Kapsel kaffemaskine test 2023 – De bedste 5 kåret af eksperterne

Vi vil hos testoverblikket.dk forsøge at komme med vores liste over de 5 bedste kapsel kaffemaskiner på markedet, når man skal ud og købe en ny kapsel kaffemaskine. Er det vigtigt at man finder den som passer bedst til netop det behov du har brug for, som også passer til de forventninger man har før man køber den, derfor har vi lavet en top-5-liste med de bedste bedømte kapsel kaffemaskiner. Disse 5 er udvalgt efter anmeldelser fra forbrugerne, effekt, kapacitet, pris, design og ekstraudstyr. Disse test er ikke fysisk foretaget af os, men vurderet fra eksterne testere.


Nespresso CitiZ & Milk

På en meget stærk førsteplads, kommer denne testvindende kapsel kaffemaskine, som har vundet bedst i test hos forbrugerrådet tænk.dk, svenske Råd & Rön, samt svenske Aftonbladet. Den er desuden anbefalet af eksperttestere verden over, imens forbrugerne også har rost den til skyerne, for dens ekstremt gode kvaliteter. Den har en god og kraftig effekt, men stadig ikke en alt for høj effekt, som bruger meget strøm hvert år. Derudover har den en vandbeholder, som har en meget fin kapacitet, imens prisen er lav i forhold til hvad du får for dine penge. Sidst men ikke mindst, så er den designet i stærke materialer, som gør det til en stabil kapsel kaffemaskine, som selvfølgelig også er flot at kigge på.

Effekt

Selvom det er vigtigt med en høj effekt, så skal effekten på det produkt du køber, stadig ikke være alt for høj. Det kan nemlig betyde at den er dyr i strøm, hvis effekten er alt for høj, det skal dog stadig ikke være alt for lavt. Det har ofte også en betydning, for hvor hurtigt den er til at brygge en kop kaffe, fordi vandet skal varmes hurtigt op, der kommer denne model ind med en effekt på 1.260 Watt, til hurtigt at kunne varme vandet hurtigt men stadig ikke koste alt for meget i strøm.

Kapacitet

For at du ikke skal påfylde, den her kapsel kaffemaskine med vand hele tiden, så skal du kigge på vandbeholderen. Det er vigtigt med en stor vandbeholder, da det er afgørende for, hvor mange kopper kaffe du kan lave, før du skal genopfylde den igen. Nespresso CitiZ & Milk har en fin størrelses vandbeholder, som har kapacitet på 1 liter, hvilket er i cirka middelklassen.

Pris

Der er ingen der gider bruge for mange penge, på et produkt som ikke er de penge værd, det er derfor en god ide at når du skal kigge efter en kapsel kaffemaskine. At du finder en maskine, som har en pris der ikke er alt for høj, men stadig sørger for høj kvalitet, den her kapsel kaffemaskine koster kun 1.399 kr. hvis du skal ud og købe den.

Design

Det her er en utrolig stabil kapsel kaffemaskine, som er en af de lidt tunge produkter, som er placeret på den her liste. Det at den er lidt tung, betyder at den er utrolig stabil og ikke flytter sig nemt, når vandbeholderen er fuld så vejer den 5,6 kg. Det er desuden også en rigtig flot kapsel kaffemaskine, som hurtigt fanger dine gæsters øjne, når de træder ind i rummet hvor den står i.

Ekstraudstyr

Der medfølger en mælkeskummer, samt en foldbar drypbakke, som gør at det giver mere plads.


Nespresso Lattissima Touch

Den her brugervenlige kapsel kaffemaskine, som kan rense sig selv, hver gang efter brug. Er nok en af de bedste på markedet, den blev omtalt som toppen af kapsel kaffemaskiner, da de forskellige eksperttestere havde den inde, for at teste dens funktioner. Den er udstyret med en effekt, som er under gennemsnittet blandt de forskellige kapsel kaffemaskiner, så den stadig er kraftig men billig i strøm. Den har en kapacitet, som er meget gennemsnitlig, så du kan få lavet flere kopper kaffe før du skal fylde den. På trods af disse meget stærke funktioner, så er prisen faktisk ikke særlig høj, imens den har et meget stilrent og flot design.

Effekt

Mange mennesker kan godt lide en kop frisk kaffe, hver morgen når de står op, samt drikker flere kopper om dagen. Det betyder at hvis du køber en kapsel kaffemaskine, som har en enorm høj effekt, at det kommer til at koste en del penge om året. Derfor skal det være førsteprioritet at finde en kapsel kaffemaskine, som har en effekt der er i den lave ende, det har den her kapsel kaffemaskine, den har en effekt på kun 1.400 Watt.

Kapacitet

Selvom den ikke har den største vandbeholder, som har den største kapacitet, så burde det stadig være mere en rigeligt til et normalt forbrug. Nespresso Lattissima Touch er udstyret med en vandbeholder, som har en kapacitet på 0,9 liter, så du ikke skal genopfylde beholderen flere gange om dagen.

Pris

Kvalitet skal ikke koste mange penge, det kan tydeligt ses på den her model, den er nemlig meget billig. Du får en kapsel kaffemaskine, som har nogle enormt gode funktioner, samt er af høj kvalitet, til en lav pris af kun 1.899 kr.

Design

Det her er nok en af de flotteste kapsel kaffemaskiner, som der er at finde på hele vores liste, den har meget stilrene linjer. Samt er den enormt let at anvende, da der blev fokuseret meget på brugervenligheden, dengang den blev designet.

Ekstraudstyr

Med i handlen er der en aftagelig mælkebeholder, så du kan køle mælken ned, samt er der rensefunktion, så du ikke selv skal rengøre den.


Nespresso Pixie

Har du ikke et særlig stort budget, enten fordi det er sket lige pludselig, at jeres oprindelige kaffemaskine er gået i stykker. Så vil du gerne prøve noget nyt, det kan være en kapsel kaffemaskine, de er nemlig hurtigere end en traditionel kaffemaskine. Det eneste der er forskel, det er at du skal købe kapsler, fremfor at købe almindelige kaffebønner. Den er udstyret med en motor, som ikke har en særlig høj effekt, på den måde vil du spare penge hvert år i strøm. Den har en mindre kapacitet, hvilket godt kan øge det antal gange, du skal påfylde den. Men fordi budgettet ikke er særlig stort, så er det her måske modellen for dig, det er nemlig den billigste model over almindelige kapsel kaffemaskiner. Det ligner en meget professionel kaffemaskine, fordi den har et utrolig flot og professionelt design.

Effekt

Det er en af de mindste kapsel kaffemaskiner, hvilket også betyder at effekten er i den meget lave ende, den ligger nemlig på kun 1.260 Watt. Når du skal brygge den første kop kaffe, tager det 48 sekunder for maskinen at blive varm, men når den er varm tager de efterfølgende kopper kun 16 sekunder at brygge.

Kapacitet

Den har en af de mindste vandbeholdere, over de almindelig kapsel kaffemaskiner, hvilket godt kan gøre at hvis du drikker meget kaffe. Så kan du risikere at du skal fylde den op, flere gange om dagen, fordi den kun har en kapacitet på 0,7 liter vand af gangen.

Pris

Som tidligere nævnt, hvis du ikke har et stort budget at købe, til at købe en ny kapsel kaffemaskine for. Så er det den her model du skal vælge, fordi den er meget billig, den har et prisskilt som lyder på 999 kr. Det er en af de billigste, som er placeret på listen overhovedet, der er kun en enkelt som er billigere, men det er også en noget mindre model.

Design

Mange cafeer har kapsel kaffemaskiner, som koster rigtig mange penge, Nespresso Pixie er jo en billig model. Men den ligner stadig en professionel kapsel kaffemaskine, fordi den er produceret i gode materialer af titanium, som er holdbare men stadig meget brugervenlig.

Ekstraudstyr

Autosluk funktion så den slukker efter 9 minutter, imens der også er en praktisk ledningsholder.


Nespresso Essenza Mini

Dette er den mindste kapsel kaffemaskine, som du kan købe på den her liste, den er lavet til de mindre hjem eller til kontoret. Det er en lille model, som ikke fylder særlig meget, som gør at den er perfekt til studieboliger eller lignende mindre hjem. Selvom det er en lille kapsel kaffemaskine, så har den ikke den laveste effekt, af de forskellige kapsel kaffemaskiner på listen. Men den har dog den mindste kapacitet, men det er ikke nogen overraskelse, da navnet indikere dette. Fordi den ikke er særlig stor, så er prisen også derefter, den er utrolig billig at købe. Designmæssigt er der ikke sparet på noget, den kan købes i forskellige designs, imens den også kan købes i forskellige farver, så den passer perfekt ind i dit hjem.

Effekt

Som nævnt er det den mindste model, hvilket også går af navnet mini, men den har faktisk en ret høj effekt. Hvis man kigger på motoren har den en effekt på 1.310 Watt, dette gør at du meget hurtigt kan få friskbrygget kaffe, det tager under 30 sekunder for at få en kop kaffe.

Kapacitet

Nespresso Essenza Mini har den mindste kapacitet, som ligger på 0,6 liter vand, som jo ikke er særlig meget. Det er dog sjældent at man køber den, hvis man er mere end 1 person, som skal bruge den. Hvis en enkelt person køber den, så er en kapacitet på 0,6 liter, mere end rigeligt så du ikke skal fylde den op hver gang efter brug.

Pris

Størrelsen og prisen går hånd i hånd, med den her kapsel kaffemaskine, den er nemlig utrolig billig. Men du får heller ikke mere, end hvad du betaler for, fordi den er jo ikke en ret stor maskine. Nespresso Essenza Mini, koster under 600 kr. den koster faktisk kun 570 kr.

Design

Det er forskelligt hvordan folk har indrettet deres hjem, det kan derfor være meget dejligt at kunne vælge imellem forskellige farver. Denne model kan købes i 5 forskellige farver, som er disse rød, hvide, grå, limegrøn og sort, den kan derudover kan den købes i 2 forskellige designs.

Ekstraudstyr

Prisen er lav og betyder også, at der ikke følger noget ekstraudstyr med.


Nespresso Prodigio & Milk

Denne kapsel kaffemaskine er innovativ i design, det er den første som kan styres via din mobil, så du ikke skal rejse dig for at komme ud og få en kop kaffe. Det eneste du skal gøre, det er at starte den fra din mobil, så brygger den selv kaffen for dig. Den er udstyret med en rigtig lav effekt, som gør at du ikke får en høj strømregning, derudover har den en mindre kapacitet, som godt kan skræmme folk væk. På grund af det innovative design, samt meget gode funktioner, så er prisen også i den høje ende, for en stilfuld og meget praktisk kapsel kaffemaskine.

Effekt

Denne kapsel kaffemaskine har en mindre effekt, det betyder dog ikke at den ikke hurtigt, kan brygge en kop kaffe. Den er klar til brug på kun 25 sekunder, hvilket er utrolig hurtigt, det er endda selvom den kun har en mindre effekt. Den er udstyret med en motor, som hurtigt varmer vandet, derudover yder motoren en effekt på 1.260 Watt.

Kapacitet

Den er udstyret med en vandtank, som kan flyttes rundt, så du ikke er begrænset omkring hvor den skal stå. Det er meget behjælpeligt, især hvis du ikke har meget plads på køkkenbordet, denne vandbeholder fylder ikke ret meget, dette er på grund af at den har en kapacitet på 0,8 liter.

Pris

Det er en af de kapsel kaffemaskiner, som koster ret meget at købe, i hvert fald i forhold til nogle af de andre, som er på den her liste. Nespresso Prodigio & Milk koster 2.190 kr. som godt kan virke som mange penge, men du får meget høj kvalitet, som kan holde i rigtig mange år, selvom du bruger den flere gange om dagen.

Design

Det er ikke en kapsel kaffemaskine, som har alt muligt fancy udstyr, som der slet ikke er behov for. Den har et meget rent design, som er utrolig stilet, den passer desuden også ret godt ind i alle hjem, eller på kontoret hvis der er behov for dette.

Ekstraudstyr

Der er ikke behov for noget ekstraudstyr, denne kapsel kaffemaskine har det hele i forvejen.


Vores liste

Dette er vores vurdering ud af eksterne testere, som vi mener hører til blandt de 5 bedste kapsel kaffemaskiner i test, de er vurderet ud fra forskellige kriterier såsom effekt, kapacitet, pris, design, ekstraudstyr og vurderinger fra kunder. Dette er ikke nogen officiel liste, men taget ud fra vores vurdering og anmeldelser taget online. Listen er lavet for at den almene befolkning kan skabe sig et overblik, over de forskellige kapsel kaffemaskiner når de skal ud og købe en ny.

Disclaimer

Vi har ved Testoverblikket ikke lavet nogle former for fysiske test af disse kapsel kaffemaskiner, de er udelukkende vurderet ud fra eksterne vurderinger givet af forbrugerne, som har lavet anmeldelser på disse forskellige kapsel kaffemaskiner og diverse uafhængige tests foretaget af fx tænk.dk.