser, den har en rigtig fin kølekapacitet og frysekapacitet. Derudover er den billig i indkøb, hvis du står og mangler både en fryser og et køleskab, så skal du helt sikkert kigge ekstra med her fordi den er også billig i drift.

[afp id=”354″]

Energiklasse

Med en af de bedste energiklasser som et køle-fryseskab kan have, får du her et køle-fryseskab som er billig i drift, netop fordi den har et meget lavt strømforbrug hvert år. Den har et årligt strømforbrug på kun 238 kWh om året, som betyder at den koster cirka 571 kr. hvert år i strøm, som er billigt for en kombineret fryser og køleskab samlet i en.

Kølekapacitet

Det er vigtigt at have en høj kølekapacitet, når du er på udkig efter et nyt køle-fryseskab, da det har betydning for hvor stort du kan handle ind ad gangen. Bosch KGV39VW31 har en rummelig kølekapacitet på 250 liter, som giver dig en stor frihed i form af plads, til at opbevare madvarer køligt. Denne model har desuden ventileret køl, så den samme kølige temperatur er den samme hele vejen rundt, hvilket sørger for at der ikke er noget som varmere end noget andet.

Frysekapacitet

For at spare dig selv for plads, fordi du ikke har plads til en stor fryser eller lignede, så er det heldigt at man kan købe et køle-fryseskab. Hvor der både er køleskab og fryser i en og samme maskine, på den måde kan du fryse madvarer ned også, her har denne model en frysekapacitet på 94 liter. Den har en mindre indfrysnings kapacitet i døgnet, hvor du kan fryse 7 kg mad ned uden at temperaturen, bliver påvirket i fryseren.

Pris

Udover at ligge nummer et på vores liste, er det faktisk også det billigste køle-fryseskab, som selv personer med en mindre indkomst, vil have råd til at kunne købe hvis budgettet ikke er ret stort. Bosch KGV39VW31 koster kun 3.638 kr. hvilket er utrolig billigt, for meget høj kvalitet der kan holde i mange år, hvis det bare bliver behandlet pænt.

Ekstraudstyr

Der er inkluderet antifrost-funktion så du ikke selv skal afrime, samt elektronisk temperaturstyring, der er desuden også LED-belysning og vendbar dør.


Bosch KGN36VW35

Er du lige flyttet hjemmefra og er flyttet i en mindre lejlighed, så er det ikke ofte der er meget plads, til både et køleskab og en fryser som skal stå fremme. Derfor kan det være en god ide at købe et køle-fryseskab fordi den fylder cirka ligeså meget, som et almindeligt køleskab vil gøre i hjemmet. Den har en energiklasse som er i den rigtige gode ende, samt har et lavt energiforbrug så du sparer penge i strøm hvert år, hvem kan ikke lide at være miljøvenlig samt spare penge. Den har desuden også en stærk kølekapacitet med meget plads, samt en frysekapacitet som giver rigeligt med plads, den er billig men stadig en af de dyreste på vores liste. Ydermere har den en god portion ekstraudstyr, som er en fordel i den normale hverdag så du får en bedre oplevelse ud af købet. Det er et meget stille køle-fryseskab, med et lydniveau på kun 39 dB.

[afp id=”355″]

Energiklasse

For at du kan spare flest penge som muligt, så er det vigtigt at du kigger på energiklassen, når du er ude at kigge efter et nyt køle-fryseskab. En lav energiklasse, er god imod din pengepung men er også meget miljøvenlig, det kan alle jo se som fordel i det lange løb. Den her model har energiklassen A++, som er det andet bedste over energiklasser, imens den kun bruger 260 kWh om året der giver et beløb på 624 kr. på din strømregning.

Kølekapacitet

Når du skal kigge på et nyt køle-fryseskab, så er kølekapaciteten en stor faktor at kigge på, da det har betydning for hvor meget mad du kan opbevare. Dette køle-fryseskab har en kølekapacitet på 237 liter, hvilket burde være rigeligt med plads til en almindelig familie, på omkring 3-4 medlemmer som har et normalt forbrug.

Frysekapacitet

Bosch KGN36VW35 har en indfrysnings kapacitet på 14 kg i døgnet, så du kan roligt købe stort ind og fryse ned, uden at din fryser vil blive påvirket i temperatur. Hvis du vælger at købe stort ind, fordi den har en høj indfrysnings kapacitet, kræver det også en fin frysekapacitet. Bosch KGN36VW35 har en frysekapacitet på 87 liter, som er fordelt på 3 skuffer så du let kan indrette din fryser, så det er let at komme til de madvarer som du bruger mest.  

Pris

Selvom det er en af de køle-fryseskabe som koster mest på vores liste, så er den faktisk stadig billig i indkøb, den koster nemlig kun 4.499 kr. hvis du skal ud og købe den. Dette er et lavt beløb for et produkt, som er holdbar i lang tid og er bygget af høj kvalitet.

Ekstraudstyr

Det er muligt at vende døren, 0-zone skuffe så dine grønsager holder sig friske, ventileret køl og LED-belysning inde i køleskabet.


Bosch KGV36VW32

Er du på udkig efter et køle-fryseskab som ikke skal koste mange penge, men som stadig skal være meget effektiv i drift, fordi du er afhængig af at den kan holde i mange år. Så syntes jeg du skulle tage et ekstra kig på den her model, da den ikke bare er billig i indkøb men også er meget billig i drift, der på samme tid også har meget plads til opbevaring i enten køleren eller fryseren. Den har en meget flot og effektiv energiklasse, som ikke bruger særlig meget strøm hvert år, imens den har en fin kølekapacitet og frysekapacitet. Den har en lav indkøbspris som gør at de fleste, vil have råd til at kunne købe et køle-fryseskab som dette, imens lydniveauet er utroligt lavt og ikke forstyrrer dig i hverdagen.

[afp id=”356″]

Energiklasse

Bosch er kendt for at leverer hvidevarer med gode energiklasser, her er dette køle-fryseskab ikke nogen undtagelse, den har en energiklasse som ligger i den høje ende af energiklasser. Fordi den har en god energiklasse, så er den også billig i strøm så du sparer penge. Den har en energiklasse som ligger på A++, som er der næst højeste energiklasse den kan have, imens den kun bruger 227 kWh årligt og koster kun 544 kr. på din strømregning om året.   

Kølekapacitet

Bosch KGV36VW32 har en flot kølekapacitet som er meget gennemsnitlig, hvis man sammenligner den med de andre på listen, der er dog et par stykker som har en højere kølekapacitet. Dog kan dette køle-fryseskab stadig være optimal for en familie på 2-4 mennesker, alt efter hvor mange man opbevarer, da den har en kølekapacitet på 215 liter.

Frysekapacitet

Dette fryse-køleskab har en meget gennemsnitlig frysekapacitet, som uden problemer rammer de andre på vores liste med sin frysekapacitet, netop fordi den har en frysekapacitet på 94 liter. Den har desuden også en indfrysnings kapacitet på 7 kg i døgnet, som er det antal kg mad som du kan fryse ned, uden at temperaturen i fryseren bliver påvirket.

Pris

Det er en af de billigste på hele vores liste, over køle-fryseskabe fra Bosch med et prisskilt på 3.809 kr. hos den billigste forhandler af disse produkter.

Ekstraudstyr

Af ekstraudstyr kan der blandt andet nævnes LED-belysning, antifrost-funktion, elektronisk temperaturstyring og vendbar dør.


Bosch KGV36VB32S

Vil du gerne have et køle-fryseskab som er meget stilfuldt, hvis man har stilen som den passer ind i, så ville det være det helt perfekte produkt at købe ind til hjemmet. Den har et lavt lydniveau på kun 39 dB, som betyder at den er meget stille når den er i drift, så du undgår et larmende køle-fryseskab. Den har desuden også en rigtig god energiklasse, som betyder at den ikke koster mange penge i drift, men hvor du sparer pladsen til at have både et køleskab og en fryser stående. Kølekapaciteten er helt gennemsnitlig af vores liste, så du kan holde en del madvarer nedkølet, den har desuden også en rigtig god frysekapacitet til meget mad som skal fryses ned. Det er den dyreste på vores liste, men stadig til en overkommelig pris, så du ikke ødelægger budgettet ved at købe den.  

[afp id=”357″]

Energiklasse

En god energiklasse skal altid være førsteprioritet, når du skal ud og handle et nyt køle-fryseskab, da det afgør om du kommer til at spare penge på dit strømforbrug. I gennemsnit bruger den kun 227 kWh i strøm om året, som betyder at den kun koster 544 kr. hvilket er 10 kr. billigere end gennemsnittet. Den er så billig fordi den har energiklassen A++, som er den anden bedste energiklasse, som et produkt med en energiklasse kan have.

Kølekapacitet

Som nævnt tidligere så har den en gennemsnitlig kølekapacitet, der med ventileret køl sørger for at der er præcis samme temperatur hele vejen rundt, temperaturen kan styres med elektronisk temperaturstyring. Dette køle-fryseskab har en kølekapacitet på 215 liter, som let kunne opfylde det behov som en familie på 3-4 mennesker har.

Frysekapacitet

Det giver sig selv at en kombineret fryser og køleskab, ikke har ligeså meget plads i sin fryser, som en normal kummefryser har. Dog har Bosch KGV36VB32S stadig en frysekapacitet på 94 liter, fordelt på skuffer i bunden af dette skab.

Pris

Det er det køle-fryseskab som har den højeste pris på vores liste, den koster 4.672 kr. for et fryse-køleskab i en sort farve af rustfrit stål, som godt kan minimere hvilke hjem den kan passe ind i.

Ekstraudstyr

Dette produkt er udstyret med antifrost-funktion, elektronisk temperaturstyring, vendbar dør og LED-belysning.


Bosch KGV36VI32

Det sidste køle-fryseskab som bliver nævnt, er denne model som har klaret sig enormt godt i test, som også har fået meget godt anmeldelser af forbrugerne og eksperttesterne. Den er udstyret med rigtig meget ekstraudstyr, den er desuden meget støjsvag med et lydniveau på kun 39 dB. Den har en gennemsnitlig kølekapacitet, hvilket gør den velegnet til en familie på 3-4 mennesker, samt en eftertragtet frysekapacitet til hverdagens forbrug. Den har en meget høj energiklasse, som ligger rigtig højt blandt de forskellige køle-fryseskabe, prisen er dog også i den lidt høje ende hvis du gerne vil købe den.

[afp id=”358″]

Energiklasse

Energiklassen ligger på A++, som næsten ikke er muligt at få højere, det er den anden højeste karakter indenfor energiklasser, imens den også er utrolig billig i drift når man beregner strømforbruget. Med et forbrug på 227 kWh koster den kun, 544 kr. pr år hvis den står og er i gang hele tiden.

Kølekapacitet

Bosch KGV36VI32 har en kølekapacitet på 215 liter, køleren bliver oplyst med en LED-lys så det er let at få et overblik, imens der er 3 hylder i lågen af kølesektionen. I bunden af køleskabet er der en skuffe, som kan reguleres i fugtigheden så dine grønsager bibeholder den optimale holdbarhed.

Frysekapacitet

I bunden af dette produkt er der en fryser, til opbevaring af madvarer som du gerne vil have frosset ned, så de kan holde i meget lang tid. Denne fryser er indrettet med 3 forskellige skuffer, hvor der er 2 almindelige og 1 stor skuffe, så det er let at fordele dine madvarer som du gerne vil have det. Med en frysekapacitet på 94 liter, vil du have mulighed for at opbevare en stor portion ad gangen.

Pris

Bosch KGV36VI32 ligger i den lidt tunge ende, hvis man skal kigge på listen af priser over køle-fryseskabe fra Bosch, dog stadig en okay pris når man kigger på kvaliteten. Hvis du gerne vil købe den, koster den 4.368 kr.

Ekstraudstyr

Den er overfladebehandlet med anti-fingerprint, så du ikke får fedtede fingre på lågen, imens der også er antifrost, elektronisk temperaturstyring, vendbar dør og LED-lys.


Vores liste

Dette er vores vurdering ud af eksterne testere, som vi mener hører til blandt de 5 bedste køle-fryseskab fra Bosch i test, de er vurderet ud fra forskellige kriterier såsom energiklasse, kølekapacitet, frysekapacitet, pris, ekstraudstyr og vurderinger fra kunder. Dette er ikke nogen officiel liste, men taget ud fra vores vurdering og anmeldelser taget online. Listen er lavet for at den almene befolkning kan skabe sig et overblik, over de forskellige køle-fryseskab når de skal ud og købe en ny.

Disclaimer

Vi har ved Testoverblikket ikke lavet nogle former for fysiske test af disse køle-fryseskab, de er udelukkende vurderet ud fra eksterne vurderinger givet af forbrugerne, som har lavet anmeldelser på disse forskellige køle-fryseskab og diverse uafhængige tests foretaget af fx tænk.dk.