Kødhakker Test 2021 – De bedste 5 kåret af eksperterne

Vi vil hos testoverblikket.dk forsøge at komme med vores liste over de 5 bedste kødhakkere på markedet, når man skal ud og købe en ny kødhakker. Er det vigtigt at man finder den som passer bedst til netop det behov du har brug for, som også passer til de forventninger man har før man køber den, derfor har vi lavet en top-5-liste med de bedste bedømte kødhakkere. Disse 5 er udvalgt efter anmeldelser fra forbrugerne, effekt, mængde, vægt, pris og ekstraudstyr. Disse test er ikke fysisk foretaget af os, men vurderet fra eksterne testere.


BOSCH MFW68680

Hvis du vil lave dine egne pølser, eller dit eget fars til frikadeller eller lignede, så er en kødhakker det rette valg. Denne opgave kan ikke, gøres lettere end med, en kødhakker som denne fra Bosch. Den kan meget mere, end at bare hakke kød til fars, du kan skære grønsager til at rive gulerødder. Den er udstyret med en motor, som har en god effekt, der let kan hakke dit kød til dine pølser. Den kan levere en mængde, som er rigtig stor, den kan nemlig hakke mange kilo i minuttet. Med en god vægt, er den meget stabil, så den ikke bare flytter på sig. Prisen er rigtig attraktiv, så den ikke er for dyr, men stadig koster lidt penge at købe. Du kan faktisk også, presse dej til småkager, hvis det er juletid eller at, du bare lyst til småkager.

[afp id=”910″]

Effekt

Med en kraftig motor, kan denne motor selv klare, frosne madvarer lige fra fryseren. Motoren kan levere en effekt, som er på 800 Watt, mens den har automatisk stop. Hvis den rammer 2200 Watt, mens den også automatisk, går i bakfunktion hvis den mærker en blokering.

Mængde

Med 3 forskellige hulskiver, som måler 3, 4,8 og 8 millimeter, kan du selv vælge hvor grov dit fars skal være. Den kan kværne op til 4,3 kg kød eller grønsager, hver eneste minut hvilket, er en rigtig god mængde kød. Hvis du har lyst, kan du også presse saft, til at lave juice med.

Vægt

BOSCH MFW68680 er en kødhakker, som har en høj vægt, hvilket gør den meget stabil. De gummifødder som kødhakkeren, står på gør den ekstra stabil, samt ikke flytter sig når du anvender den. Derudover har selve kødhakkeren, en vægt på hele 6,8 kg, hvilket gør den lidt tung at flytte rundt på.

Pris

Prisen på BOSCH MFW68680, kan godt virke som, mange penge at betale for en kødhakker. Men det her er ikke, bare en almindelig kødhakker, den kan nemlig bruges til mange forskellige ting. Hvis du skal ud at, købe den her maskine, så koster den 1.999 kr.

Ekstraudstyr

Der medfølger en kebbe, pølsehorn, jern til at skære frugter eller lignede i terninger. 2-i-1 skære og rivejern.


PROFI COOK FW 1060

Vil du købe en kødhakker, men du har ikke et budget, som er ret stort at købe en kødhakker for. Så er denne model, måske det helt rigtige valg, da den ikke kun er god, men den er også billigt at købe. Det er dog ikke, en kødhakker hvor der medfølger, meget ekstraudstyr men kun det mest basale der skal bruges. Det er en kødhakker, som er udstyret med en kraftig motor, til hurtigt kunne klare dit kød. Det er muligt at, både ordne dej til vaniljekranse, pølser på kort tid fordi, den kan ordne meget i minuttet. Den er ikke særlig tung at, flytte rundt på hvis, du gerne vil have den med rundt til familie eller lignede. Dette er en meget billig, men stadig utrolig effektiv kødhakker, som kan købes for et lavt beløb.

[afp id=”911″]

Effekt

PROFI COOK FW 1060 har en kraftig motor, der yder en høj effekt, så den kan hakke dit kød meget fint. Eller klare frossent kød, eller selv hårde grønsager, hvilket gør dit arbejde meget lettere. Motoren på denne kødhakker, har en effekt som, er på hele 1000 Watt.

Mængde

Hvis du elsker at bage, fx småkager eller wienerbrød, så er en kødhakker en nødvendighed at eje. Dette kan den her kødhakker, gøre på kort tid, altså tage en stor mængde dej. Den kan selvfølgelig også, klare mange stykker kød, som bliver hakket til både grov hakket fars eller fint hakket fars.

Vægt

En kæmpe fordel ved at, købe en kødhakker som PROFI COOK FW 1060, det er vægten på maskinen. Denne kødhakker måler 34 centimeter i bredden, 16 centimeter i dybden, 31,5 centimeter i højden, derudover vejer den også kun 2,55 kg. hvilket gør den let at flytte rundt med.

Pris

Nu til den bedste funktion, det er nemlig prisen, når du skal købe den. Prisen på denne meget fine, samt effektive kødhakker er nemlig, kun på 679 kr. hvilket gør at selv studerende, kan finde råd til at købe den. Det er en meget skarp pris, for et produkt som du, kommer til at bruge flere gange om året.

Ekstraudstyr

Der medfølger dej tilbehør, pølse tragt, kebbe tilbehør når du køber PROFI COOK FW 1060.


BOSCH MFW3520W

Dette er en kødhakker, som de fleste kan købe, fordi prisen er lav. Derudover bliver delene opbevaret, i selve maskinen samt, er der et håndtag så du kan, tage den med over alt meget hurtigt. Derudover står maskinen på, gummifødder som sikrer dig, en høj stabilitet mens du anvender den. Dette gør også at, den ikke glider rundt mens, du er ved at hakke dit kød eller lave småkager. Den eneste ulempe er at, den har en mindre effekt, men stadig rigeligt med kræfter som, selvfølgelig er en fordel. Det er ikke en stor kødhakker, hvilket også gør at, den mængde den kan tage i minuttet er lavere. Den er let at flytte rundt med, fordi den har et håndtag i toppen, samt en rigtig god vægt. Det her er den kødhakker, som koster mindst på, hele denne liste over 5 forskellige kødhakkere.

[afp id=”912″]

Effekt

Effekten på motoren er kun, på omkring 500 Watt, hvilket ikke er særlig meget. Du vil dog stadig, let kunne forarbejde kød til fars, eller dej til småkager. Motoren har en beskyttelse, mod overbelastning når den, rammer en belastning på over 1500 Watt. Dette betyder at motoren, selv stopper når den rammer, en belastning som er på 1500 Watt.

Mængde

Selv på trods af at, motoren kun har en effekt, der er på 500 Watt. Så kan den stadig, håndtere en god mængde, den kan hakke hvert minut. Det er muligt at, hakke op til 1,8 kilo kød hvert eneste minut, dette gælder også dej eller grønsager, hvis behovet er for det.

Vægt

Vægten er ikke ret høj, den ligger faktisk kun, på 3,7 kg eksklusive udstyr. Derudover har BOSCH MFW3520W, nogle rigtig gode mål, når det kommer til størrelsen. Den måler 16 centimeter i bredden, 25 centimeter i højden og 23 centimeter i bredden, så den ikke fylder særlig meget.

Pris

Det her er den billigste, kødhakker blandt disse kødhakkere, hvilket gør kundekredsen meget større. Med en meget lav pris, kan den her kødhakker, købes ind som en ekstra eller til sommerhuset. Det er en kødhakker, som kan købes for en lille sum, der kun er på 588 kr.

Ekstraudstyr

Der medfølger hulskiver, med huller på 4 og 8 millimeter, mens der også er tilbehør til pølser og tilbehør til kebbe med i pakken.


BOSCH MFW67450

Hvis du vil have kvalitet, så tag et ekstra kig, på denne kødhakker fra Bosch. Det er en enormt effektiv, kødhakker som du kan købe, hvor der også er meget ekstraudstyr med i handlen. Mange kunder fortrækker at, købe en kødhakker som denne, da den er utrolig stærk men let at gemme ad vejen. Effekten på maskinen er rigtig god, hvilket betyder at den ikke er, for høj eller for lav. Du kan hakke en stor mængde, hvert eneste minut uanset, om det er kød eller dej til dine småkager. Dette er en stor kødhakker, hvilket også gør at vægten, på selve kødhakkeren er ret høj. Prisen er desuden også, i den høje ende af skalaen, så du skal betale en ret høj pris for den. Den her kødhakker er en, meget god mulighed for dig, hvis du vil have kvalitet for dine penge.

[afp id=”913″]

Effekt

Der sidder en stor og kraftig motor, som kan hakke sig gennem, selv det hårdeste kød. Men som stadig er billig i drift, da effekten er hold nede, men styrken er holdt oppe. Motoren har en effekt, som er på 700 Watt, det er en effekt der er høj men alligevel, ikke alt for høj.

Mængde

På grund af den stærke motor, så kan BOSCH MFW67450, også klare en stor mængde kød i minuttet. Hvilket gør dit arbejde, hurtigere og mere effektivt, til at lave store portioner fars. Det er muligt at hakke, op til 3,5 kg kød i minuttet, hvis der er brug for dette.

Vægt

Fordi det er en stor kødhakker, så vejer den også, lidt mere end en mindre model. Den vejer faktisk hele 6,19 kg, hvilket gør den til en tung, men også stabil kødhakker. Derudover har den en bredde på 19,9 centimeter, højde på 25,4 centimeter og en dybde på 29,5 centimeter.

Pris

Prisen er dog også, en af de højeste, hvilket måske godt kan skræmme lidt. Men du vil uden tvivl, købe et kvalitets produkt, der aldrig vil skuffe dig. Prisen på BOSCH MFW67450 er, på kun 2.070 kr. det er en høj pris. Men det er et produkt, der vil kunne holde, i rigtig mange år så længe at, den bliver behandlet ordentligt.

Ekstraudstyr

Når du køber dette produkt, så medfølger der påfyldsningsbakke, frugtpresseforsats, stopper, pølsehorn og 3 hulskiver med huller, med en størrelse på 3, 4,8 og 8 millimeter.


STEBA MG1600V6

Hvis du ikke er, den største ørn til tekniske ting, så er den her kødhakker lige dig. Den har nemlig automatiske, programmer som gør det hele for dig, der er 6 automatiske programmer til forskellige ting. De 6 forud programmerede programmer, lyder som følgende, kød, oksekød, frosne madvarer, multirive, slowjuicer og fisk. Den er udstyret med en motor, som har en enorm høj effekt, der giver den rigtig mange kræfter til frosne madvarer. Dette gør også at, du kan lave en stor portion fars, på utrolig kort tid. Vægten på maskinen er også høj, så du føler at du har en stabil kødhakker, selv når den møder store opgaver. En af de ting, som gør at dette er, en rigtig eftertragtet kødhakker, er fordi den faktisk også er billig at købe.

[afp id=”914″]

Effekt

Denne kødhakker har en, stor og kraftig motor, der yder en effekt på op til 1500 Watt. Fordi den har en høj effekt, betyder det også at, den bruger mere i strøm, end hvad de andre modeller måske gør. Dette er dog opvejet over at, den kan klare meget tunge opgaver, uden problemer når du skal hakke kød.

Mængde

En anden fordel ved at, den har en høj effekt, er den mængde kød den kan arbejde med hvert minut. Om det er fisk, grønsager, kød eller frosne madvarer, så kan den klare op til 3 kg i minuttet. Hvilket er mere end rigeligt, til en familie som har en, almindelig størrelse.

Vægt

Det her er en tung kødhakker, hvilket betyder at den også, er meget stabil når den står på bordet. Det er muligt at, holde øje med temperaturen på, hvad du kører gennem din kødhakker. Sidst men ikke mindst, så vejer den her kødhakker, 5,2 kg i sig selv når den står fremme.

Pris

På trods af de enormt mange, super gode funktioner så, er prisen faktisk meget lav. I forhold til hvad du får, for dine penge da du, får meget kødhakker for dine penge. Hvis du vil købe, STEBA MG1600V6 så skal du betale, et beløb der hedder 1.009 kr.

Ekstraudstyr

Påsætning til fyldning af pølser, påsætning til småkager, tamper og en stor bakke med låg til opbevaring af diverse tilbehør.


Vores liste

Dette er vores vurdering ud af eksterne testere, som vi mener hører til blandt de 5 bedste kødhakkere i test, de er vurderet ud fra forskellige kriterier såsom effekt, mængde, vægt, pris, ekstraudstyr og vurderinger fra kunder. Dette er ikke nogen officiel liste, men taget ud fra vores vurdering og anmeldelser taget online. Listen er lavet for at den almene befolkning kan skabe sig et overblik, over de forskellige bedste kødhakkere når de skal ud og købe en ny.

Disclaimer

Vi har ved Testoverblikket ikke lavet nogle former for fysiske test af disse kødhakkere, de er udelukkende vurderet ud fra eksterne vurderinger givet af forbrugerne, som har lavet anmeldelser på disse forskellige kødhakkere og diverse uafhængige tests foretaget af fx tænk.dk.