Kaffemaskine fra Moccamaster Test 2021 – De bedste 5 kåret i test

Vi vil hos testoverblikket.dk forsøge at komme med vores liste over de 5 bedste kaffemaskiner fra Moccamaster på markedet, når man skal ud og købe en ny kaffemaskine. Er det vigtigt at man finder den som passer bedst til netop det behov du har brug for, som også passer til de forventninger man har før man køber den, derfor har vi lavet en top-5-liste med de bedste bedømte kaffemaskiner fra Moccamaster. Disse 5 er udvalgt efter anmeldelser fra forbrugerne, effekt, kapacitet, bryggetid, pris og ekstraudstyr. Disse test er ikke fysisk foretaget af os, men vurderet fra eksterne testere.


Moccamaster KBGC982

Disse 5 forskellige kaffemaskiner fra Moccamaster, er nok nogle af de bedste kaffemaskiner, som en forbruger kan købe. Moccamaster er meget kendte, for at producere ekstrem høj kvalitet, som typisk holder i rigtig mange år med dagligt brug. Hvis man behandler produktet pænt, samt afkalker den når det er nødvendigt, så er det ikke unormalt at kaffemaskinen holder i over 10 år. Denne model har en god og kraftig effekt, så du ikke skal bruge lang tid, på at vandet bliver opvarmet. Derudover har den også en god kapacitet, som betyder du ikke skal brygge en ny kande kaffe, hver gang du har lyst til en kop. Det er vigtigt med en kort bryggetid, det er denne model selvfølgelig også udstyret med, samt er den relativt billig i indkøb. Den har en god bryggetemperatur, så du får en velsmagende hver gang, du har lyst til en friskbrygget kop kaffe.

Forhandler Pris Totalpris Læs mere
1.739,00 1.739,00 Til Butikken
1.998,00 1.998,00 Til Butikken
1.999,00 1.999,00 Til Butikken
1.999,00 1.999,00 Til Butikken
1.999,00 1.999,00 Til Butikken
2.399,00 2.399,00 Til Butikken

Effekt

Det er vigtigt at når du skal ud og købe en kaffemaskine, at maskinen har en høj effekt, som sørger for en hurtig opvarmning af vandet. Du skal dog også sørge for, at kaffemaskinen ikke har en for høj effekt, fordi så vil du bare bruge penge på strøm. Som i bund og grund ikke er nødvendigt, den her maskine har en effekt på hele 1.520 Watt, som passer helt perfekt til det her produkt.

Kapacitet

Med en kapacitet på 1,25 liter, kan du brygge en stor kande kaffe ad gangen, det er dog også muligt at vælge mindre. Men hvis i er et par, som drikker en del kaffe om dagen, så er det en god ting at brygge en hel kande ad gangen. Når kaffen er brygget, så har den et ekstra varmelegeme, som holder kaffen varm på mellem 80-85 grader, imens den bare står på kanden.

Bryggetid

For at du kan brygge en kande kaffe på 1,25 liter, tager det kun 6 minutter, fra at kanden er helt tom til den er fuld igen. På 6 minutter kan du få en hel kande, friskbrygget velsmagende kaffe, det er bare at gøre den klar. Så når du står op om morgenen, skal du bare trykke start, så er der frisk kaffe når du kommer tilbage til køkkenet.

Pris

Selvom Moccamaster er i høj kvalitet, så skal det ikke koste det hvide ud af øjnene, Moccamaster KBGC982 koster kun 1.749 kr. Hvilket måske godt kan lyde som mange penge, men hvis du ved lidt om kaffemaskiner, så ved du også at Moccamaster er i højeste kvalitet.

Ekstraudstyr

Ikke bare i ekstraudstyr, men i ekstra funktioner, kan der nævnes flere forskellige ting. Den har en indikator, som viser når maskinen skal rengøres, eller når den skal afkalkes. Der er desuden også drypstop, samt det lovpligtige autosluk efter 40 minutter.


Moccamaster KB952

Er du på udkig efter en kaffemaskine, som du ikke behøver udskifte efter et par år, så er en kaffemaskine fra Moccamaster det rigtige valg. Det er nogle kaffemaskiner, som er i utrolig høj kvalitet, som også er meget holdbare i mange år. Det er en let kaffemaskine, som der ikke fylder ret meget, den har nogle mål der lyder på 35,5 x 35,5 x 17 centimeter. Den har selvfølgelig en høj effekt, så du får den perfekte temperatur hver gang. Derudover har den også en god kapacitet, hvor en hel kande kaffe, burde vare i et godt antal timer. Desuden har den en utrolig kort bryggetid, så du ikke skal vente længe, på at få en kande friskbrygget kaffe. Det er en kaffemaskine, som ikke koster ret mange penge, hvis du gerne vil ud og købe den hos en forhandler.  

Forhandler Pris Totalpris Læs mere
1.275,00 1.275,00 Til Butikken
1.275,00 1.275,00 Til Butikken
1.451,00 1.451,00 Til Butikken
1.599,00 1.599,00 Til Butikken
1.695,00 1.695,00 Til Butikken

Effekt

Når man snakker om effekt, så er det typisk afgørende, efter hvilken kapacitet kaffemaskinen har. Når den har en kapacitet som denne, så ligger effekten på 1.520 Watt, hvilket sikrer dig af smagen i kaffebønnerne får den rigtige temperatur. På den måde vil du hive mest muligt, smag ud af dine kaffebønner, imens den er ved at brygge.

Kapacitet

En god kapacitet er meget vigtig, fordi det afgør hvor ofte du skal brygge, en helt ny kande kaffe. Den her kaffemaskine, har en kapacitet på hele 1,25 liter, hvilket også betyder at Moccamaster KB952 kan brygge 10 kopper kaffe ad gangen. Den her kaffe opnår en temperatur, som ligger på 92-96 grader, hvilket gør at din kaffe smager perfekt.

Bryggetid

Bryggetiden er som sagt meget kort, så du ikke skal bruge lang tid, på at din kaffe er færdig med at brygge. Det tager kun 6 minutter, fra du har startet den, til at du kan hælde en kop op.

Pris

Selvom mange tror at kvalitet er meget dyrt, så er det ikke tilfældet med den her model, den er faktisk utrolig billig. Den har en lav pris, som faktisk kun er på 1.111 kr. for en kaffemaskine, i høj kvalitet. Som typisk har en lang levetid, så du ikke skal købe en ny, fordi den gamle er gået i stykker på kort tid.

Ekstraudstyr

Denne kaffemaskine har drypstop, autosluk funktion, så er den også ECBC godkendt. Samt der er 2 varmelegemer, så din kaffe bliver holdt varm.


Moccamaster H931

Vil du gerne ud og købe, en kaffemaskine som ikke koster, ret mange penge at købe. Det her er den billigste model, som du kan finde på den her liste, over kaffemaskiner fra Moccamaster. Denne producent har ikke ændret design, i rigtig mange år, de har altid bibeholdt deres flotte design. Som gør at kaffemaskinen, har beholdt sit retro design, imens indmaden på maskinen er meget innovativt. Den har en god og kraftfuld effekt, som gør at den hurtigt kan brygge dig, en kande kaffe imens den stadig er billig i strøm. Den har desuden også en god kapacitet, som nemt kan tilfredsstille det forbrug, som en almindelig familie har af kaffe i hverdagen. Imens den selvfølgelig også har en utrolig kort bryggetid, så du lynhurtigt kan få en kop kaffe og vågne op, det er som sagt den billigste kaffemaskine på vores liste.

Forhandler Pris Totalpris Læs mere
1.030,00 1.030,00 Til Butikken
1.199,00 1.199,00 Til Butikken
1.199,00 1.199,00 Til Butikken
1.699,00 1.699,00 Til Butikken

Effekt

Denne kaffemaskine, som er den sidste med en effekt, som ligger på 1.520 på vores liste. Gør at den ikke bare er effektiv, men også er billig i strøm, fordi den ikke har en for høj effekt. Derved gør effekten du hurtigt, opnår den rigtige vandtemperatur, men hvor du ikke kommer, til at spilde penge på unødvendigt strømforbrug. Derfor gør det også at den er god mod miljøet, men også mod din pengepung hvert år, eller når du får din strømregning ind ad døren.  

Kapacitet

Effekten er afgjort af kapaciteten, hvor denne model har en effekt på 1.520 Watt, fordi kapaciteten ligger på 1,25 liter. Med en kapacitet på 1,25 liter, kan du brygge hele 10 kopper kaffe, på samme tid så der er mere end rigeligt med kaffe til dit behov.

Bryggetid

Bryggetiden er nok en af de funktioner, som forbrugerne kigger først på, fordi der er ingen der vil vente på kaffen. Derfor har Moccamaster også sikret sig, at bryggetiden er kort, Moccamaster H931har en kort bryggetid på 6 minutter.

Pris

Som tidligere nævnt er dette den billigste model, som der er at finde på vores liste, dette betyder at du får en billig kaffemaskine. Den koster kun 999 kr. som også betyder, at den kan købes af en studerende, eller hvis du er på anden offentlig indkomst.

Ekstraudstyr

Det er lovpligtigt at maskinen har en autosluk funktion, som betyder at den selv slukker, når den har stået stille i 40 minutter.


Moccamaster Cup-One

Hvis man kigger på navnet, så betyder dette at den, kun brygger 1 kop kaffe ad gangen. Hvilket gør at du meget hurtigt, kan brygge en kop kaffe, men det betyder også at du ikke skal købe den hvis i drikker meget kaffe. Hvis i er mere end en i husstanden, som også drikker kaffe hver dag, så skal det ikke være den her kaffemaskine i skal købe. Det kan nemlig være problematisk, fordi du kun kan brygge 1 kop kaffe ad gangen, men ikke en hel kande som de andre modeller kan. Den har en lav effekt, som selvfølgelig betyder at den er billig i strøm, så du sparer penge på din regning. Den har en mindre kapacitet, som også kan læses på navnet, den har en ultrakort bryggetid. Så du meget hurtigt, kan brygge dig selv, en frisk og velsmagende kop kaffe. Det er en kaffemaskine, som er produceret til at tage, med på farten eller i campingvognen. Hvilket også gør at prisen, måske er lidt høj for en mindre maskine, som ikke kan brygge dig en hel kande kaffe.

Forhandler Pris Totalpris Læs mere
1.200,00 1.200,00 Til Butikken
1.349,00 1.349,00 Til Butikken
1.349,00 1.349,00 Til Butikken
1.349,00 1.349,00 Til Butikken
1.499,00 1.499,00 Til Butikken
1.749,00 1.749,00 Til Butikken

Effekt

Det her er en coffee to go, som betyder at den brygger kaffe, til at tage med på farten. Derfor har den også en mindre effekt, så du ikke skal bruge, meget energi på at brygge en kande kaffe. Effekten er på kun 1.090 Watt, hvilket i sig selv, siger at den har et lavt strømforbrug. Så du ikke skal bruge mange penge, på strøm selvom du anvender maskinen dagligt, til at tage en kop med ud ad døren.

Kapacitet

Det her er ikke en kaffemaskine, som kan brygge en hel kande kaffe, men faktisk bare brygger en enkelt kop. Dette betyder at den har en lav kapacitet, som man skal sørge for at læse, før man køber den her kaffemaskine fra Moccamaster. Den har en kapacitet på 0,33 liter, hvilket giver dig en stor kop kaffe, som du kan fylde på de medfølgende krus.

Bryggetid

Fordi Moccamaster Cup-One kun brygger en enkelt kop, så har den også en meget lav bryggetid, som faktisk kun er på 4 minutter fra start til slut. Hvis du er i tidsnød, kan du let sætte den over, tage sko på og snuppe koppen som er klar til at blive drukket af.

Pris

Dette er ikke den billigste kaffemaskine, men heller ikke den dyreste kaffemaskine, som der er placeret på vores liste. Denne kaffemaskine fra Moccamaster, har dog en lav indkøbspris, som kun er på 1.149 kr.

Ekstraudstyr

Udover at have den lovpligtige autosluk funktion, så medfølger der også 2 porcelænskrus, samt 10 krus til at have med på farten som selvfølgelig har låg.


Moccamaster CD Grand

Ønsker du dig en kaffemaskine, som kan brygge store portion kaffe, den har mange gode funktioner. Men der er selvfølgelig, fordele mens der også er ulemper, ved at købe en model som denne. Der er altid fordele eller ulemper, at finde når man køber en ny kaffemaskine, dog har Moccamaster sjældent mange ulemper. Denne model har en enorm høj effekt, som godt kan være en ulempe, da den koster noget mere i strøm end de andre. En kæmpe fordel er at den, har en meget stor kapacitet, så du kan brygge en stor kande ad gangen. Selvom den kan brygge en stor kande kaffe, så er bryggetiden, faktisk meget lav i forhold til kapaciteten. Det er også en af de kaffemaskiner, som koster ret mange penge, den er i den meget høje ende af skalaen.

Forhandler Pris Totalpris Læs mere
3.145,00 3.145,00 Til Butikken
3.545,00 3.545,00 Til Butikken
4.005,00 4.005,00 Til Butikken
4.005,00 4.005,00 Til Butikken

Effekt

Dette er den største kaffemaskine fra Moccamaster, som er placeret på vores liste, det er nok en kaffemaskine. Som man ofte bruger, i cafeterier eller andre steder, da den har en meget høj effekt. Effekten gør at den bruger mere strøm, end de andre som der er på vores liste, den har en effekt der er på hele 2.070 Watt. Så det er ikke en kaffemaskine, som er billig i drift, men effekten er også lagt efter kapaciteten som er enorm stor.

Kapacitet

Den helt store fordel, ved at købe en kaffemaskine, som denne er helt klart kapaciteten. Den har en meget stor kapacitet, hvilket betyder at den kan brygge, en stor kande kaffe hvis du er en stor kaffedrikker. Moccamaster CD Grand har en kapacitet, som er på hele 1,8 liter, hvilket tager noget tid for en enkelt person at drikke.

Bryggetid

Fordi den kan brygge en stor kande kaffe, så skulle man tro, at det tager lang tid. Det er slet ikke tilfældet, med en model som den her, den er nemlig meget hurtig til at brygge. Den er udstyret med en motor, som har en bryggetid, som kun er på 7 minutter for 1,8 liter kaffe.

Pris

Det er den absolutte dyreste kaffemaskine, som vi nævner på den her liste, den har en meget høj pris. I hvert fald i forhold, til de andre modeller, som vi også har nævnt af kaffemaskiner. Hvis du gerne vil købe den, så koster den 3.054 kr. som er i den høje ende, hvis man kigger på andre modeller.

Ekstraudstyr

Der er selvfølgelig autosluk funktion, samt er der også drypstop, så det ikke drypper på bordet.


Vores liste

Dette er vores vurdering ud af eksterne testere, som vi mener hører til blandt de 5 bedste kaffemaskiner fra Moccamaster i test, de er vurderet ud fra forskellige kriterier såsom effekt, kapacitet, bryggetid, pris, ekstraudstyr og vurderinger fra kunder. Dette er ikke nogen officiel liste, men taget ud fra vores vurdering og anmeldelser taget online. Listen er lavet for at den almene befolkning kan skabe sig et overblik, over de forskellige kaffemaskiner fra Moccamaster når de skal ud og købe en ny.

Disclaimer

Vi har ved Testoverblikket ikke lavet nogle former for fysiske test af disse kaffemaskiner, de er udelukkende vurderet ud fra eksterne vurderinger givet af forbrugerne, som har lavet anmeldelser på disse forskellige kaffemaskiner og diverse uafhængige tests foretaget af fx tænk.dk.