Køkkenvægt fra Beurer Test 2021 – De 5 bedste kåret af eksperterne

Vi vil hos testoverblikket.dk forsøge at komme med vores liste over de 5 bedste køkkenvægte fra Beurer på markedet, når man skal ud og købe en ny køkkenvægt. Er det vigtigt at man finder den som passer bedst til netop det behov du har brug for, som også passer til de forventninger man har før man køber den, derfor har vi lavet en top-5-liste med de bedste bedømte køkkenvægte fra Beurer. Disse 5 er udvalgt efter anmeldelser fra forbrugerne, kapacitet, nøjagtighed, måleform, pris og ekstraudstyr. Disse test er ikke fysisk foretaget af os, men vurderet fra eksterne testere.


BEURER KS59

Som den første på vores liste over disse køkkenvægte fra Beurer, kommer denne super fine køkkenvægt, der simpel i design og udseende som gør at den er meget brugervenlig. Den er udstyret med et LCD-display, så det er let at få et overblik over hvor meget der er på vægten, samt den er udstyret med et touch-display så du undgår at få snavs ned i selve vægten. Den har en høj kapacitet som kan veje store ting, selvom du skal lave en meget stor dej til enten boller eller lignede, den har desuden også en utrolig præcis nøjagtighed. Den kan måle i både amerikansk måleform, samt engelsk måleform også, den har desuden også en rigtig fin pris så alle kan være med til at købe den.

[afp id=”366″]

Kapacitet

Det er ikke sjovt at skulle veje store portioner over flere gange, derfor kan det være en god ide at når du skal købe en ny køkkenvægt, at du kigger efter en køkkenvægt som har en høj kapacitet. Det har den første model fra Beurer, som vi omtaler i det her tilfælde også, den har nemlig en kapacitet på hele 20 kg som er en stor kapacitet. Fordi den har så høj en kapacitet, så er det muligt at lave store portioner når du skal bage, uden at du skal veje den samme ingrediens over flere gange.

Nøjagtighed

Selvom denne køkkenvægt har en meget høj kapacitet, så har den en meget præcis nøjagtighed når du skal veje noget, dette er utrolig vigtigt da det kan være en ulempe at måle ingredienser forkert. BEURER KS59 har en nøjagtighed helt ned til 1 gram, som næsten ikke kan købes mere præcist ved en køkkenvægt, vægten bliver vist på et flot LCD-display som med store tal giver dig et hurtigt overblik.

Måleform

Hvis du finder en opskrift som er lavet i Amerika, så kan det være vanskeligt at omskrive måleformen, da de kører i ounces og pund imens England måler i en anden måleform. Dette skal du dog ikke være bange for med denne køkkenvægt, da du hurtigt og let kan ændre måleformen så den du kan veje den i flere forskellige måleformer.

Pris

Selvom den har den højeste pris på vores liste, så er det stadig en overkommelig pris for en køkkenvægt at meget høj kvalitet, den har en pris som gør at de fleste har mulighed for at have råd til den. Hvis du skal ud og købe den her køkkenvægt fra Beurer, skal du kun betale 349 kr. hos den billigste forhandler.  

Ekstraudstyr

Den har en ekstrafunktion der hedder hukommelse funktion, så du ikke skal indstille den hver gang der er behov for at anvende den, den husker nemlig den indstilling du har valgt.


BEURER KS36

Er dit behov for en køkkenvægt, at din nye køkkenvægt ikke fylder særligt meget i hverdagen, som også betyder at du let kan tage den med på ferie hvis behovet er der for det. Denne lille og meget smarte køkkenvægt, fylder utroligt lidt da målene på den er meget små, imens den stadig har mange rigtig gode funktioner. På trods af at størrelsen på den her køkkenvægt, ikke er særlig stor så har den faktisk en rigtig fin kapacitet, den har en varierende nøjagtighed alt efter hvor meget du er ved at veje. Den kan måle i 2 forskellige måleformer, så du uden problemer kan tage en opskrift fra udlandet, uden du skal omregne vægten til en anden måleform. Prisen på den her køkkenvægt er rigtig god, det gør den meget velegnet til personer som har brug for en køkkenvægt som de kan tage med på farten.  

[afp id=”367″]

Kapacitet

Denne køkkenvægt har nogle mål der lyder på 19 x 9,5 x 2 cm, som gør at den er let at transportere rundt, samt tage med på ferie hvis det er nødvendigt. Selvom den ikke fylder særlig meget, så har den stadig en kapacitet på 2 kg, dette gør at du kan bruge den til at opmåle ingredienser til bagning eller lignede. Dog vil du ikke kunne bage meget store portioner, da dette kræver en køkkenvægt med en større kapacitet, men du kan let veje mindre portioner op med stor præcision.

Nøjagtighed

BEURER KS36 er nøjagtig i forskellige intervaller, fra 0-500 gram har den en præcision på 0,1 gram, imens den har en præcision på 0,2 gram ved 500- 1.000 gram. Hvis du vælger at veje imellem 1.000 – 2.000 gram, har den en præcision på 0,5 gram som gør den utrolig præcis op til den maksimale kapacitet.

Måleform

Det er muligt at måle i både dansk måleform som foregår i gram, imens den også kan måle i engelsk måleform, som foregår i ounces og pund. Alt i alt betyder det at du kan bage den engelske tærte, som du har set i en film uden at du skal bruge en lommeregner, til at omregne en engelsk vægt til en dansk vægt.

Pris

På grund af størrelsen og den mindre kapacitet, så er prisen også skruet helt i bund for at købe denne køkkenvægt, hvilket altid er behjælpeligt når du skal købe en ny køkkenvægt. Når du skal ud og købe BEURER KS36 skal du kun betale 272 kr. som gør at selvom du er studerende, så vil du have råd til at kunne købe den.

Ekstraudstyr

Der medfølger ikke noget ekstraudstyr, udover en garanti som varer i hele 5 år.


BEURER KS25

Er dit budget ikke særlig stort af en eller flere grunde, så kan det være du skal læse med på den her model, fordi den er billig i indkøb men den har stadig en masse gode funktioner. Som en af de få på denne liste, så medfølger der en skål med i handlen som gør at du kan veje væsker eller lignede. Den her model er på grund af den medfølgende skål, så har den 2 forskellige kapacitet i enten skålen alene, eller vægtens kapacitet uden skålen. Den har desuden en meget præcis nøjagtighed, så du ikke skal være bange for om du vejer forkert, den kan måle i enten dansk eller engelske måleforme hvis nødvendigt. Dette er en utrolig billig køkkenvægt, der er meget billig i indkøb.

[afp id=”368″]

Kapacitet

Fordi der medfølger en skål i købet, så har den 2 forskellige kapaciteter hvor skålen har en kapacitet på hele 1,2 liter, imens køkkenvægten alene har en kapacitet på hele 3 kg. Dette betyder at du kan måle væsker hvis det er nødvendigt, som er meget behjælpeligt hvis du skal bage eller lignede, den kan desuden måle op til hele 3 kg på vægten alene.

Nøjagtighed

Selvom den kan måle væsker via skålen, eller almindelig vægt på køkkenvægten alene, så har den en meget præcis nøjagtighed. Den er præcis helt ned til 1 gram, som gør den let anvendelig i hverdagens brug, dette vises på et LCD-display med store tal som gør den let at aflæse.

Måleform

BEURER KS25 kan måle i både dansk måleform og engelsk måleform, hvor den danske er målt i kilo og gram, imens den engelske er målt i ounces og pund. Det gør at du kan tage hvilken som helst opskrift på nettet, så kan du måle ingredienserne uden problemer, dog kun op til 3 kg i maksimalvægt.

Pris

Som en af de billigste på hele vores liste, over forskellige køkkenvægte fra Beurer kan alle være med, hvis man skal ud og købe en ny køkkenvægt da det er nødvendigt med en ny. I dette tilfælde har denne køkkenvægt en meget lav pris, som kun lyder på 159 kr. som er en meget lav pris for høj kvalitet, som Beurer er kendt for at levere til markedet over køkkenvægte.

Ekstraudstyr

Som der er blevet nævnt tidligere, så medfølger der en glasskål med i købet, samt en garanti som holder i hele 5 år på dette produkt.


BEURER KS34

Det her er en køkkenvægt som gør sig velegnet til at veje tungere pakker, den er udstyret med en hold-funktion så vægten bliver på displayet, i et stykke tid efter du har fjernet produktet du gerne vil veje. Dette kan bruges til hvis du vejer en større pakke, som skjuler displayet på grund af størrelsen, så forbliver vægten på pakken efter du har fjernet den fra denne køkkenvægt. Denne køkkenvægt har en enorm kapacitet, som kan veje større pakker hvis det er nødvendigt, imens den har en nøjagtighed der stadig er utrolig præcis. Den kan måle i dansk måleform samt engelsk måleform, imens den har en meget gennemsnitlig pris.

[afp id=”369″]

Kapacitet

Den her køkkenvægt kan veje store pakker, da den har en kapacitet til at veje op til 15 kg, hvilket betyder at den gør sig velegnet til store portioner mad eller lignede. Vægten på det du vælger at veje, bliver vist på et stort LCD-display så det er let at aflæse, den er desuden udstyret med en hold-funktion. Denne hold-funktion gør at den vejede vægt, forbliver på displayet efter du har fjernet produktet du har vejet, hvis pakken skulle fylde hele vægten.

Nøjagtighed

På trods af den høje kapacitet, så har den faktisk en utrolig præcis nøjagtighed, når man skal veje ting med denne køkkenvægt. BEURER KS34 har en præcis nøjagtighed på kun 1 gram, uanset hvilket antal kg der bliver vejet, dog kun op til den maksimale totalvægt denne køkkenvægt kan veje.

Måleform

Selvom den kan veje op til 15 kg med en præcision på kun 1 gram, så har den flere forskellige måleforme, der kan blandt andet nævnes gram, kilo, pund og ounces i forskellige måleforme. Du kan tage hvilken som helst madopskrift på nettet, eller fra en bog og du vil kunne veje den uanset hvilket land det kommer fra, da de forskellige måleforme bliver målt i enten dansk eller engelsk måleform.

Pris

Kommer med et meget overkommeligt prisskilt, som de fleste vil kunne finde plads til i budgettet, hvis de pludselig står og mangler en ny køkkenvægt. Hvis du skal ud og købe Beurer KS34, skal du kun betale 255 kr. hvilket ikke er nogen særlig høj pris, for en høj kvalitet fra Beurer.  

Ekstraudstyr

Autosluk funktion, samt de 5 års garanti som følger med til Beurers køkkenvægte.


BEURER KS19

Er din eller jeres økonomi meget presset, fordi der måske er kommet nogle ekstraregninger ind ad døren denne måned, så kan det være svært at finde råd til en ny køkkenvægt. Den kan købes med mange forskellige slags design, så du frit kan vælge hvilket udseende den skal have på overfladen, der kan fx købes en med et logo af en vaffelis, bær eller lignede. Den har en rigtig god kapacitet, til at tilpasse et helt gennemsnitligt forbrug, som en almindelig familie har brug for i løbet af en normal hverdag. Derudover er den meget nøjagtig op til den helt store kapacitet, imens den har flere forskellige måleforme, derudover er det den billigste på hele vores liste hvilket gør den velegnet til studerende.

[afp id=”370″]

Kapacitet

BEURER KS19 har en utrolig god kapacitet, der kan veje helt op til 5 kg., dog er det ikke ret ofte at man har behov for at veje så meget. Du kan som studerende roligt købe denne køkkenvægt, da den uden problemer vil kunne leve op til de behov der er for en køkkenvægt, til en normal hverdags. Derudover er den faktisk også utrolig billig i indkøb, men det kan du læse mere om længere nede.

Nøjagtighed

Fordi den har en kapacitet på 5 kg, skulle man tro at den havde en dårlig nøjagtighed, dette er dog ikke sandt med den her model. Den har nemlig en meget præcis nøjagtighed, som er præcis helt ned til 1 gram, uanset om du vil veje 10 gram eller 5 kg så er den præcis.

Måleform

Som en af de få på vores liste, kan den indstilles til at måle i milliliter hvis behovet er for det, hvilket der ikke er andre som kan. Den kan måle i kilo, gram, pund, ounces og milliliter, væske har nemlig en anden massefylde end fast materiale. Du skal helt klart købe denne køkkenvægt, hvis du ikke har meget plads og lige er flyttet hjemmefra, så er BEURER KS19 helt klart ideel for dig.

Pris

Som den køkkenvægt med den laveste pris overhovedet på vores liste, kan du købe den her for kun 149 kr. hvilket jo er særdeles eftertragtet, hvis pengene er små og man ikke har lyst til at bruge mange penge, på en helt ny køkkenvægt.

Ekstraudstyr

Den er udstyret med automatisk sluk, som gør at den selv slukker når den ikke har været i brug, i et vis antal tid. Der er desuden også 5 års garanti, som altid er en fantastisk ting fra Beurer.


Vores liste

Dette er vores vurdering ud af eksterne testere, som vi mener hører til blandt de 5 bedste køkkenvægte fra Beurer i test, de er vurderet ud fra forskellige kriterier såsom kapacitet, nøjagtighed, måleform, pris, ekstraudstyr og vurderinger fra kunder. Dette er ikke nogen officiel liste, men taget ud fra vores vurdering og anmeldelser taget online. Listen er lavet for at den almene befolkning kan skabe sig et overblik, over de forskellige køkkenvægte når de skal ud og købe en ny.

Disclaimer

Vi har ved Testoverblikket ikke lavet nogle former for fysiske test af disse køkkenvægte, de er udelukkende vurderet ud fra eksterne vurderinger givet af forbrugerne, som har lavet anmeldelser på disse forskellige køkkenvægte og diverse uafhængige tests foretaget af fx tænk.dk.