Kogeplade Med Indbygget Emhætte Test 2021 – De bedste 5 kåret af eksperterne

Vi vil hos testoverblikket.dk forsøge at komme med vores liste over de 5 bedste kogeplader med indbygget emhætte markedet, når man skal ud at købe en ny kogeplade med indbygget emhætte. Er det vigtigt at man finder den som passer bedst til netop det behov du har brug for, som også passer til de forventninger man har før man køber den, derfor har vi lavet en top-5-liste med de bedste bedømte kogeplader med indbygget emhætte. Disse 5 er udvalgt efter anmeldelser fra forbrugerne, effekt, lydniveau, størrelse, pris og ekstraudstyr. Disse test er ikke fysisk foretaget af os, men vurderet fra eksterne testere.


SIEMENS ED811FQ15E

Hvis du er ved at, bygge et helt nyt køkken, hvor du har en stor kogeø. Så er der ikke noget værre, end at have en emhætte hængende, fordi det ikke pynter eller fordi den fylder for meget. Derfor vil en kogeplade som, har en integreret emhætte, det fylder nemlig meget lidt. Derudover er det en keramisk kogeplade, som gør det let at, flytte rundt på gryden uden den ikke får varme. Denne model har en lav effekt, så den bruger minimalt med strøm, mens energiklassen også er rigtig god under drift. Når den indbyggede emhætte, kører på laveste niveau, så er lydniveauet meget lavt. Det kan dog godt høres, hvis den kører på fuld styrke. Det er vigtigt at, du ved præcis hvilken størrelse, din nye kogeplade med emhætte den har, før du køber den. Fordi der både er emhætte, men selvfølgelig også kogeplade, så koster produktet her en smule mere at købe.

[afp id=” 1343″]

Effekt

Med en rigtig god energiklasse, så bruger den ikke ret meget strøm, hvilket er en klar faktor når du skal købe en kogeplade med emhætte. Det kan hurtigt løbe op, når det gælder strømforbruget, det vil du ikke opleve med den her model. Den har en energiklasse på B, mens den også kun, bruger omkring 62 kWh om året i strøm.

Lydniveau

Når den indbyggede emhætte, den kører på fuld sugestyrke, så har den et lydniveau på 69 dB. Det er ikke et lydniveau, som vil forstyrre dig for meget, men et lydniveau du godt vil kunne høre. På sit laveste lydniveau, der er lydniveauet på, omkring 42 dB på sit laveste niveau.

Størrelse

Når det gælder størrelsen, så skal du kigge godt efter, fordi ellers kan du let komme til at, købe en for stor eller for lille kogeplade. SIEMENS ED811FQ15E har en bredde, der er på 802 millimeter, mens dybden er 522 millimeter. Derudover er indbygningshøjden 70 millimeter, da den har en emhætte indbygget.

Pris

Lige nu kan du købe, denne kogeplade med indbygget emhætte, der er i rigtig høj kvalitet. Til en ret lav pris, hvor du kun skal betale, et beløb der er på 18.999 kr. Det er en rigtig billig model, men det ændrer ikke på at, kvaliteten er helt i toppen af skalaen.

Ekstraudstyr

Med gryderegistrering undgår du at, kogepladen bare kan tændes, da den først skal registrere en gryde eller pande først.


WITT Fusion 1SQW

Alt efter hvilket design, du godt kan lide så, er der flere forskellige modeller at vælge mellem. Denne model fra WITT, det er en ganske populær model, som har fået rigtige gode anmeldelser. Den bliver betjent med et touch-panel, hvilket sørger for at snavs, eller lignede ikke ryger ned i nogle knapper som man normalt ville opleve. På grund af designet, så er det let at rengøre efter brug, hvor du bare tager en fugtig klud og kører over pladen. Selv om energiklassen ikke, lyder som en af de bedste, så bruger denne model faktisk ikke, særlig meget strøm under brug, så den er rigtig billig i brug. Lydniveauet er meget gennemsnitligt, så den ikke larmer for meget, men den kan selvfølgelig stadig høres, når den suger på fuld styrke. Størrelsen er også rigtig god, hvilket du skal kigge på som det første, så du sikrer dig at du har plads til den. Prisen kan godt virke skræmmende, men det er 2 produkter i 1, så det er faktisk en rigtig god pris for et helt fantastisk produkt.

[afp id=” 1344″]

Effekt

Med en rigtig god energiklasse, samt et super lavt energiforbrug, behøver du ikke betale mange penge i strøm. Det vil du få hvis du køber, den her kogeplade med emhætte, den er nemlig meget energivenlig. Hvor energiklassen hedder B, hvor den også kun, bruger 47 kWh hvert år i strøm.

Lydniveau

Lydniveauet skal du sikre dig at, det er et lavt lydniveau, fordi det kan let larme rigtig meget. Når emhætten i din kogeplade, den kører på fuld sugestyrke, så er lydniveauet på denne model ikke ret høj. På det laveste sugeniveau, der er lydniveauet 54 dB, mens det på sit højeste er på 68 dB.

Størrelse

Når WITT Fusion 1SQW skal installeres, i din bordplade i dit køkken, så har den en bredde på 780 millimeter. Derudover har den en dybde, der er på 520 millimeter, hvilket er den størrelse, som den fylder når den er placeret. Glasset har en tykkelse, der er på 4 millimeter.

Pris

Pris og kvalitet behøver ikke altid at, hænge sammen når de skal købes, ofte siger man at et produkt i høj kvalitet er dyrt. Det er dog det modsatte, med den her kogeplade med indbygget emhætte, den koster nemlig ikke for mange penge. Det er en kogeplade med emhætte, der har en pris som er på 19.669 kr.

Ekstraudstyr

Med låsefunktion vil du ikke opleve at, dine børn pludselig kan tænde den, eller ændre på temperaturen under brug.


EICO Eico-4705 NikolaTesla

EICO er en meget kendt producent, når det gælder kogeplader med indbygget emhætte, så er de faktisk en af de største på markedet. Det er et fantastisk produkt, fordi den starter selv emhætte, når den modtager besked fra kogepladen at den skal starte. På den måde foregår, det hele automatisk under brug, men det er selvfølgelig også muligt at, starte den manuelt under brug. Den er udstyret med, en af de bedste energiklasser overhovedet muligt, hvilket sørger for et energiforbrug der er utrolig lavt. Derudover er lydniveauet også et af de laveste, så den ikke larmer særlig meget, selv når den kører på fuld styrke. Størrelsen er rigtig god, hvor den ikke fylder for meget, hvor end du vælger at placere den i dit helt nye køkken. På trods af de funktioner, som muligvis gør den, til en af de bedste modeller, så er det faktisk også en af de billigste kogeplader med indbygget emhætter på denne liste.

[afp id=” 1345″]

Effekt

Før du køber nogen kogeplade, der har en indbygget emhætte, skal du kigge på energiklassen. Det kan have stor betydning, for hvor dyr den er i drift, når det gælder strømforbruget. Den her model er rigtig billig, når det gælder driftsomkostninger, hvor den har en energiklasse på A+. Det betyder at den bruger, 43 kWh om året med, et dagligt brug.

Lydniveau

Du vil næsten ikke mærke at, den står og suger, når den kører på det laveste niveau. Der har den nemlig kun, et lydniveau på 37 dB, som er et utroligt lavt lydniveau du ikke vil kunne høre. Selv når den er på sit højeste, vil du ikke rigtig kunne høre den, da lydniveau er på 59 dB hvilket er rigtig lavt.

Størrelse

Med en gennemsnitlig størrelse, når det gælder den her producent, så passer de fleste modeller sammen. Indbygningshøjden er 210 millimeter, mens bredden er 830 millimeter, sidst men ikke mindst så har den en dybde på 515 millimeter. Det er let at installere den, hvis du bare har en smule forstand på det, så vil det ikke tage lang tid.

Pris

Som en af de billigste kogeplader, der har indbygget emhætte, så er den her model faktisk ikke noget dårligt produkt. Det er en særdeles effektiv kogeplade, der suger størstedelen af den damp, som din madlavning laver. EICO Eico-4705 NikolaTesla, koster også kun 18.098 kr.

Ekstraudstyr

Gryderegistrering og størrelsestilpasning, betyder at uanset størrelsen på din gryde, så tilpasser den sig til at opvarme det.


EICO Galileo Smart

Går du efter et produkt, der er rigtig billig under brug, men som stadig holder en høj effektivitet. Så skal du tage, et ekstra kig på den her model, som selvfølgelig er produceret af EICO. Det er en producent, der producere nogle af de bedste, produkter til hjemmet når det, gælder kogeplader med emhætter så, er det her producenten du skal kigge efter. Det er en super effektiv kogeplade med emhætte, som har en af de bedste energiklasser, mens strømforbruget er rigtig lav under brug. Lydniveauet er på sit højeste, en smule højt og kan sagtens høres, men ikke et lydniveau som vil forstyrre dig. Størrelsen er vigtigt før du køber, men det er en meget gennemsnitlig størrelse, så den burde passe ind de fleste steder. Prisen kan godt virke høj, men det skal du ikke lade dig skræmme af, fordi det er et produkt i høj kvalitet til en skarp pris.

[afp id=” 1346″]

Effekt

Det her er den mest energivenlige kogeplade, med indbygget emhætte der er, på hele den her liste. Det er et produkt, som er meget billig i drift, da den næsten ikke bruger noget strøm. Energiklassen hedder A++ mens, den også kun bruger sølle 29 kWh i strøm, hvert eneste år den er i drift.

Lydniveau

Lydniveauet kan dog godt virke, en smule højt når, man kigger på det gennemsnitlige lydniveauet. Fordi det laveste lydniveau, som den har er måske en smule højt, men ikke noget af betydning. Det laveste lydniveau er på 51 dB, mens det højeste er i den lave ende, på kun 65 dB.

Størrelse

Fordi den har en indbygget motor, så har den en højde på 230 millimeter, mens den har de sædvanlige mål, når det gælder disse modeller. EICO Galileo Smart måler i bredden 830 millimeter, mens den kun måler 520 millimeter, når det gælder dybden på produktet.

Pris

Det kan hurtigt løbe op i mange penge, når man skal renovere et køkken, da man ofte skal købe mange produkter ind. Men hvis man køber kvalitet, fra starten af så holder disse produkter, også noget længere tid. Den her kogeplade med indbygget emhætte, den er i rigtig høj kvalitet, men kan købes til en pris på kun 18.239 kr.

Ekstraudstyr

Der sidder en indikator, som viser når filteret skal skiftes, eller når det trænger til en rengøring efter længere tids brug.


EICO NikolaTesla Libra BL/F/83

Rosinen i pølseenden er den her fantastiske model, som er blevet taget rigtig godt imod, til at fungere super godt under brug. Den har et design, som gør den meget brugervenlig, så det ikke tager lang tid at lære at bruge den. Der er 4 kogefelter i alt, hvor du får mulighed for at, anvende dem alle sammen på engang. Der er en god energiklasse, så du ikke behøver tænke på, om det er en kogeplade med emhætte, der bruger alt for meget strøm. Den er udstyret med en motor, som er rigtig lydsvag, hvilket er behjælpeligt til hvilket som helst køkken, der ikke ønsker en larmende kogeplade med emhætte. Der er ikke meget forskel på størrelsen, når man kigger blandt den her liste, hvilket er fordi at, producenten skal følge nogle specifikke mål så den kan, købes til de fleste køkkener. For at købe den her model, så skal du betale en ret høj pris, men ofte går pris og kvalitet hånd i hånd. Hvilket også er tilfældet, med en kogeplade som den her, da der både er emhætte men også kogeplade samlet i et enkelt produkt.

[afp id=” 1347″]

Effekt

EICO er en kæmpe stor producent, af køkkenudstyr til hjemmet, hvor de har lagt sig i spidsen af konkurrenterne. Hvor de er kendt for at, producere nogle produkter som, er nogle energivenlige produkter. Hvor de ikke bruger meget strøm, den her model har en energiklasse på A, mens den har et rigtig lavt strømforbrug.

Lydniveau

Når den er på sit højeste lydniveau, hvor der er slået boost funktion til, så kan du sagtens høre maskinen. Der har den et lydniveau, der er målt op til 72 dB, mens den på sit laveste, er den blevet målt til 48 dB. Uden turbo-funktion men skruet, op til det højeste sugeniveau, der har den et lydniveau på 62 dB.

Størrelse

EICO NikolaTesla Libra BL/F/83 følger de andre modeller, når det kommer til kogeplader med indbygget emhætte, hvor størstedelen af dem passer sammen. Det betyder at, hvis du vil opgradere din gamle EICO kogeplade, så kan du bare købe en ny model som passer helt ind.

Pris

Selv om det er en dyr kogeplade med emhætte, så er det et produkt, som du vil blive utrolig glad for. Den er bygget i stærke materialer, hvor du ikke behøver at, være bange for at den er blød i materialer og hurtigt kan gå i stykker. Det vil du ikke opleve, med den her kogeplade med emhætte, den er i høj kvalitet og kan købes for kun 26.999 kr.

Ekstraudstyr

Den har en funktion som hedder Keep Warm, så den holder din mad varm, men ikke sætter det i kog.


Vores liste

Dette er vores vurdering ud af eksterne testere, som vi mener hører til blandt de 5 bedste kogeplader med indbygget emhætte i test, de er vurderet ud fra forskellige kriterier såsom effekt, lydniveau, størrelse, pris, ekstraudstyr og vurderinger fra kunder. Dette er ikke nogen officiel liste, men taget ud fra vores vurdering og anmeldelser taget online. Listen er lavet for at den almene befolkning kan skabe sig et overblik, over de forskellige kogeplader med indbygget emhætte når de skal ud at købe en ny.

Disclaimer

Vi har ved Testoverblikket ikke lavet nogle former for fysiske test af kogeplader med indbygget emhætte, de er udelukkende vurderet ud fra eksterne vurderinger givet af forbrugerne, som har lavet anmeldelser på disse forskellige kogeplader med indbygget emhætte og diverse uafhængige tests foretaget af fx tænk.dk.