Køkkenvægt Fra SOEHNLE Test 2021 – De bedste 5 kåret af eksperterne

Vi vil hos testoverblikket.dk forsøge at komme med vores liste over de 5 bedste køkkenvægte fra SOEHNLE på markedet, når man skal ud og købe en ny køkkenvægt. Er det vigtigt at man finder den som passer bedst til netop det behov du har brug for, som også passer til de forventninger man har før man køber den, derfor har vi lavet en top-5-liste med de bedste bedømte køkkenvægte fra SOEHNLE. Disse 5 er udvalgt efter anmeldelser fra forbrugerne, størrelse, maksimal vægt, design, pris og ekstraudstyr. Disse test er ikke fysisk foretaget af os, men vurderet fra eksterne testere.


SOEHNLE PageComfort 400 White

Den første på listen, er en meget speciel køkkenvægt, fordi den har en funktion, der meget sjældent bliver set ved en køkkenvægt. Den kan nemlig vise, hvad klokken er når, den ikke er taget i brug. Det er en meget præcis køkkenvægt, hvor den kan måle helt op, til kun et grams interval. Det er en køkkenvægt, der er bygget med en stor overflade, så der kan stå en større skål på den, når du skal veje dine ting. Den er også udstyret, med en meget høj maksimal vægt, så du ikke går ned på tid, fordi du skal veje over flere gange. Den ser meget simpel ud i design, men det gør den også, let at rengøre hvis den bliver beskidt efter brug. En kæmpe fordel er prisen, den er rigtig billig at købe, så alle kan få råd til at købe den, hvis de mangler en ny køkkenvægt.

[afp id=” 1103″]

Størrelse

Størrelsen på produktet er rigtig god, da du kan stille en skål, der er stor på den uden problemer. Den er udstyret med en XL overflade, der måler hele 22 centimeter i bredden, mens den også måler i 22 centimeter i længden. Hvor du på samme tid, stadig kan aflæse, hvad vægten er på.

Maksimal vægt

Der er en rigtig god maksimal vægt, på en køkkenvægt som SOEHNLE PageComfort 400 White, hvor du kan veje op til 10 kg ad gangen. Det er den vægt, som den her køkkenvægt maksimalt kan veje, hvilket også er en vægt, der burde være mere end rigeligt.

Design

Denne køkkenvægt er meget stilren, når det gælder designet, der er ikke nogen riller eller noget. Fordi den har så fint et design, betyder det også at, hvis du spilder noget på den, kan du lynhurtigt tage en fugtig klud. Så kan du tørre det af, for at holde din køkkenvægt pæn og ren.

Pris

Der er ingen der skal, betale en høj sum, for høj kvalitet. Det er den her køkkenvægt, et meget godt bevis på, den har nemlig en pris, hvor alle kan være med på vognen. Prisen på den her køkkenvægt, er i den lave ende, den lægger nemlig på 259 kr. så selv om du er studerende, kan du få råd til den.

Ekstraudstyr

Skridsikre gummifødder, den kan hænge på væggen, samt automatisk sluk funktion.


SOEHNLE Page Profi 200

Går du både efter, en rigtig kraftig køkkenvægt, men også en flot køkkenvægt. Så skal du tage, et ekstra kig på en model, som den her køkkenvægt. Det er en køkkenvægt, der har fået rigtig meget ros, fordi den er præcis og meget funktionel at bruge. Det er dog også, en ret stor køkkenvægt, ikke at den er høj, men den er både bred og lang i størrelsen. Den har desuden også, en maksimal vægt der er en, af de højeste på hele denne liste, på trods af at den ikke er ret stor i størrelsen. Designet er nok et af de flotteste, når det gælder hele denne liste, over disse 5 forskellige køkkenvægte fra SOEHNLE. En anden rigtig stor fordel, det er den lave pris, du skal betale for, at købe det her produkt til dit hjem.

[afp id=” 1104″]

Størrelse

Når det gælder størrelsen, så er det en lidt dyb køkkenvægt, mens bredden faktisk ikke er særlig høj. Dette gør også at den ikke, er særlig svær at få plads, til i skabet eller i en skuffe. Den er desuden heller ikke ret høj, dybden er på 24 centimeter, mens bredden er 17,5 centimeter.

Maksimal vægt

SOEHNLE Page Profi 200 er en køkkenvægt, der måske ikke ser ud af meget, men man bliver let overrasket. Fordi den her køkkenvægt, har faktisk en meget høj maksimal vægt, den kan veje op til. Den maksimale vægt er på 15 kg, hvilket er en af de højeste, blandt denne liste.

Design

Den har et meget unik design, hvor den er produceret i rustfrit stål, der både gør den rigtig god. Men på samme tid, giver et enormt flot finish, når det gælder udseende. Den har ingen fysiske knapper, fordi den har touch knapper i stedet for, hvilket gør at der ikke ophober sig snavs i revner.

Pris

Når du skal købe, en køkkenvægt som SOEHNLE Page Profi 200, så behøver du ikke betale nogen høj sum. Prisen er i den meget lave ende, for en køkkenvægt der er, i rigtig høj kvalitet. Prisen på det her produkt, er på omkring 279 kr. det er en fin pris for en god køkkenvægt.

Ekstraudstyr

Med anti-fingeraftryk undgår du, at der kommer fedtede fingrene på køkkenvægten, når du trykker på den.


SOEHNLE Vintage Grey

Hvis du har set film, kan du hurtigt finde, en køkkenvægt som den her genkendende. Det ligner nemlig en gammeldags køkkenvægt, men med helt ny teknologi, så den ikke føles som en gammel køkkenvægt. Det er en brugervenlig køkkenvægt, alle kan finde ud af at bruge, selv hvis de ikke har prøvet det før. Netop fordi den har et vintage design, betyder det også at den er lidt større, når det gælder størrelsen på køkkenvægten. Det er en køkkenvægt fra SOEHNLE, der har en maksimal vægt, der er meget gennemsnitligt når det, gælder denne liste over køkkenvægte. Det er næsten allerede blevet omtalt, men når det kommer til designet, så er det her en meget funktionel men også rigtig flot køkkenvægt. Det her er den køkkenvægt, der har den største pris på hele listen, det betyder nemlig at den er ret dyr at købe.

[afp id=” 1105″]

Størrelse

Det her er en køkkenvægt, der fylder lidt mere, end de andre der er på den her liste. Det er på grund af designet, at det er en køkkenvægt, der har en fin bredde og dybde, men den er lidt højere end de andre. Det skal dog ikke hindre dig, da det er en rigtig god køkkenvægt, alle forbrugere vil vægte meget højt.

Maksimal vægt

Du kan hurtigt aflæse, den vægt der er på den her køkkenvægt, fordi den har et traditionel analogisk aflæsning. Du har mulighed for, at veje ingredienser på op til 10 kg, hvilket er den maksimale vægt, som den her køkkenvægt har. Du kan hurtigt nulstille den, så vægten ikke inkludere den skål, du fylder ingredienser i.

Design

Hvis du er til et gammel design, med et twist af moderne udstyr, så er den her køkkenvægt lige noget for dig. Den har et udseende, der gør at den er rigtig flot, selvom den ligner en gammel køkkenvægt. Så ligner det stadig, lidt en moderne køkkenvægt, men har små portioner af en gammeldags køkkenvægt.

Pris

På grund af designet, så koster den også en smule mere, at producere en køkkenvægt som den her. Derfor er prisen også en smule højere, end hvad de andre modeller koster, hvis man sammenligner dem med den her køkkenvægt. SOEHNLE Vintage Grey har en pris, der er på 459 kr.

Ekstraudstyr

Der er både digital vægt, mens der også er den gamle kending, med en analog vægtmulighed.


SOEHNLE Page Profi

Er du på udkig, efter en effektiv men, stadig meget simpel køkkenvægt. Så kan du tage, et ekstra kig på en model, fordi den går lige ind under de kriterier. Den har desuden en funktion, der er meget effektiv, hvis du vejer noget, som er større end selve køkkenvægten. Så kan du anvende, den funktion til at holde, fast i vægten i hele 10 sekunder før den går til nul igen. Det er en lidt større køkkenvægt, når det kommer til størrelsen, hvilket selvfølgelig betyder at den fylder lidt mere. Den har dog også, en maksimal vægt der er, i den helt høje ende af skalaen over disse, 5 forskellige køkkenvægte fra SOEHNLE. Designet er gjort simpelt, men det betyder bestemt ikke, at den ikke er flot at kigge på, fordi det er en flot køkkenvægt. Prisen er heldigvis heller ikke, ret høj når den skal købes, hvilket gør antallet af kunder større.

[afp id=” 1106″]

Størrelse

Netop fordi den er lidt større, så kan du også veje, ting eller pakker som er større på den. Den har en højde på 1,8 centimeter, mens bredden er 20 centimeter og så har den en dybde, der er på 26,3 centimeter. Den er let at putte, i en skuffe efter brug, fordi den slukker automatisk, så du ikke spilder strøm.

Maksimal vægt

Hvis du skal sende en pakke med posten, kan det være en god ide, at veje den før du sender den. Så du kan få en ide, om hvad den kommer til, at koste og sende til modtageren, at koste og sende til modtageren. Du har mulighed for, at veje pakker eller ingredienser, med en maksimal vægt på op til 15 kg.

Design

Denne køkkenvægt har et simpelt design, men stadig et stilrent design, hvor den er flot at se på. Det er dog ikke det vigtigste, når du skal købe, en helt ny køkkenvægt. Det er nemlig funktionerne, som den køkkenvægt du køber har, de er nemlig afgørende for, hvad du kan anvende den til.

Pris

Der er blevet nævnt, de forskellige funktioner som SOEHNLE Page Profi, er designet med. Det gør dog ikke, noget dårligt ved prisen, fordi den er ikke dyr at købe. For at købe denne køkkenvægt, med sin meget høje kvalitet, samt effektive funktioner så, skal du faktisk kun betale et beløb på 279 kr.

Ekstraudstyr

Det er en meget præcis køkkenvægt, der har op til 1 grams nøjagtighed, når du vejer ting.


SOEHNLE Page Compact 200

Det her er den sidste på liste, hvilket selvfølgelig ikke betyder, at det er en dårlig køkkenvægt. Fordi selvom den er sidst, er det stadig en køkkenvægt, som er rigtig god under drift. Der er desuden en garanti, på hele 5 år, når du køber den her køkkenvægt fra SOEHNLE. Den har en stor platform, mens målene ikke er alt for store, når det kommer til størrelsen på det her produkt. Den har ikke nogen høj maksimal vægt, hvilket godt kan være en ulempe, til nogle formål men, til almindeligt brug i køkkenet er den rigtig funktionel. Den er stadig rigtig flot, når det gælder designet, samt hurtig at rengøre. Designet er også brugervenligt, så den er let at nulstille, hvis du stiller en skål på den. Det her er den billigste køkkenvægt, der er placeret på den her liste, prisen er enormt kundevenlig når den skal købes.

[afp id=” 1107″]

Størrelse

Med en stor platform, skal du ikke være bange for, at skålen vælter mens du hælder ingredienser i den. Med en højde på kun 18 millimeter, er den ikke særlig høj, derudover har den en bredde på 15 centimeter, dybden er på 20 centimeter, den fylder meget lidt i skabet.

Maksimal vægt

Det er ikke en køkkenvægt, der kan veje store ting, som de fleste andre modeller kan. Den kan dog sagtens, udføre de opgaver du forventer, den kan i dit køkken, når du er ved at bage boller eller en kage. Den har stadig en maksimal vægt, der på 5 kg ad gangen, før den ikke kan veje mere.

Design

Denne køkkenvægt kommer i en hvid farve, samt en stærk overflade, der har en høj holdbarhed. Du kan let have en køkkenvægt, i rigtig mange år, så længe du skifter batterier engang i mellem. Den har desuden også, et touch panel hvor du starter den, samt nulstiller den.

Pris

SOEHNLE Page Compact 200 er en billig køkkenvægt, der har en lav pris, hvilket gør at selvom du er studerende. Vil du lynhurtigt kunne, finde pengene til at købe, en splinterny køkkenvægt for en pris på 159 kr.

Ekstraudstyr

Den eneste form for ekstraudstyr, det er gummifødder der er skridsikre, når du er ved at bruge den.


Vores liste

Dette er vores vurdering ud af eksterne testere, som vi mener hører til blandt de 5 bedste køkkenvægte fra SOEHNLE i test, de er vurderet ud fra forskellige kriterier såsom størrelse, maksimal vægt, design, pris, ekstraudstyr og vurderinger fra kunder. Dette er ikke nogen officiel liste, men taget ud fra vores vurdering og anmeldelser taget online. Listen er lavet for at den almene befolkning kan skabe sig et overblik, over de forskellige køkkenvægte fra SOEHNLE når de skal ud og købe en ny.

Disclaimer

Vi har ved Testoverblikket ikke lavet nogle former for fysiske test af disse køkkenvægte fra SOEHNLE, de er udelukkende vurderet ud fra eksterne vurderinger givet af forbrugerne, som har lavet anmeldelser på disse forskellige køkkenvægte fra SOEHNLE og diverse uafhængige tests foretaget af fx tænk.dk.